Microbiologie.

<< anterioare

viitoare >>

  Dumnezeu şi ştiinţă serie.

Despre Celulele.


Richard Oliver.

Când Darwin a propus teoria evoluţiei credea că celula a fost o structură foarte simplă. El văzut-o ca un fel de bloc pe care s-au făcut toate plantele şi animalele. El a avut dreptate, în care toată viaţa se bazează pe celule, dar acestea pot fi toate foarte diferite, şi o celulă nu este o structura simpla, la toate. Este extrem de complexe. Microscoape, mii de ori mai puternic decât chiar şi cele mai bune optice, au permis cercetătorilor să se uite în celule. Ei pot fotografia şi videoclip ce se întâmplă.

Rezultatele sunt uimitoare. De exemplu: O celulă are o serie de maşini care folosesc aminoacizi pentru a produc o gamă largă de proteine. Este aceste proteine care alcătuiesc fiecare celulă şi fiecare maşină. Şi, uneori, celula are de a face maşini pentru a face masini are nevoie! Celula are chiar camioane (de asemenea, realizate din proteine), care transporta alte proteine să în cazul în care acestea sunt necesare. Aceste camioane rula pe drum ca structuri în interiorul celulei, toate realizate din proteine. Şi totul este computer controlate la ADN.

Gandeste-te de toate ca un şantier de construcţii sau o fabrică auto în cazul în care materiile prime sunt legate între ele, într-un mod foarte organizată pentru a produce o masina sau o clădire. Fiecare parte necesară trebuie să fie fabricate şi trimis la site-ul său tocmai la timp pentru a fi incluse. Se întâmplă tot timpul în fiecare celulă. Toate acest lucru se întâmplă chiar acum în toate vieţuitoarele, inclusiv tu si eu. Şi noi suntem făcuţi de miliarde si miliarde de aceste celule. Celule osoase, celule sanguine celulele pielii şi aşa mai pe. Toate acestea necesită foarte precise şi complicate de management.


ADN-ul dublu Helix.

Planuri pentru structura şi forma de proteine, planificarea pentru construcţii de maşini, controlul calităţii, sănătatea şi siguranţa, şi managementul site-ul sunt deţinute în ADN-ul. ADN-ul nu este doar computerul dar programul, de asemenea. Este sursa de toate informaţiile şi instrucţiuni.

Există mai multe problemă pentru evoluţioniştii în acest lucru. Evoluţia se bazează pe şansă, de mutaţii aleatorii într-un mediu în schimbare la întâmplare. Ca toată viaţa este celulele, toate celulele sunt realizate şi exploatate de proteine si proteine sunt fabricate de instructiuni din cod de computer ADN-ului nu este aproape nici o şansă implicate. Si daca ceva nu merge greşit sistemul tinde să distrugă proteine nu a reuşit. Mutaţie, una din metodele revendicate evoluţia pe loc, uneori. Încă toate Mutaţiile cunoscute sunt dăunătoare într-un fel. Şi ADN-ul are propriile sale "ortografic" corectarea greşelilor de cele mai multe. Deci, şansele de ADN schimbarea suficient pentru a schimba proteine pentru a schimba celula pentru a schimba vieţuitoarele sunt mult mai puţin decât una de toate atomi din univers. Şi cotele de ADN care apar întâmplător sunt atât de mari încât să fie imposibilă.

Dar a doua şi, probabil, cea mai mare problema pentru evoluţioniştii, date sau informaţii, a avut loc în ADN-ul. Imposibil de creat date prin orice proces de aleatoare. Un proces aleatoriu echivalent ar fi ca fixarea scrabble litere pe o masă şi aşteaptă, în cele din urmă, pentru a vedea “Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu” în linie dreaptă frumos. Nu se va întâmpla! -Vreodată.

Dar aici este partea interesanta. Ştim că acolo unde date sau informaţiile vine de la. Vom vedea o carte de telefon. Este plin de date. Ştim că ar putea întâmpla nu întâmplător. Adresele sunt corecte şi, dacă am inel numărul de telefon, poate vorbim la persoana potrivita. Informaţii într-o carte de telefon a fost pus acolo de oameni, de o inteligenţă. Deci singura cunoscută sursă de informaţii este o inteligenta. ADN fiecare celula a maselor de informaţii. Si ca suntem facuti de celule trebuie să existe o inteligenţă mai mare decât noi, care pune-l acolo.

