Avioliitto ja avioero.

<< edellinen

seuraava >>

  Kristillinen kävellä sarja.

Mutta niin ei ollut alusta alkaen.


William Branham.

Lue koko artikkeli in...
Avioliitto ja avioero.

Matteuksen 19:8,
8 Hän sanoi heille: Teidän sydäntenne kovuuden tähden Mooses salli teidän hyljätä vaimonne, mutta niin ei ollut alusta alkaen.

Tämä Kirjoitus, tämä kysymys, kohtasi Jeesusta aivan Hänen palvelutehtävänsä alussa. Se oli Moosesta vastassa aivan hänen palvelustehtävänsä alussa. Se on päällimmäisin kysymys uskovien sydämissä. Synnintekijä ei välitä. Mutta uskoville se merkitsee, koska uskovainen yrittää tehdä kaiken, minkä hän tietää tehdä, jotta voisi elää oikein Jumalan edessä. Sen vuoksi, jos mikään uskontoa koskeva kysymys nousee esiin, niin silloin avioliittoa ja avioeroa koskeva kysymys tulee esiin. Miksi? Koska se oli alkuperäisen synnin aiheuttaja. Siitä synti alkoi, ja se on syynä siihen, miksi se nousee esiin joka kerta, koska se juuri on synnin alku.

No niin, minulla ei ole aikaa selittää kaikkia näitä asioita, mutta vastaan mielelläni kirjeisiinne tai teen minkä voin. Siitä on kirjoitettu kirjoja, ja monia kysymyksiä, jopa sanomalehtileikkeleitä ja muita asioita täällä todistaaksemme tämän, me tiedämme, että se oli Eeva. Hänen oletetaan syöneen omenan, joka ei edes ole Kirjoitusten mukaista, ja nyt he väittävät sen olleen aprikoosin. Se ei ollut kumpainenkaan. Hän teki aviorikoksen, jonka seurauksena syntyi ensimmäinen lapsi, Kain, Saatanan oma poika, sillä hänessä oli paha. Se ei tullut Aabelin kautta. Saatanan poika oli Kain.

----
No niin, jos näin on, niin meillä on kaksi opinsuuntaa Avioliitosta ja avioerosta. Ja ne ovat, yksi niistä sanoo, että mies voi olla naimisissa vain kerran, ellei hänen vaimonsa ole kuollut. Ja tässä on yksi kysymyksistä. Mutta jos te seuraatte sitä, te menette laidan ylitse. Ja toinen niistä sanoo: “Oi, jos vaimo tai aviomies, kumpi tahansa, on tehnyt aviorikoksen, niin kumpikin voi hylätä toisen ja avioitua uudestaan.” Silloin olette menneet jälleen laidan yli sen kanssa.

Joten näette, ettei se ole kaakkoon eikä koiliseen, vaan me haluamme mennä suoraan itään. Te menette Kirjoitusten ulkopuolelle, jos te seuraatte tätä tietä. Ja te menette Kirjoitusten ulkopuolelle, jos te seuraatte tuota tietä. Me haluamme tietää, missä Kirjoitukset sopivat Kirjoituksiin, ja tietää, mikä on Totuus siitä. Kumpikin ottaa erilaisen tien ja ne epäonnistuvat oikean vastauksen antamisessa, mutta siellä silti täytyy olla vastaus.

Samoin tänään seurakunnassa on kaksi suurta opinsuuntaa: yksi niistä on kalvinilaisuus ja toinen on armenialaisuus. Yksi perustuu lakiin ja toinen armoon. Ja me tulemme huomaamaan, että ihmiset, jotka uskovat armoon kalvinistit, sanovat: “Kiitos Jumalalle, minua ei vahingoita minua, jos tupakoin, minua ei vahingoita, jos juon. Voin tehdä näitä asioita, sillä minulla on iankaikkinen varmuus.” Sitten toisella puolella ovat lakiin perustuvat, jotka sanovat: “Oi, haluaisin todella antaa hänen kuulla kunniansa. Haluaisin näyttää, mitä minä ajattelen hänestä, mutta minä olen kristitty, joten minun täytyy olla hiljaa.”

Näettekö, te löydätte itsenne kahdelta erilaiselta tieltä, eikä kumpainenkaan niistä ole oikea. No niin, on kovaa sanoa se, mutta se on Totuus. Me löydämme itsemme kahdelta erilaiselta tieltä. Yksi menee yhteen suuntaan ja toinen toiseen. Katsokaamme nyt, mikä on Totuus.

