Реч дата цркви.

<< претходно

следећи >>

  Живи Реч Cерије.

Реч дата цркви.

Од...  Hrist je Otkrivena Božija Tajna.


William Branham.

Volite jedni druge, iznad svega. Volite jedni druge. Nemojte… Nije važno šta đavo pokušava da kaže! Vi ste svi sada jedna velika slatka grupa, ali zapamtite moje upozorenje, vidite, Sotona neće dopustiti da to tako ostane.

Sigurno neće. On će ciljati na svakoga, čak i ako on mora dovesti nekoga ovamo unutra da bi sebi napravio mete. On će dovesti nekog kritičara i nevernika ovamo unutra, i staviti ga među nas, i učiniće da on ima sa vama zajedništvo u tišini i ostalim stvarima, onda on će upucati tog momka sa nekom otrovnom stvari, i on će početi to širiti po crkvi. Nemojte nikada na to pristati. Nemojte imati ništa s takvim stvarima. Vi upravo ostanite u ljubavi i ljubaznosti i dražesnosti jedni prema drugima. Molite se za tog čoveka, da i on takođe bude spašen, ili za tu ženu, ili ma ko da je to, samo se molite za njih. I držite se jedni drugih. I držite se svoga pastira. Vidite, on je pastir, i vi mu ukažite poštovanje. On će vas provesti kroz to, jer on je od Boga određen da to učini.

Dakle, da li se toga sećate? [Zajednica kaže: “Amen.” - Urednik] Neprijatelj će doći. I kada on dođe, samo se još više približite jedni drugima. A onaj koga đavo koristi kao neprijatelja, ili će otići ili će doći unutra i postati jedan od vas. To je sve. Nemojte nikada praviti neki klan oko nekoga, ili - ili da govorite tako da biste bili čistiji. Mi smo jedno. Ja ne mogu reći: “Leva ruko, ljut sam na tebe, odbaciću te jer nisi desna ruka.” To je moja leva ruka. Ja želim da ona tamo ostane. Čak i vrh moga prsta, ja želim da ostane baš tamo, neka svaki i najmanji deo moga tela ostane upravo na mestu. I Bog želi nas, kao telo vernika, da budete ispravni jedni sa drugima.

Dakle, dobili ste i kasete na tu temu. Dobili ste kasete o onome šta mi verujemo. Dobili ste kasete o disciplini u crkvi, kako da se ponašamo u crkvi Božijoj i kako trebamo dolaziti ovamo zajedno i biti u Nebeskim mestima. Nemojte ostati kod kuće. Ako je Bog u vašem srcu, vi onda jedva čekate da se otvore tamo ta vrata, da biste došli u zajednicu i imali zajedništvo sa svojom braćom. Ako se vi ne osećate tako, onda vam kažem, vreme je da se predate molitvi.

Jer, mi smo u zadnjim danima, kada nas Biblija pot…potstiče nas “Još više kada vidimo da se taj dan približava,” da volimo jedni druge sa Hrišćanskom ljubavlju i Božanskom ljubavlju, “da se skupljamo zajedno u Nebeskim mestima i - i u Isusu Hristu,” i volite jedni druge. “Po ovome će svi ljudi poznati da ste Moji učenici, kada budete ljubili jedni druge.” Tako je. Ostanite zajedno.

Ako neki brat, a mislite da on nešto greši, ili recimo sestra, recite: “Gospode, ne dozvoli da ikada izraste u meni koren gorčine, jer će to - to uticati na njega i to će Hrista udaljiti iz mog života.” To je ta otrovna kiselina zlobe, ljubomore, mržnje koja će upravo udaljiti Svetog Duha od vas. To će Ga oterati odavde i iz zajednice. To će ubiti Duh Božiji, ili Ga odavde oterati i povrediti vašeg pastira. To će napraviti svašta. Vidite? Nemojte to raditi.

