De Dinosaurus mythe.

<< vorige

volgende >>

  God en Wetenschap serie.

Over Dinosaurus.


David Shearer.

Allereerst, dinosaurussen zijn reëel. Maar de mythe over dinosaurussen, is dat ze zijn uitgestorven 65 miljoen jaar geleden.

Het is verondersteld dat dit gebeurde door een meteoor het raken van de aarde. Het stof omhoog gegooid in de atmosfeer, uitdelg de zon, het veroorzaken grote klimaatverandering. De resulterende ijstijd veroorzaakte het uitsterven van de dinosauriërs.

Dinosaurussen in de Bijbel.

Het woord "Dinosaurus", is een moderne woord en is niet gevonden in onze Bijbel. De Bijbel gebruikt het woord "draak" gedurende reptielachtige soort wezens.

Mannen en Dinosaurs co-bestond.

In het boek Job, er is een beschrijving van een dier, die alleen kan worden beschreef als een dinosaurus. Dit toont aan dat mannen en dinosaurussen co-bestond. "...welken Ik gemaakt heb nevens u..." [Zie citaat hieronder.]


Rock kunst.

Er is ook rotsschilderingen op een aantal locaties op aarde. In het Amerikaanse zuidwesten, Er is rotsschilderingen op een grot muur. Een aantal van deze schilderijen zijn van de dinosaurussen. (Ze zijn niet mythische wezens - al de andere tekeningen waren van dieren die bestonden met de artiest. Waarom niet deze?)

Dinosaurus DNA.

Onlangs hebben zij bloed cellen in dinosaurus botten ontdekt. Als zij 65 miljoen jaar oud was, is dit type weefsel zou hebben helemaal weg eventuele rotte. De verklaring werd gemaakte dat: "Je zou denken dat ze waren slechts een paar duizend jaar oud, om dit te vinden."

Misschien zijn ZE slechts een paar duizend jaar oud.

Hoe heeft de Dinosaurussen sterven?

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat veel dinosaurussen een bepaalde fysieke standpunt vastgesteld tijdens het overlijden, (terwijl zij bedekt met de sedimenten). Dit gaf aan dat de doodsoorzaak was stikken.

De zondvloed doodde de Dinosaurussen.

Er is een evenement in de Bijbel, hetgeen de dood van de Dinosaurussen op deze wijze had kunnen veroorzaakte - De vloed van Noach. Evenals het doden van de dinosaurussen, deze gebeurtenis creëerde de fossiele record. (Miljoenen dode dingen, gevangen zit in rots sedimenten, helemaal over de aarde.)

Moderne wezens gevonden met dinosaurussen.


  Levend fossiel. Tuatara,(NZ)

Moderne wezens en planten zijn gevonden in de rots lagen, samen met de dinosaurussen. Deze worden soms genoemd 'levende fossielen'. Er wordt beweerd dat enkele van deze niet in 200 miljoen jaar hebt gewijzigd. (Dit heet "Stasis")

Voetafdrukken in de rots.


Mens en dinosaurus
voetafdrukken.
Afbeelding: www.bible.ca

Er is een site op de Paluxy-rivier in Glen Rose, Texas, waar er vele dinosaurus voetafdrukken in de rotsen.

Naast deze, (en soms in die voetafdrukken - in hetzelfde 'vlak') is er menselijke voetafdrukken.

De voetafdrukken van de dinosaurus niet gebleven zachte 65 miljoen jaar, wachten op de menselijke degenen worden toegevoegd voordat de rots gedroogd en uitgehard.

Tracks in modder duren niet lang. Om te worden bewaard, moeten ze snel, binnen dagen worden verhard. We weten dat de volgende laag was gestort onmiddellijk en snel, als is er geen erosie van de tracks. (een overstroming evenement).

Ben Dinosaurussen vogels?

Er is een beweren dat dinosaurussen evolueerden om vogels. De claim wordt gedaan dat de schalen, geëvolueerd naar veren. Dit is uitgegroeid tot diskrediet gebracht, echter, zoals schalen, zijn veel verschillende structuren uit veren. Schalen worden gevormd door "skin zakjes ', terwijl veren worden geproduceerd uit een folicle net als haar is bij zoogdieren.

Vogels zijn warm volbloed, en hebben een zeer uiteenlopende luchtwegen, ten opzichte van landdieren. (met inbegrip van dinosaurussen.)

Vogels hebben gevonden in de dezelfde rock lagen als dinosaurussen, waaruit blijkt dat de vogels rond op hetzelfde moment als de dinosaurussen waren.


De Schrift zegt...


Job 40:10-17

Zie nu Behémoth, welken Ik gemaakt heb nevens u; hij eet hooi, gelijk een rund. Zie toch, zijn kracht is in zijn lenden, en zijn macht in den navel zijns buiks. Als het hem lust, zijn staart is als een ceder; de zenuwen zijner schaamte zijn doorvlochten. Zijn beenderen zijn als vast koper; zijn gebeenten zijn als ijzeren handbomen. Hij is een hoofdstuk der wegen Gods; die hem gemaakt heeft, heeft hem zijn zwaard aangehecht. Omdat de bergen hem voeder voortbrengen, daarom spelen al de dieren des velds aldaar. Onder schaduwachtige bomen ligt hij neder, in een schuilplaats des riets en des slijks. De schaduwachtige bomen bedekken hem, elkeen met zijn schaduw; de beekwilgen omringen hem.


Klik op een afbeelding om PDF's of een full size afbeelding te downloaden.


Handelingen van
de Profeet.
(PDFs)

Chapter 9
The Third Pull

(PDF Engels)

Voordat...

Na...

Mijn Levensgeschiedenis
(W.Branham)
(PDF)

Pearry Green personal
testimony.
(PDF Engels)

Een van de
grootste waanideeën
in de geschiedenis
van onze planeet,
is Darwin's
"Evolutietheorie."Bericht Hub...Kies uw taal en download gratis boodschappen van Broeder Branham.


Mysterie van Christus.

Engels Nieuwsbrief Website

Het boek Openbaring.

 

God en Wetenschap.
+ Archeologie.

Goed Nieuws.
Jezus voor je zonden gestorven.

Waterdoop.
Dit is de weg,
wandelt in denzelven;

De Opname Komt.

 

Bekende Leringen van de Boodschap.

Bovennatuurlijke Wolk

De Vuurkolom.

De Shekinah Heerlijkheid van God.

Het graf is leeg
Hij is opgestaan​​.

De voorlopers.

God is Licht.

De Godheid Verklaard.

 

Handelingen van de Profeet.

Zeven Gemeente-tijdperken

De Zeven Zegels.

God en Geschiedenis.
Serie Index - Daniel.

Christelijk lopen serie.

De naam van God.

Levende Woord Serie.

Eindtijd serie.

De Kerst-serie.

Bijbelse Geologie.

 

Ark van Noach.

 

Engel Verschijnt.

Stem van het Teken.

De Originele zonde.
Was het een appel?

Mythologie.

God en Wetenschap.
- Evolutie.
Huwelijk en Echtscheiding.

De Vrouw Izebel.

Onze tijd Laodicéa.

Christus Buitten de Gemeente.

De Leer der Nikolaïeten.

Dood. Wat dan?

Mysterie Babylon.

God en Wetenschap.
Microbiologie.

God en Wetenschap.
Kosmologie.

God en Wetenschap.
De Dinosaurus mythe.

Rechtvaardiging van de Profeet.

Aardbeving Oordeel.

Armageddon.

Goddelijke Genezing.

Ons jonge zonnestelsel.

Archeologie.
Sodom en Gomorra.

Onze berichtenlijst.