Kristus mysteeri sarja.

Kristuksen Salaisuutta.


   Jumalan Mysteeri.

Kristus Teissä.

Jos me vain voi ymmärtää, mitä tämä Raamattu tarkoittaa: "Suurempi on Hän, joka on teissä kuin se, joka on maailmassa." Tiedämme, että se on totuus, mutta emme todellakaan ymmärrä sitä. Mikä on sinulle, joka on suurempi? Se Kristus, voideltu! Jumala, joka oli Kristuksessa, on teissä. Joten, jos hän on teissä, niin se ei ole sinulle enää elävä, se on hän asuu teissä.

Melkisedek.

1.Mooseksen 14 kertoo, miten kaupungin Sodoman pengottiin jonka Elamin kuninkaan (Persia). Erä ja hänen vaimonsa ja lapset otettiin kiinni ja kuljettaa pois pohjoiseen. Abraham koottu taistelevat voima 318 miestä, jotka nähden Elamin kuninkaan, ja voitti hänet taistelussa. Niinpä Aabraham pelasti veljenpoikansa Lootin orjuudesta. Taistelun jälkeen pappi nimeltään Melkisedek tuli Abrahamia, siunasi häntä, ja sitten söi leipää ja joi viiniä hänen kanssaan. Vastineeksi Abraham maksoi kymmenykset Melkisedek, antaa hänelle kymmenykset kaikesta hänellä oli.

Tämä tarina olisi salaperäinen tarpeeksi pelkästään Mooseksen kirjan, mutta Heprealaiskirjeen 7 Paavali kirjoittaa, että Melkisedek on rauhan kuningas ja vanhurskauden, ja hän ei ole isä tai äiti, ei alkua eikä päättyy päivää. Kuka on tämä salaperäinen henkilö? Veli Branham selitti, että Melkisedek oli oltava Jumala itse, koska vain Jumala ollut alkua. Melkisedek oli Jumalan theophany näyttäessään Abraham, jotta ennalta kuva Jeesuksesta Kristuksesta. Se ei ollut Jeesuksen kuin näemme hänet Uudessa Testamentissa, koska Jeesus oli isä ja äiti, ja tämä mies ei ollut. Jeesus oli alusta asti; tämä mies ei. Jeesus antoi henkensä; tämä mies ei voinut, koska hän oli elämä.

Lataa.

  Kristus on Jumalan salaisuus paljastettuna
  Kuka on tämä Melkisedek?
  Kristus on paljastettu Hänen omassa Sanassansa

   Sukulunastaja.

Sukulunastaja.

Kääntäjät, kun he olivat koota kirjoja kutsutaan Raamatussa lähes jätetty pois Ruutin kirjasta. Se on rakkaustarina, ja on hyvin kaunis, mutta Jumala tuskin mainitaan. Se oli tämä, että sai heidät lähes hylätä tämän kirjan innoittamana. Kuitenkin se sisältää "tyyppi" tarina sukulaiseni lunastaja, Jeesus Kristus on meidän "sukulunastaja" joka pystyi maksamaan lunastaa Naomi (joka edustaa juutalaisen seurakunnan) ja näin saa Ruth (pakana morsian) joka edustaa kristillisen kirkon. Luojan kiitos, että meillä on niin lunastaja kuin tämä yksi. Oli lähempänä sukulunastaja (vanha luonto) jotka eivät ole halunneet lunastaa jotta ole leimautumista naimisiin Ruth. Tämä jätti meidän Boas (Kristuksen) ilmainen lunastaa hänen morsiamensa. Tämä on syy, Kristus oli "syntynyt nainen", jotta hän voisi olla meidän sukulainen.

Lataa.     Sukulunastaja


   Jumalan Suunnitelma.

Jumalan Suunnitelma.

Kun Jumala loi maailmankaikkeuden, hän oli kolminkertainen tarkoitus mielessä. Ensinnäkin, hän halusi paljastaa itsensä henkilöitä ilmaisi määritteitä. hän ei voinut tehdä tätä niinkuin Herra Jumala, joka kattaa kaikki tilaa, aikaa, ja ikuisuus. Hän on niin syvä ja salaperäinen, että kukaan voisi koskaan ymmärtää häntä. Miten he voisivat ymmärtää olento, joka aina ollut olemassa? Niin, hän ilmaisi isyyden tulemalla ihmislapsi. Siksi Jeesus kutsui itseään "Ihmisen Poika." Jumala halusi samaistua ihmisten paljastamalla itsensä Kristuksessa.

