Beseda v Cerkev.

<< prejšnje

naslednji >>

  Živa beseda serije.

Beseda v Cerkev.

Iz...  Kristus je Razodeta Božja Skrivnost.


William Branham.

Ljubite drug drugega nad vsem. Ljubite se med seboj. Nikar... Ni važno, kaj vam poskuša hudič povedati... Torej, vi vsi ste ena močna velika ljuba skupina, vendar si zapomnite moje opozorilo! Vidite? Satan ne bo dopustil, da bi to ostalo tako.

Ne, gospod. Ustrelil bo vse, samo da bi dobil nekoga, ki bo izvršil njegov cilj. Pripeljal bo kakega kritika ali nevernika, ga posedel in ga pripeljal v tovarištvo z vami pod pretvezo miru in drugega, nato pa ga bo ustrelil z nekakšnim strupom in ta bo hodil z njim skozi cerkev. Ne prestopite na tisto stran! Ne imejte ničesar skupnega s čimerkoli drugim. Ostanite ljubeči, prijetni in prijazni drug do drugega. Molite za takega človeka, da bo tudi on rešen, ali za takšno žensko ali kogarkoli takega, samo molite zanje. In podpirajte drug drugega in ostanite s svojim pastorjem, vidite. On je pastir in vi ga spoštujte. On vas bo vodil skozi in..., ker mu je Bog ukazal, naj to počne.

Torej, se boste spominjali tega? Sovražnik bo prišel. In ko bo prišel, se le še bolj držite skupaj. In tisti, ki ga hudič uporablja za sovražnika, bo bodisi šel ven bodisi vstopil in postal eden od vas. To je vse. Nikoli ne tvorite skupin ali govorite in ne zbirajte skupin okrog sebe: mi smo eno.

Jaz ne morem reči: »Leva roka, jezen sem nate, zavrgel te bom, ker nisi desna roka.« On je moja leva roka. Hočem, da ostane tam, celo majhen delček mojega prsta, hočem da ostane prav tam, da vsak delček mojega telesa ostane prav tam. In Bog hoče, da kot telo vernikov ostanemo drug z drugim, natanko drug z drugim.

In sedaj, imate kasete o tem. Imate kasete o tem, v kar verjamemo. Imate kasete o disciplini v cerkvi, o tem, kako se obnašamo v Božji cerkvi, kako moramo priti skupaj in skupaj sedeti v nebeških prostorih. Ne ostanite doma. Če je Bog v vašem srcu, le s težavo pričakate, da se odprejo tista vrata in se družite s svojimi brati. Če ne čutite tako, vam bom dejal, da je čas, da začnete moliti, kajti v poslednjih dneh smo, ko nas Sveto Pismo dviga ali nas opominja: »Veliko bolj, ko gledamo, kako se približuje ta dan, da ljubimo drug drugega s krščansko ljubeznijo in božansko ljubeznijo, da se zberemo skupaj v nebeških prostorih v Jezusu Kristusu in ljubimo drug drugega.« »Po tem bodo vsi vedeli, da ste Moji učenci, ko boste imeli ljubezen drug do drugega.« To je res. Ostanite skupaj.

Če je brat po vašem mnenju v rahli zmoti (ali sestra), recite: »Gospod, nikoli ne dovoli, da požene koren grenkobe, saj bo to škodljivo vplivalo na njega in to bo odgnalo Kristusa naravnost iz mojega življenja.« Ta strupena kislost zlobe in ljubosumja in sovraštva bo odgnalo Svetega Duha od vas. To ga bo odgnalo iz tega tabernaklja tukaj. Ubilo bo Božjega Duha ali ga odgnalo od tukaj, ranilo vašega pastirja. Vse to bo povzročilo, vidite. Nikar ne delajte tega! Vi se samo še bolj medsebojno zbližajte. Sestavite... Vzemite pas, kot je pričal brat (Božji služabnik), tukaj nekega večera o pasu (ki ga je videl v viziji). Ta pas na popolni Božji opremi; opašite se, zategnite pas in se medsebojno zbližajte. Ljubite drug drugega, ne glede na vse. Govorite lepo drug o drugemu in potem vas bo Bog blagoslovil.

Iz...  Kristus je Razodeta Božja Skrivnost.


  Živa beseda serije.

Božji zakon reprodukcije.

Iz...  Pergamska cerkvena doba.


William Branham.

Tukaj je to, kar vam poizkušam povedati. Zakon reprodukcije je takšen, da vsaka vrsta rodi po svoji lastni vrsti, ravno v skladu s 1. Mojzesovo knjigo 1,11: »Nato je Bog rekel: »Zemlja naj požene zelenje, rastlinje, ki daje seme, in drevje, ki na zemlji rodi sadje s semenom po svoji vrsti!« Zgodilo se je tako.« Kakršnokoli življenje je bilo v semenu, je šlo v bilko in od tam v plod. Isti zakon se nanaša tudi na današnjo cerkev. Katerokoli seme je cerkev začelo, bo vzklilo in bo kot izvorno seme, ker je to isto seme. V teh zadnjih dneh bo resnična cerkev Nevesta (Kristusovo seme) prišla do kronskega kamna in medtem ko se Mu približuje, bo super cerkev, super rasa. Tisti v nevesti bodo tako podobni Njemu, da bodo odsevali Njegovo podobo. To je z namenom, da bi bili z Njim združeni. Oni bodo eno. Oni bodo sama manifestacija Besede živega Boga. Denominacije tega ne morejo proizvesti (so napačno seme). Proizvedle bodo svoja cerkvena verovanja in svoje dogme, pomešane z Besedo. To križanje prinaša hibridni proizvod.

