Potres Presuda.


  Djela proroka serija.

Potres Presuda.


Pearry Green.

Bio je početkom ožujka 1964, da ministarska služba od Brata Branham postignut doslovce drmanje od zemlje. On i nekoliko drugih braće opet su se okupili da bi lovili Javelinu. Mjesto je bilo isto područje gdje su se spustili anđeli i pojavio se oblak. Zbog sjećanja na taj događaj samo godinu dana prije, moglo se očekivati i druga izvanredna događanja emanirati s tog mjesta; još danas kao Brata Branham i bliski prijatelj, Brata Banks Wood, vratio u logor, nije bilo ni traga ništa neobično. Sada znamo da, u tom trenutku, megatona stijeni moraju legao spremna za pokret duboko u crijevima zemlje.

Kao Brata Branham i Brata Wood hodali tog dana, iznenada je Duh Gospodnji govorio s njim i rekao mu da pokupi kamen i baci ga u zrak. Poslušno je učinio kako mu je rečeno. Kao što je kamen pogodio zemlju, mali vihor siđe s njim, i on je jednostavno govorio te riječi, „Ovako govori Jahve.” Okrenuo se prema Brata Wood i rekao "Gledate, dogoditi će se nešto. Morate učiniti nešto da uzrokuje da se nešto dogodi. To je način na koji se stvari pokreću."

Sljedećeg dana lova stranka priprema razbiti logor. Članovi stranke bili su angažirani u raznim aktivnostima, kao što je priprema njihove divljač, i Brata Branham, vjeran šifra čovjeka na otvorenom, pažljivo je osigurao da je vatra bila vani. Odjednom se okrenuo prema Brata Roy Roberson, stoji pored njega, i brzo mu je rekao zauzmite zaklon. Nešto će se dogoditi. Jedan od braće je uzimanje filmova od Brata Branham u to vrijeme i, baš kao što mu je kamera ponestalo od filma, preko litice sa sjevera došao snažan vihor odmah iznad proroka glave. Nasilni Snaga ovog vrtloga bila je tako velika da izrezati dio ovog blefirati van i bacio stijene veličine čovjeka šake za više od stotinu jardi. Poput eksplozije, izrezala je vrhove iz mesquite stabala; zvuk je bijesa ispunio zrak. Naravno, braća s njim zauzmite zaklon. Neki su se zaronili ispod kamiona ili izokrenut ispod grmlja, ali Brata Branham stajao čvrsto. Božji prorok stajao kroz sve to, šešir u ruci, gleda gore u sredini vrtloženje silu. Kao što se podiže i vraća u smjeru odakle je došao, vratio je šešir na glavu i namjerno progovorio, "Bog je govorio Jobu u vihoru." Nastavljajući izgovara strašne vijesti, „Presuda Božja će udariti zapadnu obalu Amerike." Doista vihor vratio u sjevero-zapadni smjer, prema toj obali.
----

Vihor „pljeskali” tri puta na taj dan u ožujka 1964. Odgovarajuća presuda je pogodila na Veliki petak te godine u obliku potresa koji je gotovo oborio obalu iz Aljaske. Nitko tko je doživio užas tog dana ili koji je od tada pregledao rekord uništenja i gubitka života, mogao ikada zaboraviti ono što je kao doživjeti tešku ruku Božju u presudi.
----

Brat Branham je otišao na da dostavi svoju poruku "Biranje Nevjeste.". Sljedeća proročka veza bila je krivotvorena kao što je rekao ljudima u Los Angelesu, „Mi ne znamo u koje vrijeme i vi ne znate u koje vrijeme će ovaj grad jednog dana biti položen na dnu ovog oceana.
“Oh, Kapernaume,” rekao je Isus, “koji si se do neba uzvisio, u pakao ćeš biti strovaljen. Jer da su se u Sodomi i Gomori zbila silna djela ostale bi do ovoga dana.” A Sodoma i Gomora leže na dnu Mrtvog mora. I Kapernaum je na dnu mora.
Ti grade, koji tvrdiš da si grad anđela, koji si uzvisio sebe u nebo i poslao sve prljave, nemoralne moderne stvari i stvari, čak do stranih zemalja koje dolaze ovdje da pokupe našu prljavštinu i šalju to daleko, svojim lijepim crkvama i zvonicima i tako dalje, to je način na koji djeluješ. Zapamti, jednog ćeš dana biti položen na dno mora, tvoje veliko saće ispod tebe upravo sada. Božji gnjev je buknuo upravo ispod tebe. Koliko dugo će On držati ovaj sprud koji visi preko toga? Kada će taj ocean tamo, milju dubok, gurnuti to unutra, skroz natrag do Saltonskog mora. To će biti gore nego posljednji dan Pompeja. Pokaj se, Los Angelese.
Pokajte se ostali i okrenite se prema Bogu. Čas Njegove srdžbe je na zemlji. Bježite dok još ima vremena da pobjegnete i dođite u Krista.
Pomolimo se.”

