Döden. Vad händer då?

<< föregående

nästa >>

  Uppståndelsen serie.

Bortom gardinen av tid.


William Branham.

Den andra morgonen jag låg på min säng. Jag hade just vaknade upp ur sömnen, och jag placerade mina händer bakom huvudet, och avslappnad med mitt huvud på kudden. Då började jag undra hur det kommer att bli på den andra sidan. Jag insåg att jag har levt mer än hälften av mitt liv, om jag lever för att vara lika gammal som mitt folk. Och jag ville göra mer för Herren, innan jag lämnade detta liv. Jag hörde en Röst och sa: "Du just har börjat. Tryck på striden. Fortsätt att trycka." När jag låg där och funderade på dessa ord, jag trodde att jag bara föreställde mig att jag hörde en Röst. Återigen Rösten sa, "Tryck på striden. Fortsätt vidare. Fortsätt vidare."

Fortfarande inte tro, Jag trodde att eventuellt jag hade själv talat orden. Jag lade mina läppar mellan mina tänder, och höll min hand över min mun, och lyssnade. Rösten talade igen. "Bara fortsätt trycka. Om du bara visste vad som är i slutet av vägen." Jag verkade höra musiken och ord av en gammal välbekant låt.
Jag är hemma sjuk och blått, och jag vill se Jesus...
Herre, låt mig titta förbi ridån av tiden.
Sedan Rösten frågade "Skulle du vilja se strax bortom gardinen?"
Jag svarade: "Det skulle hjälpa mig så mycket."

Vad hände, jag kan inte säga. Huruvida jag var i kroppen, eller om det var en översättning, vet jag inte. Men det var till skillnad från alla visionen jag någonsin har haft. Jag kunde se den plats som jag togs till. Och jag kunde se mig själv ligga tillbaka där på min säng. Jag sa, "Detta är en konstig sak." Det fanns ett stort antal människor, och de kom springande till mig, gråt, "Åh, vår dyrbara broder." Först kom unga kvinnor, tydligen i deras tidiga tjugoårsåldern. Och som de skulle omfamna mig, de sa, "Vår dyrbara broder."

Unga män i briljans av unga manlighet, med ögon glittrande som stjärnor på en mörk natt, med tänder lika vita som pärlor, omfamnade mig och sade: "Vår dyrbara broder." Då märkte jag att jag ocksåhade blivit ung igen. Jag tittade på mig själv där och vände och tittade tillbaka på min gamla kropp ligger på sängen med mina händer bakom mitt huvud. Jag sa, "Jag förstår inte detta." När jag började att försöka förstå platsen där jag var, jag började inse att det inte fanns någon igår och ingen morgon där. Ingen verkade trött. Som en mångfald av de vackraste unga kvinnorna Jag någonsin har sett kastade sina armar omkring mig, jag upptäckte, det var bara en stor kärlek som överväldigade mig, och ingen fysisk attraktion som i det mänskliga beteendet. Jag märkte dessa unga kvinnor alla bar håret ner till sina midjelinjer. Och deras kjolar gick ner till fötterna.

Efter detta, Hope, min första fru, kramade mig och sa: "Min dyrbara broder." Då kramade en annan ung kvinna mig, och Hope vände och kramade den unga kvinnan. Jag sa, "Jag förstår inte detta. Det här är något helt annat än vår mänskliga kärlek. Jag vill inte gå tillbaka till den gamla kroppen på sängen." Sedan en röst talade till mig, “Det här är vad du predikade att den Helige Anden är. Detta är perfekt kärlek. Ingenting kan komma in här utan det.”

Nästa jag togs upp och sitter på en hög plats. Runt omkring mig var ett stort antal män och kvinnor i blom av ungdom. De grät med glädje, "Åh, vår dyrbara broder, vi är så glada att vi ses här." Jag tänkte, "Jag är inte drömma, för jag kan se dessa människor, och jag kan se min kropp liggande tillbaka dit på sängen." Rösten talade till mig, "Du vet, det är skrivet i Bibeln, att profeterna samlades med sitt folk?"
Jag sa, "Ja, det minns jag i skrifterna. Men det finns inte så många Branhams."

Rösten svarade, "Dessa är inte Branhams; dessa är dina konvertiter, de som du har lett till Herren. Några av dessa kvinnor du tycker är så ung och vacker var mer än nittio år gammal när du ledde dem till Herren. Inte konstigt att de gråter ut, ‘Min dyrbara broder.’" Då ropade mängden tillsammans, "Om du inte hade gått ut med Evangeliet, vi skulle inte vara här. "Jag frågar, "Åh, var är Jesus? Jag vill se Honom." Folket svarade: "Han är bara lite högre. En dag kommer han till dig. Du sändes som en ledare, och när Gud kommer, Han kommer att döma dig enligt din undervisning." Jag frågar, "Gör Paulus och Petrus måste stå denna dom också?" Svaret var: "Ja."

