Tuo Nainen Iisebel.


  Ilmestyskirjassa sarjan.

Tuo Nainen Iisebel.


William Branham.

Ilmestyskirja 2:20-23,
Vaan minulla on vähä sinua vastaan, ettäs sallit sen vaimon Jesabelin, joka itsensä prophetaksi sanoo, opettavan ja minun palvelioitani viettelevän, salavuoteudessa makaavan ja epäjumalan uhria syövän. Ja minä annoin hänelle ajan parannusta tehdä salavuoteudestansa, mutta ei hän tehnytkään. Katso, minä panen hänen vuoteesen ja ne, jotka hänen kanssansa huorin tekevät, suureen vaivaan, ellei he tee parannusta töistänsä. Ja hänen lapsensa minä tapan kuolemalla. Ja jokaisen seurakunnan pitää tietämän, että minä olen se, joka munaskuut ja sydämet tutkin, ja annan kullekin teistä teidän työnne jälkeen.

Ensimmäinen ja hyvin tärkeä asia, jonka me opimme Iisebelistä, on se, että hän EI ole Aabrahamin tytär, eikä hänen astumisellaan Israelin heimoihin ole hengellistä myönnytystä niinkuin oli Ruut mooabilaisella. Ei. Tämä nainen on Etbaalin, Siidonin kuninkaan tytär (1. Kun. 16: 31), joka oli Astarten pappi. Hän oli saanut valtaistuimen murhaamalla edeltäjänsä. Niinpä me näemme heti, että hän oli murhaajan tytär. (Tämä varmasti muistuttaa meitä Kainista.) Ja tapa, jolla hän tuli o siaksi Israelia, ei ollut niiden hengellisten uomien mukaan, jotka Jumala oli määrännyt pääsyksi pakanoille; vaan hän tuli sinne AVIOLIITON kautta Aahabin kanssa, joka oli Israelin kymmenen sukukunnan kuningas. Nyt tämä liitto, kuten me olemme nähneet, ei ollut hengellinen; se oli poliittinen. Ja niin tällä naisella, joka oli kyllästetty epäjumalanpalveluksella, ei ollut pienintäkään halua tulla Ainoan Totisen Jumalan palvelijaksi, vaan hän tuli pikemminkin avoimilla aikeilla kääntää Israel pois Herrasta. Nyt Israel (nuo kymmenen sukukuntaa) olivat jo tunteneet, mitä oli palvella kultaista vasikkaa, mutta vielä he eivät olleet myytyjä epäjumalanpalvelukselle, sillä Jumalaa palveltiin ja Mooseksen laki tunnettiin. Mutta Aahabin ja Iisebelin avioliitosta lähtien epäjumalanpalvelus kehittyi kuolettavaan muotoon. Silloin kun tästä naisesta tuli papitar temppeleihin, jotka hän omisti Astartelle (Venus) ja Baalille (auringonjumala), Israel tuli elämänsä kriisikohtaan.

Tämä mielessämme me voimme nyt alkaa nähdä, mitä Jumalan Henki ilmaisee tässä Tyatiran seurakuntajaksossa. Tässä se on.

Aahab meni naimisiin Iisebelin kanssa ja hän teki sen poliittisena juonitteluna vahvistaaksensa kuningaskuntaansa ja turvatakseen sen. Tämä on tarkalleen se, mitä kirkko teki kun se avioitui Konstantinuksen hallitessa. He molemmat menivät yhteen poliittisista syistä vaikka he antoivat sille hengellisen leiman. Kukaan ei voi saada minua vakuuttuneeksi siitä, että Konstantinus olisi ollut kristitty. Hän oli pakana, joka omaksui kristillisiä piirteitä. Hän maalasi valkoisia ristejä sotilaiden kilpiin. Hän oli Kolumbuksen Ritareiden alullepanija. Hän pystytti ristin St. Sophian kirkontornin huipulle aloittaen siten perinnäissäännön.

Oli Konstantinuksen idea saada kaikki yhteen, pakanat, nimikristityt ja todelliset kristityt. Ja vähän aikaa näytti siltä, kuin hän onnistuisi, sillä todelliset uskovat tulivat mukaan nähdäkseen, voisivatko he saada takaisin ne, jotka olivat ajautuneet pois Sanasta. Kun he näkivät, että he eivät voineet tuoda heitä takaisin totuuteen, olivat he pakotetut lähtemään tiehensä poliittisesta ruumiista. Kun he tekivät sen, heitä kutsuttiin harhaoppisiksi ja heitä vainottiin.

Sallikaa minun sanoa juuri tässä kohden, että meillä on menossa sama asia, juuri nyt. Kaikki ihmiset ovat tulossa yhteen. He kirjoittavat Raamattua, joka sopisi jokaiselle, olkoonpa sitten juutalainen, katolinen tai protestantti. Heillä on oma Nikean kirkolliskokouksensa, mutta he kutsuvat sitä Ekumeeniseksi Neuvostoksi. Ja tiedättekö, ketä vastaan kaikki nämä organisaatiot taistelevat? He taistelevat todellisia helluntailaisia vastaan. Minä en tarkoita, organisaatiota, jota kutsutaan helluntailiikkeeksi. Tarkoitan niitä, jotka ovat helluntailaisia, koska he ovat täytetyt Pyhällä Hengellä ja heidän keskuudessaan ovat merkit ja lahjat, koska he vaeltavat totuudessa.

