Microbiologie.

<< vorige

volgende >>

  God en Wetenschap serie.

Over cellen.


Richard Oliver.

Toen Darwin zijn evolutietheorie voorgesteld dacht hij de cel was een zeer eenvoudige structuur. Hij zag het als een soort bouwsteen waarop alle planten en dieren waren gemaakt. Hij had gelijk dat alle leven op basis van cellen, maar zij kunnen allemaal erg verschillend, en een cel is niet een eenvoudige structuur te allen. Het is erg complexe. Elektronenmicroscopen, duizenden keer krachtiger dan zelfs de beste optische degene, hebben toegestaan onderzoekers om te kijken in cellen. Ze kunnen fotograferen en video wat er gaande is.

De resultaten zijn verbluffend. Bijvoorbeeld: een cel heeft een reeks van machines die aminozuren gebruiken voor een breed scala van eiwitten produceren. Het is die eiwitten die deel uitmaken van elke cel en elke machine. En soms de cel om machines maken, te brengen in de machines het nodig heeft! De cel heeft ook vrachtwagens, (ook gemaakt van eiwitten) die andere eiwitten waar ze nodig zijn dragen. Die vrachtwagens draait op de weg achtige structuren binnen de cel, allemaal gemaakt van eiwitten. En de hele zaak is computergestuurd uit DNA.

Denk aan het allemaal graag een bouwwerf of een auto fabriekje waar grondstoffen aan elkaar gekoppeld zijn, in een zeer georganiseerde manier om een auto of een gebouw te produceren. Elk noodzakelijk onderdeel moet worden vervaardigd en aan haar site stuurde net op tijd voor opname. Het gebeurt de hele de tijd in elke cel. Dit alles er aan de hand op dit moment in ieder levend wezen, met inbegrip van u en I. En we zijn gemaakt van miljarden en miljarden van die cellen. Botcellen, bloedcellen huidcellen enzovoort. Dit alles vereist zeer nauwkeurige en ingewikkelde management.


DNA dubbele helix.

De plannen voor de structuur en vorm van de eiwitten, de planning voor de bouw van machines, kwaliteitscontrole, gezondheid en veiligheid, en on-site management worden gehouden in het DNA. Het DNA is niet alleen de computer, maar ook het programma. Het is de bron van alle informatie en instructies.

Er zijn verscheidene probleem voor evolutionisten in deze. Evolution is gebaseerd van het toeval, willekeurige mutaties in een willekeurig te veranderende omgeving. Zoals alle leven cellen en alle cellen bent gemaakte en gerund door eiwitten en de eiwitten bent geproduceerd door instructies van de DNA computercode Er is bijna geen kans betrokken zijn. En als er iets fout loopt het systeem heeft de neiging om de mislukte eiwit vernietigen. Mutatie, een van beweerde methoden voor evolutie zich voordoen doet, soms. Maar toch alle bekende mutaties schadelijk zijn een of andere manier. En DNA heeft zijn eigen "spellingcontrole" corrigeren van de meeste fouten. Zodat de kans van het DNA verandert genoeg te veranderen de eiwitten te veranderen, de cel levend wezen te veranderen zijn veel minder dan 1 tegen alle atomen in het heelal. En de kansen van DNA door toeval bent zo groot dat onmogelijk is.

Maar de tweede en waarschijnlijk grootste probleem voor de evolutionisten zijn de gegevens of informatie gehouden in het DNA. Gegevens kunnen niet worden aangemaakt door enig willekeurig proces. Een equivalente willekeurig proces zou hetzelfde zijn als het laten vallen van scrabble brieven op een tafel en het denken, uiteindelijk, om te zien "Want alzo lief heeft God de wereld Hij Zijn eniggeboren Zoon" in een mooie rechte lijn. Het is niet gaat gebeuren! - Ooit.

