Død. Hvad sker der så?

<< tidligere

næste >>

  Opstandelse serien.

Forløb tidens gardin.


William Branham.

Den anden morgen lå jeg på min seng. Jeg havde lige vågnede fra søvn, og jeg placeret mine hænder bag hovedet, og afslappet med mit hoved på puden. Så begyndte jeg at spekulere på, hvad det vil være som på den anden side. Jeg indså, at jeg har boet mere end halvdelen af mit liv, hvis jeg lever for at være lige så gammel som mit folk. Og jeg ønskede at gøre mere for Herren, før jeg forlod dette liv. Jeg hørte en stemme og sagde: “Du er lige begyndt. Tryk på slaget. Fortsæt med at trykke.” Da jeg lå der og overvejede disse ord, Jeg troede, at jeg bare forestillede mig at jeg hørte en stemme. Igen sagde stemmen, “Tryk på slaget. Hold foregår. Hold foregår.”

Stadig vantro, troede jeg det muligvis Jeg havde talt ordene selv. Jeg placeret mine læber mellem mine tænder, og holdt min hånd over min mund og lyttede. Stemmen talte igen. “Bare fortsæt med at trykke. Hvis du kun vidste hvad der er i slutningen af vejen.” Jeg syntes at høre musik og ord af en gammel bekendt sang...
Jeg er hjemme syg og blå, og jeg vil se Jesus...
Herre, lad mig se forbi tidens gardin.
Så spurgte stemmen, “Vil du gerne se lige forbi gardinet?”
Jeg svarede: “Det ville hjælpe mig så meget.”

Hvad der skete, kan jeg ikke sige. Uanset om jeg var i kroppen, eller om - det var en oversættelse, jeg ved ikke. Men det var ikke som nogen vision jeg nogensinde har haft. Jeg kunne se det sted, hvortil jeg blev taget. Og jeg kunne se mig selv liggende tilbage der på min seng.
Jeg sagde: “Dette er en mærkelig ting.” Der var et stort antal mennesker, og de kom kører til mig, gråd, “Åh, vores dyrebare bror.” Først kom unge kvinder, tilsyneladende i deres tidlige tyverne. Og da de ville omfavne mig, de sagde: “Vores dyrebare bror.”

Unge mænd i glans af ung manddom, med øjne glinsende som stjerner på en formørket nat, med tænder så hvide som perler, omfavnede mig og sagde: “Vores dyrebare bror.” Derpå jeg bemærkede, at jeg også havde - var blevet ung igen. Jeg kiggede på mig selv der, og vendte sig og kiggede tilbage på min gamle krop liggende på sengen med mine hænder bag mit hoved. Jeg sagde: “Jeg forstår ikke dette.” Som jeg begyndte at forsøge at forstå stedet hvor jeg var jeg begyndte at indse at ikke i går, og ingen morgen der. Ingen syntes at blive træt. Som en lang række af de smukkeste unge kvinder jeg nogensinde har set smed deres arme omkring mig, jeg opdagede, der var kun en stor kærlighed der overvældede mig og ingen fysisk tiltrækning som i den menneskelige adfærd. Jeg lagde mærke til disse unge kvinder alle havde deres hår ned til deres taljemål. Og deres nederdele gik ned til deres fødder.

Efter dette, Hope, min første kone, kramte mig og sagde: “Min dyrebare bror.” Så kramede en anden ung kvinde mig, og Hope vendte og kramede den unge kvinde. Jeg sagde, “Jeg forstår ikke dette. Dette er noget helt anderledes fra vores menneskelige kærlighed. Jeg ønsker ikke at gå tilbage til det gamle krop på sengen.” Så talte en stemme til mig, “Dette er, hvad du prædikede, at Helligånden er. Dette er perfekt kærlighed. Intet kan komme ind her uden det.”

Næste blev jeg taget op og siddende på et højt sted. Alle omkring mig var store tal af mænd og kvinder til - i blomst af ungdommen. De græd af glæde, “Åh, vores dyrebare bror, vi er så glade for at se dig her.”
Jeg tænkte: “Jeg er ikke drømmer, for jeg kan se disse mennesker, og jeg kan se min krop liggende tilbage der på sengen.”
Stemmen talte til mig, “Du ved, det er skrevet i Bibelen, at profeterne var samlet med deres folk?”
Jeg sagde, “Ja, jeg kan huske, at i Skriften. Men der er ikke så mange Branhams.”

