Космологија 1.

<< претходно

следећи >>

  Бог и наука серије.

О томе Резервни Земље.


Richard Oliver.

“Налазимо да је живимо на планетом безначајној оф једне Хумдрум звезда изгубљен у галаксији ушушкан у некој заборављеној углу универзума у коме има далеко више галаксијама него људи.”
Карл Саган, Сциентист, космолог и агностик.

И то је поглед од много. Ми смо обичан планетом, једна оф милијарди и милијарди, у једној просечној галаксији. Међутим, јер научно схватање побољшава налазимо такво веровање једноставно није истините.

Али додајмо и неколико ствари прав први. Универзум је униформа. Шта ради у нашем Сунчевом систему ради за целом универзуму. Другим речима, исти основна закони науке рада свуда. Гравитација, јаке или слаба нуклеарна снаге су, електромагнетна ефекат, би брзина светлости плус група других основних закона сав рада свуда и на исти начин јер они раде за нас.

Шта ово закључује ис да су услови која дозвољавају живот овде на Земљи је обавезни услови за живот било где. На пример, са сигурношћу можемо рећи да било која планета са животом на нем мора имати сунце као што је наша.


Соларни становање зона.

Наше Сунце је Г2 главни секвенца патуљаста звезда. Постоје и плави гигант, црвени и бели патуљака и неколико других типова звезде, али само Г2 продукује жућкасто зелено светло неопходне за пхотосинтхесес. И без биљке фотосинтезу нема ни живота. Дакле, само Г2 звезде који имају планете су у стању подршка живот. Јер је само 10% од звезда су Г2 знамо да 90% од звезде не може имати планете са животом о њих.

Али живот треба више. Течна вода је од суштинског значаја за живот. И овде је онда проблем. Водена пара се ис но гоод нити се солидан вода, или лед. Воде мора бити течност. Ако Земља је била мало ближе сунцу сва вода би испарила. Нема живота. Ако наш свет био мало даље од сунца сва вода би замрзнути. Опет, нема живота. Наша удаљеност од сунцем је од кључног значаја. Еартх је у "Златокоса зони", није превише вруће, није превише хладно, али баш Право да имају воду у течном стању.

Већ имамо два суштинска састојци за неку земљу као планет. Мало је друге планете хаве ове. Али то није све! Наш је положај у галаксији Млечни Пут је још један пример Златокоса зоне. Ако ми смо били ближе центру галаксије онда Лигхтер гасови, као што је кисеоник у нашој атмосфери би била десорбован од нас. Ако ми смо били удаљеније онда би било много мање од тежих елемената неопходних за живот. Баш као што наши спољне планете су само направљен од гасова, и са отровним, при томе, резервни еартхс удаљеније од галактичког центра од нас ће вероватно хаве литтле, или било који, чврсту форму. Ми смо, постављени "баш како треба" у нашој галаксији да одржи нашу атмосферу и имају потребне тешки елементе да учинимо наш тела и омогућавају живот.


    Галацтиц становање зона.

Наш Сунчев систем је изван главних спиралним крацима насег галаксије. Ми смо даље од високе нивое светлосног и леталног зрачења која се налази у галактичком центру, па чак иу галактичком армс. Ако смо тамо ми никада ће добити тамна ноћ и да би била изложи микроталасима из свих типова звезда близу нас. Живот не може опстати.

Али постоји још једна занимљива чињеница о нашој позицији. Ми смо идеално положена да имамо тамне нигхтс, да види оба наше и друге галаксије. То је студија других звезда и галаксија које нам је омогућило да схватимо много о свемиру. Сад зашто је то што једина позната планета са посматрачима на њему је идеално постављени за посматрање? Зашто је наш далеко фром безначајној планет је постављени где људски живот може видети и ишло тајнама свемиру? То је као да наша планета и његов положај били су све планирано од супериорног интелекта.

Здраво Боже!


   Модерне космологије.

Којих свемир сте у?


David Shearer.

Научници нам сада испричати да постоје много различитих врста универзуми, (они га зову "Мултиверсе"), и да је ми догодити да се настане један, да је идеално погодан за живот.

Остали универзуми, међутим, су могуће детектовати и неопсервабилан.

За мене, Овај би захтевало огромну количину вере да верују, будући да нема доказа за тако нешто.

Морате се поставимо питање:
"Зашто би они предлажу такву ненау размишљања?"

Био разлог за предлагања ову теорију, јесте чињеница да су закони који регулишу наш свемир, су тако фино подешени, да је чак и промене као мали као 1% у неким законима, довољно је да изазове живот би их било немогуће. Да бисте упутили наш универзум мање јединствен, и да буде резултат на случајан љанса, морамо бити део од много свемирима, (иначе ћемо морати да размотри Десигнер), а ми баш деси да у Овај један који има та својства.

Време је да се размотри "Божански Десигнер".


Цлицк на имиџ да преузмете пуну величину сликом или ПДФ.


Acts of the Prophet

(ПДФ Енглески)

Chapter 9
The Third Pull

(ПДФ Енглески)

Пре...

После...

MOJA ŽIVOTNA
PRIČA (W.Branham)

(ПДФ)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF Енглески)

  Писмо каже...

Небеса казују славу Божју, и дела руку Његових гласи свод небески.

Дан дану доказује, и ноћ ноћи јавља.

Нема језика, нити има говора, где се не би чуо глас њихов.

Псалам 19:1-3Порука Хуб... Одаберите језик и преузимање бесплатне поруке из брат Бранхам.


Мистерија о Христа.

Енглески невслеттер сајт.

Књига Откривења.

 

Бог и наука.
- Аркеолоји.

Тхе Раптуре ис цоминг.

Главни учење на поруку.

Добра је вест.
Исус је умро за твоје грехе.

Крштења водом.

 
 

Шекина глори оф Богу.

Је гроб је празна
Он је жив.

Натприродно облак.

Cтране Ватрени Стуб.

Су претходнице.

Нојева барка.

Седам Црквених доба.

У Седам Печата.

Божић серију.

Живи Реч Cерије.

Ендтиме серија.

Бог има лично име.
Које је име Бога?

Акти оф је пророк.

Oбјаснио је Божанство.

Тхе Оригинал Син.
Је ли било ан аппле?

Библијски геолошки.

Митологија.

Кристијан хода серије.

Бог и историја серије
Индек - Данило.

То Жена Језебел.

Наше доба Лаодикија.

Hrist Izvan Crkve.

 

Доктрина на Ницолаитанс.

Смрт. Шта онда?

Тајна Вавилон.

Бог и наука.
Микробиологија.

Бог и наука.
Космологија.

Бог и наука.
Мит диносауруса.

Пророк је виндицатион.

Наша порука листинг.

Бог и наука.
- Еволуција.

Божанско исцељење.

Археологија.
Содом и Гомора.

Армагедон.

Земљотрес пресуда.

Наш млади
Сунчев систем.

Vizija Sa Patmosa.