Cosmologie 1.

<< anterioare

viitoare >>

  Dumnezeu şi ştiinţă serie.

Despre schimb pământuri.


Richard Oliver.

“Găsim că trăim pe o planetă nesemnificativ al unei stele încurci pierdut într-o galaxie tucked departe în unele colt uitat de un univers în care sunt galaxii mai mult decât de oameni.”
Carl Sagan, om de ştiinţă, cosmolog şi agnostic.

Şi aceasta este opinia multora. Suntem doar o planetă medie, una de miliarde si miliarde, într-o galaxie medie. Cu toate acestea, ca înţelegerii ştiinţifice îmbunătăţeşte găsim că credinţa pur şi simplu nu este adevărat.

Dar sa trecem o câteva de lucruri drept primul. Universul este uniform. Ce funcţionează în sistemul solare nostru, funcţionează pentru tot universul. Cu alte cuvinte acelasi legile de bază ale ştiinţei lucrează peste tot. Gravitate, puternic sau slab fortele nucleare, efectul electromagnetice, viteza luminii plus un grup de alte legi de bază toate lucra peste tot şi în acelaşi mod ca o fac pentru noi.

Ceea ce implică, acest lucru este faptul că condiţiile care permit viata aici pe Pamant este condiţiile necesare pentru viaţă oriunde. De exemplu, putem spune cu siguranţă că orice planetă cu viaţă pe ea trebuie să aibă un soare ca al nostru.


Zona locuibilă Solare.

Soarele nostru este o stea pitică din secvenţa principală G2. Există albastru gigant, pitice rosu şi pitice albe şi mai multe alte tipuri de stele dar doar un G2 produce lumină galben verde esenţiale pentru fotosinteză. Şi fără fotosinteza plantelor nu este nici o viaţă. Deci numai stele G2 care au planetele sunt capabile să susţină viaţa. Ca numai 10% din stele sunt G2 ştim că 90% din stele nu au planete cu viata ei.

Dar viata are nevoie de mai mult. Apa lichidă este esenţială pentru viaţă. Şi aici este freca. Vapori de apă nu este bun nici este solide apă sau gheaţă. Apa trebuie să fie lichidă. În cazul Pământul a fost un pic mai aproape de soare ar să se evapore toată apa. Nici viaţa. În cazul lumii noastre au fost un pic mai departe de soare toată apa ar îngheţa. Din nou, nici o viata. Distanta de planeta noastră la soare este crucială. Pământul este în "Goldilocks Zona", nu prea cald, nu prea frig, ci doar dreptul de a avea apă lichidă.

Deja avem două ingrediente esenţiale pentru un pamant ca planeta. Câteva alte planete au acestea. Dar există mai mult! Poziţia noastră în Calea Lactee Galaxy este un alt exemplu de zona Goldilocks. Dacă am fost mai aproape de centrul galaxiei apoi gaze mai uşoare, cum ar fi oxigenul din atmosfera noastră ar fi deposedat la noi. Dacă eram în continuare afară atunci ar fi mult mai puţin de elemente mai grele necesare pentru viaţă. Aşa cum noastre planete exterioare sunt realizate numai din gaze şi otrăvitoare de cei de la care, pământuri schimb mai departe de centrul galactic decât noi sunt susceptibile de a avea pic, sau orice, în formă solidă. Ne sunt plasate "doar dreptul" în galaxia noastră să stea pe la atmosfera noastră şi au elementele grele necesare pentru a face corpurile noastre şi pentru a permite viaţa.


    Zona locuibilă Galactic.

Sistemul solar nostru există în afara principal spirala bratele galaxiei noastre. Suntem departe de un nivel ridicat de radiaţii letale şi uşoare, care este în centrul galactic şi chiar în braţele galactic. În cazul în care am fost ne-ar lua niciodata o noapte intunecoasa si am ar fi microwaved la tot felul de stele aproape de noi. Viaţa nu ar putea supravieţui.

Dar există un alt capriciu despre poziţia noastră. Ne sunt situate ideal pentru a avea nopţi întunecate, pentru a vedea atât noastre proprii şi alte galaxii. Este studiu de alte stele şi galaxii, care a permis noi să înţelegem mult despre univers. Acum de ce este că singura planetă cunoscută cu observatorii pe ea este ideal plasat pentru observarea? De ce este că noastre departe de planeta nesemnificativ este plasat în cazul în care viaţa umană pot vedea şi antrena misterele universului? Este ca în cazul planetei noastre şi poziţiei sale au fost toate planificate de o intelectul superioară.