Vi se zajedno priljubite još više. Obucite…Uzmite kopču, kao što je brat svedočio, jedan propovednik ovde prošle noći, kako je imao kopču, video je to u viziji. Samo…Te kopče na svom Božijem oružju. Samo je povucite, i zategnite još više, približite se još više jedni drugima. Svakako, volite jedni druge. Govorite lepo jedni o drugima, govorite fino jedni o drugima, i onda će vas Bog blagosloviti.

Од...  Hrist je Otkrivena Božija Tajna.


  Живи Реч Cерије.

Божји закон репродукције.

Од...  Pergamsko Crkveno Doba.


William Branham.

Ovde je ono što vam pokušavam reći. Zakon reprodukcije je da svaka vrsta donosi svoju vlastitu vrstu, prema Postanku 1:11, “I opet reče Bog: Neka pusti zemlja iz sebe travu, bilje, što nosi seme, i drvo rodno, koje rana rod po svojim vrstama, u kojem će biti seme njegovo na zemlji. I bi tako.” Bilo kakav da je život bio u semenu izašao bi u biljci a odatle u plod. Isti zakon se primenjuje i na crkvu danas. Bilo koje seme da je započelo u crvki biće kao originalno seme zato što je to isto seme. U ovim poslednjim danima istinska Nevesta Crkva (Hristovo seme) će doći do Kruničnog Kamena, i biće super crkva, super rasa, pošto Mu se ona približava. Oni u nevesti će biti Njemu toliko slični tako da će oni biti sam Njegov lik. Ovo je sa namerom da bi se oni ujedinili sa Njime. Oni će biti jedno. Oni će biti sama manifestacija Reči Živoga Boga. Denominacije ne mogu ovo proizvesti (pogrešno seme). One će proizvesti svoje veroispovesti i dogme, izmešane sa Rečju. Ovo ukrštanje donosi hibridni proizvod. Prvi sin (Adam) je bio seme izgovorene Reči Božije. Njemu je bila dana nevesta da bi umnožio sebe. To je bio razlog što mu je bila dana nevesta, da bi umnožio sebe; da proizvede drugoga sina Božijeg. Ali ona je pala. Ona je pala hibridizacijom. Ona je prouzrokovala da on umre.

Drugom Sinu (Isusu), takone Semenu izgovorene Reči Božije takone je bila dana nevesta kao i Adamu. Ali pre nego što ju je on mogao oženiti, ona je takone pala. Ona, kao i Adamova žena, bila je stavljena na probu da li će verovati Reč Božiju i živeti, ili posumnjati u Reč i umreti. Ona je posumnjala. Ona je napustila Reč. Ona je umrla.

Od male grupe istinskog semena Reči, Bog će predstaviti Hrista sa voljenom nevestom. Ona je nevesta Njegove Reči. Ona je nevesta zato što ne poznaje veroispovesti stvorene od ljudi, a ni dogme. Sa članovima neveste i kroz njih će biti ispunjeno sve što je bilo obećano od Boga da se manifestuje u devici.

Reč obećanja je došla k devici Mariji. I ta Reč obećanja je bio On, Lično, da bude objavljen. Bog je bio objavljen (manifestovan). On, Sam, je delovao u to vreme i ispunio Svoju Vlastitu Reč obećanja u devici. Anneo je bio taj koji joj je doneo poruku. A annelova poruka je bila Reč Božija. Isaija 9:6. On je u to vreme ispunio sve što je bilo napisano o Njemu zato što je ona prihvatila Njegovu Reč upućenu njoj.

Članovi device neveste će voleti Njega, i imaće Njegove potencijale, jer On je njihova glava, a sva sila pripada Njemu. Oni su podložni Njemu kao što su udovi naših tela podložni našim glavama.