Maar hier is het interessante deel. We weten waar de gegevens of informatie vandaan komt. We zien een telefoonboek. Het is vol van gegevens. We weten dat het niet kon gebeuren door het toeval. De adressen zijn correct en, als we bellen het telefoonnummer, kunnen we spreken met de juiste persoon. De informatie in een telefoonboek was daar geplaatst door mensen, door een intelligentie. Dus de enige bekende bron van informatie is een inlichtingendienst. Iedere cel DNA bevat massa's van informatie. En zoals we zijn gemaakt van cellen moet er een inlichtingendienst groter dan ons dat zet het daar.

God van Hello!


   De kans is groot voor het Leven.

Wat zijn de kansen?


David Shearer.

Wetenschappers vertellen ons dat er is 501 voorwaarden of dingen die er, benodigd voor hoge-niveau levensvormen te bestaan.

Dit is een verbluffende gedachte.

Zij hebben berekend dat de kansen van al deze tegelijk op is één kans 10 tot de macht 311.


Wat kansen?

Zij ons ook vertellen dat voor wetenschappelijke gegevens, iets kleiner dan ongeveer 1 op de 10 tot de macht 70, is zo klein dat het veilig kan worden genegeerd. We leven in een heelal, en op een planeet die veilig kan worden genegeerd.

Dit is de kans om enkel de voorwaarden nodig voor het leven. Niet leven zelf.

Is dit geen het bewijs van een "Goddelijke Ontwerper"?


  De Schrift zegt...

I will praise thee; for I am fearfully and wonderfully made: marvellous are thy works; and that my soul knoweth right well.

My substance was not hid from thee, when I was made in secret, and curiously wrought in the lowest parts of the earth.

Thine eyes did see my substance, yet being unperfect; and in thy book all my members were written, which in continuance were fashioned, when as yet there was none of them.

Psalm 139:14-16


  De Webmaster zegt...

Mijn Hulde.


David Shearer.

Deze pagina is een deel mijn hulde aan onze broeder Richard Oliver, voor de bijdrage van zijn zeer wijze woorden.

Broeder Richard is gegaan te zijn met de Heer, die hij liefhad, geserveerd, en spraken over.

Hij zal gemist worden door de BNL team.


Klik op een afbeelding om PDF's of een full size afbeelding te downloaden.


Handelingen van
de Profeet.
(PDFs)

Chapter 9
The Third Pull

(PDF Engels)

Voordat...

Na...

Mijn Levensgeschiedenis
(W.Branham)
(PDF)
 

Pearry Green personal
testimony.
(PDF Engels)
 


Bericht Hub...Kies uw taal en download gratis boodschappen van Broeder Branham.


Mysterie van Christus.

Engels Nieuwsbrief Website

Het boek Openbaring.

 

God en Wetenschap.
+ Archeologie.

Goed Nieuws.
Jezus voor je zonden gestorven.

Waterdoop.
Dit is de weg,
wandelt in denzelven;

De Opname Komt.

 

Bekende Leringen van de Boodschap.

Bovennatuurlijke Wolk

De Vuurkolom.

De Shekinah Heerlijkheid van God.

Het graf is leeg
Hij is opgestaan​​.

De voorlopers.

God is Licht.

De Godheid Verklaard.

 

Handelingen van de Profeet.

Zeven Gemeente-tijdperken

De Zeven Zegels.

God en Geschiedenis.
Serie Index - Daniel.

Christelijk lopen serie.

De naam van God.

Levende Woord Serie.

Eindtijd serie.

De Kerst-serie.

Bijbelse Geologie.

 

Ark van Noach.

 

Engel Verschijnt.

Stem van het Teken.

De Originele zonde.
Was het een appel?

Mythologie.

God en Wetenschap.
- Evolutie.
Huwelijk en Echtscheiding.

De Vrouw Izebel.

Onze tijd Laodicéa.

Christus Buitten de Gemeente.

De Leer der Nikolaïeten.

Dood. Wat dan?

Mysterie Babylon.

God en Wetenschap.
Microbiologie.

God en Wetenschap.
Kosmologie.

God en Wetenschap.
De Dinosaurus mythe.

Rechtvaardiging van de Profeet.

Aardbeving Oordeel.

Armageddon.

Goddelijke Genezing.

Ons jonge zonnestelsel.

Archeologie.
Sodom en Gomorra.

Onze berichtenlijst.