Të shtatë Vula.


  Libri i Zbulesës seri.

Të shtatë Vula.
Shkarko (Anglisht).


William Branham.

Vëllai Branham predikoi këtë seri, pasi u tha që të kthehen në Jeffersonville, nga Arizona.
Shkarko (Anglisht) këto libra në lidhje me këtë seri:

God - hidden and revealed in simplicity
Breach between the 7 Church Ages and the Seals
First Seal - Kalorës të bardhë kali.
Second Seal - Kalorës të kuqe kalë.
Third Seal - Kalorës të zeza kalë.
Fourth Seal - Kalorës zbehtë kalë.
Fifth Seal - Shpirtrat nën altarin.
Sixth Seal - Shtrëngimi i madh.
Questions and Answers on the Seals.
Seventh Seal - Heshtja.

   Përmbledhje e shtatë vula.

Të shtatë Vula.

Vulë parë.

Vëllai Branham mësonin se kalorës përfaqëson frymën e antikrishti. Kalë i bardhë eshte një maskim. Kalorës të eshte pretenduar të jetë drejtin në mënyrë që të hyrë në rradhët në kishë. Kalë i bardhë simbolizon se si pa faj filloi të gjithë këtë. Në një nga letra të Gjonit, ai tregon në kishë hershëm se fryma Antikrishti është tashmë në tokë. Ai është një blof. Ai nuk ka fuqi shpirtërore. Satanai përdor mashtrimin për të manipuluar pushtetin politik.

Vulë e dytë.

Pas leximit vulën e dytë, Vëllai Branham shpjegoi zbulesën e tij. Kalorës të i këtij kali të kuq eshte i njëjti i cili ishte hipur në kalë i bardhë. Është Satanai përsëri, vetëm ndryshimin kuaj, që është, duke ndryshuar formën e sulmit të tij kundër kishës së vërtetë. Kalë i kuq simbolizonte gjaku i të martirëve të krishterë cili do të vdesin nën shpatën e parë profet i rremë (Damasus 304 për të 384 AD), dhe pasuese profetët e rremë, të cilët ishin e papëve, kardinalët dhe peshkopët i një tallen kisha e krishterë.

Vulë tretë.

Vëllai Branham i mësoi që i njëjti kalorës i cili më parë hipi mbi kuajt e bardhë dhe të kuqe, kuajt ndryshuar përsëri për herë të tretë. Kalë i zi simbolizon errësirën e injorancës shpirtërore. Si kalorës mbi kalë të zi fillon udhëtim me e tij, kjo është një kohë e errët mbrojtësi i bijve të Perëndisë. Një zë vjen prej mes të katër qenieve të gjalla që rrethojnë fronin. Ajo është zëri i Qengjit, duke thënë: "Mos dëmtoni vajin, as verën." Vaji simbolizon Frymën e Shenjtë e Perëndisë. E verës simbolizon që të stimulohej një zbulese se fryma e Perëndisë i sjell.

Vulë e katërt.

Vëllai Branham shpjegoi se si ky kalë i zbehtë kryer të njëjtin kalorës si tre kuajt para tij. Ngjyra e zbehtë i lëkurën e tij simbolizonte një përzierje i kuaj të bardhë e kuqe dhe e zi, përzierja fuqitë fetare, politike, dhe demonike në ditët e fundit. Vini re se si kalorës misterioze mbeti i paemër përmes tre kuajt të para. Tani, mbi këtë kalë të zbehtë, kalorës është quajtur vdekje. Ferr vinte pas atij.

Vulë e pestë.

Kush janë këta njerëz që, tregon pestë vulë janë të në këmbë përreth një altarin qiellor? Ata nuk janë martirizuar të krishterët, si kaq shumë mësues të Biblës kanë i supozuar. Ata nuk janë vrarë për ndonjë lidhje ndaj Jezu Krishtit; por më tepër, ata janë martirizuar për "Fjalën e Perëndisë, dhe të dëshmisë që ata e mbajtur." Këta njerëz janë të hebrenjtë që qëndruan e vërtetë të ligjeve të Moisiut.

