Sedam Crkvenih Doba.


   Knjiga Otkrivenja serije.

Gentilna kraljevstva.

U Danielu 2, Bog je dao Nabukodonozoru, kralju babilonskom san zastrašujući sliku. Daniel tumačio san - Nabukodonozor je glava od zlata, poglavlje prsima je od srebra, Medo-Perzijskog Carstva, bedra od mjedi, grčki carstvo, a četvrti, noge od željeza, bila je Rimsko carstvo. Noge su mješavina željeza i gline. Nije bilo više carstva. (Ne britanski, ruski, USA, kineski).Četvrti je otišao sve do nožnih prstiju. To je misterij. Metali koji se koriste da predstavljaju carstava imala karakteristike smanjuje vrijednost, i također se povećava tvrdoća. Ove carstva imao utjecaj na razmišljanje ljudi. Babilonci, Perzijanci, Grci, Rimljani i svi su utjecali nam danas.Četvrti carstvo otišao sve do Kraljevstvo Kristovo je postavljen, (The kamen izrezan iz planine), kako se to dogodilo?Pogansko Rimsko carstvo postalo papinski Rimsko carstvo.Zanimljivo, za vrijeme hladnog rata, njih dvojica nisu mogli složiti u UN-u. Jedan je ruski Kruschev što znači gline, drugi američki Eisenhower, što znači Iron radnika.Željezo i glina se ne može miješati. Kruschev uklanjanje cipele lupati po stolu dok je stvaranje točku. Mi smo na noge slike, o tome da se Kraljevstvo Božje najavili.

Preuzimanje (Engleski)

Gabriels instructions to Daniel
Sixfold purpose of Gabriels visit to Daniel
Daniel Seventieth week

   Otkrivenje Isusa Krista.

Otkrivenje Isusa Krista.

Brata Branhama je učio da je Isus Krist bio autor knjige Otkrivenja. John je samo zapisao ono što je vidio u seriji vizija koja ga je u godinama 95-96 AD Tijekom tog vremena, John je bio zatvoren na Patmosu, malom otoku u Egejskom moru u blizini granice između današnje Grčke i Turske , Ivan je rekao: "Bio sam u duhu u dan Gospodnji ..." On je objasnio da je Dan Gospodnji u ovom kontekstu ne odnosi na sedmi dan u tjednu. Umjesto toga, Dan Gospodnji je da je točka u ljudskoj povijesti kada je Isus Krist dođe i uzima fizičku vlast nad ovim svijetom, ispunjavajući Otkrivenje 11:15, "kraljevstva ovoga svijeta su postali kraljevstva našega Gospodina i njegova Krista, i on će kraljevati u vijeke vjekova."

U svojoj prvoj viziji, Ivana, koji je bio učenik Isusov, vidjeli Isusa Krista kao da ga nikad nije vidio. Ivan je vidio Isusa gdje ide usred sedam lampi, au desnoj ruci je držao sedam zvijezda. Njegova sijeda kosa i lice zaslijepljen sa svjetlinom njegove čistoće, ali mu je jezik izgledao poput mača i očima spaljen. John srušila u strahu u očima mu. Brata Branhama je rekao, što je objava? Isus Krist. Što je prva stvar koju je on otkriva o sebi? On otkriva da je Bog neba - ne Trojedinoga Boga, nego jedan Bog.Prva stvar koju moraš znati je: Isus nije samo prorok; nije junior bog; nije sekundarna bog - on je Bog! Budite oprezni, John. Vi ste ušli u Duhu. Nešto će se otkriti na vas. Što je to?Prvi od svih otkrivenja je, "Ja sam Alfa i Omega." (Oh grešnik, klanjati, pokajati se sada prije vremena je prekasno.) Prvi je neka John znati tko je približava. Je li to kralj Isus? Kralj je Bog? Kralj Sveti Duh? On je rekao, "Ja sam sve to. Ja sam od A do Ž sam početak i kraj. Ja sam besmrtan, vječan je jedan!"

...Prevedeno s Knjiga šest nadnaravnoj seriji.


   Sedam Crkvenih Doba.

Sedam Crkvenih Doba.

