Äänelle kyseinen merkki.


  Profeetan Teot -sarja.

Nainen kaivolla.


Pearry Green.

Kun Jumala on tehnyt asian tietyllä tavalla, koska Hän ei muutu (sillä Hänessä “ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa”), Raamattu opettaa, että Hänen voidaan odottaa toimivan samalla tavalla uudelleen. Hän voi kuitenkin tehdä uuden asian, kuten hän teki, kun hän lähetti profeetta Nooan, kun hän soitti Abrahamille, kun hän lähetti Elian, kun hän lähetti Johannes Kastajan, ja kun hän lähetti ainoan Poikansa, Jeesus Kristus. Oli monia ihmisiä, jotka tunsivat kirjoitukset joka kerta, joka tunsi profetiat, mutta eivät nähneet, mitä Jumala oli tekemässä koska heillä ei ollut hengellistä oivallusta tunnistaa Jumalan lähettämä ihminen. Kuten olemme nähneet, ei ole muuta tapaa tunnistaa Jumalan lähettämä mies kuin tekojen, joita hän tekee, ja todistavatko pyhät kirjoitukset hänestä.

Jopa Paavali, joka asui maan päällä, kun Jeesus Kristus itse teki eikä ollut epäilemättä kuullut Jeesuksesta ollessaan täällä, ei vakuuttunut siitä, että Jeesus Kristus oli tuo 5.Mooseksen kirjan profeetta. Paavali ei myöskään tunnustanut Johannes Kastajaa Kristuksen edeltäjänä. Silloin Paavali ei olisi voinut toimia kuten Johanneksen opetuslapset, kuka, kun Johannes kääntyi ja sanoi: “Katso, Jumalan Karitsa,” seurasi Jeesusta siitä päivästä lähtien. Paavali ei myöskään tunnistanut Jeesusta ja seurannut häntä samoin Pietari ja Matteus publikaani, kun hän kääntyi heidän puoleensa ja sanoi: “Seuraa minua”. Paavalilla oli oltava henkilökohtainen kokemus matkalla Damaskokseen.

Ylipapit ja kirjanoppineet ja fariseukset ei tunnistanut Messias, vaikka ne ahkerasti etsivät häntä, sillä ylipappi ei uskonut Kristuksen myöntävää vastausta hänen kysymykseensä siitä, onko Hän (Jeesus) Siunatun Poika. Sen sijaan, että uskoisi Häneen, kun Hän sanoi: “Minä olen” he pilkkasivat ja käyttivät Hänen sanojaan häntä vastaan. Joten tapahtui, että kun Jeesus roikkui ristillä, Hän voisi katsoa alas heitä ja sanoa, “Isä anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät.” Olisivatko he uskoneet hänen olevan Jumalan Poika, eivät he olisi ristiinnaulinneet Hänet ja koko pelastussuunnitelman olisi menetetty. Vaikka Hän teki upeita töitä, he näkivät hänet vain miehenä, puusepän pojana. He sivuuttivat teokset ja pitivät kiinni perinteistään pikemminkin kuin myöntää, että se, mitä he opettivat ihmisille, oli väärin.

Siellä oli pieni portto, Samarian nainen mainittu Johanneksen kirjan neljännessä luvussa. Tässä Johannes kertoo kuinka Jeesus istui kaivon vieressä, odottaen opetuslapsiaan, jotka olivat menneet kaupunkiin ostamaan ruokaa, kun nainen tuli vetämään vettä. Hän pyysi häntä tuomaan hänen juoda ja heidän keskustelunsa meni noin tältä:

“Herra”, hän sanoi, “se ei ole oikea sinulle, joka on Juutalainen, kysyä minulta, samarialainen drinkille.”

“Jos tietäisit kenelle puhut, pyytäisit minulta juomaa”, hän vastasi.

Hän sanoi: “Herra, sinulla ei edes ole mitään piirtää veden kanssa. Oletko suurempi kuin isämme, Jaakob, joka antoi meille tämän hyvin?”

“Juo vettä että annan, ja et koskaan janoa uudelleen”, sanoi Jeesus.

Hänen vastauksensa oli välitön: “Herra, anna minulle tätä vettä!” Kun Jeesus sanoi tämän hänelle, hänen janonsa oli ilmeinen; jano ja nälkä, jota muilla ei ollut, täyttäen Hänen sanansa, “Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan.”

Sitten hän sanoi hänelle: “Mene soita miehellesi.”

Hän oli häpeissään. “Minulla ei ole yksi”, hän vastasi nöyrästi.

“Olet sanonut oikein”, tuli Jumalan ääni, tarkkanäköinen juuri hänen sydämensä ajatukset, “sillä viisi miestä sinulla on ollut, ja se, joka sinulla nyt on, ei ole sinun miehesi; siinä sanoit totuuden.”