Vulë e gjashtë.

Vula e gjashtë eshte një ndërprerje në mënyrë funksionimin i botës natyrore. Ajo fillon me tërmet të jashtëzakonshme, e ndjekur nga vullkanet shpërthyer në mënyrë, luftë bërthamore, dhe plagë tmerrshme. Kuadër të kornizës kohore të vulës së gjashtë të ndodhin shtatë bori, tre mjerime, dhe shtatë plagët e fundit cilat flitet në Zbulesa, kapitujt 8 përmes 17.

Vulë e shtatë.

Edhe pse askush nuk fliste apo lëvizet në qiell, Gjoni ishte dallueshëm dijeni të kalimit të kohës. Vëllai Branham shpjegoi kishte heshtje në qiell për shkak se kjo vulë duhet të mbetet një sekret. Në qoftë se Satani dinin se çfarë që gjendet nën këtë vulë ai do të përpiqet për të prishur atë vetëm si kishte bërë gjithmonë në të kaluarën. Që të parandaluar që të ndodhë, vulë e shtatë duhet të mbajë natyrën e saj misterioze.

Përkthime nga "Mbinatyrshme Libri 6"
duke Owen Jorgensen.


   Webmaster thotë se...

Ky rifillojnë janë përpiluar nga libri "Mbinatyror - Libër 6" dhe eshte padurueshme të shkurtër. Kjo nuk ka bëjnë drejtësi për serinë e predikuar nga vëlla Branham, apo të librit të shkruar nga Owen Jorgensen. Ne rekomandojmë shkarkimit seri të plotë. - Webmaster.Supernatural - Book 6
duke Owen Jorgensen.

I disponueshëm nga:Supernatural
Christian Books.

Zbulesa Poster

I disponueshëm nga:
Ron Millevo - Email:
ronmillevo@yahoo.com


Shtatë Epokave
Kishtare.
Poster - Të shtatë
vula.
- Email:
ronmillevo@yahoo.comLibri i Zbulesës.
Vazhdon mbi faqen tjetër.
(Mitologji - Babylon, Burim.)


Misteri i të Krishtit.

Website Anglisht Newsletter.

Libri i Zbulesës.

 

Perëndi dhe e Shkenca
- Arkeologji.

Mirë lajmeve.
Krishti vdiq për mëkatin tuaj.

Ujë Pagëzimi.

 
 

Natyra e perëndishme shpjegoi.

Shtatë kishës moshave.

Të shtatë vula.

Emri i Perëndisë.

Mëkati fillestar.
A ishte ajo një mollë?

Perëndi dhe e Shkenca
- Evolucioni.

Mitologji.
Babylon, Burim.

Vizioni në Patmos.

Doktrina Bileame.

Kjo Grua Jezabela.

Mosha jonë, Laodice.

Krishti jashta nga Kisha.

Doktrina Nikolaite.

 

Misteri Babilona.

Perëndi dhe e Shkenca.
Mikrobiologjia.

Perëndi dhe e Shkenca.
Kozmologji.

Perëndi dhe e Shkenca.
Miti i i Dinosaurs.

  Shkrimi i shenjtë thotë se...

Pastaj pashë në dorën e djathtë të atij që rrinte ulur mbi fron, një libër të shkruar përbrenda dhe përjashta, të vulosur me shtatë vula.

Dhe pashë një engjëll të fuqishëm, që proklamoi me zë të madh: “Kush është i denjë të hapë librin dhe të zgjidhë vulat e tij?”

Po kurrkush, as në qiell, as mbi dhe, as nën dhe, nuk mund të hapte librin e ta shihte atë.

Zbulesa 5:1-3


Kliko në një imazh për të shkarkuar tablo me permasa të plota ose PDF.


Danieli Poster

I disponueshëm nga: Email:
ronmillevo@yahoo.com

Shtatë Epokave
Kishtare. Poster

I disponueshëm nga:
- Email:
ronmillevo@yahoo.com


Mesazh hub...Zgjidhni gjuhën tuaj dhe shkarko falas mesazhe të nga Vëllai Branham.