Kosmologia.

<< edellinen

seuraava >>

  Jumala ja Tiede sarja.

Tietoja Vara maametalleja.


Richard Oliver.

“Huomaamme, että me elämme merkityksetön planeetta of a tapahtumaköyhä tähti menetetty, galaksissa piilossa joissakin unohdettu nurkkaan, maailmankaikkeus, jossa on kaukana enemmän galakseja kuin ihmisiä.”
Carl Sagan, Tiedemies, Kosmologi ja Agnostikko.

Ja että on sitä mieltä,monissa. Me olemme haulla keskimäärin planeetta, yksi miljardeja, keskimäärin galaksissa. Kuitenkin kuten tieteellinen ymmärrys paranee huomaamme, että uskomus ei yksinkertaisesti ole totta.

Mutta Tayo'y pari asiaa suoraa ensin. Maailmankaikkeutta on yhtenäinen. Mikä työskentelee oman aurinkokuntamme toimii kaikkien universumin. Toisin sanoen samat perus käyttötarkoitukset lait tieteen toimii kaikkialla. Painovoima, vahva tai heikko ydinase joukkojen, sähkömagneettinen vaikutus, valon nopeutta ja joukko muita peruslakeja kaikki toimivat kaikkialla ja samalla tavalla kuin ne meille.

Mikä tämä päättelee on, että olosuhteet, jotka sallivat elämä tänne maan päälle on vaadittavat ovat elämän edellytykset mihin tahansa. Esimerkiksi, voimme turvallisesti sanoa, että kaikki planeetan elämän kanssa  päällä sen täytyy olla aurinko kaltaisiamme.


Auringon asuttava vyöhyke.

Meidän aurinko on G2 tärkein sekvenssin kääpiö tähti. Olemassa sininen jättiläinen, punainen ja valkoiset kääpiöt ja monen muun tyyppisiä tähti mutta vain G2 tuottaa kellertävä vihreän valon olennaista fotosynteesi. Ja ei kasvi fotosynteesi ei ole elämää. Joten vain G2 tähteä, jotka olla planeetat pystyvät ylläpitämään elämää. Koska vain 10% tähdet ovat G2 tiedämme, että 90% tähdet eivät voi olla planeetoilla elämän kanssa niitä.

Mutta elämä tarvitsee lisää. Nestemäinen vesi on olennainen elämän. Sekä ja tästä käydään hieroa. Vesihöyry ei ole hyvä eikä myöskään kiinteää vettä tai jäätä. Vesi täytyy olla neste. Jos maametallien olivat hieman lähempänä aurinkoa kaikki vesi haihtuisi. Ei elämää. Jos meidän maailma oli hieman kauempana auringosta kaikki vesi jäätyisi. Jälleen, ei elämää. Meidän etäisyys aurinko on ratkaisevan. Maa on  in "Kultakutri vyöhyke", ei liian kuuma eikä liian kylmä, mutta vain oikeus olla nestemäistä vettä.

Jo meillä on kaksi olennaista ainekset maahan kuin planeetta. Harvat muut planeetoilla olla nämä. Mutta on enemmän! Asemamme Linnunrataan on toinen esimerkki Kultakutri vyöhyke. Jos olemme lähempänä keskustaa galaksin sitten kevyempiä kaasuja, kuten happea ilmakehäämme olisi riisuttu meiltä. Jos olemme kauempana niin ei olisi paljon vähemmän raskaamman elementtejä  välttämätöntä elämän. Aivan kuten meidän ulkoplaneettojen tehdään vain kaasujen, ja myrkyllisiä ne tuohon, vara maametalleista kauempana galaktinen keskusta kuin meistä on todennäköisesti vain vähän, tai mitä tahansa, kiinteän muodon. Me olemme sijoitettu "aivan oikeassa" galaksissamme pitämään kiinni meidän ilmakehään ja on käytettävissään tarvittavat raskaita alkuaineita tehdä kehomme ja mahdollistaa elämän.


    Galaktinen asuttava vyöhyke.

Aurinkokuntamme on olemassa ulkopuolella tärkeimmät spiraalihaarat galaksimme. Me olemme poispäin korkea taso valon ja tappava säteily, joka on Galaktinen keskusta ja myös siinä galaktisen aseet. Me jäimmekään siellä emme olisi koskaan saat tumma yö  olisimme mikroaaltouunissa kypsennettäväksi kaikenlaisista tähteä lähellä meitä. Elämä ei olisi kyennyt selviämään.

Mutta on toiselle oikku tietoja meidän asentoon. Me olemme ihanteellisesti sijoitettu olla pimeitä öitä, näet Lennot  sekä oman ja muiden galakseja. Se on tutkiminen muiden tähtien ja galaksien että on antanut meille mahdollisuuden ymmärtää paljon siitä maailmankaikkeudessa. Nyt miksi se, että ainoa tunnettu planeetta kanssa tarkkailijoiden se on ihanteellinen  tarkkailtavaksi? Miksi meidän suinkaan merkityksetön planeetta on sijoitettava paikkaan, jossa ihmisen elämä voi nähdä ja selville mysteereistä maailmankaikkeuden? On kuin planeettamme ja sen asennossa olivat kaikki suunnitellut superior äly.

Moikka Jumala!


   Moderni Kosmologia.

Johon maailmankaikkeus oletko mukana?


David Shearer.

Tiedemiehet nyt kertoa meille, että on olemassa monia erityyppisiä maailmankaikkeuden, (he kutsuvat sitä "Multiversumin"), ja että me sattuvat asuttamaan yksi, että sopii erinomaisesti elämään.

Muut universumit ovat kuitenkin huomaamaton ja ei todettavissa.

Minulle tämä veisi valtava määrä faith USKOA, ei ole mitään todisteita tällesellainen asia.

Sinun täytyy esittää kysymystä:
"Miksi he ehdotettava sellainen YK-tieteelliseen ajatteluun?"

Syynä ehdottamalla tämän teorian, on se, että lainsäädäntöjä sääntelemästä universumimme ovat niin hienosäädettyä, että jopa muutos niin vähän kuin 1% joissakin lait, riittää aiheuttamaan elämän olevan mahdotonta. Tehdä universumimme vähemmän ainutlaatuisia, ja olla seurausta sattumasta, meidän täytyy olla osa monia maailmankaikkeuksia, (Tai muuten meidän täytyisi harkittava Suunnittelija), ja me vain sattuvat olemaan tässä joka on varustettu Näiden ominaisuuksien.

Se on aika harkita "Jumalainen Suunnittelija".


   Raamattu Sanoo...

Davidin Psalmi, edelläveisaajalle. Taivaat ilmoittavat Jumalan kunnian, ja vahvuus julistaa hänen kättensä teot.

Päivä sanoo päivälle, ja yö ilmoittaa yölle tiedon.

Ei ole kieltä eikä puhetta, kussa ei heidän äänensä kuulu.

Psalmien 19:1-3


Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


Profeetan Teot -sarja.

(PDFs)

Chapter 9
The Third Pull

(PDF Englanti)

Ennen...

Jälkeen...

William Branham Life
Story.
(PDF Englanti)

Pearry Green personal
testimony.
(PDF Englanti)


Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.