Το βιβλίο της Αποκάλυψης.


  βιβλίου της Αποκάλυψης σειρά.

Τα βασίλεια των εθνών.

Στον Δανιήλ κεφάλαιο 2, ο Θεός έδωσε στον Ναβουχοδονόσωρ, τον βασιλιά της Βαβυλώνας, ένα όνειρο μιας τρομακτικής εικόνας. Ο Δανιήλ ερμήνευσε αυτό το όνειρο – ο Ναβουχοδονόσωρ ήταν η κεφαλή από χρυσό, το μέρος του στήθους ήταν από ασήμι, η Μηδο-Περσική Αυτοκρατορία, οι μηροί από χαλκό, η Ελληνική Αυτοκρατορία, και η τέταρτη, οι κνήμες από σίδηρο, ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Τα πόδια ήταν ένα μίγμα από σίδηρο και πηλό. Δεν υπήρχαν άλλες αυτοκρατορίες. (Βρετανική, Ρωσική, Αμερικάνικη, Κινέζικη). Η τέταρτη έφτανε μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Αυτό είναι ένα μυστήριο. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται για να αντιπροσωπεύουν τις αυτοκρατορίες είχαν τα χαρακτηριστικά της μείωσης της αξίας, καθώς επίσης και την αύξηση της σκληρότητας.

Αυτές οι αυτοκρατορίες επηρεάζανε την σκέψη των ανθρώπων. Οι Βαβυλώνιοι, οι Πέρσες, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι μας έχουν όλοι επηρεάσει σήμερα. Η τέταρτη αυτοκρατορία έφτασε μέχρι το σημείο που εγκαταστάθηκε η Βασιλεία του Χριστού, (Ο λίθος ο αποκομμένος από ένα όρος), Πώς συνέβη αυτό; Η ειδωλολατρική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έγινε η παπική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Ένα ενδιαφέρον πράγμα, κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, όπου δύο άνδρες δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στον ΟΗΕ. Ο ένα ήταν ο Ρώσσος Χρουστσόφ που σημαίνει πηλός, ο άλλος ο Αμερικάνος Eisenhower, που σημαίνει κατεργαστής σιδήρου. Το σίδερο και ο πηλός δεν μπορούσαν να αναμειχθούν. Ο Χρουστσόφ έβγαλε το παπούτσι του για να κτυπήσει το τραπέζι καθώς έλεγε κάτι με επιδεικτικό τρόπο. Είμαστε στα πόδια της εικόνας, έτοιμοι να μας αναγγελθεί η Βασιλεία του Θεού.

Λήψη ( Αγγλικά )

Gabriels instructions to Daniel
Sixfold purpose of Gabriels visit to Daniel
Daniel Seventieth week

   Η Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού.

Η Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού.

Ο Αδελφός Μπράνχαμ δίδαξε ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου της Αποκάλυψης. Ο Ιωάννης απλώς κατέγραψε ότι είδε σε μια σειρά οραμάτων που ήρθαν σε αυτόν, κατά τα έτη 95-96 μ.Χ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​ο Ιωάννης ήταν φυλακισμένος στην Πάτμο, ένα μικρό νησί στο Αιγαίο Πέλαγος κοντά στα σύνορα μεταξύ της σύγχρονης Ελλάδας και της Τουρκίας. Ο Ιωάννης είπε, «ἐγενόμην ἐν πνεύματι ἐν τῇ κυριακῇ ἡμέρᾳ…» εξήγησε ότι η Ημέρα του Κυρίου («κυριακῇ ἡμέρᾳ») στο πλαίσιο αυτό δεν αναφέρεται στην έβδομη ημέρα της εβδομάδας. Αντίθετα, η ημέρα του Κυρίου είναι το σημείο στην ιστορία της ανθρωπότητας, όταν ο Ιησούς Χριστός έρχεται και λαμβάνει φυσική κυριαρχία πάνω σε αυτόν τον κόσμο, εκπληρώνοντας την Αποκάλυψη 11:15, «Αἱ βασιλεῖαι τοῦ κόσμου ἔγειναν τοῦ Κυρίου ἡμῶν καὶ τοῦ Χριστοῦ αὐτοῦ, καὶ θέλει βασιλεύσει εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων.»

