Kolmas Vedä.


  Mikä on kolmanneksi Vedä?.

Mikä on kolmanneksi Vedä?.

Vuonna 1956 veli Branham kuvattu visio, hänellä oli, jossa Herran enkeli alkoi osoittaa hänet kalastamaan. Tämä edusti kolme vaihetta hänen ministeriö - hän kutsui heitä "vetää", kuten te tekisitte vaikka kalastuksella. Ensimmäistä vetää oli merkki kädessään, kuvio "kolhuilta" osoittaa tauti henkilön oli. Toinen vetää oli paljastava sydänten salaisuudet. Tämä ei ole koskaan väärässä. Kolmas vetää, (joka saaliit iso kala), on, avaamisesta Sana, seitsemän sinettiä, ja paljastava mysteereistä, menetti alkaen ensimmäiseltä vuosisadalta.

Olemme sisällyttäneet teksti visio hän liittyvät, samoin kuin linkin koko viestin.

Tutustu myös ... Acts of the Prophet -Chapter 9 (Englanti PDF)


  Raamatun tutkimisen.

Meidän Osa näyssä.

On mielenkiintoinen tarina pyhistä kirjoituksista 1 Kings 19:15-16, jossa Herra puhuttelee Eliaa ja antaa hänelle kolme asioita tehdä. He ovat...

1. Voidella Hasael oltava kuninkaaksenne Syyrian.
2. Voidella Jeehu oltava kuninkaaksenne Israelin.
3. Voidella Elisalle oltava Jumalan profeetta.

Jakeissa 19-21 kyseisen luvun me näemme Eliaa voidellus Elisalle. Sitten vuonna 2 Kings 2 me näemme "sitä kuolema" (pyydystämiseen päässä) of Eliaa. Näyttää siltä, että Eliaa ei tehnyt muihin kaksi asiaa.

Sisään 2 Kings 8, huomaamme, että Elisalle voitelee Hasael kuninkaaksenne Syyrian. Sisään 2 Kings 9, Elisalle kysyy yksi profeettojen lapsia - ja gets hänet menemään voitelemaan Jeehu kuninkaaksenne Israelin.

Mysteeri on, että Jumala antoi komennot Eliaa, mutta ne toteuttivat Eliaa, Elisalle, ja uskovainen. Mutta Jumala määritteet näitä asioita Eliaa henki.

Samalla tavalla Elia tämän päivän kerrottiin asioita ja näyttää siltä että niitä ei ole täyttyneet, ja hän on lähtenyt paikalle, mutta Eliaa henki uskovissa pystyy suorittamaan ja tuoda läpäise "Herran Sanan".

Ansiosta Pastori A. Ruegg, Tauranga. tälle valaisevaa osassa.


  Kolmas Vedä Näky.

Kolmas Vedä Näky.

87 Nyt, merkitkää tämä muistiin. Tarkatkaa, kuinka se tulee tapahtumaan. Ymmärrättekö. Ja kun aloin kurottautua alas, minä olin jälleen poissa. Sitten, kun tulin tietoisuuteen, olin seisomassa kauniin järven rannalla, aivan kuin tämä teidän järvenne täällä kesällä, kun se on todella kaunis ja on vihreätä. Siellä oli kalamiehiä kaikkialla ympäri järven, ja he olivat kalastamassa, mutta he saivat vain pieniä kaloja.

88 Katsoin järveen, ja siellä olivat nuo suuret kauniit kirjolohet, ja minä sanoin: “Tiedän, että tämä on näky, mutta minä en voi ymmärtää noita kirjolohia.” Mutta minä sanoin: “Tiedätkö, minä uskon syvällä sydämessäni, että minä voin saada ne.” Niinpä minä otin ylös langan, mutta sen sijaan, että se olisi ollut siima, se oli ongenvapa; ja juuri silloin tuo, joka oli takanani, sanoi: “Nyt minä tulen opettamaan sinua miten kalastetaan, (kuinka saada nuo kirjolohet).”

89 Hän sanoi: “Kiinnitä viehe”, ja minä napsautin sen kiinni, Hän sanoi: “Nyt, heitä oikein pitkälle ulos.” (Kuunnelkaa nyt tarkasti.) “Oikein pitkälle ulos, syvään veteen.” Hän sanoi: “Kun olet tehnyt sen, niin anna vieheen ensin vajota alas ja sitten”, Hän sanoi, “vedä sitä hitaasti.” No niin, se on todellisen kalamiehen tekniikka.

90 “Sitten, kun teet niin, sinä tulet tuntemaan joitakin nykäyksiä siinä, mutta älä kerro kenellekään, mitä olet tekemässä. Pidä se takanasi. Sitten, kun jälleen tunnet näykkimistä”, Hän sanoi, “niin vedä sitä hieman, mutta ei liian voimakkaasti.”

