Yliluonnollinen pilvi.


  Teot Profeetta sarjan.

Yliluonnollinen pilvi.


Pearry Green.

Luukas 21:25-27,
25 Ja merkit pitää oleman auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja maassa kansalla ahdistus epäilyksen tähden. Ja meri ja aallot pitää pauhaaman.
26 Ja ihmiset maassa pitää nääntymän pelvon ja odottamisen tähden niitä, mitkä maan piirin päälle tulevat; sillä taivaan voimat pitää liikutettaman.
27 Ja silloin heidän pitää näkemän Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kunnialla.

Näitä pyhien kirjoitusten jakeita on luettu satoja vuosia. Aina miesten ajatuksissa, ulkonäkö pilvet ja Jeesuksen Kristuksen ilmestymistä on kytketty. Jopa oppineet teologit jotka uskovat Herran paluun maan päälle, ottamaan hänen morsiamensa, ovat muodostaneet tämän yhteyden mielessään. Nämä samat teologit saattavat kuitenkin kaipaamaan hänen toista tulemustaan, koska vaikka annetaan “silmät nähdä ja korvat kuulla” he kieltäytyvät käyttämästä niitä havaita ne asiat jonka Jumala on luvannut sanallaan, edeltäisi Kristuksen toista tulemista.

Matteus 24, alkaen 23. jakeesta on myös todistaja näistä päivistä ennen Kristuksen tulemista:

23 Silloin jos joku teille sanois: katso, tässä on Kristus taikka siellä! älkäät uskoko.
24 Sillä väärät Kristukset ja väärät prophetat nousevat, ja tekevät suuria ihmeitä ja merkkejä: niin että myös, jos taitais tapahtua, valitutkin eksytettäisiin.

(Huomaa, että Jeesus ei sanonut “väärän Jeesuksen” mutta väärän “voideltuja” ne, joilla on aito voitelu, mutta puhuvat sitä, mikä ei ole totta, väärät suukappaleet.)

Jeesus varoitti petoksen toisessa tulossa, mutta hän lupasi, että valittuja ei pettäisi, joiden nimet kirjoitettiin karitsan elämän kirjaan jo ennen maailman perustamista, ja ne on ennalta määrätty vastaamaan Jeesuksen Kristuksen kuvaa. Ja jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut ja perusteltuja, ja ne hän on myös kirkastanut. Jeesus sanoo kuitenkin, että siellä on syntyy näitä joista ihmiset sanovat: “Tässä on yksi voideltu! Tässä on se, jolla on sana!” Matteus 24:25 hän jatkaa:

25 Katso, minä olen teille sen ennen sanonut.
26 Jos he siis teille sanovat: katso, hän on korvessa! niin älkäät menkö ulos; katso, hän on kammiossa! älkäät uskoko.

Nykyään kirkkokuntien joukossa on niitä, jotka mieluummin uskoisivat uskonnosta syntyneeseen usko, dogmi, tai oppi kuin sana. Ne täyttävät tätä kirjoitusta, sillä he sanovat, “Tässä on sana, tässä on voitelu. Me neuvoston jäsenet, johtajat ovat tavanneet yksityisesti, etsimään Herraa. Nyt tulemme esiin ja sanomme teille, että tämä on sana.” He etsivät yksityistä ilmoitusta ja pakottavat sen seuraajilleen. Muista hän on sana. “Alussa oli sana, ja se Sana oli Jumalan tykönä, ja Jumala oli se Sana... Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän seassamme,...”

Ilman ilmoitusta he tulkitsevat pyhiä kirjoituksia, kuten Matteus 24:27,

27 Sillä niinkuin pitkäisen tuli leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on myös Ihmisen Pojan tulemus.

Tästä pyhistä kirjoituksista he odottavat Jeesusta Kristusta lentää taivaan yli, huutaa hän palaa ottamaan morsiamensa. Ne, jotka opettavat näin, unohtavat pyhät kirjoitukset missä hän selvästi kertoo, että hänen paluunsa on “kuin varas yöllä”.