Jag sa: "Jag har predikade vad de predikade. Jag avledde inte från den till ena sidan eller den andra. Där de döpte i Jesu namn gjorde jag det också. Var de lärde ut dop av den Heliga Anden, jag gjorde också. Vad de lärde ut jag undervisade också."
"Vi vet att" folket ropade, "och vi vet att vi går tillbaka till jorden med dig någon gång Jesus ska komma och döma dig enligt de ord du predikade oss. Då presenterar du oss till Honom, och helt och hållet kommer vi att gå tillbaka till jorden, att leva för alltid."
Jag frågar, "Måste jag gå tillbaka till jorden nu?" De svarade: "Ja, men fortsätt att trycka på."

När jag börjar flytta från den vackra, glada platsen, så långt som mina ögon kunde se, människor kom mot mig att omfamna mig och gråta: "Min dyrbara broder."
Plötsligt var jag tillbaka på sängen igen. Jag sa, "O Gud, hjälp mig. Låt mig aldrig kompromissa med ordet. Låt mig stanna rakt på ordet. Jag bryr mig inte om vad någon annan gör, Herre. Låt mig trycka på den vackra, glada platsen."
Jag är mer övertygad än någonsin i mitt liv, att det kommer att ta perfekt kärlek att komma in på den platsen. Det fanns ingen avundsjukhet, ingen trötthet, ingen sjukdom, ingen ålderdomen, ingen död, bara överlägsen skönhet och glädje. Oavsett vad du gör, lägga undan allt annat tills du får perfekt kärlek. Gå till var du kan älska alla, även varje fiende. Oavsett om flygplanet rockar, ljungeld blinkar, eller fiendens vapen är över dig, dessa saker spelar ingen roll; få perfekt kärlek. Om du inte är sparad, acceptera Jesus Kristus som din Frälsare, nu. Om du inte har döpts i vatten, bli döpt nu. Om du inte har fått dop av den Heliga Anden, ta emot det nu. Trycka på i den perfekta kärleken, som tar dig till den vackra och glada platsen bortom ridån av tiden.

W. Branham.

Läs hela kontot i (PDF Engelsk)...
Beyond the Curtain of Time.

  The Rejected King.


Klicka på en bild att ladda ner full storlek bild eller PDF.


Agerar av Profeten.

(PDFs)

The Two Babylons

by Rev Alexander Hislop.
(PDF Engelsk)

En bergs och
rosenbuske i snö
i Kina.

Liljor av Eld.

William Branham
Life Story.

(PDF Engelsk)

How the Angel came
to me.

(PDF Engelsk)

Eldstod.
- Houston 1950.

Ljus på en
pyramidrock.


Meddelande nav... Välj ditt språk och hämta gratis meddelanden från Broder Branham.


Kristi mysterium.

Engelska nyhetsbrev webbplats.

Gud och Vetenskap
Index. - Arkeologi.

Noaks Arken.

Pågående forskning.

Rapturen kommer.

 

Meddelandets huvudsakliga läror.

De goda nyheterna.
Jesus dog för dina synder.

Vattendop.

 
 

Övernaturliga molnet.

Eldstod.

Agerar av Profeten.

Guds shekinah ära.

Graven är tom.
Han är vid liv.

Gudom är förklarad.

 

Föregångarna.

Gud är Ljus.

Ursprungliga synden.
Var det ett äpple?

Gud och Vetenskap.
Myten om Dinosaurier.

Sju kyrkans åldrar.

Sju Insegel serien.

Gud och Historia
serien Index. Daniel.

Ängeln visas.

Vad är Guds namn?

Jordbävning dom.

En profets rättfärdigande.

Rösten av skylten.

 

Döden.
Vad händer då?

Denna dag denna
Skriften uppfylls.

Arkeologi.
Sodom och Gomorra.

Biblisk Geologi.

 

  Skriften säger...

Och såsom det är människorna förelagt att en gång dö och sedan dömas,

så skall Kristus, sedan han en gång har blivit offrad för att bära mångas synder, för andra gången, utan synd, låta sig ses av dem som bida efter honom, till frälsning.

Hebreerbrevet 9:27,28

Det här är
vad du predikade
att den
Helige Anden är.
Detta är
perfekt kärlek.