Kozmologija 1.

<< prethodna

sljedeće >>

  Bog i Znanost Serija.

Oko Rezervni Zemljina.


Richard Oliver.

“Mi nalazimo da mi živimo  na jedan beznačajan planetu od dosadne zvijezdi izgubljene u galaksiji tucked daleko u nekim zaboravljenom kutu na univerzum u kojem ima daleko više galaktika nego ljudi.”
Carl Sagan, znanstvenik, kozmologa i agnostik.

I da je pogled od mnoge. Mi smo samo prosječan planet, jedna od milijardama i milijardama, u prosječnoj galaksiji. Međutim, kako je znanstveno razumijevanje poboljšava i minalaze da to uvjerenje je jednostavno ne istina.

Ali, neka je dobiti par stvari ravno na prvom mjestu. Je univerzum je jednolična. Ono što radi u našem Sunčevom sustavu raditi za svu u svemiru. Drugim riječima isti osnovni zakoni znanosti raditi svugdje. Gravitacija, jake ili slab nuklearne sile, elektromagnetske učinak, brzina svjetlosti plus grupa ostalih osnovnih zakona svi raditi svugdje i na isti način kao što to rade za nas.

Što to tog spoja izvodi je da su uvjeti koji omogućuju život ovdje na Zemlji je ispunjeni potrebni uslovi za život bilo gdje. Na primjer, možemo sa sigurnošću reći da je bilo koji planet sa životom na njoj mora imati sunce poput naše.


Solarna nastanjive zone.

Naša Sunce je G2 glavni slijed patuljak zvijezda. Tu su plavi div, crveni i bijeli patuljci i nekoliko druge vrste zvijezdiali samo je G2 stvara žućkast zeleno svjetlo bitan za fotosintezu. A bez biljka fotosinteze nam nema života. Tako samo G2 zvijezde koje imaju planetama su u stanju podržati život. Kao samo 10% zvijezda su G2 znamo daje 90% zvijezda Ne možete imati planetama sa životom o njima.

No, život treba više. Tekuća je voda neophodna za život. I ovdje je utrljati. Vodena para je je dobra nema, niti je čvrsta vode ili leda. Voda mora biti i tekućina. Ako Zemlja bili malo bliže na suncu sva voda će ispariti. Nema života. Ako je naš svijet bio malo dalje iz sunca sva voda će zamrznuti. Opet, nema života. Naša udaljenost od Sunca je presudno. Zemlja je u "Zlatokosa zone", ne prevruće, ne previše hladno, ali samo pravo, da se imaju tekuća je voda.

Već imamo dvije bitne sastojke za zemlji kreće kao planet. Nema mnogo drugih planeta  ima ovi. Ali postoji više! Naša položaj u galaksiji Mliječni put je još jedan primjer zone Zlatokosa. Ako smo bili bliže centru kraju galaksije onda laganiji plinovi, kao što je kisika u našoj atmosferi će se ukloniti iz nas. Ako smo većoj udaljenosti onda ne bi bilo daleko manje od težih elemenata potrebnih za život. Baš kao što je naš vanjski, planete su napravljene samo od plinova i otrovne one također, rezervni zemlja dalje od galaktičkog centra nego nas je vjerojatno da će imati malo, ili bilo koje, cvrsti oblik. Mi smo pozicionirani "samo pravo" u našoj galaksiji zadržati i ostati uz našoj atmosferi i imaju potrebne teška elementa kako bi izraditi nasih tijela i omogućiti život.


    Galaktički nastanjive zone.

Naš Sunčev sustav postoji izvan glavnih spiralne krakove naše galaksije. Mi smo daleko od visoke razine svjetlosti i letalna radijacije koja je u galaktičkog centra i čak u galaktičkim mišica. Tamo smo bili nikada ne bismo tamnu noć, a mi bi biti djelovanju mikrovalova od svih vrsta zvijezda blizu nas. Život ne bi mogli opstati.

Ali postoji još jedna osobenjaštvo o našem položaju. Bismo idealno smješten imati tamne noćima, da se vidi oba naša vlastite i drugih galaksijama. Je to proučavanje drugih zvijezda i galaksijama koje je omogućio nam je razumiju mnogo o tome svemiru. Sada zašto je to jedini poznati planet s promatračima na njoj idealno smještena za promatranje? Zašto je to da su naši daleko od beznačajnog planeta je stavljen gdje se ljudski život može vidjeti i rad iz tajnama u svemiru? To je kao je naš planet i njegova pozicija bili sve planirane gost usluge vrhunskog intelekta.

Hello Bogu!


   Moderna kozmologija.

Koja svemir ste Vi mjestu?


David Shearer.

Znanstvenici sada nam govore da postoji mnogo različitih vrsta svemir-a, (oni ga zovu "Multiverzuma"), a da mi se dogoditi da nastanjivati jedan, koji je idealno pogodna za život.

Drugi svemiri međutim, nedetektabilan i neuočljiv.

Za mene, to bi potrajati ogromnu količinu vjere da vjeruju, jer nema nikakva dokaza za takvo što.

Morate postavi pitanje:
"Zašto bi oni predlažu takav ne-znanstveno razmišljanje?"

Razlog za predlaganju tu teoriju, jest činjenica da su zakoni koji reguliraju naš svemir su toliko fino podešen, da je čak i promjeni kao malo kao 1% u nekim zakonima, je dovoljno da uzrokuje život da bude nemoguće. Da biste uputili naš svemir manje jedinstven, i da će biti rezultat su nasumičnim izgledima, moramo biti dio mnogih svemir-a, (inače ćemo morati uzeti u obzir dizajner), a mi samo dogoditi da se u ovom jednom koja ima ta svojstva.

Je vrijeme da se razmislite o jednom "Božanski Dizajner".


   Kaže Pismo...

Zborovođi. Psalam. Davidov. Nebesa slavu Božju kazuju, naviješta svod nebeski djelo ruku njegovih.

Dan danu to objavljuje, a noć noći glas predaje.

Nije to riječ, a ni govor nije, nije ni glas što se može čuti,

Psalmi 19:1-3


Kliknite na sliku da biste preuzeli PDF obliku ili za u punoj veličini slika.


Djela Proroka.

(PDFs)

Chapter 9
The Third Pull

(PDF Engleski)

Prije ...

Nakon ...

Moja Životna Priča
(W.Branham)
(PDF)

How the Angel came
to me.
(PDF Engleski)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF Engleski)

Marriage and Divorce.

(PDF Engleski)


Poruka Središte ...Odaberite svoj jezik i preuzeti besplatne poruke od Brata Branham.