Stemmen svarede: “Det er ikke Branhams; disse er dine konvertitter, dem, du har ført til Herren. Nogle af disse kvinder tror du er så unge og smuk var mere end halvfems år gammel da du førte dem til Herren. Ikke underligt, de græder: 'Min dyrebare bror.'"
Så mængden græd sammen, “Hvis du ikke var gået frem med evangeliet, vi ville ikke være her.”
Jeg spørger: “Åh, hvor er Jesus? Jeg vil gerne se ham.”
Folk svarede: “Han er bare lidt højere. En dag vil han komme til dig. Du blev sendt som en leder, og når Gud kommer, Han vil dømme dig efter din lære.”
Jeg spørger: “Gør Paulus og Peter nødt til at stå denne dom også?”
Svaret var “Ja”.

Jeg sagde: “Jeg har prædiket, hvad de prædikerede. Jeg afledte ikke fra den til den ene side eller den anden. Hvor de døbte i Jesu navn, jeg gjorde også. Hvor de lærte dåben i Helligånden, jeg gjorde også. Uanset hvad de lærte, jeg lærte også.”
“Vi ved det,” råbte folkene, “og vi ved, at vi går tilbage til jorden med dig engang Jesus vil komme og dømme dig ifølge de ord, du forkyndte os. Så vil du præsentere os til Ham, og helt og holdent vi vil gå tilbage til jorden, at leve for evigt.”
Jeg spørger, “Har jeg nødt til at gå tilbage til jorden nu?”
De svarede: “Ja, men blive ved at trykke på.”

Som jeg begynder at flytte fra den smukke, glædeligt sted, så vidt mine øjne kunne se folk kom hen imod mig at omfavne mig og græde: “Min dyrebare bror.”
Pludselig var jeg igen på sengen igen. Jeg sagde: “O Gud, hjælp mig. Aldrig lad mig gå på kompromis med Ordet. Lad mig blive lige på Ordet. Jeg er ligeglad med hvad nogen andre gør, Herre. Lad mig trykke på det smukke, glædelige sted.”
Jeg er mere overbevist end nogensinde i mit liv, at det vil tage perfekt kærlighed at komme ind på dette sted. Der var ingen jalousi, ingen træthed, ingen sygdom, ingen alderdom, ingen død, kun højeste skønhed og glæde. Hvad end du gør, lægge alt andet væk indtil du får perfekt kærlighed. Kom til hvor du kan elske alle, selv enhver fjende. Ligegyldigt, hvis flyet rocker, lynet blinker, eller fjendens våben er over dig, disse ting ligemeget; få perfekte kærlighed. Hvis du ikke er gemt, acceptere Jesus Kristus som din frelser, nu. Hvis du ikke er blevet døbt i vand, blive døbt nu. Hvis du ikke har modtaget dåben i Helligånden, modtage det nu. Tryk på i den perfekte kærlighed, som vil tage dig til det smukke og glædeligt sted ud over tidens gardin.

W. Branham.

Læs hele kontoen i (PDF Engelsk)...
Beyond the Curtain of Time.

  The Rejected King.


Klik på et billede for at downloade fuld størrelse billede eller PDF.


De Retsakter Profeten

(PDFs)

The Two Babylons

by Rev Alexander Hislop.
(PDF Engelsk)

En bjergside og
rosebush i sne
i Kina.

Liljer af Ild.

William Branham
Life Story.

(PDF Engelsk)

How the Angel came
to me.
(PDF Engelsk)

Ildstøtte.
- Houston 1950.

Lys på en
pyramide rock.


Hub Besked... Vælg dit sprog og hent gratis beskeder fra Bror Branham.


Mysteriet om Kristus.

Engelsk nyhedsbrev
hjemmeside.

Gud og Videnskab
serie Indeks
- Arkæologi.

Noas Arken.

Aktuel forskning.

Rapturen kommer.

 

Meddelelsens
hovedundervisning.

Gode Nyhed. Jesus
døde for dine synder.

Vanddåb.

 

Overnaturlige sky.

Ildstøtte.

Guds shekinah herlighed.

Graven er tom.
Han er i live.

Forløberne.

Gud er Lys.

Guddommen forklaret.

Oprindelige synd.
Var det et æble?

Hvad er Guds navn?

Død. Hvad sker der så?

De syv kirke aldre.

De retsakter Profeten.

Stemme af tegnet.

Engel vises.

Gud og Videnskab.
Dinosaur Myte.

En profetens
retfærdiggørelse.

Jordskælvsdommen.

Harmagedon.

Bibelsk Geologi.

 

Arkæologi.
Sodoma og Gomorra.

Gud og Historie
serie Indeks - Daniel.

Denne dag denne
Skriften er opfyldt.

  Skriften siger...

Og ligesom det er Menneskene beskikket at dø een Gang og derefter Dom,

således skal også Kristus, efter at være bleven een Gang ofret for at bære manges Synder, anden Gang, uden Synd, vise sig for dem, som foruente ham til Frelse.

Hebræerne 9:27-28


Dette er hvad
du prædikede, at
Helligånden er.
Dette er
perfekt
kærlighed.