Ylöstempaus on Tulossa.


   Profeetta Elia.

Profeetta Elia.

No niin, me olemme tulleet seurakunta-ajanjaksojen lävitse, mutta meille on luvattu Malakia 4. mukaan, että viimeisissä päivissä tulisi jälleen profeetta palaamaan takaisin maan päälle. Muistakaa nyt, Herran Sana tulee profeetalle, ei teologille, profeetalle. Hän on Jumalan Sanan heijastaja. Hän ei voi sanoa mitään. Hän ei voi sanoa omia ajatuksiaan. Hän voi puhua vain sen, mitä Jumala paljastaa.

Malakian 4:5-6 Jumala sanoi, että hän lähettää meille profeetta Elian, ennenkuin se suuri ja peljättävä Herran päivä. Kun Jeesus kysyttiin, miksi opettajat sanoi Elia ensin tullutta hän kertoi heille, että Elia tulisi ja asettaa kaikki kohdalleen. Sitten hän kertoi heille, että Elia oli jo tullut ja tunnistaa Johannes Kastajan häntä. Kun Johannes kysyttiin "kuka sinä olet?" Hän sanoi: "Minä olen huutavan ääni erämaassa". Tämä oli Jesajan 40:3. Joten mies voideltiin Elian henki tuli ja "palauttaa". Uskon, että William Branham oli profeetta palauttaa asioita, jotka olivat menneet pois osaksi virhe. Saatat ajatella, että kuulostaa oudolta, mutta Jumala osoittautui kerta toisensa jälkeen, että tämä ei ollut tavallinen ministeriö, visioita, yliluonnollisia tekoja, vaikka nostaminen kuolleista (jälkeen sertifioitu lääkärit). Olemme aivan aikaan Jeesuksen paluuta - pelottava päivä Herran.


   Enkeli Komissio.

Enkeli Komissio.

Yksi yö 1946 Herran enkeli tapasi hänet kasvotusten ja kertoi hänelle, että hän oli vihitty ottaa lahjan jumalallisen parannusta maailmaan.Enkeli kertoi hänelle, että hän saisi kaksi merkkiä todistaa hänet Jumala lähetti. Pian hän huomasi, että ensimmäinen merkki on, luonteensa, fyysisesti verottamalla, pitämällä kädet sairaiden ihmisten, tunne värähtelyt niiden tappavia tauteja matkoilla hänen käsivartensa hänen sydäntään. Näissä alkuaikoina hänen ministeriö hän rukoilla satoja ihmisiä yön, kunnes hän tunsi huimausta ja melkein heikottaa uupumuksesta. Sitten toinen merkki tuli ja se osoittautui enemmän fyysisesti rasittava kuin ensimmäinen merkki. Kun voitelu Pyhän Hengen alkoi erottaa murheet ihmisten, jokaisen visio valutettu niin paljon hänen energiaa, että hän voisi vain rukoilla noin 15-20 ihmistä yö.Enkeli sanoi, että jos hän voisi saada ihmiset uskomaan häneen, ei tauti voisi vastustaa hänen rukouksiinsa. Kun hän oli valittaa, että ihmiset eivät usko häntä, koska hänen nöyrä asema, niin Jumala oli lisätty kaksi merkkejä todiste hänen provisio.

Lataa. (Englanti)

55-0117  How the Angel came to me.
The acts of the Prophet - The Angel Appears.

   Tulenpatsaassa.

Tulenpatsaassa.


William Branham.

Houstonissa, Texasissa tammikuussa 1950 hämmästyttävä valokuva ottanut Douglas Studios. Vuonna valokuva ilmestyi valoa pään yläpuolelle veli Branham vuonna halo kuten muoto.Negatiivinen tutkittiin George J. Lacy joka oli tutkijan on kyseenalaistettu asiakirjoja, jotta voidaan määrittää, onko eikä valo olisi voinut johtua väärästä altistumisen kehittämällä tai korjailua.Tutkimuksessa toimi täysin todentaa se, kirkkautta johtui osuva valo negatiivinen. Tämä kuva on ripustettu Hall uskonnollista taidetta Washington DC, koska ainoa yliluonnollinen olento koskaan kuvannut.