Στο πρώτο όραμά του, ο Ιωάννης, ο οποίος ήταν μαθητής του Ιησού, είδε τον Ιησού Χριστό, όπως δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ. Ο Ιωάννης είδε τον Ιησού να περπατάει ανάμεσα σε επτά λυχνίες, και στο δεξί του χέρι κρατούσε επτά αστέρες. Τα άσπρα μαλλιά Του και το πρόσωπό Του, θαμπωμένος με την φωτεινότητα της καθαρότητας Του, αλλά η γλώσσα του έμοιαζε με ένα σπαθί και τα μάτια καίγονταν με φωτιά. Ο Ιωάννης κατέρρευσε από φόβο στη θέα Του. Ο Αδελφός Μπράνχαμ είπε, Ποιανού είναι η αποκάλυψη; Του Ιησού Χριστού. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που αποκαλύπτει για τον εαυτό Του; Αποκαλύπτει ότι είναι ο Θεός του Ουρανού - όχι θεός τρισυπόστατος, αλλά ένας Θεός. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι: ο Ιησούς δεν είναι απλώς ένας προφήτης, δεν είναι ένας κατώτερος θεός, δεν είναι ένας δευτερεύων Θεός - είναι ο Θεός! Να είσαι προσεκτικός, Ιωάννη. Έχεις εισέλθει εις το Πνεύμα. Κάτι πρόκειται να αποκαλυφθεί σε σένα. Τι είναι αυτό; Η πρώτη από όλες τις αποκαλύψεις είναι, «Είμαι το Άλφα και το Ωμέγα.» (Ω αμαρτωλέ, γονάτισε, μετανόησε τώρα πριν είναι πολύ αργά.) Πρώτα γνωστοποίησε στον Ιωάννη ποιος πλησίαζε. Είναι αυτός ο βασιλιάς, ο Ιησούς; βασιλιάς Θεός; βασιλιάς Άγιο Πνεύμα; Είπε, «είμαι όλο αυτό. Είμαι από το Α έως το Ω είμαι η αρχή και το τέλος. Είμαι ο αθάνατος, ο αιώνιος!»

... Μεταφράστηκε από Βιβλίο έξι από την σειρά «υπερφυσικό»


   Οι επτά εποχές της Εκκλησίας.

Οι επτά εποχές της Εκκλησίας.

Αφού ο Ιησούς αποκάλυψε την υπέρτατη θεότητα του, είπε στον Ιωάννη ότι οι επτά λυχνίες ήταν επτά εκκλησίες, και τα επτά αστέρια στο χέρι του ήταν άγγελοι προς εκείνες τις εκκλησίες. Στη συνέχεια υπαγόρευσε μία επιστολή σε κάθε εκκλησία. Αυτές ήταν εκκλησίες εθνών στη Μικρά Ασία. Οι συνθήκες σε αυτές τις συγκεκριμένες εκκλησίες θα ταίριαζαν με τις επτά διαφορετικές περιόδους από τις οποίες θα πέρναγε ο Χριστιανισμός πριν από το τέλος. Κατά συνέπεια, αυτές οι επιστολές προφήτευαν επτά εποχές για την Εκκλησία των εθνών. Ο Ιησούς απευθύνθηκε στους οπαδούς του σε κάθε εποχή, δίνοντάς τους ενθάρρυνση και κριτική όπου χρειάζόταν. Απευθύνθηκε επίσης στους της ψευδούς εκκλησίας σε κάθε εποχή, εκείνοι που ισχυρίζονταν ότι ήταν Χριστιανοί, αλλά δεν ήταν.

