Seitsemän Sinettiä.


  Ilmestyskirjassa sarja.

   Yhteenveto Seitsemän Sinetin.

Seitsemän Sinettiä.

Ensimmäinen Sinetti.

Veli Branham opetti, että ratsastaja edustaa antikristuksen henki. Valkoinen hevonen on disguise. Ratsastaja on teeskentelee olevansa vanhurskasjärjestyksessä soluttautua kirkkoon. Valkoinen hevonen symboloi miten viattomasti kaikki tämä alkoi. Eräässä Johanneksen kirjeet, hän kertoo alkuseurakunnan että antikristuksen henki on jo maan päällä. Hän on bluffi. Hänellä ei ole hengellisen voiman. Saatana käyttää vilpillistä menettelyä manipuloida poliittista valtaa.

Toinen Sinetti.

Luettuaan toisen sinetti, Veli Branham selitti hänen ilmestys. Ratsastaja tämän punainen hevonen on samanse joka oli ratsastus valkoinen hevonen. Se on Saatana jälleen, juuri muuttuvat hevosia, että on muuttamalla muoto hänen hyökkäys todellinen seurakunta. Punainen hevonen symboloi veren kristillisen marttyyrien kuka kuolisi alle miekan ensimmäisen väärän profeetan (Damasus, 304-384 jKr), ja myöhemmät vääriä profeettoja, jotka olivat paavit, kardinaalit ja piispojen pilkata kristillinen kirkko.

Kolmas Sinetti.

Veli Branham opetti, että saman ratsastaja, joka aiemmin ratsasti valkoinen ja punainen hevosia, muuttui hevosia vielä kolmannen kerran. Musta hevonen symboloi pimeyden hengellinen tietämättömyys. Kuten ratsastaja musta hevonen alkaa hänen ratsastaa, se on synkän aika Jumalan lapset. äänen on peräisin keskellänsä neljän olennon, jotka ympäröivät valtaistuimelle. Se on ääni Karitsan sanoen: "Nähdään satuttaa ole öljyä ja viiniä." Öljy symboloi Jumalan Pyhä Henki. Viini symboloi stimulaatio ilmestys, että Jumalan henki antaa.

Neljäs Sinetii.

Veli Branham selitti, kuinka tämä kalpea hevonen kulkee sama ratsastaja kuten kolme hevosta ennen se. Kalpea väri sen piilota symboloi seos valkoinen, punainen, ja mustat hevoset, sekoitus uskonnollisia, poliittisia, ja demonivoimille tapahtuva viimeisinä päivinä. Huomaa, miten salaperäinen ratsastaja pysyi nimetön läpi ensimmäisen kolme hevosta. Nyt, tässä kalpea hevonen, ratsastaja on nimeltään Kuolema. Helvetti seurasi häntä.

Viides Sinetti.

Keitä nämä ihmiset ovat, että viides sinetti näyttää pysyvän noin taivaallinen alttarin? Ne ole martyred kristittyjä, kuten niin monet Raamatun opettajat oletetaan. Niitä ei ole tapettu yhteytesi Jeesukseen Kristukseen; vaan ne ovat marttyyrikuoleman "Jumalan Sanaa, ja todistuksensa ne, pitämään." Nämä ihmiset ovat juutalaisiakuka pysynyt uskollisena lakeja Mooseksen.

Kuudes Sinetti.

Kuudes sinetti on keskeytys toiminnassa järjestys luonnollinen, maailma. Se alkavat valtava maanjäristys, jota seurasi erupting tulivuoria, ydinsodan, ja kauhea vitsaukset. Alle aikakehykseen kuudennen sinetin esiintyä seitsemän trumpettia, kolme woes, ja seitsemän viimeistä vitsausta puhunut Ilmestyskirjan luvuissa 8 kautta 17.

Seitsemäs Sinetti.

Vaikka kukaan ei puhunut tai muutti taivaissa, Johannes oli selvästi tietoinen ajan kulumisen. Veli Branham selitti siellä oli hiljaisuus taivaissa koska tämä sinetti on pysyttävä salaisuus. Jos Saatana tiesi mitä oli alle tämä sinetti hän yrittäisi korruptoituneita sitä aivan kuin hän oli aina tehnyt menneisyydessä. Voit estää tätä tapahtumasta, seitsemännen sinetin on säilytettävä salaperäinen luonteen.

Käännetty otteet niistä "Yliluonnollinen kirja 6"
mukaan Owen Jorgensen.


   Webmaster Sanoo....

Tämä yhteenveto koottuun aineistoon vuodelta kirja "Yliluonnollinen kirja 6" ja on mahdottoman lyhyt. Se ei tee oikeutta sarjan saarnaaman veli Branham, tai teos on kirjoittanut Owen Jorgensen. Suosittelemme lataamista täydellinen sarja. - Webmaster.


   Raamattu Sanoo....

Ja minä näin istuimella istuvaisen oikiassa kädessä kirjan, sisältä ja ulkoa kirjoitetun, seitsemällä sinetillä lukitun.

Ja minä näin väkevän enkelin suurella äänellä saarnaavan: kuka on mahdollinen tätä kirjaa avaamaan ja hänen sinettiänsä päästämään?

Ja ei yksikään voinut, ei taivaassa, eikä maassa, eikä maan alla, kirjaa avata, eikä siihen katsoa.

Ilmestyskirja 5:1-3


Klikkaa kuvaa ladataksesi täysikokoinen kuva.


Daniel Juliste

Saatavilla: Sähköposti:
ronmillevo@yahoo.com

Seitsemän
Seurakuntajaksoa
Juliste
Saatavilla:
Sähköposti:
ronmillevo@yahoo.com

Ilmestyskirja Juliste

Saatavilla : Ron Millevo
Sähköposti:
ronmillevo@yahoo.com


Seitsemän
Seurakuntajaksoa.
Juliste - Seitsemän
Sinettiä.
Sähköposti:
ronmillevo@yahoo.comKirja kuusi
Yliluonnollinen Sarja.

Owen Jorgensen.
Saatavilla :Supernatural
Christian Books.


Ilmestyskirja.
Jatkaa seuraavalle sivulle.
(Mytologia. Lähde, Babylon.)Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Profeetan teot -sarja.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.