Seitsemän Seurakuntajaksoa.


  Ilmestyskirjassa sarja.

Pakana valtakunnat.

Danielin luvussa 2 Jumala antoi Nebukadnessarin, Babylonin kuningas unelma pelottavasta patsasta. Daniel tulkitsi tämän unen - Nebukadnessar oli kullan pää, rintaosa oli hopeaa, Medo-Persian valtakunta, reidet messinkiä, Kreikan valtakunta, ja neljäs, sääret olivat rautaa, oli Rooman valtakunnan. Jalat olivat sekoitus rautaa ja savea. Ei ollut muuta imperiumit (ei britti, venäjä, USA, kiina). Neljäs meni aina varpaisiin asti. Tämä on mysteeri. Metalleja, joita käytetään edustamaan imperiumeja oli ominaisuuksia laskeva arvo, ja myös kasvava kovuus.

Nämä imperiumit vaikuttivat ihmisten ajatteluun. Babylonialaiset, persialaiset, kreikkalaiset, ja roomalaiset ovat kaikki vaikuttaneet meihin tänään. Neljäs valtakunta meni koko matkan kunnes Kristuksen valtakunta oli perustettu (kivi leikattiin vuorelta). Kuinka tämä tapahtui? Pakanallisesta Rooman valtakunnasta tuli paavin Rooman imperiumi. Mielenkiintoinen asia kylmän sodan aikana, kaksi miestä ei voinut sopia YK: ssa. Yksi oli venäläinen Hrutshev, joka tarkoittaa savea, toinen amerikkalainen Eisenhower, joka tarkoittaa rauta työntekijää. Rauta ja savi eivät voineet sekoittua. Hrutshev poistamalla kenkänsä paukuttaa pöytään kun hän teki pisteen. Olemme juurella patsaan, olemme saamassa Jumalan valtakuntaa perustettu.

Danielin Seitsemänkymmentä Viikkoa (OSA 1)
Danielin Seitsemänkymmentä Viikkoa (OSA II)
Danielin Seitsemänkymmentä Viikkoa (OSA III)

   Jeesuksen Kristuksen Ilmestys.

Jeesuksen Kristuksen Ilmestys.

Veli Branham opetti, että Jeesus Kristus oli kirjoittanut Ilmestyskirja. Johannes pelkästään kirjoitti ylös mitä hän näki sarjan näkyjä, joka tuli hänelle vuosina 95-96 jKr Tänä aikana, Johannes vangittiin Patmoksella, pieni saari Egeanmeren välisen rajan lähellä nykyajan Kreikka ja Turkki. Johannes sanoi: "Minä olin hengessä Herran päivänä...", hän selitti, että Herran päivä tässä yhteydessä ei viittaa seitsemäs viikonpäivä. Pikemminkin Herran päivä on, että kohta ihmiskunnan historiassa, kun Jeesus Kristus tulee ja ottaa fyysisen herruuden tässä maailmassa, joka täyttää Ilmestyskirja 11:15, "tämän maailman valtakunnat ovat valtakunnat meidän Herramme ja hänen Kristus, ja hän on hallitsevat aina ja iankaikkisesti."

Hänen ensimmäinen visio, Johannes, joka oli Jeesuksen opetuslapsi, näki Jeesus Kristus kuin hän ei ollut koskaan ennen nähnyt häntä. Johannes näki Jeesuksen kävelevän keskellä seitsemän lamppua, ja hänen oikean käden hän piti seitsemän tähteä. Hänen valkoiset hiukset ja kasvot sokaista kanssa kirkkaus hänen puhtautta, mutta hänen kielensä näytti miekka ja hänen silmänsä tulessa poltetaan. Johannes romahti pelkoa nähdessään hänet. Veli Branham sanoi, Mikä on ilmestys? Jeesus Kristus. Mikä on ensimmäinen asia, hän paljastaa itsestään? Hän paljastaa, että hän on Jumala taivaan - ei kolmiyhteinen jumala, mutta yksi Jumala.Ensimmäinen asia, sinun täytyy tietää: Jeesus ei ole vain profeetta; hän ei ole nuorempi jumala; hän ei ole toissijainen jumala - hän on Jumala! Ole varovainen, Johannes. Olet tullut Henki. Jotain aiotaan paljastetaan sinulle. Mikä se on?Ensinnäkin paljastuksia on, "minä olen Alfa ja Omega." (Voi syntinen, keula, katuvat nyt ennen aika on liian myöhäistä.) Ensin hän antaa Johannes tietää kuka oli lähestymässä. Onko tämä kuningas Jeesus? kuningas Jumala? kuningas Pyhä Henki? Hän sanoi: "Minä olen se kaikki. Olen A: sta Z olen alku ja loppu. Olen kuolematon, ikuinen yksi!"

