Miehet, onko tämä lopun merkki?

<< edellinen

seuraava >>

  Lopunajalla sarja.

Enkeleiden muodostelma.


William Branham.

Lue koko artikkeli in...
Miehet, onko tämä lopun merkki?

Ilmestys 10:7,
7 Mutta seitsemännen enkelin äänen päivinä, kun hänen äänensä alkaa kuulua, Jumalan salaisuus tulee täyttymään, niin kuin hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.

Nyt, koko matkan ajan on tapahtunut asioita, joita en ole voinut ymmärtää. Yksi niistä asioista, joita en ole voinut ymmärtää, oli se, kun olin pieni poika, ja nuo näyt tulivat ylleni. Näin niitä ja kerroin vanhemmilleni asioita, joita tulisi tapahtumaan. He ajattelivat, että olin hermostunut. Mutta outoa oli se, että tapahtui juuri sillä tavalla kuin Se oli sanonut sen. Te sanotte: “Tpahtuiko se ennen kääntymystäsi?” Kyllä. “Lahjat ja kutsumukset ovat ilman parannuksen tekemistä”, sanoo Raamattu. Te olette syntyneet tähän maailmaan jotakin tarkoitusta varten. Teidän katumuksenne ei tuo lahjoja, ne ovat ennalta määrättyjä teille. Nyt, matkan varrella, kun olin pieni poika, minulla oli kaipaus. Olin tyytymätön siihen seutuun, jossa asuin. Jotenkin kaipasin mennä länteen.

-----
Sen on täytynyt tapahtua kello kymmeneltä päivällä, kun vaimoni yritti päästä sisälle huoneeseen. Ja se tapahtui. Menin näkyyn tuona aamuna ja jollakin tavalla... Muistakaa nyt, se ei ollut mikään uni. Unien ja näkyjen välillä on ero. Te näette unta nukkuessanne. Näyt tulevat, kun te ette nuku. Me olemme syntyneet sillä tavalla. Tavallinen ihminen, kun hän näkee unta, se tapahtuu hänen alitajunnassaan. Ja hänen alitajuntansa on kaukana hänestä. Hänen aistinsa toimivat niin kauan kuin hän on ensimmäisessä tajunnassaan. Tässä tajunnassa te olette normaali. Te näette, maistatte, tunnette, haistatte ja kuulette, mutta kun te olette alitajunnassanne, unessa, te ette näe, maista, tunne, haista ettekä kuule. Mutta on jotakin, kun te näette unta, jonka te muistatte tullessanne takaisin tähän tajuntaan. Siellä on muisti, niin että te muistatte jotakin, mitä olette uneksineet vuosia sitten. Tavallinen ihminen on sillä tavalla. Mutta kun Jumala ennalta määrää jotakin, silloin tämä alitajunta ei ole jossakin kaukana tämän näkijän kohdalla, vaan molemmat tajunnat ovat yhdessä. Näkijä ei näyssä vaivu uneen, hänen aistinsa yhä toimivat, ja hän näkee sen.

-----
No niin, tässä näyssä, josta olin puhumassa, minä katsoin ja näin jotakin outoa. Näytti aivan siltä kuin pieni Joosefini olisi ollut vierelläni. Minä olin puhumassa hänelle. Nyt, jos te oikein todella tarkasti katsotte tuota näkyä, te tulette näkemään, miksi Joosef seisoi siellä. Minä katsoin, ja siellä oli suuri pensas. Ja tässä pensaassa oli lintuja muodostelmassa, pienen pieniä lintuja, noin puolen tuuman pituisia ja puolen tuuman korkuisia. Ne olivat pieniä veteraaneja. Niiden pienet höyhenet oli lyöty alas. Ylimmällä oksalla oli noin kaksi tai kolme, seuraavalla oksalla kuusi tai kahdeksan ja seuraavalla oksalla viisitoista tai kaksikymmentä, ne tulivat alaspäin pyramidin muodossa. Nuo pikku kaverit, pienet sanansaattajat, olivat loppuun kuluneita. Ne katselivat itään päin.

