Edelläkävijöitä.


  Profeetan teot -sarja.

Edelläkävijöitä.


Pearry Green.

Pyhä Johannes muistuttaa luvusta 1:19-21, seuraava mielenkiintoinen keskustelu Johannes Kastajan välillä ja tietyt papin miehet:

19 Ja tämä on Johanneksen todistus, kun juutalaiset lähettivät hänen luoksensa Jerusalemista pappeja ja leeviläisiä kysymään häneltä: “Kuka sinä olet?”
20 Ja hän tunnusti eikä kieltänyt; ja hän tunnusti: “Minä en ole Kristus”.
21 Ja he kysyivät häneltä: “Mikä sitten? Oletko sinä Elias?” Hän sanoi: “En ole”. “Se profeettako olet?” Hän vastasi: “En”.

Nämä papit ja leeviläiset näkivät, että kaikki Johanneksesta oli erilaista - hänen katumuksen sanomansa, kamelin ihon vaatteet, jopa hänen heinäsirkkojen ja luonnonvaraisen hunajan ruokavalionsa. He havaitsivat, ettei hän tullut temppeliin saarnaamaan, silti hänen palvelutyönsä oli erittäin tehokasta. Hämmästyttänyt tämä outo mies erämaan, he etsivät vastausta; tästä syystä kysymys “oletko sinä Elias?” Viimeinen suuri profeetta, jonka nämä ihmiset tiesivät, oli Malakia, jonka viesti oli soinut noin neljäsataa vuotta aiemmin. Nämä uskonnolliset juutalaiset tunsivat hyvin Malakian 4:5: n, ja he ajattelivat, että Johannes oli täyttäminen tämän osan että ennustus...

5 Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.

Mutta kun häneltä kysyttiin, oliko hän tuo profeetta, hän sanoi selvästi “Ei”. Sitten he ajattelivat, että Johannes saattoi täyttää 5.Mooseksen kirjan 18. luvun missä Mooses oli sanonut, että heille lähetettäisiin profeetta “Kuin” Mooses itse. Mysteeri syventynyt, kun Johannes antoi tasainen kieltäminen tähän kysymykseen. No, John kiisti, että hän oli profeetta “palauttaa kaiken”; Nyt hän kieltää ollessa “profeetta kuin Mooses”. Joka todellakin oli hän? Ei ymmärrä täysin pyhiä kirjoituksia uskonnolliset johtajat kysyi häneltä, jos hän olisi “Voideltua” - Messias? Tähän kysymykseen hän vastasi “kyllä” ja “ei”, “Kyllä” Jumala voiteli hänet ja “ei”, hän ei ollut “Voideltua”. Lopuksi, hengellisessä sokeudessaan, papit ja leeviläiset kysyi häneltä: “Kuka sinä olet?” Epäröimättä Johannes Kastaja (Johanneksen 1:23) tunnisti itsensä kirjoituksista osoittamalla heille profetian, jonka he olivat jättäneet huomiotta Jesajan 40:3, sanonta...

3 Huutavan ääni kuuluu: “Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme.”

Todistiko Johannes itsestään? Ei. Johannes todisti kirjoituksista ja kirjoituksista todisti hänestä. Hän oli täydellinen täyttymys että kirjoituksista.

Nyt Jesaja oli sanonut (Jesaja 40:3) että yksi tulee itku äänenä erämaassa. Johannes Kastaja oli se “ääni”. Malakian kirjassa 3:1 todetaan myös,

1 Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot.

Jälleen Johannes Kastaja oli tuo lähettiläs joka lähetettiin edeltää, Herran yhtäkkiä tullut hänen temppeli. Johanneksen Kirjoitusten tiennyt, kuka hän oli ja mitä hänen ministeriö tekisi? Mutta olisimmeko tienneet kuka hän oli?
----

Katsotaanpa nyt, kuinka Jeesus tunnisti Johannes Kastajan. Kun hän paljastaa itsensä Ihmisen Poikana, hän sijoitti myös Johanneksen palveluksen Sanaan. Matteuksen 17:9-13 tallentaa seuraavan keskustelun joka Jeesuksella oli opetuslasten kanssa koskevat Elia ministeriön Malakian 4:5 ennustus, ja Johannes Kastajan palvelus. Tässä osa Raamatun Jeesuksen tunnistaa tulevaisuuden Elia tyyppi ministeriö palauttaa kaikki asiat ja sitten hän tunnistaa Johannes Kastajan kuten Elia, ennen Kristuksen ensimmäistä tulemista.

