Земљотрес пресуда у.


  Земљотрес пресуда у.

Земљотрес пресуда у.


Pearry Green.

Био је то почетком марта, 1964, да је министарство брат Бранхам је постигнут у до буквал- мрдања до земаљским. Он и је неколико других браће су поново окупили да лови Јавелина. Лоцале је био исти опште подручје где анђели сишао и представке деловала облак се. Због сећање на тај догађај само прошле године, је то могао да буде оцекује и друге, неизмирених догађаје до потицати из овог спота; али овај дан као брат Бранхам и близак пријатељ, брат Банкс Древесина, вратио у логор, да нема наговештај о било шта необично. Ми знамо, сада да је, у том тренутку, мегатона Оф Роцк Мора да сам лаин сталожен за кретања дубоко из центром земље.

Као Брат Бранхам и Брат Дрво ходао, тог дана, изненада Дух Свети Господња је разговарао са њим и рекао му да покупе камен и баци је се у ваздух. Је послушно, је он урадио како му је речено. Када камен погодио Земљом, један мали вихор је сишао са њим, а он је напросто говорио речима, "Овако говори Господ." Он окренула брату Дрво и рекао: "Пази, да неће бити нешто догодити. Ово је пут да ствари су ће почеле."

Сљедећег дана Тхе Хунтинг Парти се спремао за пробој камп. Припадници странци су ангажовани у разне активности, као су припрема њихову игру, и Брате Бранхаме, истинит да се отвореном човекове кодекса, била веома пажљиво осигуравајући да је пожар био ван. Изненада је окренуо брату Рои Роберсон, стајали близу њега, и брзо рекао му да се склоне. Нешто се спремао пуном. Један од браће је је узимао покретне слике брата Бранхама у то вријеме и, баш као му је камера понестало филма, изнад блеф са севера дољао снажан ковитлацу непосредно изнад главом пророка. Насилни Форце от този ковитлацу била толико велика да вам исечем део овог блеф ван и бацали су камење Он је величине једне човекове песницом већ више од стотину јарди. Лике а експлозије, је то пресјекла врхова од стране Мескуите дрвећа; звук њеног беса испунио ваздух. Природно, браћа са њим трајало поклопац. Неки ронили испод из камионима или сакрио бенеатх жбуња, али брате Бранхаме стајао фирма. Божије пророк стајао кроз све то, са шеширом у руци, глада вверх усред ковитлави Форце. Када се подигао и вратио у смјеру из кога је дошао, ставио своју шешир на његовој глави и говорио је намјерно, "Бог говорио је до Јову у вихору." Цонтинуинг је изрекло је страшно новости, "Пресуда Бога ће стрике западну обалу оф Америца." Уистину је да вихор кога повукли у правцу северозападни, ка тој обали.
----

Дешава буран "пљескали" три пута тог дана у фебруару 1964. Пресуда одговарајући ударио на Велики петак ове године у форма на земљотреса којих је замало поцепали обале из Аљаске. Нико ко је, доживео терор тог дана или који је испитало записник о уништавању и губитак живота од тада, икада могао заборавимо како је да доживи тешку руку Бога у пресуда.
----

Брат Бранхам је наставио да како преноси његову поруку "Biranje Neveste." Следећег пророчки веза је формирана како је рекао према народу Лос Ангелес, "Ovo je ozbiljno upozorenje. Mi ne znamo u koje vreme i vi ne znate u koje vreme će ovaj grad jednog dana biti položen na dnu ovog okeana. “Oh, Kafernaume,” rekao je Isus, “koji si se do neba uzvisio, u pakao ćeš biti strovaljen. Jer da su se u Sodomi i Gomori dogodila silna dela ostale bi do ovoga dana.” A Sodoma i Gomora leže na dnu Mrtvog mora. I Kafernaum je na dnu mora. Ti grade, koji tvrdiš da si grad anđela, koji si uzvisio sebe u nebo i poslao sve prljave, nemoralne moderne stvari i stvari, čak do stranih zemalja koje dolaze ovde da pokupe našu prljavštinu i šalju to daleko, svojim lepim crkvama i zvonicima i tako dalje, to je način na koji deluješ. Zapamti, jednog ćeš dana biti položen na dno mora, tvoje veliko saće ispod tebe upravo sada. Božiji gnev je buknuo upravo ispod tebe. Koliko dugo će On držati ovaj sprud koji visi preko toga? Kada će taj okean tamo, milju dubok, gurnuti to unutra, skroz nazad do Saltonskog mora. To će biti gore nego poslednji dan Pompeje. Pokaj se, Los Anđelese. Pokajte se ostali i okrenite se prema Bogu. Čas Njegovog gneva je na zemlji. Bežite dok još ima vremena da pobegnete i dođite u Hrista. Pomolimo se."