91 Hän sanoi: “Ja sitten se tulee vedetyksi pois pieniltä kaloilta, ja kun ne hajaantuvat, se tulee kiinnittämään suuren kalan huomion, ja se tulee ottamaan sen.” Hän sanoi: “Sillä tavalla sinä tulet saamaan sen.” Ja Hän sanoi: “ Sitten, kun ne purevat kolmannen kerran, niin aseta koukkusi saalista varten.” Minä sanoin: “Ymmärrän.” Hän sanoi: “Mutta pysy hiljaa. Älä kerro kenellekään. Pysy hiljaa.” Sanoin: “Hyvä on.”

92 Minulla oli viehe kädessäni, ja kaikki nämä kalamiehet muuttuivat sananpalvelijoiksi, ja he kaikki tulivat ympärille sanoen: “Veli Branham, minä tiedän, että sinä tulet saamaan kalan.”

93 Tietenkin se sai minusta tuntumaan todella hyvältä, ja minä sanoin: “Oi, kyllä, minä olen kalamies; minä osaan pyydystää kalan.” Minä sanoin: “No niin, tässä on tapa, miten teidän tulee tehdä se. Te heitätte sen oikein kauaksi”, ja minä menin kauaksi ulos syvään veteen ja sanoin: “Nuo pienet kalat ovat hienoja, veljet, mutta me haluamme myös suuria..” Sanoin: “Katsokaahan, kun se uppoaa alas... Näettekö nyt, siellä se on; suunnilleen siinä, missä sen tulee olla. Katsokaapa nyt, siellä ovat nuo pienet kalat. Nyt, kun se näykkii jälleen, antakaa sille valtavan suuri nykäys.” Ja kun tein niin, vedin koko vieheen ulos vedestä. Ja kun tein niin, olin saanut kalan, mutta ihmettelin, kuinka se koskaan oli voinut ottaa viehettä suuhunsa, koska se näytti siltä kuin nahka olisi venytetty uistimen ylle, se oli suunnilleen samankokoinen kuin viehekin. Ajattelin: “Voi sentään.”

94 Juuri silloin, Tämä, joka oli puhunut takanani, astui ympäri minun eteeni. Se oli Hän, Herran Enkeli. Hänellä oli kädet ristissä rinnalla. Hän katsoi minua. Hän sanoi: “Juuri se, mitä Minä kielsin sinua tekemästä.” Sanoin: “Kyllä, se on totta.”

95 Hän sanoi: “Katsohan, tuo ensimmäinen nykäys oli, kun sinulla oli tapana panna kätesi ihmisten ylle ja kertoa heille, mikä heillä oli vikana.” Hän sanoi: “Toinen nykäys oli, kun sinä tietäisit sydämen salaisuudet, niin kuin Minä kerroin sinulle.” Hän sanoi: “Sen sijaan, että olisit pitänyt sen takanasi, sinä yritit selittää kaikkea siitä ja kertoa ihmisille, ja kun teit niin, niin sinä et tiennyt siitä yhtään mitään itsekään, ja kuinka sinä olisit voinut selittää sitä? Sinä olet aiheuttanut sen, että suuri joukko lihallisia jäljittelijöitä on noussut esiin, ja sinä näet mitä olet tehnyt.” Minä sanoin: “Herra, olen pahoillani. Olen niin pahoillani, en tiedä mitä tehdä.”

96 Olin vetämässä siimaa tällä tavalla, yrittäen oikaista ja selvittää sitä; ja Hän katsoi minuun ja Hän sanoi: “Älä nyt anna siimasi seota tämän kaltaisissa ajoissa.”

97 Minä ajattelin: “Ehkä Hän antaa minun yrittää uudestaan.” Ja minä sanoin: “Minä tulen varmasti olemaan varovainen”, ja kelasin siimaani sisään ja näin, että siihen oli todella tartuttu; ja sitten, kun Hän sanoi sen, juuri silloin tunsin itseni menevän korkeammalle, hyvin korkealle. Kun minut oli laskettu alas, niin olin teltassa ja seisoin siellä aivan suuren teltan yläosassa, en ole koskaan nähnyt sellaista telttaa! Näytti siltä kuin olisin juuri antanut alttarikutsun, alhaalla alttarilla; ja kun olin siellä alhaalla, minä katsoin, siellä oli satoja ihmisiä seisomassa alttarin ympärillä itkien, koska he olivat vastaanottaneet Herran Jeesuksen. He itkivät ääneen. Minä sanoin: “Oi, tuo on sitä, josta minä pidän, tuolla tavalla.”

