Rapturen kommer.


  Profeten Elias.

Profeten Elias.

I Malakias 4:5-6 sagde Gud, at han ville sende os profeten Elias “Før den store og frygtelige dag Herren.” Da Jesus blev spurgt, hvorfor lærerne sagde Elia ville først komme, Han fortalte dem, at Elia skulle komme og genoprette alle ting. Så fortalte han dem, at Elijah allerede var kommet og identificerede Johannes Døberen som ham. Da John blev spurgt “Hvem er du?” han sagde “Jeg er stemmen til en, der græder i ørkenen”. (Dette var Esajas 40:3). Så en mand salvet med ånden i Elias måtte komme og “genoprette alle ting”. Jeg tro, at William Branham var den profet at genoprette alle de ting, der var gået væk ind i fejl. Du tror måske, at det lyder underligt, men Gud viste sig igen og igen, at dette ikke var en almindelig ministerium, med visioner, overnaturlige handlinger, selv højnelse af de døde (efter certificering af læger). Vi er rigtige på tidspunktet for Jesu genkomst - den frygtelige dag Herren.


  Engelkommission.

Engelkommission.

En nat i 1946 Herrens engel mødte bror branham ansigt til ansigt og fortalte ham, at han var ordineret til at tage en gave af guddommelig helbredelse til verden. Englen fortalte ham, at han ville blive givet to tegn at bevise at han blev sendt fra Gud. Han opdagede snart, at det første tegn var, efter sin natur, fysisk beskatte, holde hænderne på de syge mennesker, føle vibrationerne fra deres dødelige sygdomme der bevæger sig op hans arm  til sit hjerte. I de tidlige dage af hans ministerium han ville bede for hundredvis af mennesker hver nat indtil han følte svimmel og ville næsten besvime af udmattelse. Så kom den anden tegn og det viste sig at være mere fysisk trættende end det første tegn. Når Helligåndens salvelse begyndte at skelne folkets problemer, hver vision drænet så meget af hans energi at han kun kunne bede for omkring 15 til 20 personer hver nat. Englen sagde hvis han kunne få folket til at tro på ham, ingen sygdom kunne modstå hans bønner. Da han havde protesteret at folk ikke ville tro på ham på grund af hans ydmyge status, så havde Gud tilføjet de to tegn til bevis for hans kommission.

Hent (PDF Engelsk):

55-0117  How the Angel came to me.
The acts of the Prophet - The Angel Appears.

  Den Ildstøtte - Houston 1950.

Den Ildstøtte - Houston 1950.


William Branham.

I Houston, Texas i januar 1950, et fantastisk fotografi blev taget af Douglas Studios. I fotografiet viste der sig et lys over broderen Branhams hoved i en halo-lignende form. Negativet blev undersøgt af George J. Lacy hvem var FBI-eksaminator af spørgsmålstegnede dokumenter, for at afgøre om eller ej lyset kunne have været resultatet af ukorrekt eksponering udvikling eller retouchering. Undersøgelsen tjente til fuldstændig at godkende faktum at lysstyrken var forårsaget af lys slående det negative. Dette billede har hængt i Hall of Religious Art i Washington DC, som det eneste overnaturlige væsen nogensinde fotograferet.

Hent (PDF Engelsk)  53-0509  Pillar of Fire. - William Branham


  Overnaturlig sky.

Overnaturlig sky.


Pearry Green.

Den 22. december 1962 en fuld to måneder før skyen dukkede op, Bror Branham fik en vision mens du sidder på sit kontor i Jeffersonville, Indiana, en af tusindvis af visioner at han havde modtaget i hans levetid. Den 31. december 1962 han relaterede denne vision til sin menighed i Branham Tabernaklet i Jeffersonville. Hans ord blev hørt af cirka seks hundrede personer præsentere den nat og optaget på bånd som han bragte sin prædiken til “Er dette et tegn på slutningen, herrer?” Han fortalte, hvordan i visionen han var på siden af et bjerg, fjernelse af en cocklebur fra et bukseben, da han pludselig blev chokeret af en mægtig eksplosion, derefter besøgt af syv engle. Han indrømmede til menigheden at han ikke vidste betydningen af denne vision. Visionen urolige ham overordentlig, og i ugerne, der fulgte han nævnte for andre, der måske Guds hensigt i hans liv var blevet opfyldt og han vil blive dræbt i en eksplosion. Han undrede sig om disse engle skulle bære sin krop væk som var blevet gjort for Moses.