Bună ziua lui Dumnezeu!


   Şansele de viaţă.

Care sunt sansele?


David Shearer.

Oamenii de stiinta ne spune că există 501 condiţii sau lucruri, necesare pentru formele de viaţă la nivel înalt să existe.

Acesta este un gând uluitor.

Ei au calculat că şansele de toate acestea care apar împreună este una sansa de 10 la puterea de 311.


Ce şansă?

Ei ne spun, de asemenea, că pentru date ştiinţifice, ceva mai mici decât aproximativ 1 din 10 la puterea de 70, este atât de mic că pot fi ignorate în condiţii de siguranţă. Trăim într-un univers, şi pe o planeta care poate fi siguranţă a nesocoti.

Acest lucru este şansele de a avea numai condiţii necesare pentru viaţă. Nu viaţa însăşi.

Nu este această dovadă de un “Designer Divin”?


   Din Scriptură Spune...

Te laud că sînt o făptură aşa de minunată. Minunate sînt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!

Trupul meu nu era ascuns de Tine, cînd am fost făcut într'un loc tainic, ţesut în chip ciudat, ca în adîncimile pămîntului.

Cînd nu eram decît un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele cari-mi erau rînduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.

Psalmi 139:14-16


  Webmaster-ului spune...

Meu tribut.


David Shearer.

Această pagină, este în parte, meu tribut Richard Oliver noastre frate, pentru contribuţia de cuvintele sale foarte înţelept.

Fratele Richard a plecat să fie cu Domnul, care a iubit, a servit, şi a vorbit despre.

El va fi pierdut de echipa BNL.


Click pe imagine pentru a descarca imagini full size sau PDF.


Acte de profetul.

(PDFs)

Chapter 9
The Third Pull

(PDF Engleză)

Înainte de...

După...

Povestea Vieţii Mele
(W.Branham)
(PDF)

Cum a venit Îngerul
la mine
(PDF)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF Engleză)

Căsătorie şi Divorţ

(PDF)


Hub Mesaj...Alegeţi limba şi descărcaţi gratuit mesaje de la fratele Branham.


Misterul lui Hristos.

Site-ul Buletinul
informativ Engleză.

Cartea Apocalipsa.

 

Dumnezeu şi Ştiinţă
- Arheologie.

Că Răpirea va aparea în.

Principalele învăţături
ale mesajului.

Nor supranaturale.

Stâlpul de Foc.

Vestea cea Bună.
Isus a murit pentru
păcatele tale.

Botezul Apei.

 
 

Slava Shekinah a lui
Dumnezeu.

 

Monumentul funerar este
gol. El este in viata.

Precursoarele.

Dumnezeu e lumină.

Cele Şapte Epoci
ale Bisericii.

Cele Şapte Peceţi.

Seria de Crăciun.

Faptele profetului.

Dumnezeu şi Istorie
serie Index - Daniel.

Seria umblarea
Creştină.

Numele lui Dumnezeu.

Seria Cuvinte Vii.

Seria timpul sfârşitul.

Dumnezeirea
Explicată.

Arca lui Noe.

Geologie Biblice.

Înger Apare.

Voce a semnului.

Pacat original.
A fost un mar?

Mitologie.
Sursa - Babilon.
Căsătorie şi Divorţ.
Dumnezeu şi Ştiinţă
- Evolutia.

Acea Femeie Izabela.

 

Epoca noastră,
Laodiceea.

Cristos În Afara
Bisericii.

Învăţătura Nicolaiţilor.

 

Moarte. Ce atunci?

Misterul Babilonul.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Microbiologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Cosmologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Mitul de dinozauri.

Justificarea unui profet.

Judecata Cutremur.

Armaghedon.

Arheologie.
Sodoma şi Gomora.

Vindecarea Divină.

Astăzi această
Scriptură este
împlinită.

Tânărul nostru sistem
solar.

 

Lista noastră de
mesaje.
Dovezi de Potop.