Bună ziua lui Dumnezeu!


   Cosmologie moderne.

Universul care esti?


David Shearer.

Oamenii de ştiinţă acum ne spune că există multe tipuri diferite de universuri, (acestea se numesc "Multiverse"), şi că am întâmpla să locuiesc una, care este ideal pentru viata.

Cu toate acestea, alte universuri sunt ne-detectabile şi ne-observabile.

Pentru mine, acest lucru ar lua o cantitate enormă de credinţă pentru a CREDE, acolo nici o dovadă pentru astfel un lucru.

Trebuie să vă adresaţi întrebarea:
“Ce s-ar propune astfel gândirea ne-ştiinţifice?”

Motivul pentru care propune această teorie, este faptul că legile care reglementează universul nostru sunt atât de fin reglate, încât chiar şi o schimbare cât de puţin 1% în unele legile, este suficient a provoca viaţa să fie imposibil. Pentru a face universul nostru, mai puţin unic, şi este rezultatul de sansa aleatoare, noi trebuie să fie o parte din multe universuri, (sau altceva ar trebui să ia în considerare un Designer), şi am doar se întâmplă să fie în acest unul care are aceste proprietăţi.

Este timpul să ia în considerare un “Designer Divin”.


   Din Scriptură Spune...

Cerurile spun slava lui Dumnezeu, şi întinderea lor vesteşte lucrarea mînilor Lui.

zi istoriseşte alteia acest lucru, o noapte dă de ştire alteia despre el.

Şi aceasta, fără vorbe, fără cuvinte, al căror sunet să fie auzit:

Psalmi 19:1-3


Click pe imagine pentru a descarca imagini full size sau PDF.


Acte de profetul.

(PDFs)

Chapter 9
The Third Pull

(PDF Engleză)

Înainte de...

După...

Povestea Vieţii Mele
(W.Branham)
(PDF)

Cum a venit Îngerul
la mine
(PDF)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF Engleză)

Stâlpul de Foc.

(PDF)


Hub Mesaj...Alegeţi limba şi descărcaţi gratuit mesaje de la fratele Branham.


Misterul lui Hristos.

Site-ul Buletinul
informativ Engleză.

Cartea Apocalipsa.

 

Dumnezeu şi Ştiinţă
- Arheologie.

Că Răpirea va aparea în.

Principalele învăţături
ale mesajului.

Nor supranaturale.

Stâlpul de Foc.

Vestea cea Bună.
Isus a murit pentru
păcatele tale.

Botezul Apei.

 
 

Slava Shekinah a lui
Dumnezeu.

 

Monumentul funerar este
gol. El este in viata.

Precursoarele.

Dumnezeu e lumină.

Cele Şapte Epoci
ale Bisericii.

Cele Şapte Peceţi.

Seria de Crăciun.

Faptele profetului.

Dumnezeu şi Istorie
serie Index - Daniel.

Seria umblarea
Creştină.

Numele lui Dumnezeu.

Seria Cuvinte Vii.

Seria timpul sfârşitul.

Dumnezeirea
Explicată.

Arca lui Noe.

Geologie Biblice.

Înger Apare.

Voce a semnului.

Pacat original.
A fost un mar?

Mitologie.
Sursa - Babilon.
Căsătorie şi Divorţ.
Dumnezeu şi Ştiinţă
- Evolutia.

Acea Femeie Izabela.

 

Epoca noastră,
Laodiceea.

Cristos În Afara
Bisericii.

Învăţătura Nicolaiţilor.

 

Moarte. Ce atunci?

Misterul Babilonul.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Microbiologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Cosmologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Mitul de dinozauri.

Justificarea unui profet.

Judecata Cutremur.

Armaghedon.

Arheologie.
Sodoma şi Gomora.

Vindecarea Divină.

Astăzi această
Scriptură este
împlinită.

Tânărul nostru sistem
solar.

 

Lista noastră de
mesaje.
Dovezi de Potop.