Пророк је виндицатион.


  Пророк је виндицатион.

Пророк је виндицатион.


Pearry Green.

У Излазак 3:13-14, видимо који је прогласио Мојсија да буде пророк кад је отишао доле до синовима Израиљевим:

13 A Mojsije reče Bogu: Evo, kad otidem k sinovima Izrailjevim, pa im kažem: Bog otaca vaših posla me k vama, ako mi kažu: Kako Mu je ime? Šta ću im kazati?
14 A Gospod reče Mojsiju: Ja sam Onaj što jeste. I reče: Tako ćeš kazati sinovima Izrailjevim: Koji jeste, On me posla k vama.

Ко виндицатед Мојсије? Урадим оне имају гласају и слажу се да је био пророк? Дид фараон устанем и изјавити да је он био пророк послан од Бога? Не! Мојсије је био виндицатед по ономе му је Бог рекао и да је је Све то Мојсије је морала да оде о. Али запамтите Синови Израелови били обећавала избавитеља. после Мојсија, довео их из земље египатске, и преко Црвеног мора, је затражио Бога, да их храни препелице и манна, је примио Десет Божјих заповести чудесно урезан у камену, и дао их, понавља вец висе пута, Ријеч Господња, било је многа који нису веровали да он буде Божије човек. Како је могао се таква ствар бе? Једноставно зато што су хтели некога да га виндицатед њега. Питали су како били су да зна да је Реч Божија дољао к Мојсију. Би требало билиНема сумње након свега да су видјели, али ипак су сумњали. Они су имали веру у Бога држећи Речи, али они нису могли да верују Мојсије био Божији пророк пред лицем поразан доказ да је послат од Бога за њих. Они су једноставно били слепи.

Ремембер, СЗО виндицатед Јована Крститеља? Пођимо кроз ово потпуно опет, тако да це бити Нема сумње.

Када су људи отишли да пита Јовану "ко је он", као што изјавио је за у Јовану 1:19, били су свесни пророчанства Малахија 4:5-6а. Они је такође знао, Нема сумње, оф реч која је дошла до Јовановом оцу пре него што Џон је рођен, како би ишао напред у "духу Елиаса" и окренути срца свих посетилаца уз "отаца к деци". Сада могло би бити само два разлога за Јовановог негативан одговор на питање да од људи о томе да ли је он Елиас. они су питали ако је он била је Елиас од различитих стиха Светог писма него применити против њега, или није знао је реч. Али, ја може доказало да је Јован знао је Реч, јер када они наставили да га питам, "Јеси ли тај пророк?" Јован знали да они односе се пророку обећао Мојсију у Пета књига Мојсијева 18. Његово деманти онда била чак то пророк Мојсије рекао би био један попут њега к. Коначно Јован постављени, сам себе, у Јовану 1:22-23:

То је, записано ...
22 A oni mu rekoše: Ko si? Da možemo kazati onima što su nas poslali: Šta kažeš za sebe?
23 Reče: Ja sam glas onog što viče u pustinji:...

Јован знао је Реч довољно добро да знају да Исаија рекао у Исаији 40:3 да је један би дошли. “Glas je nekoga koji viče: Pripravite u pustinji put Gospodnji, poravnite u pustoši stazu Bogu našem.” Он је такође, знао да Малахија 3:1 саид, "Припремите пут преда мном," као пророк Исаија је такође рекао. Ипак, Јован негирао да је био је Илија. Он је знао да Милошевић је требало да обрати срца "отаца се на дјеци" јер је његов отац, Захарија, примио да је пророчанство. Јован је такође знао да да је био у духу је Илија, стога је могуће да они, су га питам да ли је он био је Илија оф Малахији 4 ко је, окренути срце од "деце се на оца" пред "велики и страшни" дан Господњи? Наравно, је он одговорио, им да је он није био "да је је Илија". Али ко виндицатед Јован? Је народ су били веома заинтересовани у ко је он, али ко је тај је устао и рекао им? Изјавио је он за, их, сам ко је он, како је забелешено у Јован 1:23:

Хајде да поново прочитам ...
23 Reče: Ja sam glas onog što viče u pustinji: Poravnite put Gospodnji; kao što kaza Isaija prorok.

Ко виндицатед Христа? Лука 9:18-20 америчке државе ...
18 I kad se jedanput moljaše Bogu nasamo, s Njim behu učenici, i zapita ih govoreći: Ko govore ljudi da sam ja?
19 A oni odgovarajući rekoše: Jedni vele da si Jovan krstitelj, a drugi da si Ilija; a drugi da je koji ustao od starih proroka.
20 A On im reče: A vi šta mislite ko sam ja? A Petar odgovarajući reče: Hristos Božji.

У другом опис рачуна, Исус је одговорио: “Jer telo i krv nisu to tebi javili, nego Otac moj koji je na nebesima i na ovom [откровења] kamenu sazidaću crkvu svoju, i vrata paklena neće je nadvladati.”

Ово нам даје наш први траг на потврда пророка. То долази од стране откривењем. И је то долази сама по тога пророка потврда сам себе. Реч Божија потврђује саму себе да буде Реч Божија. Мојсије сам себе прогласио да будем пророк Божија. Јован Крститељ је рекао да је он један од којих Исаија говорио је, а Исус је учио своје ученике да је Он је био Христ.
----

Али у Јовану 10:36-38, Исус каже...
36 Kako vi govorite Onome kog Otac posveti i posla na svet: Hulu na Boga govoriš, što rekoh: Ja sam Sin Božji?
37 Ako ne tvorim dela Oca svog ne verujte mi.
38 Ako li tvorim, ako meni i ne verujete, delima mojim verujte, da poznate i verujete da je Otac u meni i ja u Njemu.