Katsokaa sivilisaatiota; se kulki idästä länteen. Katsokaa kristinuskoa, se kulki idästä länteen. Katso aurinkoon; se nousee idässä ja laskee lännessä. Jumala aloitti jokaisen lähettilään sanoman jokaiselle kirkon aikakaudelle idässä ja viimeinen sanansaattaja ilmestyi lännessä, tuoda Jumalan salaisuudet loppuun saattaminen, kuten ennustettiin Ilmestyksen 10:7: ssä. Jos siis yliluonnollisia ilmiöitä ilmenisi ihmisille elävät viimeisinä päivinä ennen Herran tulemista, näitä ilmiöitä esiintyisi lännessä. Sillä “kuin salama leimahtaa idästä... länteen asti,” niin on Jeesus Kristus paljastanut itsensä idästä länteen näiden seitsemän lähettilään kautta. Koska kukin toivat viestin niin ilmoituksen eteni, laajenee jokaisen kanssa: Luther, joka toi oikeutuksen; Wesley, pyhitys, helluntai, Pyhän Hengen kaatuminen tämän Laodikean aikakauden alussa; ja nyt täyttämistä tämän viestin kanssa morsiamelle missä nämä mysteerit on puhuttu tämän sanansaattaja ja sinetit on jopa avattu.

Matteus 24:28,
28 Sillä kussa raato on, siihen kotkat kokoontuvat.

Siksi hänen enkelinsä kokoavat kotkat, ne, jotka asuvat tässä, kotkien ikässä. Kotkat syödä tuoretta lihaa, ei “oksentaa” joka täyttää kaikki kirkkokuntien “taulukot” (Jesaja 28:8), mutta tuoretta lihaa varten sanan. Siellä kotkat kokoontuvat. Koska tämä sana tulee esiin, joten ihmiset kokoontuvat jotka uskovat sen, kuten Jumala kutsuu heitä.

Matteus 24:29-30,
29 Mutta kohta sen ajan vaivan jälkeen aurinko pimenee, ja kuu ei anna valoansa, ja tähden putoavat taivaasta, ja taivaan voimat pitää liikutettaman. 30 Ja silloin näkyy Ihmisen Pojan merkki taivaassa, ja silloin kaikki sukukunnat maassa parkuvat ja saavat nähdä Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvissä suurella voimalla ja kunnialla.

Toinen viittaus Ihmisen Pojan tulemiseen, Daniel 7:13,

13 Minä näin tässä näyssä yöllä, ja katso; yksi tuli taivaan pilvissä niinkuin ihmisen poika, ja hän tuli hamaan vanha-ikäisen tykö, ja vietiin hänen eteensä.

Daniel Vanhassa testamentissa todistaa tulemisesta Ihmisen Pojan liittyvän pilviä. Samoin Jeesus, joka kerta kun hän puhui hänen toinen tulossa, puhui pilvistä.

Arizonassa, joten kauppakamari julistaa, kahdeksankymmentäviisi prosenttia ajasta, ei ole pilviä taivaalle. Mutta 28. helmikuuta 1963 ylimääräinen pilvi ilmestyi Arizonan taivaalle joka oli esillä kuvalla, artikkelissa, jonka kirjoitti tohtori James McDonald, professori ilmakehän fysiikan yliopistossa Arizona, Science-lehdessä 19. huhtikuuta 1963. Ihmiset oli pyydetty lähettämään tahansa käytettävissä valokuvista tai muuta tietoa, joka voisi valaista tämän pilven alkuperää. Miksi kiinnostus yhteen pilveen? Yksinkertaisesti siksi sen ilmiömäinen kokoa ja korkeutta, laskettu trigonometrian avulla kahdeksankymmentä valokuvaa, olevan kaksikymmentäkuusi mailia korkeudessa, viisikymmentä mailia pitkä ja kolmekymmentä mailia leveä. Havaintoja tuli kaksisataakahdeksankymmentä mailia yhteen suuntaan ja monet muihin suuntiin yli sadan mailin etäisyydeltä. Tämän pilven upea spektaakkeli pysyi valaistaan auringonvaloa kaksikymmentäkahdeksan minuuttia auringonlaskun jälkeen. Tunnelman yläpuolella, lentokoneiden lentokatto yläpuolella, pidemmälle kuin mihin voi muodostua kosteutta ja tiivistyvät, ja mahdotonta olla peräisin raketista kosteuden valtavan määrän vuoksi sen olisi sisällettävä, suuri pilvi pysyy tieteellinen arvoitus.