----
On myös olemassa kaksi ajatustapaa tästä Avioliitosta ja avioerosta. Nyt kun meidän Herramme on avannut Seitsemän Sinetin salaisuuden Hänen Sanastaan meille näinä viimeisinä päivinä. No niin, monet teistä, ja tämä saattaa olla kreikkaa teille, mutta minun seurakuntani ymmärtää. Mistä? Ja te olette kuulleet näyistä, ja mitä on tapahtunut. Ja on kysymyksessä raamatullinen kysymys. Meitä kutsutaan täällä uskomaan, että on oleva todellinen vastaus koko kätkettyyn salaisuuteen, joka on ollut kätkettynä maailman perustamisesta asti. Ja Raamattu profetoi ja sanoo, että näinä päivinä nämä salaisuudet tulisivat paljastetuiksi. Ilmestyskirja 10: “Seitsemännen enkelin puhaltaessa pasuunaan, Laodikean sanansaattaja, Jumalan salaisuudet tehdään tunnetuiksi.” Ja tämä on viimeinen, Laodikean ajanjakso.

----
Jeesus, tässä tekstissämme, kutsuu meitä menemään takaisin alkuun, jotta me saisimme todellisen Kirjoituksen mukaisen vastauksen. 85 No niin, kun Hän tuli kasvokkain tämän kanssa, niin siinä tuli esiin kaksi asiaa. Pappi sanoi Hänelle: “Onko mahdollista, että mies voi panna pois vaimonsa mistä syystä tahansa ja naida toisen?” Ja Jeesus sanoi:” Niin ei ollut alusta lähtien.” Sitten he sanoivat: “Mooses salli meidän kirjoittaa erokirjan, ja salli heidän panna hänet pois mistä syystä tahansa he halusivat.” 86 Hän sanoi: “Mooses teki sen, koska”, minä annan sen kiinnittyä hetken aikaa, “teidän sydäntenne kovuuden vuoksi, mutta alussa se ei ollut niin.” Kysymys!

Jos Jeesus sanoi: “Menkää takaisin alkuun”, jolloin kaikesta oli vain yksi pari maan päällä. Siellä oli yksi Adam ja yksi Eeva. Jumala yksin oli liittänyt heidät yhteen. Yksi naarashevonen ja yksi uros. Yksi naaraspapukaija ja yksi uros. Siellä alussa, minne Hän käski meidän mennä takaisin, siellä kaikesta oli vain yksi pari. Onko se totta? Sitten me toteamme, että alussa kaikki oli täydellisessä järjestyksessä ja sopusoinnussa Jumalan kanssa, eikä mikään ollut poissa kohdaltaan. Taivaassa kaikki ovat yhä järjestyksessä, kaikki tähdet, linnunrata ja aurinkokunta, kaikki ovat täydellisessä järjestyksessä. Jos yksi niistä siirtyisi paikaltaan, sekoaisi koko ohjelma.

Nyt, kuunnelkaa! Voitteko nähdä sen? Yksi ohjelman muutos pilaa koko ohjelman. No niin, kun ihmisolennot elivät jatkuvassa yhteydessä Jumalan kanssa, yksi mies ja yksi nainen, ja tämä nainen teki syntiä, ja se heitti koko maallisen ohjelman pois jatkuvasta yhteydestä Jumalan kanssa! Sen vuoksi, yhden sanan lisääminen tähän Kirjaan, tai yhden sanan ottaminen pois Siitä, saa kristityn pois jatkuvasta yhteydestä Jumalan kanssa. Se saa Seurakunnan pois jatkuvasta yhteydestä Jumalan kanssa, ja se saa perheen pois jatkuvasta yhteydestä Jumalan kanssa! Jokainen uskova, joka ei vastaanota jokaista Jumalan Sanaa, joutuu pois jatkuvasta yhteydestä Jumalan kanssa.

----
No niin, silloin miehestä tehtiin naisen hallitsija Jumalan Sanan kautta. Nainen ei ollut enää tasa-arvoinen miehen kanssa. Tehän tiedätte, että hän oli alussa tasa-arvoinen, mutta kun hän rikkoi Jumalan Sanan, Jumala teki miehestä hänen hallitsijan, l. Mooseksen kirja 3:16, jos haluatte kirjoittaa sen ylös. Hän ei ollut enää tasa-arvoinen miehen kanssa. Hän oli Jumalan Sanan rikkoja.