Lataa. (Englanti)   53-0509  Pillar of Fire. - William Branham


   Yliluonnollinen Pilvi.

Yliluonnollinen Pilvi.


Yliluonnollinen Pilvi.

Vähän ennen auringonlaskua 28 helmikuu 1963, silmiinpistävän kaunis ja salaperäinen pilvi pyyhkäisi pohjoiseen poikki Arizonassa Yhdysvalloissa. Kaksi lehteä suorittaa kuvan ja kertomuksen tämän outoja ilmiöitä. (Science Magazine 19/4/63 ja Life-lehden 17/5/63) syy kiinnostusta oli, että massiivinen pilvi ripustettiin sininen taivas korkealla, jossa ei kosteutta olemassa muodostaa pilvi. Ei mahdollista selitystä ei ole antanut tieteellisen kysyy siihen, mutta tuntematon maailma oli, että 22 joulukuu 1962, kaksi kuukautta ennen pilvi ilmestyi veli Branham saaneensa näyn, jossa hän liittyy seurakunnalleen Jeffersonvillessä.

[Nauhoitettiin nauhalle kun hän toi saarnansa otsikolla   Miehet, onko tämä lopun merkki?]

28 helmikuu 1963 veli Branham oli metsästys ympäröiville vuorille Tuscon, Arizona, kun tapahtumia hänen visio yhtäkkiä tapahtui. Seitsemän pikkupisteet näkyi taivaalla hänen yläpuolellaan, koska nämä pisteet toteutunut, pyramidi seitsemän enkeliä seisoi hänen. He antoivat hänelle palkkion paljastaa seitsemän sinettiä Ilmestyskirjassa. Oli kuin nämä enkelit vasemmalle että ne muodostivat outo pilvi. Vuonna pilvi on Kristuksen kasvoissa.

Lue tilin...   "The acts of the Prophet" (Englanti)

[Katso myös:   Yliluonnollinen Pilvi.]


  Tee Jumala palvelua.

Tee Jumala palvelua.

Monet ihmiset haluavat palvella Jumalaa, mutta en tiedä miten. He tekevät virheen menemällä sen väärään suuntaan.

1 Aikakirja 13, Daavid halusi tehdä Jumalalta palveluksen, tuomalla liiton arkin takaisin Kirjat-Jearimista. Kaikki johtajat ja ihmiset olivat samaa mieltä. Arkia tehtiin vaunuun vetämässä Oxenin. Kaikki johtajat ja ihmiset olivat samaa mieltä. Arkia kuljetettiin vaunuun Oxenin vetämänä. Matkalla, Oxenin kompastuivat ja Arkki oli noin kärki pois kärryä. Ussa ojensi kätensä lopettaa se ja Herra löi hänet kuolleena. Tämä tapahtui, koska Arkki oli tarkoitus kuljettaa pappien olkapäillä, ei vaunuun. Tämä oli Daavid, yrittäen tehdä Jumalaa palvelusta ilman että hänen tahtoaan. Hän halusi palvella Jumalaa, mutta menossa siitä väärällä tavalla.

Viestit ladata   Yrittää tehdä Jumalalle palvelus ilman, että se olisi Jumalan tahto.


   Viestit ladata....

   Raamattu Sanoo....

Katso, minä lähetän teille Elian, prophetan, ennenkuin se suuri ja hirmuinen Herran päivä tulee.

Hän on kääntävä isäin sydämet lasten tykö, ja lasten sydämet isäinsä tykö, etten minä tulisi ja löisi maahan kirouksella.

Malakian 4:5-6


Klikkaa kuvaa ladataksesi täysikokoinen kuva.Tulenpatsaassa.

Yliluonnollinen Pilvi.

Teot Profeetta sarjan.

(PDFs)

Chapter 11
- The Cloud

(Englanti PDF)

Ennen...

Jälkeen...

Siellä he
ristiinnaulitsivat hänet

Pääkallon paikalla.

  Syytös
(PDF)

William Branham Life
Story.
(PDF - Englanti)

Pearry Green personal
testimony.

(Englanti PDF)

Avioliitto ja avioero.

(PDF)

   Viestit ladata....


Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Teot Profeetta sarjan.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoissa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.