Kort efter denne oplevelse af visionen, han flyttede med sin familie til Tucson, Arizona og tog bopæl der. Han prædikede et par prædikener og begyndte at passe ind i livet i dette ørken samfund, men visionen hjemsøgte ham stadig. Var hans tid snart at være oppe? Hvornår ville det være?

Sand til hans natur som en udendørs mand og jæger, han fandt sig selv nyder en favorit sport i området, jagt på vilde ørken gris kendt som Javelina. Det var under en sådan jagttur at den forstyrrende vision blev opfyldt.

Datoen var 7. marts 1963. Det var morgen og Bror Branham havde sat ud fra lejren at hjælpe sine brødre og kolleger - jægere, brødre Fred Sothmann og Eugene Norman, lokalisere den undvigende Javelina. Som sædvanlig havde han allerede haft succes i jagten på hans dyr. Han klatrede til en højderyg, have instrueret de andre i stien de skal tage for at støde på en besætning af svin som han tidligere havde set og han ville tvinge dem ned til dem. Mens hvile på toppen af højderyggen et øjeblik, han bemærkede, at der var en cocklebur på hans bukseben. Kort efter at han havde nået for at fjerne den, en blast rystede bjerget og som jorden skælvede under ham, han sprang i luften, ikke at vide, hvad der var sket eller hvad man kan forvente næste. Der i himlen over ham dukkede syv små prikker, ligesom fly. Mindre end et blink senere  disse prikker materialiseret før ham - en pyramide af engle med en mægtig engel i toppen og tre mindre engle ned hver side. Ligesom Paulus sagde, at han var fanget op ind i den tredje himmel, så Bror Branham relateret at han var "fanget op" ind midt i denne engleblid konstellation. Det var på dette tidspunkt, han fik kommissionen: “Tilbagekomst øst, hvorfra du kom og ved åbenbaring og vision, Gud vil åbne de syv segl der er blevet forseglet i mysterium siden Johannes åbenbareren skrev dem i Åbenbaringsbogen!”

Brødrene med ham vidste om visionen og de havde oplevet skælvingen af bjerget, men efter min viden var ikke klar over af tilstedeværelsen af englene. Bror Branham opkrævede dem på det tidspunkt ikke at fortælle nogen mand hvad de havde set og hørt. Forlader Tucson den 13. marts 1963, han vendte tilbage til Jeffersonville. Fra den 17. marts til den 24., han begyndte den mest fremragende og oplysende serier af prædikener nogensinde kendt i kirken.

Tager en sæl hver nat, han, ved den direkte åbenbaring og inspiration af Helligånden hver dag, prædikede Guds mysterier som Gud havde lovet Daniel ville ikke blive afsløret indtil tidspunktet for enden. Dette var den tid, der tales om i skrifterne, Endetiden, og Gud talte gennem sin profet som han altid havde gjort men denne gang ordet kom på en måde åbenbaringens det var aldrig før blevet talt med mennesket. Bruden blev vist at mange af tingene at de ledte efter var allerede forbi. Det var allerede tid til bruden at “gøre sig klar”.

Hvis du undersøger fotografiet af videnskaben - forvirrende sky du kan se ansigtet af Herren Jesus Kristus i det, Han ser og vender mod øst, med hår som uld, som Johannes Revelatoren havde set ham. Han viste sig ikke som en ung mand som han var da han hang på et kors ved treogtreds men som Han hvem er verdens dommer. Det kan være svært for nogle mennesker at modtage, men det siger i skrifterne mange steder at når Menneskesønnen er åbenbaret, når han vender tilbage igen, der vil være skyer?

