Mikrobiologia.

<< edellinen

seuraava >>

  Jumala ja Tiede sarja.

Tietoja soluja.


Richard Oliver.

Kun Darwin ehdotti hänen evoluutioteoria hän ajatteli solu oli hyvin yksinkertainen rakenne. Hän piti sitä eräänlaisena rakennuspalikka, jona kaikki kasvit ja eläimet on tehty. Hän oli oikeassa, että kaikki elämä perustuu soluilla, mutta ne kaikki voivat olla hyvin erilaisia, ja solu ei ole yksinkertainen rakenne ollenkaan. Se on erittäin monimutkainen. Elektronimikroskoopit, tuhansia kertoja voimakkaampi kuin paraskin optinen niistä ovat mahdollistaneet tutkijoille tarkastelemaan soluilla. Ne voivat valokuvata ja video mitä tapahtuu.

Tuloksia ovat upeita. Esimerkiksi: Solu sisältää useita koneita, jotka käyttävät aminohappoja valmistamaan laajan valikoiman proteiineja. On ne proteiinit, jotka muodostavat kunkin solun ja jokaisen koneen. Ja joskus solun täytyy tehdä koneita tehdä koneita se tarvitsee! Solu jopa käyttää kippiautot (myös on tehty proteiinit), jotka kuljettavat muita proteiineja, missä niitä tarvitaan. Kyseiset kippiautot ajetaan tien kaltaisia rakenteita solun sisällä, kaikki on tehty proteiineista. Ja koko asia on tietokoneen ohjaamia, alkaen DNA.

Ajatelkaa sitä kaikkea työmaalla tai autotehdas, jossa raaka-aineet ovat sidoksissa yhteen, sisään erittäin järjestäytynyt tapa tuottaa auton tai rakennuksessa. Jokaisessa välttämätön osa on valmistettava ja lähetettiin sen site juuri ajoissa osallisuutta. Se tapahtuu koko ajan joka solussa. Kaikki tämä on meneillään juuri nyt jokaisen elävän olennon, luettuna sinä ja minä. Ja me ovat valmistettu miljardeja näiden solujen. Bone soluilla, verisolut ihon solujen ja niin edelleen. Kaikki tämä vaatii hyvin tarkkaa ja monimutkainen hallinnoinnin.


DNA kaksoiskierre.

Koskevat suunnitelmat rakenne ja muotoa proteiinien suunnittelussa koneiden rakentaminen, laadunvalvonta, terveyttä ja turvallisuutta, ja paikan päällä hallintaa hallussa DNA. DNA ei ole vain tietokoneella, mutta ohjelman myös. Se on syynä kaikki tiedot ja ohjeet.

On olemassa useita ongelma evolutionisteille tässä. Evoluutio perustuu mahdollisuus, satunnaisia mutaatioita satunnaisesti muuttuvassa ympäristössä. Koska kaikki elämä on soluilla, kaikki soluilla tehdään ja ylläpitämiä proteiinit ja proteiinit on valmistettu ohjeita alkaen DNA tietokonekoodi ei juurikaan mitään mahdollisuuksia osallisena. Ja jos jokin menee vikaan järjestelmästä on taipumus tuhoamaan epäonnistuneet proteiinia. Mutaatio, yksi evoluution väitti menetelmillä tapahtuu joskus. Mutta kuitenkin kaikki tunnetut mutaatiot ovat haitallisia jollain tavalla. Ja DNA on oma "kieliasun tarkistuksen" korjaamalla eniten virheitä. Joten mahdollisuudet DNA muuttuvassa riitä muuttamaan proteiineja haluat muuttaa solun haluat muuttaa elävä olennon on paljon vähemmän kuin yksi vastaan kaikki atomit maailmankaikkeudessa. Ja kertoimet DNA esiintyviä sattumalta ovat niin suuri, että se olisi mahdotonta.

Mutta tarkistuksen toista ja luultavasti suurimman ongelma evolutionisteille on dataa tai tietoja, pidetään DNA. Data ei voida luoda millään satunnaisprosessin. Vastaava satunnainen prosessi olisi kuin pudottamalla hamuilu kirjaimet päälle pöydän ja odottaa, lopulta näet lennot "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut Hän antoi ainokaisen Poikansa" mukava suora linja. Se ei tule tapahtumaan! - Koskaan.

Mutta tässä on mielenkiintoinen osa. Tiedämme, missä data- tai tieto on peräisin. Näemme puhelinluetteloa. Se on täynnä dataa. Tiedämme että se ei voinut tapahtua sattumalta. Ilmoitetuista osoitteista ovat oikein, ja jos rengas puhelinnumero, voimme puhua oikealle henkilölle. Olevat tiedot puhelinluettelosta laitettiin sinne ihmisiä, mukaan älykkyyttä. Niinpä ainoa tunnettu tiedonlähde on älykkyyttä. Jokaisen solun DNA on varustettu massojen tiedon. Ja niinkuin me on valmistettu kennoja täytyy olla älykkyyttä suuremman kuin meille, että laittaa sen sinne.

Moikka Jumala!


   Mahdollisuudet elämää varten.

Mitkä ovat mahdollisuudet?


David Shearer.

Tiedemiehet kertovat meille, että on olemassa 501 ehtoja tai asioita, joita tarvitaan korkean tason elämänmuotojen esiintyvän.

Tämä on huikea ajatus.

He ovat laskeneet, että todennäköisyyttä kaikkien näiden ilmaantua näkyville on yksi mahdollisuus vuonna 10 potenssiin 311.


Mitä mahdollisuus?

He myös kertovat, että tieteellistä dataa, mitään pienempiä kuin noin 1 vuonna 10 potenssiin 70, on niin pieni, että se voidaan turvallisesti jättää huomiotta. Elämme maailmankaikkeus ja planeetalla, joka voidaan turvallisesti jätetty huomiotta.

Tämä on todennäköisyyttä vain hankkia edellytyksistä, joita tarvitaan elämän. Eikä itse elämää.

Eikö tämä todisteella "Jumalainen Suunnittelija"?


   Raamattu Sanoo...

Minä kiitän sinua sen edestä, että minä niin aivan ihmeellisesti tehty olen: ihmeelliset ovat sinun tekos, ja sen minun sieluni kyllä tietää.

Ei minun luuni olleet sinulta salatut, kuin minä siinä salaisesti tehty olin, kuin minä maan sisällä niin taitavasti koottu olin.

Sinun silmäs näkivät minun, kuin en vielä valmistettu ollut, ja kaikki päivät sinun kirjaas olivat kirjoitetut, jotka vielä oleman piti, joista ei yksikään silloin vielä tullut ollut.

Psalmien 139:14-16


  Webmaster Sanoo...

Minun Muistosanat.


David Shearer.

Tämä sivu on osittain minun kunnianosoitus, meidän veli Richard Oliver, varten panoksen hänen hyvin viisaat sanat.

Veli Richard on mennyt olla Herran kanssa, että hän rakasti, palvellut, ja puhui siitä.

Hän aikoo pidä hukata jonka BNL joukkue.


Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


Profeetan Teot -sarja.

(PDFs)

Chapter 9
The Third Pull

(PDF Englanti)

Ennen...

Jälkeen...

William Branham Life
Story.
(PDF Englanti)

Pearry Green personal
testimony.
(PDF Englanti)


Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.