Maanjäristys Tuomio.


  Teot Profeetta sarjan.

Maanjäristys Tuomio.


Pearry Green.

Se oli maaliskuun alun 1964, jonka veli Branham kurotti kirjaimellinen ravistamalla maapallon. Hän ja useat muut veljekset olivat jälleen kokoontuneet metsästää Javelina. Maa oli sama yleinen alueella, jossa enkelit oli laskeutunut ja pilvi on ilmestynyt. Koska muisto tapauksessa juuri edellisvuodesta, olisi voinut odotetaan muiden maksamatta tapahtumia lähtöisin tällä paikalla; vielä tänä päivänä, kun veli Branham ja läheinen ystävä, veli Banks Wood, palasi leiriin, ei ollut aavistuksen mitään epätavallista. Tiedämme nyt, että juuri sillä hetkellä, megatonnia rock täytyy ovat maanneet valmis liikkumaan syvällä maan uumenissa.

Koska veli Branham ja veli Wood kävelimme että päivä, yhtäkkiä Herran Henki puhui hänelle ja kertoi hänelle piristyvän kiven ja heittää se ilmaan joutuvien. Kuuliaisesti, hän teki niin kuin häntä käskettiin. Kuten kiven ampuu maahan, pieni pyörretuuli tuli alas sen kanssa, ja hän yksinkertaisesti puhui sanat “Näin sanoo Herra.” Hän kääntyi veli puun ja sanoi, “Sinua katsella, siellä, tulee olla, jotain tapahtua. Sinua on tehtävä jotain aiheuttaa että jotakin tapahtuisi. Tämä on se tapa että asiat ovat aloitettiin.”

Seuraavana päivänä metsästys osapuoli valmistellaan murtaa leirille. Dohassa pidetyssä neljännessä osapuolena oli harjoittavat eri toimintoihin, kuten niiden valmistellessa peli, ja veli Branham, uskollisena ulkoilmassa man koodia, oli huolellisesti varmistaa, että palo oli ulos. Yhtäkkiä hän kääntyi veli Roy Roberson, pysyvän lähellä häntä, ja nopeasti kertoi hänelle ryhtymään kansi. Jotain oli menossa tapahtua. Yksi veljeksistä oli ottaen liikkuvaa kuvaa veli Branhamin ajankohtana ja, aivan kuten hänen kamera loppui filmi, yli bluffi pohjoisesta tulee, voimakas pyörretuuli oikealla yläpuolella profeetan pään. Väkivaltaisesta pakottaa, tämä pyörretuuli oli niin suuri, että se leikataan osan tästä bluffi ja heitti kiviä kokoa miehen nyrkki yli sadan metrin. Kuten räjähdys, se keskeytti latvoissa pois mesquite puut, ääni sen raivoa täytti ilman. Luonnollisesti veljekset häneen ottivat kansi. Jotkut sukeltaneet alle rekat tai kätki alle pensaiden, mutta veli Branham pysyi lujana. Jumalan profeetta seisoi kaiken sen kautta, hattu kädessään, etsii ylös edellä keskelle pyöriminen pakottaa. Kuin se nostettuna ja palannut siihen suuntaan, josta se oli tullut, hän asettaa hänen hattu taas hänen päänsä ja puhui tarkoituksella, "Jumala puhui Jobin tuulenpyörteessä." Jatkuvat hän lausutaan kamalasta uutiset, "Jumalan tuomio on osuttava länsirannikolla, of America." Todella vastaa pyörretuuli olivat vetäytyneet vuonna luoteissuunnassa, kohti tuota rannikolle.
----

Tuulispää "taputtivat" kolme kertaan että päivä helmikuu 1964. Vastausviivästysväline tuomio iski pitkäperjantainakyseisenä vuonna, muodoltaan maanjäristys joka lähes repäisi rannikolle pois Alaskan. Ei kukaan joka koki kauhua että päivä tai joka on sittemmin tarkastellut kirjaa tuhon ihmishenkien menetyksiä, voisi ikinä unohtaa millainen se on kokea kovalla kädellä Jumalan tuomion.
----