Исус им је рекао да ако сте не могу да верујем шта ти кажем, онда Белиеве оно што ме видиш понашање. Сада не постоји други виндицатион једне пророк Божија: Прво, он ће ти кажем тко је он. Друго, он ће учинити радови које је он послао да уради. На тај начин можете да исприча пророка послат од Бога.

А сада, ако постоји пророка пре него дође на "велики и страшни" дан Господњи, једна у духу Елијах, постоје одређени извођење радова који ће он бити очекује да урадим. Његови радови ће бити учињено као један у духу Елијах. Он ће "обратити срца деце назад очевима." Он ће испуни Матеју 17:11, где Исус каже да ће "обновити све ствари." У неким преводима, овај пасус гласи: "Он ће исправити оне стварцице су отишли у до грешке."
----

Књига Откривења говори о овом последњег доба, у Лаодикејском доба, као имати гласника ко ће им кажем они су "напад очајан, бедан, јадан, слепи, и голи," а не знају о томе. У Откривењу 10:7, овај гласник се означава као седми анђео и говори да, “onda će se svršiti tajna Božija, kao što javi svojim slugama prorocima.”

На тај начин ће бити дефините рад који Пророка Малахија 4 је да се урадим. Неће да бити виндицатион од стране апоена. Неће да бити договорен са од стране већине, али он ће знали тко је он. Биће они који ће га видети и да неће му знали, али ће такође бити они са истом духу као они који су прихватили Исуса Његовим дела, говорећи у Јовану 7:31. “Kad dodje Hristos eda li će više čudesa činiti nego Ovaj što čini?”

Али када ово пропхет оф Малахија 4 долази са духот на Елијах да обнови све ствари и завршити тајна Божја, свет неће бити достојна му, ништа више него сто су били су достојни пророка од старине. Већина људи ће бити склони да имају толико много религију и тврдити многа права, да ће се они бити слеп за похођења.

Овај човек ће доћи, раде само добра. Он ће доћи испуњавање део Писма, доносећи поруку менаџру Изабраних, Невесте оф Христа, али он це бити мрзели од стране верских вођа. Они ће показати исти дух као који су му стајали у подножју крст и рекао, "Друге је спасио, али сам да не може да спасити." Сваки покрет који ово пророк иини це бити да служи хуманост, а ипак он ће бити критикован, погрешно разумео, и одбацио услед доктрине он це донети. Рукоположен за пророк из материце, као и сви пророцима били су, његов долазак ће претеча другог доласка Господина Исуса Христа - и он ће доћи во духот на Елијах.

видети... The Acts of the Prophet - Chapter 2 - Of whom the world is not Worthy. (ПДФ Енглески)


Цлицк на имиџ да преузмете пуну величину сликом или ПДФ.


Acts of the Prophet

(ПДФ Енглески)

Chapter 9
The Third Pull

(ПДФ Енглески)

Пре...

После...

MOJA ŽIVOTNA
PRIČA

(ПДФ)

Pearry Green personal
testimony.

(ПДФ Енглески)

Мистерија о Христа.

Енглески невслеттер сајт.

Књига Откривења.

 

Бог и наука.
- Аркеолоји.

Тхе Раптуре ис цоминг.

Главни учење на поруку.

Добра је вест.
Исус је умро за твоје грехе.

Крштења водом.

 
 

Шекина глори оф Богу.

Је гроб је празна
Он је жив.

Натприродно облак.

Cтране Ватрени Стуб.

Су претходнице.

Нојева барка.

Седам Црквених доба.

У Седам Печата.

Божић серију.

Живи Реч Cерије.

Ендтиме серија.

Бог има лично име.
Које је име Бога?

Акти оф је пророк.

Oбјаснио је Божанство.

Тхе Оригинал Син.
Је ли било ан аппле?

Библијски геолошки.

Митологија.

Кристијан хода серије.

Бог и историја серије
Индек - Данило.

То Жена Језебел.

Наше доба Лаодикија.

Hrist Izvan Crkve.

 

Доктрина на Ницолаитанс.

Смрт. Шта онда?

Тајна Вавилон.

Бог и наука.
Микробиологија.

Бог и наука.
Космологија.

Бог и наука.
Мит диносауруса.

Пророк је виндицатион.
Brak i razvod.
Бог и наука.
- Еволуција.

Божанско исцељење.

Археологија.
Содом и Гомора.

Армагедон.

Земљотрес пресуда.

Наш млади
Сунчев систем.

Vizija Sa Patmosa.

 

Наша порука листинг.

Доказ о Нојевог потопа.

   Писмо каже...

A On bolesti naše nosi i nemoći naše uze na se, a mi mišljasmo da je ranjen, da Ga Bog bije i muči.

Ali On bi ranjen za naše prestupe, izbijen za naša bezakonja; kar beše na Njemu našeg mira radi, i ranom Njegovom mi se iscelismo.

Isaija 53:4,5Порука Хуб... Одаберите језик и преузимање бесплатне поруке из брат Бранхам.