Ja tuossa näyssä minä olin Tucsonissa, Arizonassa, tuossa näyssä, sillä niin oli tarkoituksella, etten voisi olla näkemättä missä olin. Minä olin nyppimässä itsestäni erämaasta tulleita hiekkatakiaisia [Sand burr = otaharjaheinä.]. Minä sanoin: “Tiedän, että tämä on näky, ja tiedän, että olen Tucsonissa. Ja minä tiedän, että nuo pienet linnut esittävät jotakin.” Ja ne katselivat itään päin. Yhtäkkiä ne saivat mieleensä lähteä lentoon ja ne menivät pois itää kohden.

Niin pian kuin ne lähtivät, tuli muodostelma suurempia lintuja. Ne näyttivät kuin kyyhkysiltä suippoine siipineen ja olivat jotenkin harmaan värisiä, hieman vaaleamman värisiä kuin nämä ensimmäiset pienet sanansaattajat olivat olleet. Ja ne tulivat nopeasti itää kohden. Heti niiden kadottua näköpiiristäni, käännyin jälleen katsomaan länteen päin, ja siinä se tapahtui. Tapahtui räjähdys, joka käytännössä ravisteli koko maata! Älkää nyt kadottako tätä! Ja te ääninauhoilla, olkaa varmoja, että te ymmärrätte tämän oikein! Ensimmäiseksi, räjähdys! Ajattelin sen kuulostavan kuin äänivallilta tai miksi tahansa sitä kutsutaankin, kun lentokone ylittää äänen nopeuden, ja ääni tulee takaisin maahan. Se vapisutti kaikkea, kuin olisi jylissyt. Sitten se on voinut olla kuin suuri ukkosenjyrähdys ja salaman kaltainen. En nähnyt salamaa. Kuulin vain tuon suuren räjähdyksen, joka kuulosti siltä kuin se olisi ollut etelään minusta, Meksikon suunnalla.

Mutta se ravisteli maata, ja kun se teki niin, minä yhä katselin länttä kohden kauaksi iankaikkisuuteen. Näin jotakin tulevan muodostelmana. Näytti siltä kuin ne olisivat olleet pieniä pisteitä. Niitä ei voinut olla vähempää kuin viisi eikä enempää kuin seitsemän. Mutta ne olivat pyramidin muodossa ja tulivat samalla tavoin kuin nämä sanansaattajatkin. Ja kun niin tapahtui, Kaikkivaltiaan Jumalan voima nosti minut ylös kohtaamaan niitä. Voin nähdä Sen. Se ei ole jättänyt minua. Kahdeksan päivää on mennyt, enkä vieläkään voi unohtaa sitä. Koskaan ei ole mikään vaivannut minua niin kuin tämä. Minun perheeni voi kertoa sen teille.

Saatoin nähdä noiden enkeleiden, noiden, joilla oli taaksepäin kapenevat siivet, kulkevan ääntä nopeammin. Ne tulivat Iankaikkisuudesta sekunnin murto-osassa, kuin silmänräpäyksessä. Ei ollut tarpeeksi aikaa edes räpäyttää silmää, vain vilaus ja ne olivat siellä. Minulla ei ollut aikaa laskea niitä. Minulla ei ollut aikaa. En ehtinyt kuin katsoa. Mahtavia, suuria, voimakkaita enkeleitä, lumivalkoisia! Siivet supussa ja ne pitivät ääntä: “Whew, whew.” Ja kun se tapahtui, minut temmattiin ylös tähän pyramidimuodostelmaan. Minä ajattelin: “No niin, se on sitten tässä.” Ruumiini oli kokonaan tunnoton. Ja minä sanoin: “Oi, tämä merkitsee sitä, että tulee tapahtumaan räjähdys, joka tulee tappamaan minut. Minä olen nyt tieni päässä. Minä en saa kertoa perheelleni, kun tämä näky jättää minut. Minä en halua, että he tietävät siitä, mutta taivaallinen Isä on antanut minun tietää, että aikani on nyt lopussa. Minä en tule kertomaan perheelleni, jotteivat he olisi huolissaan minusta: ‘Koska hän aikeissa lähteä.’ Ja nämä Enkelit ovat tulleet noutamaan minua, ja menetän nyt henkeni melko pian jonkinlaisessa räjähdyksessä.”