Nakon što je Isus otkrio svoju vrhovno božanstvo, rekao je Ivan koji je sedam lampe su sedam crkava, a sedam zvijezda u svojoj ruci bili anđeli u tim crkvama. Zatim je diktirao pismo svakom crkve. To su bili poganstva crkve u Maloj Aziji. Uvjeti u tim crkvama će odgovarati sedam različitih razdoblja Kršćanstvo će proći prije kraja. Prema tome, ta slova prorokovao sedam doba za crkvu pogana. Isus se obratio svojim sljedbenicima u svakoj dobi, dajući im poticaj i kritike u kojima je to potrebno. On se osvrnuo i na ljude u lažnoj crkvi u svakoj dobi, oni koji su tvrdili da su kršćani, ali nisu bili.

Isus je započeo svoju diktata rekavši: "Anđelu Crkve u Efezu, pisati ..." To znači svaka crkva dobi imala anđela.Riječ anđeo znači glasnik. To nisu bili nebeski glasnici. Ivan prorok ne bi trebao napisati pismo nebeskog anđela. Ne, ti anđeli bili ljudi, jedan je glasnik za svako doba. Brata Branhama postaviti crkvene vijeka i poslanike u njihovom povijesnom redoslijedu:

1.Otk 2:1-7EfezA.D 53-170Paul
2.Otk 2:8-11SmyrnaA.D 170-312Iraneus
3.Otk 2:12-17PergamA.D 312-606Martin
4.Otk 2:18-29TijatiriA.D 606-1520Columba
5.Otk 3:1-6 SardA.D 1520-1750Luther
6.Otk 3:7-13PhiladelphiaA.D 1750-1906Wesley
7.Otk 3:14-22LaodicejiA.D 1906-????"Ilija"

Glasnik prvom crkvenom dobu bio je Paul. Odmah nakon obraćenja na kršćanstvo, rekao je o Pavlu Gospodine, "On je izabrao posudu k meni, da nose svoje ime pred poganima." Prvo Pavao propovijedao Židovima. Kad su odbacili njegovu poruku, on je rekao: "Bilo je neophodno da se Božja riječ treba najprije su vam govorio: Ali kad je stavio od vas, i sami sebe ne smatrate dostojnima života vječnoga, evo, obraćamo se evo poganima. jer ovako nam je zapovjedio Gospodin govoreći, ja sam te postavio da bude svjetlost poganima, da budeš na spasenje do kraja zemlje. "Pavao uspostavio poganstva crkve diljem Male Azije. On je također definira kršćansku vjeru kroz njegova pisma. U svojoj poslanici Rimljanima rekao: "Ja govorim vama poganima, utoliko što sam ja apostol pogana, ja uvećati moje mjesto." Uz molitvu proučavanje povijesti, Brata Branhama identificirali poslanike drugih šest crkvenih dobi.

...Prevedeno s Knjiga šest nadnaravnoj seriji.


   Naše doba Laodiceji.

Naše doba Laodiceji.

Isus zaprijeti mlakonja crkveno doba, govoreći: "Zato što si mlak, ni vruć ni studen, povratit ću te iz usta. Vi kažete," Ja sam bogat, postali bogati, a treba i ništa ', a ne znam što se bijedno, jadno, siromašni, slijepi i goli. "Sedmi Crkva dobi, tako se čvrsto organiziraju se Isus prikazuje izvana, u nedostatku. "Evo, stojim na vratima i kucam. Ako tko čuje moj glas i otvori vrata, ući ću k njemu i večerati s njim i on sa mnom."

Laodiceji je posljednja Crkva doba prije Isus Krist se vraća na Zemlju, ovaj put u presudi. Bog je rekao preko proroka Malahije, "Evo, ja ću vam poslati Iliju proroka prije nego dođe veliki i strašni dan Gospodnji, i on će okrenuti... srce sinova k ocima..." Glasnik do sedmog crkvenog života imat će duh Ilijin, baš kao što je Ivan Krstitelj učinio.

Brata Branham je učio: "Kad je ovaj veliki Ilija dolazi na kraju ove godine, on će biti uzimanje poruku Duhova okrenuti djecu vjeri otaca. On će biti prijetio kršćani u Laodiceji, jer nisu zadržati istu vjeru koja je bila tamo na početku." "Često sam se pitao," Bi li ovaj čovjek samo biti propovjednik, onda? "Ilija učinio sve čuda i nema propovijedi. Ali, kada je njegov duh bio na Ivana, to nije sve propovijedajući i nema čuda. Zašto? Isus će ga slijediti i On će učiniti čuda. Malachi rekao, 'Za vama koji se Imena moga bojite će Sunce pravednosti pojaviti sa zdravljem u Njegovim krilima. "Ivan ne treba raditi čuda, on je samo najavio dolazak Krista". Zaključak je da Ilija na kraju vremena će i propovijedati i činiti čuda.

