Су претходнице.


  Су претходнице.

Су претходнице.


Pearry Green.

Свети Јован бележи у поглављу 1:19-21 следеће занимљиво дискурса између Јована Крститеља и одређених свештеничке мушкараца:

"И ово је сведочанство Јованово кад послаше Јевреји из Јерусалима свештенике и Левите да га запитају: Ко си ти? И он призна, и не затаји, и призна: Ја нисам Христос. И запиташе га: Ко си дакле? Јеси ли Илија? И рече: Нисам. Јеси ли пророк? И одговори: Нисам."

Ови свештеници и левити видела да је све што о Јовану је било другачије - његова порука покајања, његова одеће оф камиље кожи, чак његова исхрана оф скакавци и мед дивљи. Они су запазили да он не доћи до Храма да проповеда, а ипак његово министарство био је оутстандингли ефикасна. Збуњен због овом чудном човеку у пустињи, тражили су одговор; отуда се поставља питање "да ли си Елиас?" Последњи велики пророк ови људи је знао за био је Малахија, чије порука био пречагу аут пре око четири стотине година. Ове верске Јевреји били бунар упозна са Малахија 4:5, а они мислили да је Јован био испуњење от този делом от посочениа пророчанства...

"Ево, ја ћу вам послати Илију пророка пре него дође велики и страшни дан Господњи;"

Али када су упитани, ако он био тај пророк, га свакако изјавио "Не". Онда су мислили које би Јован бити испуњење Деутерономи 18 где је Мојсије, рекао било би бити пророк послат до њих "као до" Мојсије је сам. Се мистерија продубио као Јован дао је раван деманти на ово питање. Па, Јован је негирао да била је пророк до "обновити све ствари"; сада он негира била чак је "пророк као Мојсија". Ко заиста била је хе? Нису у потпуности разумевање Истражујете Писма су верске вође му питао ако он су "је учинио Помазаником" - Месија. На ово питање је он одговорио "да" и "не", "да" је он је био помазан од Бога и "не", је он није "је" помазаник један. Коначно, у њиховој духовном слепилу, су Вашингтона и левити га упита: "Ко си ти?" Без оклевања Јован Крститељ (у Ст Јохн 1:23) идентификовани сам у Писмима, указујући их да се пророчанства они превидели у Исаији 40:3, рекавши:

"Глас је некога који виче:"

Је била Јован сведочећи сам од себе? Не Јован је сведочио оф тхе Сцриптурес и Сцриптурес сведоче о њему. Он је био савршен испуњење от посочениа Сцриптурес.

Сада Исаија је рекао (Исаија 40:3) да је један би дошли плакања као глас у пустињи. Јован Крститељ је била да "гласа". Исто, Малахија 3:1 државе,

“Ево, ја ћу послати анђела свог, који ће приправити пут преда мном, и изненада ће доћи у цркву своју Господ, ког ви тражите, и анђео заветни, ког ви желите, ево доћи ће, вели Господ над војскама.”

Опет, Јован Крститељ је била да гласник ко је била послан да најавиш, пред Господом би се изненада доћи у Његов храм. Јохн, по Писмима је знао ко је он и шта је његово министарство ће учинити? Али би смо знали ко је он?

Сада, хајде да видимо како је Исус идентификовани Јована Крститеља. Да расветлите сам себе као Сина човечијег, он је такође пласирао службу Јохн, се у Речи. Матеј 17:9-13 бележи следеће конверзацију којих је Исус имао са приступише ученици тиче Елијах министарство оф тхе Малахија 4:5 пророчанства, и министарство Јована Крститеља. У овом дел од Писму Исус је идентификовао будући Илија министарство за враћање свих ствари и онда идентификује Јована Крститеља као Елијах од првог Христовог доласка.

И силазећи с горе заповеди им Исус говорећи: Ником не казујте шта сте видели док Син човечији из мртвих не устане. И запиташе Га ученици Његови говорећи: Зашто дакле књижевници кажу да Илија најпре треба да дође? А Исус одговарајући рече им: Илија ће доћи најпре и уредити све. Али вам кажем да је Илија већ дошао, и не познаше га; него учинише с њиме шта хтеше: тако и Син човечији треба да пострада од њих. Тада разумеше ученици да им говори за Јована крститеља.