Ovo je bio veliki trenutak za one od nas koji su vjerovali Brata Branham bio je prorok Božji s duhom Ilijina, kada je realizacija prešla preko nas da su kazete koje smo čuli, knjige koje smo pročitali, i ono što smo čuli ovaj veliki Božji čovjek kaže: sve je ukazao na ogromnu proročanstvo o propasti za zapadnu obalu. Sada smo shvatili da je prorokovao. Poznavajući ga da je Riječ prorok, znali smo da je govorio ništa osim ako se ne može naći u Svetom pismu. Sad smo počeli obratiti pažnju.

22. kolovoza 1965., Brata Branham govoreći na obale do obale, granica do granica, telefonska veza, u svojoj propovijedi "Filtar Promišljajućeg Čovjeka." jasno izražen presuda o Americi: „Slijepa Laodicejo! Koliko bi vam puta Bog dao probuđenje! Ali sada je došlo vaše vrijeme, sada je prekasno. Kako ste se smijali i izrugivali ljudima koje vam je Bog poslao. Ali sada je došlo vaše vrijeme. O, Sjedinjene Države, Sjedinjene Države, kako se Bog htio nadviti nad vama kao što kvočka okuplja svoje piliće, a vi ne htjedoste.” Sada ovaj Glas ide od obale do obale, od sjevera do juga te s istoka na zapad. Kako se Bog htio nadviti nad vama, a vi ne htjedoste! Sada je došlo vaše vrijeme. Nacije se slamaju. Svijet se raspada. Dvije tisuće i četiristo kilometara bloka njega, širok petsto ili šesto kilometara će potonuti, sto šezdeset... ili možda šezdeset četiri kilometara se spustiti u taj veliki rascjep onamo jednog od ovih dana, a valovi će potpuno zapljusnuti državu Kentucky. I kada se to dogodi, tako će snažno potresti svijet da će se sve povrh toga srušiti.”

Prevedeni ekstrakti iz... "The Acts of the Prophet."
Chapter 12 - po Pearry Green
Pročitajte cijeli račun u...   "The Acts of the Prophet"
(PDF Engleski)


  Preuzimanje.

Kliknite na sliku da biste preuzeli PDF obliku ili za u punoj veličini slika.


Stup od Ognja.

Nadnaravno Oblak.

Djela Proroka.
(PDFs)

Chapter 12
Earthquake Judgement

(PDF Engleski)

Prije ...

Nakon ...

Moja Životna Priča
(W.Branham)
(PDF)

How the Angel came
to me.
(PDF Engleski)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF Engleski)

Marriage and Divorce.

(PDF Engleski)

Citat...

Pogledajte potrese ovdje u Kaliforniji. Predviđam da će, prije dolaska Gospoda Isusa, Bog potopiti to mjesto. Vjerujem da će Hollywood i Los Angeles i sva ta prljava mjesta tamo Svemogući Bog potopiti. Završit će ispod dna mora.

William Branham - Što vi kažete tko je taj?. (1964)


   Kaže Pismo...

I udariše munje i glasovi i gromovi i nasta potres velik, kakva ne bijaše otkako je ljudi - tako bijaše silan potres taj.

Otkrivenje 16:18


Otajstvo Krista.

Engleski Newsletter Stranica.

Knjiga Otkrivenja.

 

Bog i Znanost.
+ Arheologija.

Oduševljenja dolazi.

Glavni učenja poruke.

Dobra Vijesti.
Isus je umro za vaše grijeha.

Krštenje vodom.

 
 

Shekinah slavu Bogu.

 

Grob je prazan.
On je Uskrsnuo.

Nadnaravno Oblak.

Stup od Ognja.

Sedam Crkvenih Doba.

Sedam Pečata.

Božićna serija.

Naš popis poruka.

Bog i povijest.
serije Indeks - Daniel.

Kršćanska hoda serije.

Objasnio Božanskoj Vladavini.

Djela Proroka.

 

Bog ima osobno ime.
Što je Božje ime?

Živi Riječ Serije.

Serija Kraja Vremena.

Kovčeg Noe.

Mitologija.

Izvornoga Grijeh.
Je li to bila jedna jabuka?

Bog i Znanost.
- Evolucija.

Ta Žena Jezabela.

Naše doba Laodiceji.

Krist Izvan Crkve.

Doktrina Nikolaita.

Smrt. Što onda?

Misterija Babilon.

Bog i Znanost.
Mikrobiologija.

Bog i Znanost.
Kozmologija.

Bog i Znanost.
Mit o dinosaura.

Prorok budu koprenom.

Potres Presuda.

Harmagedon.

Danas se ispunilo
ovo Pismo.

Naš mladi solarni
sustav.

Biblijska Geologija.

Arheologija.
Sodomu and Gomoru.

Anđeo Pojavljuje se.

Glas Znaka.

Prethodnici.

Bog je Svjetlo.

Božansko Iscjeljenje.


Poruka Središte ...Odaberite svoj jezik i preuzeti besplatne poruke od Brata Branham.