Life-lehden toimittajat törmäsivät tähän artikkeliin Science-lehdessä, ja 17. toukokuuta (sama kuukausi ja päivä pyhien kirjoitusten mukaan, että Nooa tuli arkkiin), 1963, julkaisi kuvan pilvestä näillä sanoilla, “Pilvi, joka on liian korkea ja liian iso ollakseen totta, mutta silti tässä on valokuva siitä!” Olen oppinut pilvestä ensimmäistä kertaa tästä elämän numerosta. Kun katson taaksepäin, tajusin, että artikkeli oli mielenkiintoinen, vielä Kiinnitin mitään erityistä merkitystä sen. Täyden Evankeliumin ministeri, täynnä Pyhää Henkeä, uskoin olevani Kristuksen morsiamen jäsen, mutta en ollut silloin tarpeeksi hengellinen ymmärtämään että Jeesus Kristus oli sanonut palattuaan ohella olisi pilviä. Kuinka nöyrä jälkikäteen ymmärtääkseni, etten ollut kiinnittänyt yliluonnollista merkitystä siihen, mikä ei voitu selittää luonnollisesti tiedettä. Vasta vuonna 1964 kuulin totuuden merkittävistä tapahtumista joka tapahtui kun tämä pilvi ilmestyi yli Arizonassa.

22. joulukuuta 1962 kaksi täyttä kuukautta ennen pilvi ilmestyi, Veli Branham sai näyn istuessaan toimistossaan Jeffersonvillessä, Indianassa, yksi tuhansista visioita saaneensa hänen elinaikanaan. 31. joulukuuta 1962 hän kertoi tämän näyn seurakunnalleen Branhamin tabernaakkelissa, Jeffersonville. Hänen sanansa kuulivat noin kuusisataa henkilöidenjotka olivat läsnä sinä yönä ja nauhoitettiin nauhalle kun hän toi saarnansa otsikolla “Miehet, onko tämä lopun merkki?” Hän kertoi kuinka näyssä hän oli vuoren puolella, poistamalla ohdake siemenen [cocklebur] alkaen housunlahkeen, kun yhtäkkiä hänet järkytti mahtava räjähdys, sitten mennessä seitsemän enkeliä vieraili. Hän myönsi seurakunnalle että hän ei tiennyt tämän visio merkitystä. Visio vaivasi häntä suuresti, ja seuraavien viikkojen aikana hän mainitsi muille, että ehkä Jumalan tarkoitus hänen elämässään oli täytetty ja hän oli tarkoitus surmansa räjähdyksessä. Hän ihmetteli, jos nämä enkelit olivat kantamaan hänen ruumiinsa pois kuten oli tehty Moosekselle.

Pian tämän visio kokemuksen jälkeen hän muutti perheensä kanssa Tucsoniin Arizonaan ja asettui sinne. Hän saarnasi muutamia saarnoja ja alkoi mahtuvat elämään tässä autiomaassa yhteisö, mutta silti visio ahdisti häntä. Oliko hänen aikansa pian olla ylhäällä? Milloin se olisi?

Uskollisena hänen luonteensa kuin ulkona miehen ja metsästäjä, hän huomasi nauttivan alueen urheilulaji, metsästys villi aavikon sika kutsutaan Javelina. Häiritsevä visio toteutui sellaisen metsästysmatkan aikana.

Päivämäärä oli 7. maaliskuuta 1963. Oli aamu ja veli Branham oli lähtenyt leiriltä auttaa hänen veljensä ja toveri-metsästäjät, veljet Fred Sothmann ja Eugene Norman, paikantaa vaikeasti ymmärrettävä Javelina. Kuten tavallista, hän oli jo onnistunut läsnä metsästää hänen eläin. Hän kiipesi harjanteelle, opastettuaan muita polku ne olisi toteutettava kohdata lauma sikoja, jotka hän oli nähnyt aiemmin ja pakottaisi heidät alas heille. Lepää harjanteen huipulla hetken, hän huomasi, että hänen housuissaan oli ohdake siemenen [cocklebur]. Pian sen jälkeen kun hän oli päässyt alas poistamaan sen, räjähdys ravisteli vuoren ja kun maa värisi hänen allaan, hän hyppäsi ilmassa, tietämättä mitä oli tapahtunut tai mitä odottaa seuraavaksi. Siellä taivaalla hänen yläpuolellaan, ilmestyi seitsemän pientä pistettä, kuten lentokoneita. Alle silmänräpäyksessä myöhemmin nämä pisteet toteutuivat hänen edessään - enkelten pyramidi, jonka yläosassa on mahtava enkeli ja kolme pienempää enkeliä kummallakin puolella. Aivan kuten Paavali sanoi olevansa kiinni kolmannessa taivaassa, niin veli Branham kertoi, että hänet “tarttui kiinni” keskelle tämän enkelimäinen tähdistö. Se oli tällä kertaa hän sai komissio: “Palaa takaisin itään, mistä tulit ja ilmoituksen kautta ja visio, Jumala avaa seitsemän sinettiä jotka on sinetöity mysteeri saakka Johanneksen ilmoittaja kirjoitti ne Ilmestyskirjassa!”
[Seitsemän Seurakuntajaksoissa.]  [Seitsemän Sinettiä.]