...Käännetty - Kirja kuusi Yliluonnollinen Sarja.


   Seitsemän Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Seurakuntajaksoa.

Kun Jeesus paljasti korkein jumaluus, hän kertoi Johannes, että seitsemän lamppua oli seitsemän seurakuntaa, ja seitsemän tähteä kädessään olivat enkeleitä kirkot. Sitten hän saneli kirjeen jokaiseen kirkkoon. Nämä olivat Gentile kirkkoja Vähässä-Aasiassa. Olosuhteet näissä erityisesti kirkkojen vastaisi seitsemää aikakokonaisuutta kristinuskon menisi läpi ennen loppua. Näin ollen nämä kirjeet profetoi seitsemän ikuisuuden Gentile kirkko. Jeesus puhui hänen seuraajansa kussakin iässä, heille kannustusta ja kritiikkiä tarvittaessa. Hän käsitteli myös ihmisiä väärä seurakunta kussakin iässä, jotka väittivät he olivat kristittyjä, mutta eivät olleet.

Jeesus aloitti sanelu sanomalla, "Unto seurakunnan enkelille Efesoksen, kirjoittaa..." Se tarkoitti jokainen seurakunta oli enkeli.Sana enkeli tarkoittaa messenger. Nämä eivät olleet taivaallisia sanansaattajia. Johannes profeetta ei tarvitse kirjoittaa kirjeen taivaallinen enkeli. Ei, nämä enkelit olivat miehiä, yksi sanansaattaja ikäluokittain. Veli Branham asettaa seurakuntajaksoissa ja sanansaattajat historialliseen järjestyksessä:

1.Ilm. 2:1-7 EfesokseenA.D 53-170Paul
2.Ilm. 2:8-11SmyrnaA.D 170-312Iraneus
3.Ilm. 2:12-17PergamonA.D 312-606Martin
4.Ilm. 2:18-29TyatironA.D 606-1520Columba
5.Ilm. 3:1-6 SardeenA.D 1520-1750Luther
6.Ilm. 3:7-13FiladelfiaA.D 1750-1906Wesley
7.Ilm. 3:14-22LaodikeanA.D 1906-????"Elia"

Messenger ensimmäinen kirkko ikä oli Paavali. Heti hänen kääntyminen kristinuskoon, Herra sanoi Paavali, "Hän on minulle valittu ase, kantamaan minun nimeäni pakanain." Ensin Paavali saarnasi juutalaisille. Kun he hylkäsivät hänen sanomansa, hän sanoi: "Se oli välttämätöntä, että Jumalan sana olisi ensin pitänyt puhunut sinulle: mutta koska te työnnätte sen teille, ja tuomita itsenne ansaitse ikuisen elämän, katso, me käännymme pakanain puoleen. sillä niin on Herra meitä käskenyt: 'Minä olen pannut sinut pakanain valkeudeksi, että sinä olisit pelastukseksi hamaan maan ääriin. "Paavali perustettu Gentile kirkkoja ympäri Vähä-Aasiaan. Hän myös määritelty kristinuskon kautta hänen kirjeitä. Kirjeessään roomalaisille hän sanoi: "Minä puhun teille pakanoille, koska olen pakanain apostoli, minä virkani." Rukoillen opiskelee historiaa, veli Branham tunnistettu sanansaattajat muut kuusi seurakuntajaksoissa.

...Käännetty - Kirja kuusi Yliluonnollinen Sarja.

Lataa - Seitsemän Seurakuntajaksoa. (Ilm 1-3).

Luku 1: Jeesuksen Kristuksen ilmestys
Luku 2: Patmosnäky
Luku 3: Efeson seurakuntajakso
Luku 4: Smyrnan seurakuntajakso
Luku 5: Pergamon seurakuntajakso
Luku 6: Tyatiran seurakuntajakso
Luku 7: Sardeen seurakuntajakso
Luku 8: Filadefian seurakuntajakso
Luku 9: Laodikean seurakuntajakso
Luku 10: Seurakuntajaksojen yhteenveto

   Meidän ikä Laodikean.