Јован Крститељ, онда, је заиста био човек са духом Елиас, ко био да буде претеча први долазак Господа Исуса Христа. Али он није био "да је Илија" да обнови све ствари. Ипак, Највише религиозни људи дана, Писмознанци и фарисеји, иако су је трагао за Месију, дид нот га препознати, а или ХИС претеча. Исус је потврдио да, они нисупосведочаваш да је могуће за Бог љаље јунак да се пролазе незапажено од стране чак и религиозни људи у свету. Али, ако Јован је био Предшественник, онда мора да је била неопходно да му препознају као претеча, или Бог би га послао у узалуд. Пропуст да се препозна "Предшественник" доводи до неуспеха да препозна ко је и шта га Форе ранова. Чак иу теолошким семеништа, је учио да је Јован био Предшественник, али, био разлог за такав претеча је изгубио у њиховим учењима. Услови дневног доба потребан да је А "Предшественник" дошао да "припреми" је народ да прими оно што је Бог обећао.

Превео екстракти из... "The Acts of the Prophet."
од стране Pearry Green

Прочитај пуни рачун у...   "The Acts of the Prophet"
(ПДФ Енглески.)


   Писмо каже...

Ево, ја ћу вам послати Илију пророка пре него дође велики и страшни дан Господњи;

И он ће обратити срце отаца к синовима, и срце синова к оцима њиховим, да не дођем и затрем земљу.

Малахији 4:5,6


Цитата...

Jovan, prorok, se pojavio, znak proroka koji se pojavio, nakon četiristo godina bez proroka. Oni su imali sve intelektualce. Samo zamišljam kakvu su zbrku imali! Četiristo godina bez proroka, ali se približilo vreme kad je Mesija trebao doći. Dakle, budući da je bio prorok, Jovan je bio znak da je Mesija spreman da govori, glas znaka, jer u Malahiji 3 nalazimo: “Poslaću Svog glasnika pred Svojim licem.”

Ilija je trebao doći pred Njegovim licem i Ilija je došao. Jovan je došao u Ilijinom duhu i sili i učinio upravo ono što je Pismo reklo, a oni to nisu razumeli. Pismo tako kaže. On je bio znak, prorok-znak, da će Mesija govoriti. Taj prorok je to toliko dobro znao da je rekao: “Pa, Jedan je među vama upravo sada. Taj Mesija o kojem ja govorim je među vama. Ja Mu nisam dostojan odrešiti remen na obući. On je taj koji će krstiti Duhom Svetim i Vatrom. Ja krstim u vodi na pokajanje, ali On će biti nakon mene. On je sada među vama.” Jednog je dana ugledao mladog Čoveka kako dolazi, hoda prema njemu. Video je Vatreni Stub u obliku Goluba kako se spušta s Neba, Glas koji govori: “Ovo je Sin Moj ljubljeni, u Kome mi je zadovoljstvo prebivati.”

William Branham - Glas Znaka (1964)


Цлицк на имиџ да преузмете пуну величину сликом или ПДФ.


Cтране Ватрени Стуб.

Натприродно облак.

Acts of the Prophet

ПДФ Енглески

Chapter 11 - The Cloud

ПДФ Енглески

Пре...

После...

Мистерија о Христа.

Енглески невслеттер сајт.

Књига Откривења.

 

Бог и наука.
- Аркеолоји.

Тхе Раптуре ис цоминг.

Главни учење на поруку.

Добра је вест.
Исус је умро за твоје грехе.

Крштења водом.

 
 

Шекина глори оф Богу.

Је гроб је празна
Он је жив.

Натприродно облак.

Cтране Ватрени Стуб.

Су претходнице.

Нојева барка.

Седам Црквених доба.

У Седам Печата.

Божић серију.

Живи Реч Cерије.

Ендтиме серија.

Бог има лично име.
Које је име Бога?

Акти оф је пророк.

Oбјаснио је Божанство.

Тхе Оригинал Син.
Је ли било ан аппле?

Библијски геолошки.

Митологија.

Кристијан хода серије.

Бог и историја серије
Индек - Данило.

То Жена Језебел.

Наше доба Лаодикија.

Hrist Izvan Crkve.

 

Доктрина на Ницолаитанс.

Смрт. Шта онда?

Тајна Вавилон.

Бог и наука.
Микробиологија.

Бог и наука.
Космологија.

Бог и наука.
Мит диносауруса.

Пророк је виндицатион.
Brak i razvod.
Бог и наука.
- Еволуција.

Божанско исцељење.

Археологија.
Содом и Гомора.

Армагедон.

Земљотрес пресуда.

Наш млади
Сунчев систем.

Vizija Sa Patmosa.

 

Наша порука листинг.

Доказ о Нојевог потопа.

   Писмо каже...

Ево, ја ћу послати анђела свог, који ће приправити пут преда мном, и изненада ће доћи у цркву своју Господ, ког ви тражите, и анђео заветни, ког ви желите, ево доћи ће, вели Господ над војскама.

Малахији 3:1Порука Хуб... Одаберите језик и преузимање бесплатне поруке из брат Бранхам.