Книгата на Oткровението.


Добрата вест.
Исус умре
за твоите гревови.

  Книга на Откровение серија.

  Преземи

  Писмото вели...

Откровение на Исуса Христа, што Бог Му го даде, за да им покаже на Своите слуги, што треба да стане скоро, и Тој го покажа тоа преку Својот ангел, испратен при Својот слуга Јован,

кој го посведочи Божјото Слово и сведоштвото на Исуса Христа, сè што виде.

Блажен е кој чита и блажени се кои ги слушаат зборовите на пророштвото и го пазат напишаното во него, зашто времето е близу.

Откровение 1:1-3


Кликнете на сликата за да преземете
слика со целосна големина или PDF.


Acts of the Prophet.

(PDF Англиски)

Седумте печати.

 

А планината и роза
грмушка во снегот
во Кина.

Лили од оган.

Столб на оган.
Хјустон 1950 година.

Светлината на
пирамида карпа.

Столб на оган.
-Рамо.

 

Светлина околу
главата на
Брат Branham.

Бог има
многу титули...
но Тој има само
еден човечки име.
И тоа име
е Исус.Центар за пораки... Изберете го вашиот јазик  и да преземете бесплатни пораки од брат Бранхам.


Мистеријата на Христос.

Англиски информатор
веб-страница.

Книгата на Oткровението.

Бог и Hаука - Индекс.
- Археологија.

Занесот доаѓа.

 

Главни учења на пораката.

Натприроден Oблак.

Столб на Oган.

Добрата вест.
Исус умре за твоите гревови.

Крштевање со вода.

 
 

Шекина слава на Бога.

Гробот е празен.
Тој е жив.

Претходниците.

Бог е Cветлина.

Oткровението на
Исус Христос.

Делата на пророкот.

 

Седумте црква возрасти.

Седумте печати.

Бог и Историја cерија Индекс - Даниел.

Дрвото на животот.
Оригинален грев.
Дали тоа беше јаболко?

Ковчегот на Ное.

Тековно истражување.

Библиски Геологија.

 

Ангел појавува.

Гласот на знакот.

божица-мајка и дете.
Вавилон.

Учењето на Валаама.

Жената Језавела.

Порака на
Лаодикиското време.

Христос надвор од црквата.

Бог има лично име.
Што е името на Бог?

Учењето на николаитите.

Мистерија Вавилон.

Патмос визија.

Бог и Hаука.
Митот на диносаурусите.

Оправдување на пророкот.

 

Археологија.
Содом и Гомор.

Смрт. Што тогаш?