Sitten se tuli minulle, kun olin tässä muodostelmassa: “Ei, siitä ei ole kysymys. Jos se olisi tappanut sinut, se olisi tappanut Joosefinkin, ja voin kuulla Joosefin kutsuvan minua.” Sitten käännyin jälleen ja ajattelin: “Herra Jumala, mitä tämä näky merkitsee?” Minä ihmettelin. Ja sitten se tuli minulle (se ei ollut mikään ääni), se vain tuli minulle. “Oi! Ne ovat Herran Enkeleitä, jotka tulevat antamaan minulle uuden tehtävän!” Ja ajatellessani sitä kohotin ylös käteni ja sanoin: “Oi Herra Jeesus, mitä Sinä tahdot minun tekevän?” Ja näky jätti minut. Melkein tuntiin en voinut tuntea mitään. Nyt, te ihmiset tiedätte, millaisia Herran siunaukset ovat. Mutta Herran voima on kerta kaikkiaan erilaista, Herran Voima tuon kaltaisissa tapauksissa. Olin tuntenut sen monta kertaa aikaisemmin näyissä, mutta en koskaan sillä tavalla. Se tuntuu aivan kuin kunnioittavalta pelolta. Olin niin peloissani, että olin kuin halvaantunut näiden olentojen läsnäolossa.

Nyt, te ihmiset tiedätte, millaisia Herran siunaukset ovat. Mutta Herran voima on kerta kaikkiaan erilaista, Herran Voima tuon kaltaisissa tapauksissa. Olin tuntenut sen monta kertaa aikaisemmin näyissä, mutta en koskaan sillä tavalla. Se tuntuu aivan kuin kunnioittavalta pelolta. Olin niin peloissani, että olin kuin halvaantunut näiden olentojen läsnäolossa. Minä sanon totuuden. Niin kuin Paavali sanoi: “Minä en valehtele.” Oletteko koskaan saaneet minua kiinni siitä, että olisin sanonut jotakin väärää jostakin sen kaltaisesta? Jotakin on tapahtumaisillaan! Jonkin ajan kuluttua sanoin: “Herra Jeesus, jos saan surmani, anna minun tietää se, niin en kerro siitä perheelleni, mutta jos se on jotakin muuta, anna minun tietää se.” Vastausta ei kuulunut.

Sen jälkeen kun Henki jätti minut ehkä noin puolen tunnin tai enemmänkin jälkeen, minä sanoin: “Herra, jos sitten on niin, että tulen kuolemaan, ja Sinä olet päättänyt työn kanssani maan päällä, ja minut tullaan ottamaan nyt kotiin. Jos niin on, niin se on hienoa. Se kyllä sopii.” Niinpä sanoin: “Jos niin on, niin anna minun tietää se. Lähetä Voimasi uudestaan ylleni. Silloin tiedän, etten kerro siitä perheelleni tai kenellekään, koska Sinä valmistaudut tulemaan ja tempaamaan minut pois.” Ja minä... Mitään ei tapahtunut. Odotin hetken. Sitten minä sanoin: “Herra Jeesus, jos se ei merkinnyt sitä, ja se merkitsee sitä, että Sinulla on jokin tehtävä minua varten, ja se tullaan paljastamaan minulle myöhemmin, silloin lähetä Voimasi.” Ja se melkein heitti minut ulos huoneesta!

