Jordskælvsdommen.


  De Retsakter Profeten serie.

Jordskælvsdommen.


Pearry Green.

Det var begyndelsen af marts 1964, den Bror Branhams ministerium nået ind i den bogstavelige rystelser af jorden. Han og flere andre brødre havde igen samlet sig for at jage Javelina. Sitet, var det samme generelle område hvor englene havde nedstammer og skyen havde vist. Grund af mindet om denne begivenhed lige året før, man kunne have forventet andre udestående begivenheder at udspringe fra dette sted; alligevel i dag som Bror Branham og en nær ven Bror Banks Wood, vendte tilbage til lejren, der var ingen antydning af noget usædvanligt. Vi ved nu, at, i det øjeblik, megatoner af rock skal have ligget klar til bevægelse dybt i jordens indre.

Som Bror Branham og Bror Wood gik langs den pågældende dag, pludselig Herrens Ånd talte til ham og fortalte ham at hente en sten og kastede den op i luften. Lydigt, han gjorde, som han fik besked på. Da stenen slog jorden, en lille hvirvelvind kom ned med det, og han talte simpelthen ordene, “Så siger Herren.” Han vendte sig til Bror Wood og sagde, “Du ser, vil der være noget ske. Du skal gøre noget for at forårsage noget til at ske. Dette er vejen at ting er startet.”

Den næste dag jagt parti forberedte til at bryde lejren. Medlemmerne af partiet var involveret i forskellige aktiviteter, såsom at forberede deres spil, og Bror Branham, sand til den udendørs mandens kode, blev omhyggeligt sikre, at branden var ude. Pludselig vendte han sig til Bror Roy Roberson, hvem stod nær ham og hurtigt fortalte ham at tage dækning. Noget var ved at ske. En af brødrene tog filmbilleder af Bror Branham på det tidspunkt og, lige som hans kamera løb tør for film, over bluffen fra norden kom en kraftig hvirvelvind lige over profetens hoved. Den voldsomme kraft af denne hvirvelvind var så stor at det skar en del af denne bluff ud og kastede sten på størrelse med en mands knytnæve i over hundrede yards. Som en blast skærer den topene ud af mesquite træer; lyden af det er raseri fyldte luften. Naturligvis brødrene med ham tog dækning. Nogle dykkede under lastbilerne eller scrambled under buske, men Bror Branham stod fast. Guds profet stod gennem det hele, hat i hånd, kigger op midt ind i den hvirvlende kraft. Som det løftede og vendte tilbage i retningen hvorfra det var kommet, han satte sin hat tilbage på hovedet og talte med vilje “Gud talte til Job i en hvirvelvind.” Fortsættende, han udtalte de forfærdelige nyheder, “Guds dom skal ramme vestkyst af Amerika.” Faktisk, hvirvelvinden havde trukket sig tilbage i nordvestlig retning, mod denne kyst.
----

Virvelvinden "klappede" tre gange på den dag i februar 1964. Besvarelsen dommen slog på god fredag det år i form af et jordskælv som næsten rev kysten ud af Alaska. Ingen hvem oplevet terror pågældende dag eller som har siden undersøgt rekord af ødelæggelsen og tabet af liv, kunne nogensinde glemme, hvordan det er at opleve Guds tunge hånd i dom.
----

Bror Branham gik på at levere sit budskab “Choosing of a Bride.” [Valg af en brud.] Den næste profetiske link blev smedet som han sagde til befolkningen i Los Angeles, “Du ved ikke, hvad tid, at denne by en dag kommer til at ligge herude i bunden af dette hav. "O, Kapernaum," sagde Jesus, "Du hvem er ophøjet til himlen vil blive bragt ned i til helvede, for hvis de mægtige gerninger var blevet gjort i Sodoma og Gomorra, det ville have stået indtil denne dag." Og Sodom og Gomorra ligger i bunden af Det Døde Hav, og Kapernaum er i bunden af havet. Du byen, der hævder at være byen englene, hvem har ophøjet dig selv ind i himlen og sendte alle de beskidte tilsølet ting af mode og ting, indtil selv de fremmede lande kommer her at afhente vores skidt og sende det væk, med dine fine kirker og steeples, og så videre den måde du gør; husk, en dag du vil blive æglæggende i bunden af dette hav. Du er en stor honeycomb under dig lige nu. Hvor meget længere Han vil holde denne sandbanke hængende over det, når der havet ud derovre en mile dyb vil glide ind der plumb tilbage til Salton Sea. Det bliver værre end den sidste dag i Pompeji. Omvend jer, Los Angeles. Omvend dig resten af dig og vend dig til Gud. Timen af Hans vrede er på jorden. Flygt mens der er tid til at flygte og komme ind til Kristus." Lad os bede.”