Jumala halusi elää ihmisiä, ja näin ollen etusijan vuonna uskovien hän kutsuu hänen morsiamensa. Alunperin hän voisi tehdä tämän Aadam ja Eeva; mutta sitten synti erotti heidät hänen läsnäolonsa. Miksei Jumala vain pitää Aadamin ja Eevan puhdas? Jos hän oli, hän olisi koskaan voinut ilmaisi täyden määritteitä. Hän oli poika, pelastaja, ja parantaja, jonka hän voisi vain ilmaista Kristuksen kautta. Katso? Kaikki asiat ovat päätyi että yksi henkilö, Jeesus Kristus. Jumalan suuri tarkoitus on aina ollut paljastaa itsensä - ensimmäinen Kristukseen jumaluuden täyteys ruumiillisesti; ja sitten ihmisiä, jotka omaksua Kristuksen Pyhä Henki. Nämä erityiset ihmiset tekevät Jeesuksen Kristuksen preeminent elämässään. Alusta alkaen Jumala on työskennellyt väsymättä kohti tämän tavoitteen, jotta hän voi kirkastuisi ihmisiä, jotka antavat Jeesuksen Kristuksen etusijan; että on, yläpuolella tai ennen kuin kaikki muut.

Kolmanneksi, Jumalan tarkoitus on palauttaa hänen valtakuntansa takaisin Eedenin puutarhaan, niin että hänen ihmiset voivat kävellä hänet jälleen viileään iltaan, kuten Aadam ja Eeva tekivät ennen syksyllä. Tätä varten Jumala on ilmaissut itsensä kautta aikojen isänä poika, ja Pyhä Henki.Isä ja Pyhä Henki ovat sama henki. Saatko sen? Se ei ole kolmen jumalia; se on yksi Jumala ilmaisee itsensä kolmea ominaisuutta. Jumala ilmaisi itsensä Jeesuksessa Kristuksessa, joka oli isä, poika ja Pyhä Henki - jumaluuden täyteys ruumiillisesti. Nyt jumaluuden täyteys ruumiillisesti asuu seurakunnassaan (hänen morsiamensa), ja hän antaa hänelle etusijan. Kaikki, että Jumala oli, hän kaadettiin Kristukseen; ja kaikki, että Kristus on, hän vuodattaa hänen kirkko (yksittäisiä uskovia.)


   Jeesus - Puhutun Sanan Syntymästä.

Jeesus - Puhutun Sanan Syntymästä.

Jeesus oli puhe-lapsi. Hän ei hedelmöitettu seksuaalinen teko, vaan Jumalan puhetta. (Inside Marian kohdussa Jumala loi sekä muna ja sperma että hedelmöittynyt että muna, joten geneettisesti hän oli täysin ihmisen, mutta hänen syntyperänsä oli ehdottoman jumalallinen.) Koska hän ei tullut seksin välityksellä, Jeesus ei tarvitse kuolla; mutta hän kuolee voidakseen maksaa velka Aadamin synnin. Se on ainoa tapa se olisi voitu maksaa. Kukaan muu ei voi tehdä sitä, koska kaikki muu oli seksuaalisesti syntynyt. Kuten Mary, niille ihmisille, jotka ovat predestinated olla osa kollektiivista morsian Jeesuksen Kristuksen ensin saada sana kohdussa heidän mielensä.

Lataa ( Englanti )     "Mary's Belief"


  Jumalan nimeä.

Jumalalla on henkilökohtainen nimi.
Mikä on Jumalan nimi?

On selvää, että Jumalalla on todellinen nimi. Psalmi 9:10,
“Sentähden he sinuun toivovat, jotka sinun nimes tuntevat; sillä et sinä niitä hylkää, jotka sinua, Herra, etsivät.”
[Katso myös Jes. 42:8, Jes. 54:5, Ps. 83:18]

Hänen nimensä merkitys on “Hän aiheuttaa tulla joksikin.”

Heprealaisilla tutkijoilla oli tällainen kunnioitus sillä Jumalan nimeä, he poistivat kaikki vokaalit niin, ettei sitä voida lausua. Näin kukaan ei kykenisi “Ota hänen nimensä turhaan.”


Tetragrammaton.

Tämä jätti 4 merkkiä ”YHWH”, joka vain edustaa Jumalan nimeä. (Jotkut käyttävät ”JHVH” näille, vaikka tämä on virheellinen.) Tämä ryhmä merkkiä kutsutaan “Tetragrammaton”, joka kreikaksi tarkoittaa “4 merkkiä”.

Heprealaiset vokaalit sanasta "Adonay" mikä tarkoittaa "Herraani", yhdistetään näiden merkkien kanssa tehdä sana “Jehova”. Ei tiedetä, mitä vokaaleja todella käytettiin. Muista myös, että Hepreaksi, ei ole kirjain 'J'.