98 Ja eräs todella ystävällinen herrasmies käveli puhujanlavalle, ja hän sanoi: “Sillä aikaa, kun veli Branham on lepäämässä hetken, me tulemme kutsumaan rukousjonon.” Ja hän sanoi: “Jokainen, jolla on rukouskortti alkaen määrätystä numerosta, seisköön oikealla puolella.” No niin, minä panin merkille tuon rukousjonon. Näytti siltä kuin se olisi mennyt teltan ympäri ja sitten jatkunut katua alaspäin, mikä rukousjono!

99 Minä katsoin sinne. (Mikä oli silloin vasemmalla puolellani, ja se olisi ollut oikealla puolellani, jos olisin seissyt puhujanlavalla.) Siellä oli levitettynä telttakankaan palanen, ja tämän telttakankaan takana oli neliömäinen rakennus, noin kolme metriä leveä, ja kuusi, seitsemän metriä pitkä, jotenkin sillä tavalla. No niin, minä seisoin ja katselin sitä.

100 Näin heidän tuovan erään rouvan paareilla, ja siellä oli eräs nainen, joka otti hänen nimensä ja tiedot paperille. Ja sitten siellä oli joku, joka tuli noutamaan häntä ja työnsi hänet lävitse. Seuraava mies, joka tuli lävitse, oli kainalosauvojen kanssa. Näin heidän menevän tuon pienen rakennuksen lävitse, ja toisella puolella tuo rouva tuli ulos kirkuen koko äänensä voimalla, työntäen näitä paareja. Sitten siellä oli eräs toinen nainen toisella puolella, näytti jotenkin tummatukkaiselta naiselta, ja hän kysyi: “Mitä tapahtui?”

101 Ja tuo nainen sanoi: “Minä en tiedä. Minä en voi sanoa, mitä tapahtui.” Hän sanoi: “Minä olen ollut halvaantuneena 20 vuotta, ja katsohan nyt. Minusta tuntuu kuin en koskaan olisi ollutkaan sairas.” Juuri silloin tuli ulos tuo mies, hyppien kainalosauvat käsissään. Minä katsoin sitä.

102 Juuri sitten... Nyt tässä on jotakin. Huomioikaa tarkasti. On ero Herran Enkelin ja tuon Valon välillä, koska kuulin jonkun liikkuvan, niin kuin se tekee, kun se tulee puhujanlavalle iltaisin. Jotenkin niin kuin, “whew”, “whew”, “whew”, ja on kuin tuli nuoleksisi ympäri, niin kuin nuoleksiva tuli. Se jätti minut, ja meni suoraan alas kuulijakunnan ylitse, ja meni ja seisahtui tuon pienen rakennuksen ylle, asettuen sen päälle. Ja kun se teki sen, niin Tämä, joka seisoi vierelläni, takanani, tuo sama ääni, tuo Enkelin ääni, Hän sanoi: “Minä tulen kohtaamaan sinut siellä, ja tämä on tuo kolmas nykäys, mutta kukaan ei tule tietämään siitä mitään.” Minä sanoin: “No niin, minä en ymmärrä miksi siellä. Miksi siellä?” Hän sanoi: “Se ei tule olemaan julkinen näytös tällä kerralla.” Minä sanoin: “Minä en ymmärrä tuohon suljettuun paikkaan menemistä, tuolla tavalla.”

103 Hän sanoi: “Eikö ole kirjoitettu Herramme sanoneen, että kun sinä rukoilet, niin älä ole kuin tekopyhä, joka haluaa tulla kuulluksi ihmisten edessä, vaan mene sisälle salaiseen kammioosi ja rukoile Isää, joka näkee salassa, ja Hän, joka näkee salassa, tulee palkitsemaan sinut avoimesti.” Se on tarkalleen Kirjoituksissa, joka kerta se on niin. Minä sanoin: “Minä ymmärrän.” Sitten Hän vei minut tähän paikkaan, asettaen minut alas tässä huoneessa, jossa olin, ja sitten Hän kertoi minulle, mitä tehdä kolmatta kertaa varten.

Niistä... 56-0408A Mikä on näky ?


   Raamattu Sanoo....

Alussa oli sana, ja se Sana oli Jumalan tykönä, ja Jumala oli se Sana.

Tämä oli alussa Jumalan tykönä.

Kaikki ovat sen kautta tehdyt, ja ilman sitä ei ole mitään tehty, joka tehty on.

Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus,

Johanneksen 1:1-4Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Profeetan teot -sarja.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.

Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


Profeetan Teot -sarja.

(PDFs)

Chapter 9
- The Third Pull

(Englanti PDF)

Ennen....

Jälkeen....

Chapter 15
-The Tent Vision

(Englanti PDF)

William Branham Life
Story.

(Englanti PDF)

Vuorenrinteellä ja
ruusupensaan
lumen Kiinassa.

Täysi miehuus
Kristuksessa
(PDF)