Ο Ιησούς άρχισε την υπαγόρευση του λέγοντας, «Πρὸς τὸν ἄγγελον τῆς ἐκκλησίας τῆς Ἐφέσου γράψον…» Αυτό σήμαινε ότι κάθε εποχή της εκκλησίας είχε έναν άγγελο. Η λέξη άγγελος σημαίνει αγγελιοφόρος. Αυτοί δεν ήταν ουράνιοι αγγελιοφόροι. Ο Ιωάννης ο προφήτης δεν χρειαζόταν να γράψει μια επιστολή σε έναν ουράνιο άγγελο. Όχι, αυτοί οι άγγελοι ήταν άνθρωποι, ένας αγγελιοφόρος για κάθε εποχή. Ο Αδελφός Μπράνχαμ έβαλε τις εποχές της εκκλησίας και τους αγγελιοφόρους στην ιστορική σειρά τους:

1.Αποκ. 2:1-7 ΈφεσοςA.D 53-170Παύλος
2.Αποκ. 2:8-11ΣμύρνηA.D 170-312Ειρηναίος
3.Αποκ. 2:12-17ΠέργαμοςA.D 312-606Μαρτίνος
4.Αποκ. 2:18-29ΘυάτειραA.D 606-1520Columba
5.Αποκ. 3:1-6 ΣάρδειςA.D 1520-1750Λούθηρος
6.Αποκ. 3:7-13ΦιλαδέλφειαA.D 1750-1906Ουέσλεϋ
7.Αποκ. 3:14-22ΛαοδικείαA.D 1906-????"Ηλίας"

Ο αγγελιοφόρος για την πρώτη εποχή της εκκλησίας ήταν ο Παύλος. Αμέσως μετά τη μεταστροφή του στον Χριστιανισμό, ο Κύριος είπε για τον Παύλο, «εἶναι σκεῦος ἐκλογῆς εἰς ἐμέ, διὰ νὰ βαστάσῃ τὸ ὄνομά μου ἐνώπιον ἐθνῶν». Πρώτα ο Παύλος κήρυξε στους Εβραίους. Όταν απέρριψαν το μήνυμά του, είπε: «Εἰς ἐσᾶς πρῶτον ἦτο ἀναγκαῖον νὰ λαληθῇ ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ· ἀλλ᾿ ἐπειδή ἀπορρίπτετε αὐτὸν καὶ δὲν κρίνετε ἑαυτοὺς ἀξίους τῆς αἰωνίου ζωῆς, ἰδού, στρεφόμεθα εἰς τὰ ἔθνη· διότι οὕτω προσέταξεν ἡμᾶς ὁ Κύριος, λέγων· Σὲ ἔθεσα φῶς τῶν ἐθνῶν, διὰ νὰ ἦσαι πρὸς σωτηρίαν ἕως ἐσχάτου τῆς γῆς.» Ο Παύλος εγκαθίδρυσε εκκλησίες εθνών σε όλη τη Μικρά Ασία. Καθόρισε επίσης τη Χριστιανική πίστη μέσω των επιστολών του. Στην επιστολή του προς τους Ρωμαίους, είπε, «Διότι πρὸς ἐσᾶς τὰ ἔθνη λέγω, Ἐφ᾿ ὅσον μὲν εἶμαι ἐγὼ ἀπόστολος τῶν ἐθνῶν, τὴν διακονίαν μου δοξάζω» Μελετώντας την ιστορία εν προσευχή, ο Αδελφός Μπράνχαμ προσδιόρισε τους αγγελιοφόρους στις άλλες έξι εποχές της εκκλησίας.

... Μεταφράστηκε από Βιβλίο έξι από την σειρά «υπερφυσικό»

Λήψη ( Αγγλικά )
Οι επτά εποχές της Εκκλησίας. (Αποκ. 1-3)
  Book: The 7 Church Ages


   Η εποχή μας Λαοδίκεια.

Η εποχή μας Λαοδίκεια.

