Jumala on valkeus.


  Teot Profeetta sarjan.


Pearry Green.

1 Johanneksen 1:4-5,
4 Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
5 Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.

Johannes, rakastettu opetuslapsi Herran Jeesuksen Kristuksen, oli niin lähellä ystävä Jeesukselle että hän panisi usein päänsä Jeesuksen rintaan. Olemalla lähinnä häntä, hänen täytyi tietää, että Jeesus oli mies. Silti Johanneksen evankeliumi, joka on kirjoitettu ristiinnaulitsemisen jälkeen, ylösnousemus ja nousu Jeesuksen alkaa sanoin,

“Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala... Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa,”

Ilmeisesti Johannes oli kokenut ilmoituksen välisenä aikana hänen henkilökohtainen toveruuden Jeesuksen Nasaretilaisen kanssa, ja aika, jolloin hän kirjoitti evankeliuminsa. Johanneksen ilmestys jatkui, sillä hänen kirjeensä, hän kirjoittaa:

“Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus...”

Ensimmäinen Johanneksen tunsivat hänet miehenä, sitten sana, lopulta yhtä kevyt. Pyhissä kirjoituksissa tarkoitettu valo on se, joka hajottaa pimeyden, antaa yhden nähdä hänen hengellisillä silmillään.

Tutkikaamme Mooseksen kokemuksia Jumalan kanssa valona. Hänen ensimmäinen kosketus yliluonnolliseen ilmiöön Jumalan tuli, kun Jumala ilmestyi palavaan pensaaseen, mutta se ei ollut palanut. Mooses kääntyi syrjään nähdäkseen tämän asian joka uhmaa aisteja ja Jumala puhui hänelle, toimittamalla hänelle ohjeita että hänen oli vietävä israelilaisten luo Egyptiin. Seuraava tällainen tapaus tapahtui kun Mooses johti israelilaiset pois orjuudesta ja heidän kanssaan oli jonka tulipatsaassa yöllä ja pilvi päivällä. Pyhät kirjoitukset huomauttavat että Jumala ei poistanut kumpaakaan näistä ohjaavista merkeistä. Myöhemmin, kun Mooses nousi vuorelle etsimään Jumalaa, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että suuri pilvi peitti vuoren, “Ja Herran kirkkaus vuoren kukkulalla näytti israelilaisten silmissä kuluttavalta tulelta. Ja Mooses meni pilven keskelle ja nousi vuorelle. Ja Mooses oli vuorella neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä.” Kuten muualla pyhissä kirjoituksissa, tätä kutsutaan “Herran kirkkaudeksi”.

Hesekiel kertoi, että kun hän oli hengessä hän näki ”Jumalan näkyjä”. Hän puhui myös “pyörteestä... pohjoisesta, suuri pilvi, ja tulen taitto sinänsä, ja vaaleus oli siitä, ja sen keskeltä meripihkan värisenä, keskellä tulta.” (Huomaa pyörremyrsky pohjoisesta, ja muistele pyörremyrsky, joka tuli veli Branhamille, pohjoisesta, luku 12. [Katso: Maanjäristys Tuomio.]) Hesekiel puhuu valtaistuimesta 1:26-28: ssa ja että ulkonäkö henkilön valtaistuimella vyötäröltä alaspäin oli “tulen ulkonäkö” mutta vyötäröstä ylöspäin “kuten väri meripihka.”

Mooses mainitsee tulipalo, mutta ei mainitse meripihkan väriä kuten Hesekiel. Mutta mikä on tulen normaali väri? Sitä voidaan eri tavoin kuvata punertavaksi keltaiseksi, tai punertavan oranssi tai kellertävän vihreä, joka on meripihka.
-----

Jos tästä Johnin kokemuksesta on mysteeri [Ilmestyskirjan luvussa 1] ja seitsemännen enkelin ääni on mysteerien loppuun saattaminen, niin tämä mysteeri on tehtävä selväksi myös tälle sukupolvelle. Mikään muu sukupolvi ei todellakaan ole nähnyt, saati oli tallennettu filmille, tulipatsaassa. Siitä päivästä hänen syntymänsä, kautta Poikavuosinaan, ja hänen ministeriö, Veli Branham tutustui hyvin tämän valon ulkonäköön. Poikana hän ilmoitti värin olevan kellertävän vihreä. Lopulta hän huomasi, että kellertävän - vihreä kutsutaan meripihka. Valo ilmestyi monille ihmisille vuonna 1933 klo Ohiojoelle, mutta ei valokuvattu tuolloin. 24. tammikuuta 1950 Houston Texas, valokuva otettiin, että teki tallentaa valoa. Tämä valokuva tutkittiin herra George J. Lacy, FBI kyseenalaistettujen asiakirjojen tarkastaja, Houston Texas, ja lausutaan todistusvoimaiseksi.