Ово је био велики тренутак за оне од нас који су веровали да је брат Бранхам је пророк Бога са духом Елијах, када је реализација свепт, над нама, да траке, чули смо, ли књиге имали смо прочитали, а оно што смо чули овај одличан човек Бога рећи, све је указао на огромној пророчанство оф Доом за западној обали. Сада схватили смо да је он био пророкује. Познавајући му да будем реч пророк, знали смо да је ништа говорио је, осим ако могло би се пронађен у Светом писму. Сада смо почели да обраћа пажњу.

На 22 август 1965. године, Брат Бранхам говорење на обале до обале, бордер до границе, телефонски прикључак, у својој проповеди "Filter Čoveka Koji Razmišlja" разговетно изрекао пресуду он Америца: “Sveti Duh u mom srcu večeras vapi: “Slepa Laodikeja!” Koliko često vam je Bog davao probuđenje. Ali sada vaše je vreme došlo; sada je kasno. Kako ste se smejali i ismejavali ljudima koje vam je Bog poslao. Ali sada vaše vreme je došlo. O Ujedinjene Države, Ujedinjene Države, kako bi vas Bog okupljao kao - kao kvočka svoje piliće, ali vi niste hteli. Sada ovaj Glas ide od obale do obale, od severa do juga i istoka do zapada. Kako bi vas Bog okupljao ali vi niste hteli. Sada, vaše vreme je došlo. Nacije se lome. Svet se raspada. Hiljadu petsto milja dug komad toga, tristo ili četirsto milja širok, potonuće stotinu... ili možda četrdeset milja dole u tom velikom grehu tamo, jednog od ovih dana, i talasi će izbaciti komadiće olova na obale države Kentucky. I kada se to dogodi, potrešće svet tako snažno da će se sve na vrhu toga srušiti.”

Преведено Eкстрактима из "The Acts of the Prophet." Chapter 12
из Pearry Green

Прочитај пуни рачун у   The Acts of the Prophet.
(ПДФ Енглески)


  Довнлоад.

Цлицк на имиџ да преузмете пуну величину сликом или ПДФ.


Cтране Ватрени Стуб.

Натприродно облак.

Acts of the Prophet

(ПДФ Енглески)

Chapter 12
Earthquake Judgement

(ПДФ Енглески)

Пре...

После...

Мистерија о Христа.

Енглески невслеттер сајт.

Књига Откривења.

 

Бог и наука.
- Аркеолоји.

Тхе Раптуре ис цоминг.

Главни учење на поруку.

Добра је вест.
Исус је умро за твоје грехе.

Крштења водом.

 
 

Шекина глори оф Богу.

Је гроб је празна
Он је жив.

Натприродно облак.

Cтране Ватрени Стуб.

Су претходнице.

Нојева барка.

Седам Црквених доба.

У Седам Печата.

Божић серију.

Живи Реч Cерије.

Ендтиме серија.

Бог има лично име.
Које је име Бога?

Акти оф је пророк.

Oбјаснио је Божанство.

Тхе Оригинал Син.
Је ли било ан аппле?

Библијски геолошки.

Митологија.

Кристијан хода серије.

Бог и историја серије
Индек - Данило.

То Жена Језебел.

Наше доба Лаодикија.

Hrist Izvan Crkve.

 

Доктрина на Ницолаитанс.

Смрт. Шта онда?

Тајна Вавилон.

Бог и наука.
Микробиологија.

Бог и наука.
Космологија.

Бог и наука.
Мит диносауруса.

Пророк је виндицатион.
Brak i razvod.
Бог и наука.
- Еволуција.

Божанско исцељење.

Археологија.
Содом и Гомора.

Армагедон.

Земљотрес пресуда.

Наш млади
Сунчев систем.

Vizija Sa Patmosa.

 

Наша порука листинг.

Доказ о Нојевог потопа.

   Писмо каже...

I biše sevanja munja i gromovi, i glasovi, i bi veliko tresenje zemlje, kakvo nikad ne bi otkako su ljudi na zemlji, toliko tresenje, tako veliko.

Apokalipsa 16:18


Цитата...

Поглед на потреси преко, овде у Калифорнији. Предвиђам да, пре него дође Господа Исуса, да је ће Бог потонути оно мјесто. Верујем да Холивуда и Лос Ангелес, анд Тхем прљави места тамо, да је, Бог Свемоћни ће га потонути јој. То ће ићи испод дна мора.

William Branham - Who do you say this is ? (1964)Порука Хуб... Одаберите језик и преузимање бесплатне поруке из брат Бранхам.