Veli Branham jatkoi toimittaa hänen sanomansa "Valitseminen of a Morsian." Kun seuraavan profeetallinen lenkki olivat joko väärennettyjä kun hän sanoi kansaa kohtaan, Los Angeles, "Et tiedä mitä kello, että tämä kaupunki yksi päivä aiotaan, munivat, täällä alaosaan tämän meressä. "O, Kapernaum", sanoi Jeesus, "joka olet korotettu taivaasen asti! sinä pitää hamaan helvettiin sysättämän; sillä jos Sodomassa olisivat senkaltaiset väkevät työt tehdyt kuin sinussa, niin he vielä tänäpänä seisoisivat." Ja Sodoma ja Gomorra sijaitsee alareunassa Kuolleenmeren ja Kapernaumin sijaitsee meren pohjassa. Sinä kaupunki, joka väittää olevansa kaupunkiin, degli Angeli. Muihin, joka on korottanut itse taivaaseen ja lähettänyt kaikki likaiset saastaisia asioita muodista ja asioita, kunnes jopa ulkomaat tulleet tänne hakemaan meidän likaa ja lähettää se pois, kanssa sinun hieno kirkot ja steeples, ja niin edelleen niin teet; muistaa, yksi päivä, sinulla olla makaavan alaosaan tämän meren. Sinä olet hienot hunajakenno alle sinua juuri nyt. Jumalan viha on röyhtäilyä oikea allanne. Kauanko vielä hän pitää tämän hiekkasärkkä roikkuu yli, että kun se meressä ulos tuolla kilometrin syvä dian siellä luotaavat juurensa se Salton Sea. Se olisi pahempi kuin viimeinen päivä Pompeijin. Kadu Los Angeles. Kadu te muut ja kääntyä Jumalan. Tunti Hänen vihansa on maan päällä. Lentäis kun taas aika pakenemaan ja tulla Kristuksen luokse. Rukoilkaamme."

Näin oli suuri hetki, niille meistä, jotka uskoivat, että veli Branham oli profeetta Jumalan Elian hengessä, kun toteutumista lakaisi yli meille, että nauhat olimme kuulleet, kirjoja meillä oli lukea, ja mitä olimme kuulleet tämän suuren Jumalan miehen sanoa, kaikki viittasivat valtava profetiaa doom länsirannikolla sijaitseva. Nyt huomasimme että hän profetoi. Tietäen hänen olevan sanaakaan profeetta, tiesimme, että hän ei puhu mitään, ellei se voisi löytyä Kirjoitukset. Nyt meillä alkoi kiinnittää huomiota.

Tallennettu 22. elokuuta 1965, veli Branham puhuminen rannikolta rannikolle, rajaa, raja, puhelin koukku-up, kohteessa hänen saarna “Ajattelevan miehen suodatin.,” selvästi korostunut tuomio Amerikkaa: “Samoin Pyhä Henki minun omassa sydämessäni tänä iltana huutaa: Sokea Laodikea, kuinka usein Jumala olisikaan halunnut antaa sinulle herätyksen, mutta nyt sinun hetkesi on tullut. Nyt se on liian myöhäistä. Kuinka sinä nauroitkaan ja teit pilaa ihmisistä, jotka Jumala lähetti sinun luoksesi? Mutta nyt on tullut sinun aikasi. Oi Yhdysvallat, Yhdysvallat, kuinka Jumala olisikaan halunnut hoivata sinua, niin kuin kana hoivaa poikasiaan, mutta sinä et ole tahtonut. No niin, tämä ääni menee rannikolta rannikolle, pohjoisesta etelään ja idästä länteen. Kuinka Jumala olisikaan halunnut hoivata sinua, mutta sinä et ole tahtonut. Nyt on tullut sinun aikasi. Kansakunnat särkyvät. Maailma on hajoamassa. Tuhannen viidensadan mailin lohkare siitä, kolme-neljäsataa mailia leveänä, tulee uppoamaan ehkä neljäkymmentä mailia alas tuohon siellä olevaan suureen halkeamaan yhtenä näistä päivistä, ja aallot tulevat pyyhkäisemään sinne Kentuckyn osavaltioon asti. Ja kun se tapahtuu, se tulee ravistelemaan maailmaa niin voimakkaasti, että kaikki sen pinnalla tulee ravistelluksi alas!”

Käännetty otteet niistä... The Acts of the Prophet. Chapter 12
by Pearry Green

Lukea koko mioon...   The Acts of the Prophet.
(Englanti PDF)


  Lataa...

Klikkaa kuvaa ladataksesi täysikokoinen kuva.


Tulenpatsaassa.

Yliluonnollinen Pilvi.

Teot Profeetta sarjan.

(PDFs)

Chapter 11
- The Cloud

(Englanti PDF)

Ennen...

Jälkeen...

  Raamattu Sanoo...

Ja äänet tulivat ja pitkäiset ja leimaukset, ja suuri maanjäristys tapahtui, jonka kaltaista ei ole ollut sitte kuin ihmiset tulivat maan päälle, senkaltainen suuri maanjäristys.

Ilmestys 16:18


Lainaus...

Katsokaa maanjäristyksiä täällä Kaliforniassa. Minä ennustan, että ennen Herran Jeesuksen tulemista Jumala tulee upottamaan tuon paikan. Minä uskon, että Hollywood ja Los Angeles ja nuo saastaiset paikat siellä, että Jumala Kaikkivaltias tulee upottamaan ne. Ne tulevat menemään meren pohjaan.

William Branham - Kenenkä te sanotte tämän olevan? (1964)Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Teot Profeetta sarjan.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoissa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.