Todisteita Nooan tulva.

<< edellinen

seuraava >>

  Jumala ja Tiede sarja.

Laajaa kalliokerrostumien.


David Shearer.

Joitakin kalliokerroksia löytyy monilta mantereilta. Liitu vuodepaikkaa Etelä-Englannissa löytyy Pohjois-Irlannista, Euroopasta, Egyptistä, Turkista, ja Yhdysvaltain Keskilännessä, että Etelä-Australiassa. Näillä on samat fossiilit heissä, ja kerrokset ylä- ja alapuolella ovat myös samat.

Tämä on osoitus sedimenttien “globaalista” laskeutumisesta.

Nopea fossiilien hautaaminen.

On näyttöä siitä nopeaa fossiilisten hautaaminen. Fossiilista kalaa, esimerkiksi, on parhaillaan syö toisen kalaa. Molemmat ovat kivettyneet yhteen. Tämän on täytynyt tapahtua hyvin nopeasti.

Toisessa tapauksessa äiti Ichthyosaur (muinainen meren matelija, pyöriäistä muistuttava olento) on parhaillaan synnytyksen, kun se on haudattu ja kivettyneet. “Nature” -lehden toimittaja kutsui tätä “aikaka pysäyttää kehikko”.

Pehmeä kudos.

Hyvin pehmeän kudoksen läsnäolo fossiilirekisterissä, kuten meduusat, kukat ja lehdet, osoittavat hyvin nopean hautaamisen. Koska nämä ovat jääneet monimutkaisten yksityiskohtien loukkuun, (kärhi, terälehden rakenne jne.), sen on oltava nopea, ei hidas kerrostuminen, tai nämä ominaisuudet olisivat hajonneet.

Kivettyneet meduusat Tasmaniassa ovat niin monimutkaisia, geologi totesi että tämän on täytynyt tapahtua alle päivässä, jotta se säilyisi näin.

Fossiilien kohdistus.

Monet fossiilisten äyriäisten “kohdistettu” samaan suuntaan kerroksissa. Tämä on osoitus siitä, että heidät on haudattu massiivinen virtaus sedimentin ja veden, virtaava samaan suuntaan.

Maa- ja merieläimet.

Maa olentoja löytyy usein samassa kalliokerrostumien yhdessä merieläinten kanssa. Nämä olennot eivät asuneet yhdessä, mutta ne on haudattu yhdessä. Tämä on toinen osoitus katastrofin.

Aaltoilu merkkejä kerrostumissa.

On merkinnät kalliokerrostumien, joita kutsutaan “ristiä vuodetta”. Nämä ovat aaltoilu kuvioita kalliokerrostumien, jotka johtuvat virtaavan veden päälle sedimenttien, aiheuttaen sen kasaantua. Tästä voimme määrittää veden virtaussuunnan. [Perinteisessä ajattelussa (hidas ja asteittainen laskeuma) nämä veisivät vettä 300 miljoonan vuoden ajan päälle sedimenttien.]

Näitä tavaramerkkejä ei voida aiheuttamia hitaasti laskeuman, ja on osoitus tulvakatastrofista.

Veitsen reunan rajat.

Kivikerrosten välissä on usein sileät “veitsen reunan” rajat. Jos tämä olisi ollut muodostaen miljoonien vuosien ajan, rajoja olisi epäsäännöllisiä eroosiosta johtuen, ja kerrosten pinnoille kerrostunut materiaali. Näin ei ole, mikä osoittaa, että kerrokset muodostuivat hyvin nopeasti.

Taitettu kalliokerros.

Joskus kiven kerrokset ovat “taivutettu” ulkoiset paineet. Nämä ovat tasaisia mutkia, ja osoittavat, että niiden on täytynyt tapahtua kallion ollessa “pehmeä”. Tämä tapahtuu usein yli useita kerroksia: ne kaikki olisivat olleet pehmeitä, mikä tarkoittaa, että ne eivät muodostuneet miljoonien vuosien ajan, tai kerrokset olisivat murtuneet ja murskaantua.

Joskus väitetään, että näin voi tapahtua jos kallio on kuumentaa yhdessä paineella. Tämä ei kuitenkaan muuttaisi koostumusta kiven, jota ei ole tapahtunut.

Polystrate Fossiilit.

Polystrate (Poly = monia, Strata = kerrosta) fossiileja, ovat fossiileja, jotka ulottuvat monien kivikerrosten läpi tullakseen haudattu. Esimerkki on puunrungot Australian Newcastlen kivihiilikerroksessa. Nämä ulottuvat useiden hiilikerrosten läpi, sitten tulivuoren kerrokset, sitten hiili uudelleen. Ne ovat pystysuoria, mutta niillä ei ole oksia tai juuria. Tämä osoittaa nopeaa hautaamista, ei hidasta ja asteittaista laskeumaa, kuten väitetään. Samanlaisia puut löytyivät jälkeen Mt St Helens purkaus, sisään Spirit Lake, kannot seisovat pystysuorassa useiden kerrosten läpi vulkaanista tuhkaa.

Vuonna Joggins, Nova Scotia, Kanada, on paljon puita, jotka tunkeutuvat 20 kivikerroksen rajaan, hajallaan kautta 760m kiven kerrokset. Puut olisivat mädänneet pois jos kiven kerrokset talletettiin miljoonien vuosien.


  Kivihiilikerroksista.

Kivihiilikerroksista.

Hiili on muodostunut muinaisesta kasvillisuudesta. On arvioitu, että on olemassa 7 biljoonaa tonnia hiiltä joka on talletettu sänkyihin koko maapallolle. Tämä sisältää Etelämantereen.

Hiilipalojen sisällä on löytynyt esineitä. Tämä osoittaa, että hiilikerrokset muodostuivat kun oli sivilisaatio, joka voisi luoda nämä esineet. Hiilikerroksia EI olisi voitu muodostaa “miljoonia vuosia” sitten.

Sisäpuolella kokkareet hiiltä.

Pieni potti.

Koristeellinen kello.

Raamattu sanoo...


Psalmit 121:1-2

Matkalaulu. Minä nostan silmäni vuoria kohti: mistä tulee minulle apu?

Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan.


Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


William Branham
Life Story.

(PDF Englanti)

How the Angel came
to me.

(PDF Englanti)

Chapter 13
- God is Light.

(PDF Englanti)

Chapter 9
- The Third Pull

(PDF Englanti)

Todisteet
Jumalan
maailmassa,
yhtyy tilin
Jumalan
Sanassa.Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Profeetan teot -sarja.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.