Skrivnost Babilona.


  Je knjiga Razodetje serije.


Razodetje
17:1-18

Ženska oblečen v vijolično in škrlat, z zlato skodelico v roki sedi na zveri.

Tedaj je pristopil eden izmed sedmih angelov, ki so imeli sedem čaš, in spregovoril z mano: »Pridi, da ti pokažem sodbo nad véliko vlačugo, ki sedi nad mnogimi vodami. Z njo so se vlačugali kralji zemlje, prebivalci zemlje pa so se upijanjali z vinom njenega vlačugarstva.« Angel me je odnesel v Duhu v puščavo. Tam sem videl žensko, kako je sedela na škrlatni zvéri, ki je bila popisana z bogokletnimi imeni in je imela sedem glav in deset rogov. Ženska je bila oblečena v bager in v škrlat in bleščeče okrašena z zlatom, z dragimi kamni in z biseri, v roki pa je držala zlato čašo, polno gnusob in nečistosti svojega vlačugarstva.

Ona je veliki Babilon, mati vseh gnusob.

Na čelu je imela napisano ime, ki je bilo skrivnost: »Véliki Babilon, mati vseh vlačug in gnusob na zemlji.« Videl sem, da je ženska pijana od krvi svetih in od krvi Jezusovih pričevalcev. Ko sem jo zagledal, sem se silno začudil. Angel pa mi je rekel: »Zakaj si se začudil? Razložil ti bom skrivnost ženske in zveri, ki jo nosi in ima sedem glav in deset rogov. Zver, ki si jo videl, je bila, a je ni, vzdignila se bo iz brezna, a pojde v pogubo. Prebivalci zemlje, katerih ime vse od začetka sveta ni vpisano v knjigo življenja, se bodo začudili, ko bodo videli, da je zver bila, pa je ni, in da bo prišla.

Razlaga od sedmih glav in deset hupami.

Tukaj je um, ki ima modrost. Sedem glav je sedem gorá, na katerih sedi ženska. In je tudi sedem kraljev. Pet jih je padlo, eden je, drugi še ni prišel. Ko pa pride, bo smel ostati le malo časa. Zver, ki je bila, a je ni, je hkrati osmi in eden izmed sedmih, a pojde v pogubo. Deset rogov, ki si jih videl, je deset kraljev. Ti še niso dobili kraljestva, ampak bodo dobili kraljevsko oblast za eno uro skupaj z zverjo. Ti so enodušni in izročajo svojo moč in svojo oblast zvéri.

Je zmaga Jagnjeta.

Ti se bodo bojevali z Jagnjetom, a Jagnje jih bo premagalo, ker je Gospod gospodov in Kralj kraljev, in z njim vred tisti, ki so poklicani, izvoljeni in zvesti.« Rekel mi je še: »Vode, ki si jih videl, kjer sedi vlačuga, pomenijo ljudstva in množice, narode in jezike. Deseteri rogovi, ki si jih videl, in zver, ti bodo vlačugo sovražili: opustošili jo bodo in slekli, požrli njeno meso in jo sežgali v ognju. Kajti Bog jim je vsadil v srce, da uresničijo njegovo misel, se združijo v eni misli in izročijo svojo kraljevsko oblast zvéri, dokler se ne uresničijo Božje besede. Ženska, ki si jo videl, pa je veliko mesto, ki kraljuje nad kralji zemlje.«

Kdo je to Skrivnostno Babilon?


David Shearer.

Se identifikacija te žensko, lahko izdelamo po omeniti naslednja dejstva iz Svetega pisma.

1. Ona je ženska. (Cerkev).
2. Ona je mesto.
3. Ona vlada nad kralji zemlje.
4. Ona je lepa.
5. Ona sedi na sedmih gričih.

Veliko mest sedel na sedmih gričih, ampak samo ena kraljuje, in je tudi cerkve, - Rim.

Prenesti (PDF Angleško)
  Why I am against Organised religion.Je knjiga Razodetje.
Nadaljuje na naslednjih strani.
(Sedem Cerkvenih Dob.)


Klikni na sliko za prenos polni velikosti slike ali dokumenta PDF.


Acts of the Prophet.

(PDF Angleščina)

Sedem Pečati.

 

Gorskem pobočju in se
dvignil grm v snegu
na Kitajskem.

Lilije od ognja.

Steber skupne ognja
- Houston 1950.

Svetloba na piramidni
skalo.

Bog ima
mnogi naslova ...
ampak on ima samo
eno človeško ime,
in sl to ime
je Jezus.