Loppuvuodesta 1958, Jumala jälleen näyttämön valokuva hänen yliluonnollisesta valostaan klo Lakeport, Kaliforniassa, Fairground. Valokuvaaja, jolla on erinomaiset laitteet otti kaksi väriä laukausta veli Branhamin kun hän saarnasi. Ensimmäinen kuva oli normaali ja sisälsi kaikki kohtauksen yksityiskohdat: saarnatuolin, mikrofoni, veli Branham saarnaamiseensa sähkökytkin seinällä, ja suuri liljojen järjestely maljakossa lattialla saarnatuolin edessä.


Ennen...

Jälkeen...

Toinen kuva, samasta paikasta, sisälsi myös nämä yksityiskohdat, mutta se ei ollut normaali kuva. Tämä kuva on paljon lisää yksityiskohtia että sitä läsnäolijat eivät nähneet. Takana veli Branham, ja katsellen häntä alaspäin, on täydellinen profiilia kasvot joita voidaan kuvata, että Jeesuksen Kristuksen. Yliluonnollinen alttari ja seitsemän nuolla tulta joka puhutaan Ilmestyskirjan nimellä “Jumalan seitsemän henkeä” jotka ovat “valtaistuimen edessä”, ovat myös läsnä kuvassa. Liljat näyttävät kasvaneen suuri koko; ne ulottuvat nyt veli Branhamin pään yläpuolelle kuvassa (Kristus, hän on lilja laakson). Enkeli Herran näkyy myös tässä kuvassa junalla tulipalon edeten hänestä joka myös ympäröi veli Branham. Enkeli on nuolen tulia työntyy sormenpäistään.
-----


   Tulenpatsaassa.
   - Olkapään.

Takana sielun Harbour kirkko Dallas, Texas, Maaliskuussa 1964, toinen outo valokuva veli Branhamin otettiin, mikä paljasti yliluonnollisen valon. Valo esiintyi tässä valokuvassa outona tulen nuolaisena yli profeetan oikea olkapää. (Ihmiset, jotka tunsivat veli Branhamin tuntevat tosiasian että hän aina kantoi oikea olkapää pienempi kuin vasemman. Voitelu oli aina hänen oikealla puolellaan, missä Herran enkeli seisoi.)
-----

Alvernon Way Streetin kärjessä Tucson, on polku, joka johtaa ylöspäin osaksi massiivinen Catalina vuorten huipun nimeltään Finger Rock. Huippu on näkyvissä kaupungin. Helmikuussa 1965, veli Branham, jossa rasite hänen sydämensä pyytää lupaa saarnata avioliiton ja avioeron totuutta, kiipesi ylöspäin pitkin tätä polkua kanjoni alle Finger Rock.

Siellä hän etsi ahkerasti Jumalaa rukouksessa ja kun hän rukoili tuossa kanjonissa, suuri meripihkanvärinen pilvi, muotoinen kuin sateenvarjo, nähtiin laskeutuvan vuoren huipun yli ja nousevan uudelleen. Tämä esitys toistettiin kolme kertaa ja oli selvästi nähtävissä kaupungin. Koululaiset päästettiin pois koulusta neljäkymmentäviisi minuuttia katsomaan tätä ilmiötä. Se oli tällä kertaa, että veli Branham sai inspiraation palata Jeffersonvilleen ja saarnata avioliiton ja avioeron totuutta. Tämä mahtava ilmestys oli ehkä suurin sanoma kaikkien jotta Kristuksen morsian auttaa heitä oikaista elämäänsä. Jälleen kerran Jumala toimi kuten hän on toiminut koko historian ajan, esiintyvät tulipatsaaseen puhua mies, todistaa jälleen, että Jumala on valo.

Jos vain miehet näkisivät...

Käännetty otteet niistä... Acts of the Prophet - Chapter 13.
(Englanti PDF)


Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


Pearry Green personal
testimony.

(Englanti PDF)

Chapter 13
- God is Light

(Englanti PDF)

Ensin Johannes
tunsi Jeesuksen
ihmisenä, sitten
Sana, lopulta
yhtä kevyt.Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Teot Profeetta sarjan.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoissa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.