Mikrobiologija.

<< prethodna

sljedeće >>

  Bog i Znanost Serija.

Oko stanice.


Richard Oliver.

Kada Darwin je predložio je svoju teoriju o evoluciji mislio je ćeliju bio je vrlo jednostavna struktura. On je to vidje kao neku vrstu građevinski bloku na kojih su se stvarale sve biljke i životinje. Bio je desno u da je svaki život temelji na stanice, ali svi oni mogu biti vrlo različiti, i a stanica nije jednostavna struktura uopće. To je visoko složen. Elektron mikroskopi, tisuću puta snažnije nego, čak i najbolji optički one, omogućili su istraživači pogledati u stanicama. Oni mogu fotografirati i video što se događa.

Rezultati su zapanjujući. Na primjer: Stanica ima seriju strojeva koja koriste aminokiseline za proizvodnju pruža široku ponudu raznih proteine. To je onih proteine koji sačinjavaju svaku ćeliju i svaka stroj. A ponekad stanica mora napraviti strojeve da bi napraviti strojeve koje su potrebne! Stanica ima čak kamiona (također izrađen od bjelančevine) koje prenose druge proteine do mjesta gdje su potrebni. Ovi kamioni izvoditi na cesti poput strukture unutar stanice, sve, napravljen od proteina. A cijela stvar je računalo kontrolirano iz DNK.

Mislite na nje sve poput gradilištu ili tvornice automobila gdje se sirovine povezane zajedno, u izrazito organiziran način za proizvodnju automobila ili zgrade. Svaki nužni dio mora biti izrađen i poslan na svojoj stranici upravo na vrijeme za ukljucenje. To se događa cijelo vrijeme u svakoj stanici. Sve to se događa na upravo sada svakom živom stvora, uključujući i tebe i mene. A mi smo izrađeni od milijarde i milijarde onim stanica. Koštane stanice, krvne stanice stanice kože i tako dalje. Sve to zahtijeva vrlo točan i zamršeni upravljanje.


DNK dvostruka heliks.

Planovi za strukturu i oblik bjelančevine, planiranje za izgradnju strojeva, kontrole kvalitete, zdravlja i sigurnosti i upravljanja na licu se održavaju u DNK. DNK nije samo računaloali je program, kao dobro. To je izvor sve informacije i upute.

Postoji nekoliko problem za evolucionisti u ovo. Evolucija se temelji na sreću, slučajne mutacije u nasumično mijenja okoliš. Kao što je sav život stanice, sve stanice izrađene su i trčanje po proteini i proteini proizvedeni su upute iz računalnog koda DNK gotovo da ne postoji šansa uključeni. A ako nešto pođe po zlu je sustav teži da uništi propali proteina. Mutacija, jedan od tvrdili metode Evolution ne dogodi, ponekad. A ipak sve poznate mutacije su štetne, na neki način. I DNK ima svoj "provjeru pravopisa u" Korekcija najviše do pogreške. Dakle, šanse za DNK mijenjanje dovoljno za promjenu bjelančevine za promjenu stanica za promjenu živo biće su daleko manje od jedan protiv svih atomi u svemiru. A izgledi za dobivanje DNK koji se pojavljuju igrom slučaja su toliko velika da je nemoguće.

No, drugi i vjerojatno najveći problem za evolucionisti je podataka, ili informacijeodržali u DNK. Podaci se ne mogu izraditi od bilo slučajnih procesa. Ako je istovjetno slučajni proces bi bilo poput ispuštajući Scrabble pisma na stol i očekivati, na kraju, da se vidi "Uistinu, Bog je tako ljubio svijet je dao jedinorođenog Sina njegova" u lijepoj ravnoj liniji. To se neće dogoditi! -Ikad.

Ali ovdje je zanimljiv dio. Bismo znaju gdje se podaci ili informacije dođe iz. Vidimo telefonski imenik. To je pun podataka. Znamo da to ne može, dogoditi slučajno. Adrese koje izvedena pravilno i, ako ćemo nazvati telefonski broj, možemo govoriti s pravom osobom. Informacije u telefonskom imeniku je bio smješten tamo od ljudi, pomoću inteligencije. Tako je jedini poznati izvor informacija je inteligencija. Svaka stanica je DNK sadrži mase informacija. I kao što smo mi izrađeni stanica koje mora postojati inteligencija veća od nas koji stavila ju je na tamo.

Hello Bogu!


   Šanse za život.

Što su šanse za život?


David Shearer.

Znanstvenici nam govore da postoji 501 uvjete ili stvari, koje su potrebne za oblike života na visokoj razini postojati.

To je posrtanje misao.

Oni su izračunali da su šanse za sve ove događalo zajedno je jedna šansa je u 10 do snazi 311.


Što su šanse?

Oni također govore nam da je za znanstveni podaci, bilo što manji od oko 1 je u 10 do snazi 70 je toliko malen da ga se može sigurno ignorirati. Živimo u svemiru, a na planetu koji se može sigurno ignorirati.

Ovo je šanse za imaju samo uvjete koji su potrebni za život. Ne sam život.

Zar ovo dokaz o "Božanskom Dizajnera"?


  Webmaster kaže ...

Moj danak.


David Shearer.

Ova stranica je moja danak, našeg brata Richard Oliver, za doprinos njegove vrlo mudrih riječi.

Brata Richard je otišao u biti s Gospodinom, da je volio, služio i govorio o tome.

On će biti propustili iz BNL tim.


   Kaže Pismo...

Hvala ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela tvoja predivna. Dušu moju do dna si poznavao,

kosti moje ne bjehu ti sakrite dok nastajah u tajnosti, otkan u dubini zemlje.

Oči tvoje već tada gledahu djela moja, sve već bješe zapisano u knjizi tvojoj: dani su mi određeni dok još ne bješe ni jednoga.

Psalmi 139:14-16


Kliknite na sliku da biste preuzeli PDF obliku ili za u punoj veličini slika.


Djela Proroka.

(PDFs)

Chapter 9
The Third Pull

(PDF Engleski)

Prije ...

Nakon ...

Moja Životna Priča
(W.Branham)
(PDF)

How the Angel came
to me.
(PDF Engleski)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF Engleski)

Marriage and Divorce.

(PDF Engleski)


Poruka Središte ...Odaberite svoj jezik i preuzeti besplatne poruke od Brata Branham.