9 Ja heidän kulkiessaan alas vuorelta Jeesus varoitti heitä sanoen: “Älkää kenellekään kertoko tätä näkyä, ennenkuin Ihmisen Poika on noussut kuolleista”.
10 Ja hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä sanoen: “Miksi sitten kirjanoppineet sanovat, että Eliaan pitää tulla ensin?”
11 Jeesus vastasi ja sanoi: “Elias tosin tulee ja asettaa kaikki kohdalleen.
12 Mutta minä sanon teille, että Elias on jo tullut. Mutta he eivät tunteneet häntä, vaan tekivät hänelle, mitä tahtoivat. Samoin myös Ihmisen Poika saa kärsiä heiltä.”
13 Silloin opetuslapset ymmärsivät hänen puhuneen heille Johannes Kastajasta.

Johannes Kastaja oli todellakin mies, jolla oli Eliaksen henki, ennen juoksua ensimmäinen tulossa Herran Jeesuksen Kristuksen. Mutta hän EI ollut “tuo Elia” palauttamaan kaikki asiat. Päivän uskonnollisimmat ihmiset, kirjanoppineet ja fariseukset, vaikka he etsivätkin Messiasta, eivät tunnistaneet Häntä, tai Hänen edelläkävijä. Jeesus vahvisti, että he eivät todistaen, että se on mahdollista jotta Jumala lähettää väkevän miehen ja se menee huomaamatta mukaan jopa maailman uskonnolliset ihmiset. Mutta jos Johannes oli edelläkävijä, silloin sen on täytynyt olla välttämätöntä tunnustaa hänet edelläkävijänä, tai Jumala olisi lähettänyt hänet turhaan. Tunnustamatta jättäminen “edelläkävijä” johtaa epäonnistumiseen tunnistaa kuka ja mikä hän juoksee ennen. Jopa teologisissa seminaareissa, opetetaan, että Johannes oli edelläkävijä, mutta syy tällaiselle edelläkävijälle on kadonnut heidän opetuksissaan. Iän olosuhteet edellyttivät, että “edelläkävijä” tulee “valmistaa” ihmisiä vastaanottamaan Jumalan lupaamat.

Käännetty otteet niistä... "The Acts of the Prophet."
mukaan Pearry Green

Lukea koko mioon...
  "The Acts of the Prophet" - Pearry Green.
(Englanti PDF)

  Raamattu Sanoo...

Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.

Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi.

Malakia 4:5,6


Lainata...

Johannes, profeetta, ilmestyvä maan päällä neljänsadan vuoden jälkeen ilman profeettaa... Merkki neljänsadan vuoden kuluttua hänen ilmestymisensä, tuo pieni kulunut aika... Jos olet henkinen, saat kiinni mitä sanon. Voi Jumala avaa ymmärrystäsi. Kuinka kauan se on ollut? Neljäsataa vuotta, että Israel oli ilman profeetta. Kirkot olivat saaneet niin kierretty ylös, ja sitten tässä tulee Johannes kohtauksessa. Johannes oli profeetta, merkki siitä, että Messias aikoi puhua hänen jälkeensä. Katsella, sillä Malakia 3 sanoi, “Lähetän messengerini kasvoni eteen valmistelemaan tietä, valmistella ihmisiä.” Katsokaa Johannes. Ei itsekkyyttä hänessä. Hän ei koskaan ottanut mitään kunniaa. He yrittivät soittaa hänelle Messias, mutta hän sanoi, “En ole kelvollinen irrottamaan Hänen kenkiä.” Mutta heti kun Jeesus ilmestyi, hänellä oli merkki: Tulipatsaan, valon Hänen yläpuolellaan, kuin kyyhkynen tulee alas, ääni, joka sanoi: “Tämä on rakas Poikani, johon minä olen hyvin tyytyväinen.”

Käännetty... The Voice of the Sign (1964)
(Englanti PDF)


  Raamattu Sanoo...

Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot.

Malakia 3:1


Napsauttamalla kuvaa ladataksesi PDF tai täysikokoinen kuva.


Tulenpatsaassa.

Yliluonnollinen Pilvi.

Profeetan Teot -sarja.

(PDFs)

Chapter 11
- The Cloud

(Englanti PDF)

Ennen...

Jälkeen...


Viesti Napa... Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Profeetan teot -sarja.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.