Prvi sin (Adam) je bil Božje izgovorjeno seme – Beseda. Bila mu je dana nevesta, da se razmnoži. To je bil razlog, zakaj mu je bila dana nevesta, da se razmnoži, da prinese drugega Božjega sina. Toda ona je padla. Padla je s hibridizacijo. Povzročila je, da on umre.

Drugemu Sinu (Jezusu), prav tako Božjemu izgovorjenemu Semenu – Besedi, je bila dana nevesta, kot je bila dana Adamu. Toda preden jo je mogel poročiti, je tudi ona padla. Prav tako kot Adamova soproga, je bila tudi ona postavljena na test, ali bo verovala Božji Besedi in živela ali pa bo dvomila v Besedo in bo umrla. Ona je dvomila. Zapustila je Besedo. Umrla je. Od male skupine resničnega semena Besede, bo Bog Kristusu predstavil ljubljeno nevesto. Ona je devica Njegove Besede. Ona je devica, ker ne pozna od človeka narejenih cerkvenih verovanj ali dogem. S člani in skozi člane neveste se bo izpolnilo vse, kar je Bog obljubil, da se bo manifestiralo v devici.

K devici Mariji je prišla Beseda obljube. Toda ta Beseda obljube je bil On sam, da bi bil izražen. Bog je bil izražen. On sam je deloval v tistem času in izpolnil Svojo lastno Besedo obljube v devici. Angel je bil ta, ki ji je prinesel sporočilo. To angelovo sporočilo je bila Božja Beseda. Izaija 9,6. On je v tistem času izpolnil vse, kar je bilo o Njem napisano, ker je ona sprejela Njegovo Besedo, namenjeno njej.

Člani neveste device Ga bodo ljubili in bodo imeli Njegove potenciale, ker je On njihova glava in Njemu pripada vsa oblast. Oni so Mu pokorni, tako kot so udje naših teles pokorni našim glavam.

Bodite pozorni na skladnost Očeta in Sina. Jezus ni nikoli ničesar storil, dokler Mu Oče ni najprej tega pokazal. Janez 5,19. Takšna skladnost mora obstajati sedaj med Ženinom in njegovo nevesto. On ji kaže Svojo Besedo življenja. Ona jo sprejema. Nikoli ne dvomi vanjo. Zaradi vsega tega ji nihče ne more škodovati, niti smrt. Kajti, če je seme posejano, ga bo voda ponovno dvignila. Poglejte skrivnost tega. Beseda je v Nevesti (kot je bila v Mariji). Nevesta ima Kristusov um, ker ve, kaj On želi, da se stori z Besedo. Ona izvršuje zapoved Besede v Njegovem imenu, ker ima »tako govori Gospod«. Takrat je Beseda oživljena z Duhom in se izpolnjuje. Tako kot seme, ki je posejano in zalivano, prihaja do polne žetve, služeč po svoji vrsti. Tisti v nevesti izpolnjujejo samo Njegovo voljo. Nihče jih ne more nagovoriti, da bi delali drugače. Imajo »tako govori Gospod« ali pa mirujejo. Vedo, da to mora biti Bog v njih, ki opravlja dela, izpolnjujoč Svojo lastno Besedo. On ni dokončal vsega Svojega dela v času svoje zemeljske službe, tako da On sedaj dela v in skozi nevesto. Ona to ve, ker še ni bil čas za Njega, da bi storil določene stvari, ki jih mora sedaj storiti. Toda On bo sedaj skozi nevesto izvršil to delo, ki ga je pustil za ta poseben čas.

Vstanimo sedaj tako kot Jošua in Kaleb. Tako kot je bila njihova, je tudi naša obljubljena zemlja na vidiku. Torej, Jošua pomeni »Jehova Rešitelj« in predstavlja voditelja zadnjega časa, ki bo prišel k cerkvi, isto kot je prišel Pavel kot izvorni vodja. Kaleb predstavlja tiste, ki so ostali zvesti Jošui...

Iz...  Pergamska cerkvena doba.


Misterij Kristusa.

Angleško spletno glasilo.

Knjiga Razodetje.

 

Boga in Znanosti serije
Indeks - Arheologija.

Slast bojnega se bliža.

 

Glavni nauk iz na sporočilo.

Nadnaravno Oblak.

Stupu od ognja.

Dobra novica. Jezus
je umrl za vaše grehe.

Vodni Krst.

 

Boœje trojice pojasnil.

Živa beseda serije.

Sedem cerkvenih dob.

Sedem pečati.

Bog ima osebno Ime.
Kaj je Božje ime?

Kovčeg Noja.

Arheologija.
Sódomo in Gomóro.

Mitologija.

Prvotni greh.
Je jabolko Je bilo?

Bileamova Doktrina.

Ta Žena Jezabela.

Naša starost Laodiceje.

Kristus Zunaj Cerkve.

Nauk Nikolajevcev.

Smrt. Kaj potem?

Skrivnost Babilona.

Vizija s Patmosa.

   Je Pismo pravi...

Ustani, svijetli se, jer dođe svjetlost tvoja, i slava Gospodnja obasja te.

Jer, gle, mrak će pokriti zemlju i tama narode; a tebe će obasjati Gospod i slava njegova pokazaće se nad tobom.

Isaije 60:1-2


Klikni na sliko za prenos polni velikosti slike ali dokumenta PDF.


Acts of the Prophet.

(PDF Angleščina)
 

Kristus je Razodeta
Božja Skrivnost.

(PDF)

Pred...

Po...

William Branham
Life Story.

(PDF Angleščina)

Kako je prišel angel
k meni in služba,
ki mi je predana.

(PDF)


Pesto Sporočila... Izberite jezik in naložite brezplačno sporočil iz Brata Branham.