Löysin itseni jostakin nurkasta. Saatoin kuulla vaimoni jossakin yrittävän ravistella ovea. Makuuhuoneen ovi oli lukossa. Ja minulla oli Raamattu avoinna ja olin lukemassa... En tiedä, mutta uskon, että se oli Roomalaiskirjeen 9. luvun viimeisestä jakeesta: Katso, Minä lasken Siioniin kulmakiven, kompastuskiven, kalliin kulmakiven, ja kuka tahansa, joka uskoo Häneen, ei ole joutuva häpeään. Minä ajattelin: “Onpa outoa, että olin lukemassa sitä.” Henki yhä kuljetti minua huoneessa. Minä suljin Raamatun ja seisoin siellä. Menin ikkunan luo. Kello oli noin kymmenen aamulla tai hieman yli. Ja minä kohotin käteni ja sanoin: “Herra Jumala, minä en ymmärrä. Tämä on outo päivä minulle. Ja minä olen meikein poissa tolaltani.” Minä sanoin: “Herra, mitä se merkitsee? Salli minun lukea se uudestaan, jos se olet Sinä.” Tämä kuulostaa nyt lapselliselta! Otin Raamatun ja avasin sen. Ja siinä se oli jälleen, tuo sama paikka, jossa Paavali oli kertomassa roomalaisille, että juutalaiset yrittivät saada sen aikaan tekojen avulla, mutta se tapahtuu sen uskon kautta, jolla me sen uskomme.

-----
Minä uskon, että Ilmestyskirjan kymmenennen luvun Seitsemäs Enkeli on Seitsemännen Seurakunta-ajanjakson Sanansaattaja Ilmestyskirjan kolmannen luvun 14. jakeessa. Muistakaa... No niin, sallikaa minun lukea se... Nyt, tämä oli Seitsemäs Enkeli.
Mutta seitsemännen enkelin äänen päivinä, (seitsemäs jae) ...kun hänen äänensä alkaa kuulua, Jumalan salaisuus tullaan päättämään, niin kuin hän on ilmoittanut sen palvelijoillensa profeetoille.
No niin, pankaa merkille, että tämä oli enkeli, ja se on Seitsemännen Seurakunta-ajanjakson enkeli, koska tässä sanotaan, että se on Seitsemännen Seurakunta-ajanjakson Seitsemäs Enkeli. Jos haluatte nähdä, missä tuo enkeli on, Ilm. 3:14 se on “Laodikean Seurakunnan enkeli”.

-----
Nyt, ennen kuin alamme tämän, oletteko te väsyneitä? Haluaisitteko nousta seisomaan muuttaaksenne asentoa? [Seurakunta sanoo: “Ei.”] Kuunnelkaa nyt tarkasti. 241 Tämä Seitsemäs Enkeli, Ilmestyskirja 10:7, on Seitsemännen Seurakunta-ajanjakson Sanansaattaja. Näettehän? Tarkatkaa nyt sitä tässä. Mutta seitsemännen enkelin äänen päivinä, kun hänen äänensä alkaa kuulua, Jumalan salaisuus tulee päätetyksi,.. 242 Nyt kun tämä sanansaattaja tässä, tämä Seitsemäs Enkeli, kuuluttaa sanomansa Laodikean Seurakunnalle. Huomatkaa millainen hänen sanomansa on. No niin, sitä ei annettu Ensimmäiselle Enkelille, ei Toiselle Enkelille, Kolmannelle, Neljännelle, Viidennelle eikä Kuudennelle, mutta Seitsemäs Enkeli oli se, jolla oli tällainen sanoma. Mistä oli kyse? Huomatkaa hänen sanomansa laatu, se tuli päättää kaikki Jumalan salaisuudet, jotka ovat kirjoitettuna Kirjassa. Seitsemäs Enkeli kokoaa kaikki salaisuudet, jotka ovat olleet kadoksissa näiden organisaatioiden ja kirkkokuntien kautta. Seitsemäs Enkeli kokoaa ne ja päättää koko salaisuuden. Niin Raamattu sanoo: “Hän päättää kirjoitetun Kirjan salaisuuden.”