Meidän ikä Laodikean.

Jeesus nuhteli Laodikean seurakunta, sanoen: "Koska olet penseä, etkä ole kylmä eikä kuuma, minä oksentaa sinut suustani ulos. Sanot," Minä olen rikas, on vaurastunut, ja mitään tarvitse, "ja tiedä olet viheliäinen, kurja, köyhä, sokea ja alaston. "Seitsemäs seurakuntajakson on niin tiukasti organisoitu, että Jeesus kuvaa itse ulkopuolella, haluavat sisään. "Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen ja ruokailla hänen , ja hän minun."

Laodikean on viimeinen seurakunta ennen Jeesuksen Kristuksen palaa maan päälle, tällä kertaa tuomion. Jumala sanoi kautta Malakian: "Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee suuri ja pelottava päivä Herran, ja hän on kääntävä ... lasten sydämet heidän isiensä puoleen ..." Sanansaattaja seitsemänteen seurakuntajakson on Elian henki, aivan kuten Johannes Kastaja teki.

Veli Branham opetti: "Kun tämä suuri Elia tulee lopussa Tässä iässä hän tulee ottaa viestin helluntain kääntää lasten uskon isien. Hän tulee nuhteli kristittyjä Laodikean koska he eivät pidä sama usko, että oli siellä takana alussa. ""Olen usein miettinyt," Onko tämä mies vain olla saarnaaja, sitten? "Elia teki kaikki ihmeet ja ilman saarnaamista. Mutta kun hänen henkensä oli Johanneksen, se kaikki saarnaa eikä ihmeitä. Miksi? Jeesus aikoi seurata häntä ja hän tekisi ihmeitä. Malakian sanoi, "Sillä teille, jotka minun nimeäni pelkäätte on vanhurskauden aurinko syntyy parantuminen sen siipien. "John ei ollut tarvetta tehdä ihmeitä, hän vain ilmoitti tulemista Kristuksen. "Päättely on, että Elian lopun aika sekä saarnata ja tehdä ihmeitä.

Veli Branham jatkoi lihaa hänet ulos. "Kuten Johannes, tätä lopun ajan Elia tulee ymmärtää väärin. Hän on niin suuri, voimakas mies Herran edessä, että jotkut ihmiset virhe häntä Messias. Millainen luonne tulee Elia on? Ensinnäkin, hän olla mahtava profeetta, joka pysyy uskollisena Jumalan Sanaa, sillä Elia oli totta ja Johannes oli totta. Doing merkkejä ja ihmeitä, hän kääntää lasten sydämet takaisin uskoon helluntailaisten isänsä. hän vihaa fancy naisten . Elia teki Iisebel. John teki Herodiaan. Molemmat miehet, profeetat samassa hengessä, vihasi järjestäytynyt uskonto, kuten nämä kristilliset kirkkokunnat. Jotain niiden henget huusi vastaan juttu."

...Käännetty - Kirja kuusi Yliluonnollinen Sarja.


   Seitsemän Seurakuntajaksoa.


Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Katso...

Seitsemän Seurakuntajaksoa.
yhteenveto pastori
Pearry Greenin.


   Raamattu Sanoo....

Sillä ei Herra, Herra tee mitään, ellei hän ilmoita salauttansa palvelioillensa prophetaille.

Jalopeura kiljuu, kuka ei pelkää? Herra, Herra puhuu, kuka ei ennusta?

Aamoksen 3:7-8


Ilmestyskirja.
Jatkaa seuraavalle sivulle.
Meidän ikä Laodikean.Kirja kuusi
Yliluonnollinen Sarja.

Owen Jorgensen.
- Saatavilla :Supernatural
Christian Books.

(Englanti)


Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Profeetan teot -sarja.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.

Klikkaa kuvaa ladataksesi täysikokoinen kuva.


Daniel Juliste
- Saatavilla : Sähköposti:
ronmillevo@yahoo.com

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.
Juliste
- Saatavilla :
Sähköposti: ronmillevo@yahoo.com

Ilmestyskirja Juliste

Saatavilla : Ron Millevo
Sähköposti:
ronmillevo@yahoo.com


Seitsemän
Seurakuntajaksoa.
Juliste - Seitsemän
Sinettiä.
Sähköposti:
ronmillevo@yahoo.com