Brata Branhama nastavio ga meso iz. "Kao i Ivan, ovaj kraj vremena Ilija će biti pogrešno. On će biti tako velik, moćan čovjek pred Gospodinom da će ga neki ljudi pogrešno za Mesiju. Kakav prirode će Ilija imati? Prvo, on će biti moćni prorok koji će ostati vjeran Riječi Božjoj, jer je Ilija je istina, a Ivan je istina. Ako to i čudesa, on će obratiti srca djece natrag u vjeri svojih otaca pentekostalnim. on će mrziti otmjene žene . Ilija učinio s Jezabele. Ivan učinio s Herodijade. Obojica, proroci s istom duhu, mrzio organiziranu religiju, poput ove kršćanskih denominacija. Nešto u njihovim duhovima povika protiv stvar."

...Prevedeno s Knjiga šest nadnaravnoj seriji.


   Kaže Pismo ....

Ne, svemogući Gospod ne čini ništa, a da ne očituje osnovu svoju slugama svojim: prorocima.

Kad rikne lav, tko da se onda ne prepadne? Kad Gospod, Svemogući, progovori, tko da onda ne prorokuje?

Amos 3:7-8


   Preuzmite - Sedam Crkvenih Doba


Sedam Crkvenih Doba.

Vidi...
Pearry Green's
Rezime od
Sedam Crkvenih Doba.Knjiga Otkrivenja.
Nastavak na sljedećoj stranici.
(Naše doba Laodiceji.)Knjiga šest
nadnaravnoj seriji.
od Owen Jorgensen.

Dostupno od.Supernatural
Christian Books.

(Engleski)


Poruka Središte ...Odaberite svoj jezik i preuzeti besplatne poruke od Brata Branham.


Otajstvo Krista.

Engleski Newsletter Stranica.

Knjiga Otkrivenja.

 

Bog i Znanost.
+ Arheologija.

Oduševljenja dolazi.

Glavni učenja poruke.

Dobra Vijesti.
Isus je umro za vaše grijeha.

Krštenje vodom.

 
 

Shekinah slavu Bogu.

 

Grob je prazan.
On je Uskrsnuo.

Nadnaravno Oblak.

Stup od Ognja.

Sedam Crkvenih Doba.

Sedam Pečata.

Božićna serija.

Naš popis poruka.

Bog i povijest.
serije Indeks - Daniel.

Kršćanska hoda serije.

Objasnio Božanskoj Vladavini.

Djela Proroka.

 

Bog ima osobno ime.
Što je Božje ime?

Živi Riječ Serije.

Serija Kraja Vremena.

Kovčeg Noe.

Mitologija.

Izvornoga Grijeh.
Je li to bila jedna jabuka?

Bog i Znanost.
- Evolucija.

Ta Žena Jezabela.

Naše doba Laodiceji.

Krist Izvan Crkve.

Doktrina Nikolaita.

Smrt. Što onda?

Misterija Babilon.

Bog i Znanost.
Mikrobiologija.

Bog i Znanost.
Kozmologija.

Bog i Znanost.
Mit o dinosaura.

Prorok budu koprenom.

Potres Presuda.

Harmagedon.

Danas se ispunilo
ovo Pismo.

Naš mladi solarni
sustav.

Biblijska Geologija.

Arheologija.
Sodomu and Gomoru.

Anđeo Pojavljuje se.

Glas Znaka.

Prethodnici.

Bog je Svjetlo.

Božansko Iscjeljenje.

Kliknite na sliku za download u punoj veličini slika.


Daniel Poster

- Dostupno od: Email:
ronmillevo@yahoo.com

Sedam Crkvenih
Doba Poster

Dostupno od: Email:
ronmillevo@yahoo.com

Otkrivenje Poster

Dostupno od:
Ron Millevo Email:
ronmillevo@yahoo.com


Sedam Crkvenih Doba.
Poster - Sedam Pečata

Email:
ronmillevo@yahoo.com