Ο Ιησούς επιτίμησε το Λαοδικείας ηλικία εκκλησία, λέγοντας, «Επειδή είσαι χλιαρός, και ούτε ψυχρός ούτε ζεστός, πρόκειται να σε ξεράσω από το στόμα μου. Λέτε,« Είμαι πλούσιος, έχουν γίνει πλούσιος, και έχω ανάγκη από τίποτε, και δεν ξέρω εσύ είσαι ο ταλαίπωρος, και ο ελεεινός, και ο φτωχός, και γυμνός. "Η έβδομη ηλικία εκκλησία είναι τόσο καλά οργανωμένη που απεικονίζει ο ίδιος ο Ιησούς στο εξωτερικό, θέλουν το. "Ιδού, στέκομαι μπροστά στην πόρτα και χτυπώ. Αν κάποιος ακούσει τη φωνή μου και ανοίξει την πόρτα, θα μπω μέσα σ 'αυτόν και να δειπνήσετε με τον , και αυτός μετ 'εμού."

Λαοδίκεια είναι η τελευταία πριν από την ηλικία εκκλησία επιστρέφει Ιησού Χριστού στη γη, αυτή τη φορά με την απόφαση. Ο Θεός είπε μέσω του Μαλαχία, "Ιδού, εγώ θα σας στείλω τον Ηλία τον προφήτη, πριν έρθει η μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου: και αυτός θα γυρίσει ... την καρδιά των παιδιών στους πατέρες τους ..." Έτσι, τον αγγελιοφόρο στην έβδομη ηλικία εκκλησία θα έχει το πνεύμα του Ηλία, όπως ακριβώς έκανε ο Ιωάννης ο Βαπτιστής.

Αδελφός Μπράνχαμ δίδαξε, "Όταν αυτή η μεγάλη Ηλίας έρχεται στο τέλος αυτής της εποχής, αυτός θα πρέπει να λαμβάνει το μήνυμα της Πεντηκοστής να μετατρέψει τα παιδιά στην πίστη των πατέρων. Θα πρέπει να επιπλήττει Χριστιανοί στη Λαοδίκεια, διότι δεν κρατήσει την ίδια πίστη που ήταν εκεί πίσω στην αρχή. "«Συχνά αναρωτιέμαι," Θα αυτός ο άνθρωπος είναι απλώς ένας ιεροκήρυκας, τότε; "Ηλίας έκανε όλα τα θαύματα και δεν κήρυγμα. Αλλά όταν το πνεύμα του ήταν κατά Ιωάννη, που έκανε όλα κήρυγμα και υπάρχουν θαύματα. Γιατί; Ο Ιησούς επρόκειτο να τον ακολουθήσει και θα έκανε τα θαύματα. Μαλαχίας είπε: «Για υμίν που φοβούνται το όνομά μου θα πρέπει ο Ήλιος της δικαιοσύνης προκύπτουν με θεραπεία στις φτερούγες του. "John δεν είχε καμία ανάγκη να κάνει θαύματα? Που μόλις ανακοίνωσε τον ερχομό του Χριστού ". Το συμπέρασμα εδώ είναι ότι ο Ηλίας στο τέλος του χρόνου οι δύο θα κηρύττουν και να κάνει θαύματα.

Αδελφός Μπράνχαμ συνέχισε να τον συμπληρώσουν. "Όπως John, αυτό το τέλος του χρόνου ο Ηλίας θα παρεξηγηθεί. Θα είναι τόσο μεγάλο, ισχυρό άνδρα ενώπιον του Κυρίου ότι μερικοί άνθρωποι θα τον μπερδεύουν για τον Μεσσία. Τι είδους χαρακτήρα θα έχει ο Ηλίας; Πρώτον, αυτός θα είναι ένα ισχυρό προφήτης που θα μείνουν πιστοί στο Λόγο του Θεού, για τον Ηλία ήταν αληθινή και ο John ήταν αλήθεια. κάνει σημεία και τέρατα, θα γυρίσει τις καρδιές των παιδιών πίσω στην πίστη της Πεντηκοστής πατέρων τους. θα το μίσος φανταχτερά γυναίκες . Ηλίας έκανε με την Ιεζάβελ. John έκανε με Ηρωδιάς. Και οι δύο άνδρες, οι προφήτες με το ίδιο πνεύμα, μισούσε την οργανωμένη θρησκεία, όπως αυτές χριστιανικών δογμάτων. Κάτι πνεύματα τους φώναξε κατά το πράγμα. "