Ettekö näe, “hän”, nainen, seurakunta täällä maan päällä? Jumalan Sanan rikkoja, ja se sysäsi hänet täydellisesti pois jatkuvuudesta, ja näin seurakunta on tehnyt, se on aiheuttanut hengellisen kuolemaan koko asialle! Nyt te tulette ymmärtämään, miksi minä jatkuvasti taon näitä asioita niin kuin minä teen. Se on Totuus. Nämä ovat raamatullisia tosiasioita!

Pankaa merkille, miksi hän teki senkaltaisen asian, miten tuo ihana, kaunis, täydellinen nainen saattoi tehdä niin. Olen kerran nähnyt kuvan, uskoisin sen olleen Kreikassa, taiteilijan maalaaman kuvan Eevasta. Hän näytti siinä hirvittävimmän näköiseltä asialta, mitä koskaan olen nähnyt. Se osoittaa millä tavoin lihallinen mieli voi katsella. Mutta hän ei ollut sellainen, hän oli kaunis, koska hän oli täydellinen nainen, kokonansa nainen.

Huomatkaapa, miksi hän teki sellaisen asian, vaikka oli sellaisessa korkeassa asemassa? Hän oli tasavertainen miehen kanssa. Mutta me kaikki tiedämme nyt, että hän menetti tasavertaisuutensa miehen kanssa, kun hän oli tehnyt syntiä. Ja Jumala sanoi: “Tästä eteenpäin on mies hallitseva sinua.” Näin sanovat Kirjoitukset. Jos te haluatte, niin me voimme lukea sen.

Annan teille raamatunpaikkoja, jotta säästäisimme aikaa tämän suuren, ympäri maan ulottuvan puhelinyhteyden vuoksi, niin että te voitte lukea sen itse. Huomatkaa syy siihen, miksi hän teki sen. Kuinka Saatana koskaan saattoi saada otteen hänestä? Tiesittekö te, että Saatana kerran oli tasa-arvoinen Jumalan kanssa? Varmasti hän oli, kaikkea muuta, mutta ei luoja. Hän oli kaikkea muuta ja seisoi Jumalan oikealla kädellä Taivaissa, suuri johtava kerubi.

Huomatkaa, syy siihen, miksi hän [nainen] teki sen, oli se, että hän ei ollut alkuperäisessä luomisessa. Hän ei ole Jumalan alkuperäisessä luomisessa, hän on sivu-tuote. Sen vuoksi “alussa”, johon Jeesus viittasi, hän ei ollut Jumalan alkuperäisesti luoma olento! Hän on sivu-tuote miehestä. Tästä syystä Jeesus viittasi alkuun.

-----
Nyt Avioliitossa ja avioerossa, näettekö, se täytyy paljastaa. Siihen asti kun sitä ei ole paljastettu, te ette tiedä sitä. Mutta Hän lupasi, että näinä viimeisinä päivinä, tässä ajanjaksossa, jokainen kätketty salaisuus Raamatussa tulisi paljastetuksi. Kuinka monet tietävät sen? Ilmestyskirjan l0. luku. Jeesus lupasi, että kaikki nämä kätketyt salaisuudet, kuten avioliitto ja avioero, ja kaikki nämä muut kätketyt salaisuudet, joita on ollut, tulisivat paljastetuiksi lopun aikana. No niin, te muistatte kuinka Ääni sanoi: “Mene Tucsoniin.” Te muistatte tuon salaperäinen Valon taivaalla noiden seitsemän Enkelin seisoessa siellä? Kuinka minä tulin takaisin ja nuo Seitsemän Sinettiä avattiin? Nähkää mitä tapahtui. Se on totta.

-----
Tämä on kauhean voimakas asia. En tiennyt, miten minun olisi tullut puhua siitä! Mitä minun tulisi tehdä, kun minulla on miehiä ja naisia istumassa seurakunnassani, joitakin, jotka ovat olleet naimisissa kahdesti tai kolmesti. Hyviä miehiä ja hyviä naisia, kaikki sekaannuksessa! Mikä on saanut sen aikaan? Valheellinen opetus. Tarkalleen. Eivät ole odottaneet Herraa.