Hänen kanssaan olleet veljet tiesivät visio ja he olivat kokeneet vuoren järistyksen, mutta tietoni mukaan he eivät olleet tietoisia enkeleiden läsnäolosta. Veli Branham veloitti heitä tuolloin ei kertoa kenellekään ihmiselle, mitä he olivat nähneet ja kuulleet. Poistuessaan Tucsonista 13. maaliskuuta 1963 hän palasi Jeffersonvilleen. Maaliskuusta 17th kautta 24th, hän aloitti merkittävimmän ja valaisevimman saarnojen sarjan jotka olivat koskaan tunnettuja kirkossa.

Otetaan yksi sinetti joka ilta, hän, suoran ilmoituksen kautta ja Pyhän Hengen inspiraatiota joka päivä, saarnasi Jumalan salaisuuksia, minkä Jumala oli luvannut Danielin ei paljasteta kunnes lopun aikaan. Tämä oli se aika, josta puhuttiin pyhissä kirjoituksissa, lopun aika, ja Jumala puhui profeettansa kautta, kuten hän oli aina tehnyt, mutta tällä kertaa sana tuli ilmoituksella että ei ollut koskaan puhunut ihmiselle. Morsiamen osoitettiin, että monet asiat joita he etsivät, olivat jo ohi. Oli jo aika morsian “tehdä itsensä valmistanut.”

Jos tarkastelet valokuvaa tiede - hämmentävä pilvi voit nähdä siinä Herran Jeesuksen Kristuksen kasvot, hän katsoo ja on itään päin, hiuksilla kuin villa, kuten Ilmestyskirjan Johannes oli nähnyt hänet. Hän ei ilmestynyt nuorena miehenä kuten hän oli, kun hän roikkui ristillä kolmekymmentäkolme ikäisenä, mutta kuten hän, joka on maailman tuomari. Joillekin ihmisille voi olla vaikea vastaanottaa, mutta eikö se sano pyhissä kirjoituksissa monissa paikoissa että kun ihmisen poika paljastuu, kun hän ilmestyy, siellä on pilviä?
-----

Julistan tämän ikäisille ihmisille, että pyhät kirjoitukset lupaavat siellä on pilvi kytketty ulkonäkö Ihmisen Pojan maan päällä. Nyt tuon teille hätkähdyttävä uutinen että on ollut niin pilvi tällä vuosisadalla - pilvi, jota ei voida selittää tieteellä. Jos se voidaan selittää tieteellisellä periaatteella sitten en voinut uskoa mitä uskon tästä pilvestä, mutta selitystä ei ole. Minulle on kerrottu, jota mies, jonka uskon olevan Jumalan profeetta tähän ikään, Veli William Branham, että seitsemän enkeliä tulivat hänelle ja paljasti salaisuudet Ilmestyskirjassa, he saivat hänet kiinni ylös heidän keskellään ja jättää hänet, muodostunut tämä pilvi. Minulla ei ole syytä epäillä tätä selitystä. Pilvi oli liian iso, liian korkea, ja olisi sisältävän liikaa kosteutta ollakseen totta; mutta tosiasia on edelleen - se oli totta. Se oli yliluonnollista, ja Jumala lähetti sen merkkinä morsiamelle.

Käännetty otteet niistä... Acts of the Prophet. - Pearry Green

Lataa...   Miehet, onko tämä lopun merkki?

Lukea koko mioon...   "The acts of the Prophet"
- Pearry Green. (Englanti PDF)


Pilvi oli
liian iso,
liian korkea,
ja olisi
sisältävän
liikaa kosteutta
ollakseen totta;...Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Teot Profeetta sarjan.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoissa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.

   Raamattu Sanoo....

Katso, minä lähetän teille Elian, prophetan, ennenkuin se suuri ja hirmuinen Herran päivä tulee.

Hän on kääntävä isäin sydämet lasten tykö, ja lasten sydämet isäinsä tykö, etten minä tulisi ja löisi maahan kirouksella.

Malakian 4:5-6


   Viestit ladata....

Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


Tulenpatsaassa.

Yliluonnollinen Pilvi.

Teot Profeetta sarjan.

(PDFs)

Chapter 11
- The Cloud

(Englanti PDF)

Ennen...

Jälkeen...

Siellä he ristiinnaulitsivat hänet

Pääkallon paikalla.

  Syytös
(PDF)

William Branham
Life Story.

(Englanti PDF)

Pearry Green personal
testimony.

(Englanti PDF)

Avioliitto ja avioero.

(PDF)