-----
Muistakaa, että tämä sanansaattaja oli Seitsemäs Enkeli ja hänen tuli ottaa kaikki salaisuudet ja kerätä ne yhteen. Huomatkaa. Seitsemännen Enkelin tuli ravistella Laodikean rikasta seurakuntaa. “Minä olen rikas, minulle on lisääntynyt tavaraa, eikä minulla ole tarvetta mistään.” Hän sanoi: “Sinä olet viheliäinen, kurja, köyhä, sokea ja alaston etkä tiedä sitä.” Se oli hänen sanomansa. Oi Jumala, lähetä meille peloton profeetta NÄIN SANOO HERRAn kanssa, niin että vahvistettu Jumalan Sana tulee näkyviin sen kautta ja todistaa, että hän on Jumalan lähettämä. Ja kun hän tulee, hän tulee ravistelemaan tuota ajanjaksoa. Varmasti tulee. Hän tulee saamaan tuon Laodikean Seurakunnan nousemaan häntä itseänsä vastaan. Aivan varmasti. He tekivät niin jokaisessa ajanjaksossa. Se ei tule muuttumaan tässä ajanjaksossa. Sen on pakko olla samoin.

Lue koko artikkeli in...
Miehet, onko tämä lopun merkki?

Katso myös:... Yliluonnollinen Pilvi.


   Raamattu Sanoo...

Ja silloin näkyy Ihmisen Pojan merkki taivaassa, ja silloin kaikki sukukunnat maassa parkuvat ja saavat nähdä Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvissä suurella voimalla ja kunnialla.

Matteuksen 24:30Viesti Napa....Valitse kieli ja ladata ilmaiseksi viestejä Veli Branham.


Kristuksen Salaisuutta.

Englanti Uutiskirjeen
Sivusto.

Ilmestyskirja.

 

Jumala ja Tiede.
+ Arkeologia.

Ylöstempaus on
Tulossa.

Suuret Opetukset
Viestin.

Hyviä Uutisia.
Jeesus kuoli teidän
rikoksenne.

Vesikaste.

 
 

Yliluonnollinen Pilvi.

Tulenpatsaassa.

Shekinah Jumalan
Kunnia.

 

Suurin Uutinen
Historiassa.
(Hauta on Tyhjä.)

Edelläkävijöitä.

Jumala on valkeus.

Jumaluus Selitettynä.

 

Perisynti.
Oliko se an omena?

Teot Profeetta sarjan.

 

Enkeli ilmestyy.

Seitsemän
Seurakuntajaksoissa.

Seitsemän Sinettiä.

Joulua Sarja.

Elävä Sana Sarja.

Lopunajalla sarja.

Mytologia.

 

Kolmas Vedä.

Jumalan nimeä.

Nooan Arkki.

Nykyinen tutkimus.

Jumalan ja Historia
sarja. Index. Daniel.

Kristillinen Kävellä
Sarja.

Jumala ja Tiede.
- Evolution.

Geologia.
Todisteita Nooan tulva.

Kuolema. Mitä sitten
tapahtuu?

Patmosnäky.

 

Jumala ja Tiede.
Mikrobiologia.

Jumala ja Tiede.
Kosmologia.

Jumala ja Tiede.
Dinosaurus myytti.

Viestiluettelomme.

 

Äänelle kyseinen merkki.

Profeetan syyttömäksi todistaminen.

Maanjäristys Tuomio.

Jumalallista
parantamista.

Raamatullinen
geologia.

 

Arkeologia.
Sodoma ja Gomorra.
Avioliitto ja avioero.

Klikkaa kuvaa lataa PDF tai täysikokoinen kuva.


Teot Profeetta sarjan.

(PDFs)

Miehet, onko tämä
lopun merkki?

(PDF) - Mt Sunset.
Missä pilvi ilmestyi.

Chapter 14
- Sabino Canyon

(Englanti PDF)

Chapter 11
- The Cloud

(Englanti PDF)

William Branham
Life Story.

(Englanti PDF)

How the Angel came
to me.
(Englanti PDF)