... Μεταφράστηκε από - Κάντε κράτηση έξι του υπερφυσικού σειρά.Το βιβλίο της Αποκάλυψης.
Συνέχιση στην επόμενη σελίδα.
Επτά σφραγίδες.Hub μηνύματος....Επιλέξτε τη γλώσσα σας και κατεβάστε δωρεάν μηνύματα του Αδελφού Μπράνχαμ.


Το μυστήριο του Χριστού.

Αγγλικά Ιστοσελίδα του Ενημερωτικού

Το βιβλίο της Αποκάλυψης.

Η Αρπαγή έρχεται.

 

Μείζονες διδασκαλίες του μηνύματος.

Η υπερφυσικό σύννεφο.

Πυλώνα της φωτιάς.

 

Καλά νέα.
Ο Ιησούς πέθανε για την αμαρτία σας.

Νερό Βάπτισμα.

 
 

Η Σεκίνα δόξα του Θεού.

Ο τάφος είναι άδειο
Αναστήθηκε.

Επτά εκκλησίες της Ασίας.

Επτά σφραγίδες.

Τα Θεότητα εξήγησε.

Προπατορικό αμάρτημα. Μήπως ήταν ένα μήλο την;

Το όνομα του Θεού.

Το Όραμα Της Πάτμου.

Η διδαχή Βαλαάμ.

 

H διδαχήν των Νικολαϊτών.

  Η Αγία Γραφή λέει....

Βεβαίως Κύριος ὁ Θεὸς δὲν θέλει κάμει οὐδέν, χωρὶς νὰ ἀποκαλύψῃ τὸ ἀπόκρυφον αὑτοῦ εἰς τοὺς δούλους αὑτοῦ τοὺς προφήτας.

Ὁ λέων ἐβρύχησε· τίς δὲν θέλει φοβηθῆ; Κύριος ὁ Θεὸς ἐλάλησε· τίς δὲν θέλει προφητεύσει;

Άμως 3:7,8


Κάντε κλικ σε μια εικόνα για να κατεβάσετε την πλήρη εικόνα.Δανιήλ. Αφίσα.
- Διαθέσιμο από. Email:
ronmillevo@yahoo.com

Οι επτά εποχές της
Εκκλησίας Αφίσα.

Διαθέσιμο από. Email:
ronmillevo@yahoo.com

Αποκάλυψη. Αφίσα.

Διαθέσιμο από.
Ron Millevo -Email:
ronmillevo@yahoo.com


Οι επτά εποχές της Εκκλησίας.
Αφίσα. Επτά σφραγίδες.
Email:
ronmillevo@yahoo.comΒιβλίο έξι από την σειρά «υπερφυσικό»
by Owen Jorgensen. ( Αγγλικά )

Διαθέσιμο από:Supernatural
Christian Books.

   Επτά αιώνες εκκλησία.

   Οι επτά εποχές της Εκκλησίας.

Κάντε λήψη των μεμονωμένων Μηνυμάτων του Οι επτά ηλικίες της εκκλησίας, όπως κηρύχθηκε από τον αδελφό Μπράνχαμ.

Revelation of Jesus Christ
The Patmos Vision
Еphesian Church Age
The Smynean Church Age
The Pergameaon Church Age
The Thyatira Church Age
The Sardisean Church Age
The Philadelphia Church Age
The Laodicean Church Age