Nyt katso ilmestys, joka tuli hänen sydämensä kun hän, tietäen vain vähän Raamatusta, sanoi: “Herra, tiedän että profeetat sanovat, että kun Messias tulee, Hän kertoo meille kaikki nämä asiat. Sanot, että vaikka me palvomme tässä vuoressa, tulee päivä, jota emme. Herra, tiedän olet profeetta.” Tällä hän juoksi kaupunkiin, huudahti “Tulkaa katsomaan miestä, joka on sanonut minulle kaikki, mitä minä olen tehnyt. Eihän se vain liene Kristus?” Hän oli saanut enemmän ilmestystä, väittäen mitään, kuin suurin osa hänen aikansa uskonnollisista ihmisistä. Jeesus sanoi heistä, että koska he väittivät olevansa valoa (eivätkä voineet tunnistaa Hänen ministeriö), he olivat sokeita.

Kuinka monta kertaa Jeesus havaitsi ihmisten ajatukset? Kuinka monta kertaa Hän huomasi heidän kysymyksensä ja vastaa niihin ennen kuin heiltä kysytään. Eikö tämä ole Emmanuelin ominaisuus, Jumala kanssamme, Jehova Vapahtaja lihassa? Eikö se ollut “merkki”, että Jeesus Kristus, maailman Vapahtaja, oli heidän keskellään? Silti he kieltäytyivät hyväksymästä sitä. Joten Hän sanoi: “Jos et usko, mitä sanon, usko töihin, joita teen.” Siten se on tänään, sillä Hän on “Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.”

Minulle oli opetettu näitä asioita pyhäkoulussa suurimman osan elämästäni, mutta ensimmäisen kerran näin tällaisen Jumalan ominaisuuden ilmenevän oli kokouksessa tammikuussa 1950 Sam Houston Coliseumissa, Houstonissa Texasissa. Nuori nainen oli tullut esiin etsivät rukousta. Veli Branham kääntyi hänen puoleensa ja sanoi: “Ennen kuin rukoilen puolestasi, sinun on tunnustettava syntisi.” Hän protestoi olevansa vanhurskas nainen; mutta hän sanoi: “Olet ollut uskoton miehellesi.” Hänen aviomiehensä istui tuolloin seurakunnassa. Huomasin hälinän yhteen suuntaan ja käännyin näkemään. Hänen miehensä oli tulossa käytävää pitkin, suuntasi alustan lopettaa veli Branham alkaen syytti vaimoaan. Ovimies astui eteenpäin estääkseen häntä, mutta veli Branham sanoi: “anna hänen tulla”. Mies ryntäsi lavalle ja oli kymmenen jalkaa veli Branhamin kun profeetan sanat pysäyttivät hänet, “Herra, entä sinä ja punapää sihteerisi, istuminen autossa kaistalla viime perjantai-iltana?” Veli Branham jatkoi puhumista molemmille sanoen: “Teidän kahden on tehtävä parannus Jumalalle, tunnusta se toisilleen ja ole mies ja vaimo.” Tuo tapaus ylitti kaiken, mitä olin koskaan ennen nähnyt.
----

“Veli Pearry”, hän sanoi, “mitä teetkin, pidä tasapainosi pyhissä kirjoituksissa; mutta en kiellä, mitä tuo ääni sanoi Ohio-joella vuonna 1933!” Hän jatkoi, “Veli Pearry, en sano mitään sitä julkisesti. Ihmiset eivät ymmärrä, mikä profeetta on. Mutta kun tuo valo pyöri alas taivaasta, ja ne ihmiset, jotka istuivat joen rannalla, näkivät sen, siellä oli Ääni se puhui siitä, samoin kuin se teki Paavali tiellä Damaskokseen. Ääni sanoi: “Niin kuin Johannes Kastaja lähetettiin edelläkävijänä ensimmäisen tulevan Herran Jeesuksen Kristuksen, viestisi edeltää Hänen toista tulemista.”

Käännetty otteet niistä... "The Acts of the Prophet." Luku 3
mukaan Pearry Green

Lukea koko mioon...   "The Acts of the Prophet"


   Raamattu Sanoo...

Jumalan tie on nuhteeton, Herran sana tulessa koeteltu. Hän on kaikkien kilpi, jotka häneen turvaavat.

Sillä kuka muu on Jumala paitsi Herra, ja kuka muu on pelastuksen kallio paitsi meidän Jumalamme?

2 Samuelin 22:31-32


Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


Profeetan Teot -sarja.

(PDFs)

Chapter 3
The Voice of the Sign.

(Englanti PDF)

Ennen...

Jälkeen...

William Branham
Life Story.

(Englanti PDF)

How the Angel came
to me.
(Englanti PDF)

Pearry Green personal
testimony.

(Englanti PDF)

Avioliitto ja avioero.

(PDF)


Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Profeetan teot -sarja.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.