Kun Aahab avioitui Iisebelin kanssa poliittisista syistä, hän möi esikoisoikeutensa. Sinä liityt organisaatioon ja myyt esikoisoikeutesi, veli, tahdoitpa sinä sitten uskoa sitä tai et. Jokainen protestanttinen ryhmä, joka koskaan tuli ulos ja meni sitten takaisin, myi esikoisoikeutensa, ja kun sinä myyt esikoisoikeutesi, olet juuri kuin Eesau - sinä voit itkeä ja katua kaikkea mitä haluat, mutta se ei tule hyödyttämään sinua yhtään. On vain yksi asia, jonka voit tehdä, ja se on: "Tule ulos hänestä, minun kansani, ja lakkaa osallistumasta hänen synteihinsä!" [engl. käännös] Nyt jos ette ajattele minun olevan oikeassa, vastatkaa vain tähän yhteen kysymykseen. Voiko kukaan elävä ihminen kertoa minulle, millä seurakunnalla tai millä Jumalan liikkeellä koskaan oli herätys ja tuli takaisin senjälkeen kun se meni organisaatioon ja siitä tuli kirkkokunta? Lukekaa historianne. Ette voi löytää yhtään - ette edes yhtä ainoata.

Se oli Israelille keskiyön hetki, kun se yhdistyi maailman kanssa ja jätti hengellisen poliittisen takia. Se oli keskiyön hetki Nikeassa, kun seurakunta teki saman asian. Nyt on keskiyön hetki, kun kirkot ovat tulossa yhteen.

Kun nyt Aahab avioitui Iisebelin kanssa, salli hän tämän ottaa valtion rahaa ja Rakentaa kaksi valtavaa rakennusta Astarten ja Baalin palvontaan. Se, joka rakennettiin Baalia varten oli niin suuri, että koko Israel voi tulla palvomaan sinne. Ja kun Konstantinus ja kirkko avioituivat, antoi hän kirkolle rakennuksia, ja pystytti alttareita ja kuvia, ja organisoi hierarkian, joka oli jo ollut muodostumassa.

Kun Iisebel sai valtiovallan taaksensa, pakotti hän ihmiset ottamaan hänen uskontonsa ja tappoi Jumalan profeetat ja papit. Tilanne muuttui niin huonoksi, että Elia, oman aikansa sanansaattaja, ajatteli, että hän oli ainoa jäljelläoleva; mutta Jumalalla oli vielä 7 000, jotka eivät olleet notkistaneet polveansa Baalille. Ja juuri nyt noiden baptisti-, metodisti- ja presbyteerijne, kirkkokuntien joukossa on joitakin, jotka tulevat tulemaan ulos ja takaisin Jumalan luokse. Minä haluan teidän tietävän, että minä en ole nyt enkä koskaan ollut ihmisiä vastaan. Se on kirkkokunta - organisaation järjestelmä, jota vastaan minä olen. Minun on oltava sitä vastaan, sillä Jumala vihaa sitä.

Pysähtykäämme tähän nyt hetkiseksi ja toistakaamme se, mitä olemme tuoneet esiin jumalanpalvonnasta Tyatirassa. Sanoin, että he palvelivat Apolloa (joka oli auringonjumala) sekä keisaria. Tätä Apolloa kutsuttiin 'pahan torjujaksi'. Hän käänsi pahan pois kansasta. Hän siunasi heitä ja oli todellinen jumala heille. Hänen oletettiin opettavan ihmisiä. Hän selitti palvomista ja temppelirituaaleja, palveluksia jumalille, uhreja ja kuolemaa ja elämää kuoleman jälkeen. Hän teki tämän profetissan kautta, joka istui transsitilassa kolmijalkaisella tuolilla. Oii Näettekö sen? Tässä on profetissa, jota kutsutaan Iisebeliksi ja hän opettaa kansaa. Ja hänen opetuksensa on Jumalan palvelijoiden harhaanjohtamista ja saaden heidät harjoittamaan haureutta. Haureus tarkoittaa 'epäjumalan palvelemista'. Se on sen hengellinen merkitys. Se on laiton yhteys. Aahabin yhteenliittyminen ja Konstantinuksen yhteenliittyminen olivat molemmat laittomia. Molemmat harjoittivat hengellistä haureutta. Jokainen haureudenharjoittaja heitetään tuliseen järveen. Jumala sanoi niin.

Lue koko vuonna...
Tyatiran Seurakuntajakso.

Lataa (Englanti)... Jezebel Religion.


Ilmestyskirja.
Jatkaa seuraavalle sivulle.
(Mysteeri Babylon.)


Napsauttamalla kuvaa ladataksesi PDF tai täysikokoinen kuva.


Teot Profeetta sarjan.

(PDFs)

The Two Babylons

by Rev Alexander Hislop.
(PDF Englanti)

Vuorenrinteellä
ja ruusupensaan
lumen Kiinassa.

Lilieskuva tuli.

Tulipatsas
- Houston 1950.

Palava merkkivalo
pyramidi kallio.

  Raamattu Sanoo...

Ja joka voittaa ja minun tekoni hamaan loppuun asti pitää, sille minä annan voiman pakanain ylitse,

Ja hänen pitää heitä rautaisella vitsalla hallitseman ja niinkuin savenvalajan astioita heitä särkemän, niinkuin minäkin Isältäni sain;

Ja annan hänelle kointähden.

Ilmestyskirja 2:26-28

Tämän Tyatiran
Seurakuntajakso
hänellä on
dominoiva NAARAS.
Hänellä on
Mysteeri Babylon.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Teot Profeetta sarjan.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoissa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.


Viesti Napa... Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.