Oversatte uddrag fra... Acts of the Prophet. - Pearry Green

Hent (PDF Engelsk):   "Is this the sign of the end Sir"

Læs hele kontoen i...   "The acts of the Prophet" - Pearry Green.


  Gør Gud en Tjeneste.

Gør Gud en Tjeneste.

Mange mennesker ønsker at tjene Gud, men ved ikke hvordan. De gør en fejl ved at gå om det på den forkerte måde.

I 1 Krønike 13, David ønskede at gøre Gud en tjeneste, ved at bringe Pagtens Ark tilbage fra Kirjat-Jearim. Alle ledere, og folket var enige om. Arken blev udført på en vogn trukket af okser. På vejen snegede okserne og arken var ved at falde ud af vognen. Uzza rakte sin hånd for at stoppe det og Herren slog ham død. Dette skete, fordi arken skulle bæres på præsternes skuldre, ikke på en vogn. Dette var David, forsøger at gøre Gud en Tjeneste uden at det er Hans vilje. Han ønskede at tjene Gud, men gå om det den forkerte vej.

Hent (PDF Engelsk)   Trying to do God a Service.


  De syv forbindelsen navne.

De syv forbindelsen forløsende navne på Jehova.

Gud har mange titler. (Der er over 700 i Bibelen.) Der er en gruppe af disse titler, der kaldes den “Syv forbindelsen forløsende navne på Jehova”.

Lige før billedet blev taget af ildsøjle, i Houston Texas, Bror F. F. Bosworth havde netop spurgt dette spørgsmål, “Gør de 7 sammensatte navne Jehova, gælder for Jesus Kristus?.”

“Ja” var svaret.

I begyndelsen, Gud havde givet Adam opgaven at navngive ting. [Dette er stadig fortsætter i dag]
På forskellige tidspunkter i Bibelen, de troende havde givet navn til Gud, at definere Hans egenskaber, især når han havde mødt deres behov.

Bror Branham prædikerede denne serie i juli 1962.

Hent (PDF Engelsk).

We would see Jesus.
Jehovah Jireh 1.
Jehovah Jireh 2.
Jehovah Jireh 3.
A super Sign.

   Download (PDF Engelsk)...

Mysteriet om Kristus.

Engelsk nyhedsbrev
hjemmeside.

Gud og Videnskab
serie Indeks
- Arkæologi.

Noas Arken.

Aktuel forskning.

Rapturen kommer.

 

Meddelelsens
hovedundervisning.

Gode Nyhed. Jesus
døde for dine synder.

Vanddåb.

 

Overnaturlige sky.

Ildstøtte.

Guds shekinah herlighed.

Graven er tom.
Han er i live.

Forløberne.

Gud er Lys.

Guddommen forklaret.

Oprindelige synd.
Var det et æble?

Hvad er Guds navn?

Død. Hvad sker der så?

De syv kirke aldre.

De retsakter Profeten.

Stemme af tegnet.

Engel vises.

Gud og Videnskab.
Dinosaur Myte.

En profetens
retfærdiggørelse.

Jordskælvsdommen.

Harmagedon.

Bibelsk Geologi.

 

Arkæologi.
Sodoma og Gomorra.

Gud og Historie
serie Indeks - Daniel.

Denne dag denne
Skriften er opfyldt.

  Skriften siger...

Se, jeg sender eder Profeten Elias, før HERRENs store og frygtelige Dag kommer.

Han skal vende Fædrenes Hjerte til Sønnerne og Sønnernes til Fædrene, at jeg ikke skal komme og slå Landet med Band.

Malakiasi 4:5,6


Klik på et billede for at downloade fuld størrelse billede eller PDF.


Ildstøtte.

Overnaturlige sky.

De Retsakter Profeten

(PDFs)

Chapter 11 - The Cloud

(PDF Engelsk)

Før...

Efter...

Der korsfæstede de ham. Hovedskalsted.

The Indictment

(PDF Engelsk)

William Branham Life
Story.
(PDF Engelsk)


Hub Besked... Vælg dit sprog og hent gratis beskeder fra Bror Branham.