Dette var det store øjeblik for dem af os der troede at Bror Branham var Guds profet med ånden af Elias, når realiseringen fejet over os  at båndene vi havde hørt, de bøger vi havde læst, og hvad vi havde hørt denne store Guds mand sige, alle pegede til en enorm profetium af dømmekraft  for vestkysten. Nu indså vi, at han profeterede. Vel vidende, at han er et ord profet, vi vidste, at han ikke talte noget medmindre det kunne findes i Skriften. Nu begyndte vi at være opmærksomme.

Den 22. august 1965, Bror Branham taler på en kyst til kyst, grænsen til grænsen,  telefonforbindelse, i sin prædiken “A Thinking man's filter” tydeligt udtalt dom over Amerika: “Helligånden i mit eget hjerte i aften græder, "Blind Laodikea, hvor ofte Gud ville have givet dig en genoplivning, men nu er din tid kommet. Det er for sent nu. Hvordan har du grine og gøre nar af folk at Gud sendte til dig? Men nu er din tid kommet. Åh, USA, USA, hvordan at Gud ville have svævede dig som en høne gør sin brood, men det ville du ikke." Nu går denne stemme fra kyst til kyst, fra nord til syd og øst til vest. Hvordan Gud ville have beskytte dig, men det ville du ikke. Nu er din tid kommet. Nationer, de bryder; verden falder fra hinanden. Femten hundrede mil klump af det, tre eller fire hundrede miles bredt, vil synke hundrede - eller måske fyrre miles ned i den store fejl ud derhenne en af disse dage, og bølger vil skyde plumb ud til staten Kentucky. Og når det gør det, det vil ryste verden så hårdt at alt på toppen af det vil ryste ned.”

Oversatte uddrag fra... "The Acts of the Prophet." Chapter 12
af Pearry Green

Læs hele kontoen i (PDF Engelsk)...
  "The Acts of the Prophet"


Citere...

Kig på jordskælv herovre i Californien. Jeg forudser, at, før den kommende af den Herre Jesus, at Gud vil synke dette sted. Jeg tror, at Hollywood og Los Angeles, og dem beskidte steder derovre, at Gud den Almægtige vil synke hende. Det vil gå under bunden af havet.

Oversatte fra... Who do you say this is ? (1964)


Klik på et billede for at downloade fuld størrelse billede eller PDF.


Ildstøtte.

Overnaturlige sky.

De Retsakter Profeten

(PDFs)

Chapter 12
Earthquake Judgement

(PDF Engelsk)

William Branham
Life Story.

(PDF Engelsk)

How the Angel came
to me.
(PDF Engelsk)

Mysteriet om Kristus.

Engelsk nyhedsbrev
hjemmeside.

Gud og Videnskab
serie Indeks
- Arkæologi.

Noas Arken.

Aktuel forskning.

Rapturen kommer.

 

Meddelelsens
hovedundervisning.

Gode Nyhed. Jesus
døde for dine synder.

Vanddåb.

 

Overnaturlige sky.

Ildstøtte.

Guds shekinah herlighed.

Graven er tom.
Han er i live.

Forløberne.

Gud er Lys.

Guddommen forklaret.

Oprindelige synd.
Var det et æble?

Hvad er Guds navn?

Død. Hvad sker der så?

De syv kirke aldre.

De retsakter Profeten.

Stemme af tegnet.

Engel vises.

Gud og Videnskab.
Dinosaur Myte.

En profetens
retfærdiggørelse.

Jordskælvsdommen.

Harmagedon.

Bibelsk Geologi.

 

Arkæologi.
Sodoma og Gomorra.

Gud og Historie
serie Indeks - Daniel.

Denne dag denne
Skriften er opfyldt.

  Skriften siger...

Og der kom Lyn og Røster og Tordener; og der blev et stort Jordskælv, hvis Mage ikke har været, siden der blev Mennesker til på Jorden, et sådant Jordskælv, så stort.

Åbenbaringen 16:18


  Hent (Engelsk).


Hub Besked... Vælg dit sprog og hent gratis beskeder fra Bror Branham.