Zapazite harmoniju Oca i Sina. Isus nikada nije uradio ništa dok Mu to najpre nije bilo pokazano od Oca. Jovan 5:19. Ova harmonija sada treba da postoji izmenu Mladoženje i Njegove Neveste. On joj pokazuje Svoju Reč života. Ona to prima. Ona to nikad ne sumnja. Radi toga, joj ništa ne može nauditi, čak ni smrt. Jer ako je seme posejano, voda će ga ponovo podići. Ovde je tajna toga. Reč je u nevesti (kao što je bila u Mariji). Nevesta ima um Hristov jer ona zna šta On hoće da učini sa Reči. Ona izvršava naredbe Reči u Njegovom Imenu, jer ona ima “tako govori Gospod.” Onda je Reč oživljena Duhom i to se dogodi. Kao i seme koje je posejano i navodnjavano, zatim dolazi do zrelosti u žetvi, služeći svojoj svrsi. Oni u nevesti čine samo Njegovu volju. Niko ih ne može navesti da rade drugačije. Oni imaju ‘tako govori Gospod’ ili se drže mirno. Oni znaju da to treba biti Bog u njima koji čini dela, ispunjavajući Svoju Vlastitu Reč. On nije završio sav Svoj posao dok je bio u zemaljskoj službi, zato sada On radi u nevesti i kroz nju. Ona to zna, jer još nije bilo Njegovo vreme da uradi odrenene stvari koje sada mora učiniti. Ali On će sada ispuniti taj posao kroz nevestu koju je ostavio za ovo specifično vreme.

A sada ustanimo kao Jošua i Kaleb. Naša obećana zemlja dolazi na vidik isto kao što je bilo to sa njihovom. Sada Jošua znači “Jehova Spasitelj”, i on predstavlja vonu zadnjeg vremena koji će doći crkvi isto kao što je Pavle došao kao originalni vona. Kaleb predstavlja one koji su ostali verni sa Jošuom.

Од...  Pergamsko Crkveno Doba.


Цлицк на имиџ да преузмете пуну величину сликом или ПДФ.


Acts of the Prophet

(ПДФ Енглески)
 

Hrist je Otkrivena
Božija Tajna.

(ПДФ)

Пре...

После...

MOJA ŽIVOTNA PRIČA
William Branham.
(ПДФ)

KAKO MI SE JAVIO
ANĐEO...
(ПДФ)

Мистерија о Христа.

Енглески невслеттер сајт.

Књига Откривења.

 

Бог и наука.
- Аркеолоји.

Тхе Раптуре ис цоминг.

Главни учење на поруку.

Добра је вест.
Исус је умро за твоје грехе.

Крштења водом.

 
 

Шекина глори оф Богу.

Је гроб је празна
Он је жив.

Натприродно облак.

Cтране Ватрени Стуб.

Су претходнице.

Нојева барка.

Седам Црквених доба.

У Седам Печата.

Божић серију.

Живи Реч Cерије.

Ендтиме серија.

Бог има лично име.
Које је име Бога?

Акти оф је пророк.

Oбјаснио је Божанство.

Тхе Оригинал Син.
Је ли било ан аппле?

Библијски геолошки.

Митологија.

Кристијан хода серије.

Бог и историја серије
Индек - Данило.

То Жена Језебел.

Наше доба Лаодикија.

Hrist Izvan Crkve.

 

Доктрина на Ницолаитанс.

Смрт. Шта онда?

Тајна Вавилон.

Бог и наука.
Микробиологија.

Бог и наука.
Космологија.

Бог и наука.
Мит диносауруса.

Пророк је виндицатион.
Brak i razvod.
Бог и наука.
- Еволуција.

Божанско исцељење.

Археологија.
Содом и Гомора.

Армагедон.

Земљотрес пресуда.

Наш млади
Сунчев систем.

Vizija Sa Patmosa.

 

Наша порука листинг.

Доказ о Нојевог потопа.

   Писмо каже...

Ustani, svetli se, jer dodje svetlost tvoja, i slava Gospodnja obasja te.

Jer, gle, mrak će pokriti zemlju i tama narode; a tebe će obasjati Gospod i slava Njegova pokazaće se nad tobom.

Isaija 60:1-2Порука Хуб... Одаберите језик и преузимање бесплатне поруке из брат Бранхам.