“Minkä Jumala on liittänyt yhteen, älköön kukaan mies erottako.” Ei sitä, minkä mies on liittänyt yhteen, vaan se, minkä Jumala on liittänyt yhteen. Jos te olette saaneet suoran ilmestyksen Jumalalta, että hän on teidän vaimonne, ja sama asia toisinpäin, silloin hän on teidän lopun elämäänne ajan. Ymmärrättekö? Mutta minkä mies liittää yhteen, sen kuka hyvänsä voi panna erilleen. Mutta minkä Jumala liittää yhteen, niin kenenkään miehen on parasta olla koskematta siihen. “Minkä hyvänsä Jumala liittää yhteen”, Hän sanoi, “sitä älköön kukaan mies panko erilleen.” Ei sitä minkä joku puolihumalainen rauhantuomari, tai jokin muu, on pannut yhteen. Joku luopiosaarnaaja joidenkin kirjassa olevien uskontunnustustensa kanssa, jotka antavat heidän tehdä mitä hyvänsä maailmassa, vaikka Jumalan Sana on suoraan heidän edessään. Näettekö? Minä puhun siitä, minkä Jumala on liittänyt yhteen.

-----
Joku päivä sitten tietäen, että milloin tahansa minä sanon teille mitä hyvänsä, sen täytyy tulla NÄIN SANOO HERRAna, ja sitten minulla oli Kirjoitukset, niin kuin Hän oli paljastanut sen minulle. Mutta: “Herra Jumala, mitä minä voin sanoa tuolle seurakunnalle? Tulen aiheuttamaan eroamisia. Miehet tulevat istumaan eteisissä ja pihoilla ja kaikkialla muualla sanoen: ‘Tuleeko minun jättää hänet?’ Ja naiset sanoisivat: ‘Tuleeko minun jättää aviomieheni?’ Mitä minun tulee tehdä?” Minä sanoin: “Herra, mitä minä voin tehdä?”

Jokin sanoi minulle: “Mene ylös sinne vuorille, ja Minä tulen puhumaan sinulle.” Ja sillä aikaa kun minä olin ylhäällä vuorella, en tiennyt, että alhaalla Tucsonissa he näkivät sen. Jopa opettajat kutsuivat lapset ulos luokkahuoneesta, minun pieni tyttäreni muiden mukana, ja sanoivat: “Katsokaa tuonne vuorelle. Siellä on tulinen meripihkanvärinen pilvi, joka nousee ylös ilmaan ja tulee takaisin alas ja menee jälleen ylös ja tulee takaisin alas.”

Rouva Evans, oletko sinä täällä? Oletko sinä Ronnie täällä? Tulessani takaisin pysähdyin bensiiniasemalla, tämä nuori poika siellä Evansien bensiiniasemalla. Ja ennen kuin edes tiesin, mitä tuo poika tulisi sanomaan, hän melkein löi minut jaloiltani, kun hän sanoi: “Veli Branham, sinä olit tuolla ylhäällä vuorella, etkö ollutkin?” Minä sanoin: “Mitä sinä tarkoitat Ronnie? En.” ymmärrättekö, nähdäkseni, mitä hän tulisi tekemään. Monesti tapahtuu asioita, ja te ette puhu siitä ihmisille. Siitä tulee... Koska kun näette niin paljon tapahtuvan, se tulee teille niin tavanomaiseksi. Näettekö? Minä en sano ihmisille mitään. Minä sanoin: “Ronnie, mitä sinä tarkoitit...”

Hän sanoi: “Minä voin näyttää sinulle sen paikan, missä sinä olit. Minä kutsuin äidin ulos, ja me seisoimme tässä katsellen tuota Pilveä, joka oli siellä liikkuen ylös ja alas. Minä sanoin, että sen täytyy olla veli Branham, joka on jossakin tuolla ylhäällä. Tuo on Jumala puhumassa hänelle!” Ja koko kaupungin ihmiset katselivat sitä. Kirkkaana täysin pilvettömänä päivänä, siellä oli tämä meripihkan värinen Pilvi, joka tuli alas suppilon muotoisena ja meni takaisin ylös ja laajentui.

-----
No niin, me löydämme itsemme tästä sekasotkusta väärintulkitun jumaluusopin vuoksi. Onko se oikein? Tästä syystä te naiset ja te miehet olette menneet naimisiin toisen kerran, syynä siihen on väärintulkittu teologia. Nyt minä haluan näyttää teille jotakin, mitä Hän kertoi minulle. Ja jos Jumalalle, meidän Luojallemme, esitettiin tästä kysymyksiä, kun Hän, Jeesus Kristus, oli täällä maan päällä, ja kun Hänen vapauden tuova profeettansa tuli esiin siellä Egyptissä tuodakseen lapset ulos Egyptistä ja pannakseen heidät luvattuun maa. Ja Jeesus sanoi tässä, että kun Mooses näki ihmiset tässä tilassa, hän antoi heille luvan kirjoittaa erokirjan, koska tilanne oli se, mikä se oli! Mooses sanoi: “Sallittakoon hänen...” Jumala antoi luvan Moosekselle, tuolle ihmisten luo lähetetylle profeetalle, sallia tuon erokirjan kirjoittamisen heille.