Englanniksi, kuningas Jamesin Raamatun versio sana “Jehovah” or “LORD” ["Jehova" tai "HERRA"] [kaikki pääkaupungit] sitä käytetään missä Tetragrammaton tapahtui. Tämä tapahtuu lähes seitsemän tuhatta kertaa koko Raamatussa. [Sana "Herra", pienillä kirjaimilla, ei ole sama sana.] Sana “Jehova”, on vain Englanti “edustus” Hänen nimensä.

Olen tietämätön mistään asiakirjasta [Rullaa tai tabletti kirjoitus, keramiikkaa jne] Vanhan testamentin ajan, joka näyttää Jumalan täydellisen nimen. Ne vain osoittavat Tetragrammaton.

Vastauksena kysymykseemme sitten täytyy tulla sanasta; käännymme Uuteen testamenttiin.

Enkeli, joka puhui Marialle, sanoi Luukassa 1:31,
Ja katso, sinä siität kohdussas ja synnytät Pojan, ja sinun pitää kutsua hänen nimensä Jesus.

Matteuksen luvussa 1 jakeet 21-23, me havaitsemme, että Jeesusta kutsutaan "Emmanuel" mikä tarkoittaa Jumalaa kanssamme.
21 Ja hänen pitää synnyttämän Pojan, jonka nimen sinun pitää kutsuman Jesus; sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä.
22 Mutta tämä on kaikki tapahtunut, että täytettäisiin, mitä Herralta on sanottu prophetan kautta, joka sanoo:
23 Katso, neitseen pitää raskaaksi tuleman ja synnyttämän Pojan, ja hänen nimensä pitää kutsuttaman Emmanuel; se on niin paljo sanottu: Jumala meidän kanssamme.

“Jesus” on meidän Herramme Englanti nimi. Kreikassa se on “Iesous”. Heprean kielessä hänen nimensä lausutaan ”Yehohshua”.

Ilmestyskirjan luvussa 1, Johanneksella on näkemys ylösnousseesta Jeesuksesta. Tämä on "Ihmisen Pojasta" (v13) ja Jeesus sanoi Johnille “Minä olen A ja O” (V8) [ja myös Englanti KJV, v11), "ensimmäinen ja viimeinen", "Kaikkivaltias" ja se osoittaa, että Hän on selvästi Jumala. Hän oli "kuollut, mutta on elossa ikuisesti enemmän". Hänen hiuksensa on valkoinen, ei siksi, että Hän on vanha, mutta koska Hän on tuomari.
[Katso: Patmosnäky. sivulta lisätietoja.]

Johanneksen evankeliumi alkaa näillä sanoilla, Johanneksen 1:1-3,
1 Alussa oli sana, ja se Sana oli Jumalan tykönä, ja Jumala oli se Sana.
2 Tämä oli alussa Jumalan tykönä.
3 Kaikki ovat sen kautta tehdyt, ja ilman sitä ei ole mitään tehty, joka tehty on.

Jae 14 jatkuu...
14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän seassamme, (ja me näimme hänen kunniansa niinkuin ainoan Pojan kunnian Isästä,) täynnä armoa ja totuutta.

Tässä näemme lisää nimikkeitä Jeesuksesta, “Luoja” ja “Sana” ja ”ainoan Pojan kunnian Isästä”.

[Katso: Jeesuksen Kristuksen Jumaluutta. sivulta lisätietoja.]

Messiaan ennustaminen.

Jesaja profetoi tulevasta Messiasta kohdasta Jesaja 9:5. Tässä profetiassa Jesaja antoi Messialle otsikot ”Iankaikkinen Isä” ja “Väkevä Jumala”.

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.


   Raamattu Sanoo....

Sitä salaisuutta, joka ijankaikkisesta ja sukukunnista on salattu ollut, mutta nyt hänen pyhillensä ilmoitettu,

Joille Jumala tahtoi sen julistaa, mikä tämän salaisuuden kunniallinen rikkaus pakanain seassa on, joka on Kristus teissä, kunnian toivo,

Kolossalaisille 1:26-27


   Viestit ladata.

   Viestit ladata....

   Viestit ladata....


Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Profeetan teot -sarja.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.

Klikkaa kuvaa ladataksesi täysikokoinen kuva.


Vuorenrinteellä ja
ruusupensaan lumen
Kiinassa.

Täysi miehuus Kristuksessa

Hän on Olen.

 

Kristus. Vuonna
kultainen kynttilänjalka.

3 Realms Ihmisen.

Seitsemän Mitat.

Hän johtaa minut
vetten ääreen.

Illallakertaa se tulee
olemaan kevyt.