Ja 1. Kor. 7:12 ja 15. jakeessa Uudessa Testamentissa profeetta Paavali kohtasi tämän saman asian seurakunnassa ja puhui näin: “ Tämän sanoo minä, ei Herra.” Onko tämä oikein? Tuollaisen avioerotilanteen takia. “Niin ei ollut niin alusta alkaen.” Mutta Mooseksella oli valtuudet tehdä se, ja Jumala tunnisti sen vanhurskaudeksi! Ja Paavalilla myös oli oikeus tehdä se, kun hän löysi seurakuntansa tuossa tilassa. No niin, te uskotte tämän olevan totta ja uskotte sen tulevan Jumalalta. Ja joka on vahvistettu Hänen pilvensä ja Hänen sanomansa kautta, joka on tuonut minut näin pitkälle. Eikö Jumala ylhäällä vuorella antaisi minulle lupaa tehdä samaa asiaa, sallia teidän jatkaa elämäänne niin kuin nyt olette. Mutta älkää tehkö sitä enää! Menkää vaimojenne kanssa ja eläkää rauhassa. Sillä hetki on myöhäinen. Herran tulemus on käsillä! Meillä ei ole aikaa hajottaa näitä asioita! Alkaa rohjetko yrittää tehdä sitä uudestaan! Minä puhun vain minun seurakunnalleni. Mutta jos te olette naimisissa... Ja Jumala on todistanut minulle siitä, tuolla vuorella, että minä voin sanoa tämän, yliluonnollisen ilmestyksen, seitsemän sinetin avaamisen takia, ja tämä on Jumalan Sanaa koskeva kysymys. Anna heidän jatkaa niin sellaisina kuin he ovat, ja älkööt he enää tehkö syntiä!

“Niin ei ollut niin alusta alkaen”, se on totta, niin ei ollut, ja niin ei tule olemaan niin lopussa. Mutta nykyhetken tilanteessa, Jumalaa palvelijana... Minä en halua kutsua itseäni Hänen profeetakseen, mutta minä uskon, että jos minua ei ole lähetetty sitä varten, niin minä olen laskemassa perustusta häntä varten, kun hän tulee. Niinpä tässä nykyhetken tilanteessa, minä käsken teitä nyt menemään kotiin vaimonne kanssa. Jos olet onnellinen hänen kanssaan, elä hänen kanssaan, ja kasvattakaa lapsenne Jumalan nuhteessa, mutta Jumala olkoon laupias teille, jos te milloinkaan teette sitä uudestaan! Ja opettakaa lapsillenne, etteivät he milloinkaan tee senkaltaista asiaa. Kasvattakaa heidät Jumalan nuhteessa! Ja nyt kun te olette sellaisia kuin te olette, jatkakaamme nyt tässä myöhäisessä iltahetkessä, jossa me elämme, ja taistelkaamme eteenpäin kohden korkean kutsumuksen päämäärää Kristuksessa, missä kaikki asiat tulevat olemaan mahdollisia.

Lue koko artikkeli in...
Avioliitto ja avioero.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Profeetan teot -sarja.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.

   Raamattu Sanoo...

Ja sanoi: Tästä syystä on miehen on jätettävä isänsä ja äitinsä ja yhdistyttävä vaimoonsa, ja he kaksi ovat oleva yksi liha.

Sen tähden he eivät ole enää kaksi vaan yksi liha. Minkä Jumala on liittänyt yhteen, sitä älköön ihminen erottako.

Matteuksen 19:5-6


Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


Profeetan Teot -sarja.

(PDFs)

Miehet, onko tämä
lopun merkki?

(PDF) - Mt Sunset.
Missä pilvi ilmestyi.

Chapter 14
- Sabino Canyon

(Englanti PDF)

Chapter 11
- The Cloud

(Englanti PDF)

William Branham
Life Story.

(Englanti PDF)

How the Angel came
to me.
(Englanti PDF)


Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.