Živa beseda serije Indeks.

  Živa beseda serije.

Vizija neveste.


William Branham.

Preberite celoten račun v...
Porodne bolečine.

Sveto Pismo pravi, da se je Njegova žena ob koncu dobe pripravila. Kako se je lahko pripravila? Da bi postala Njegova žena. In kaj je naredila? Kakšna oblačila je obleka? Njegovo lastno Besedo. Oblečena je bila v Njegovo pravičnost. To je to, kar je. Vidite? Vizija. Poglejte, pravkar končujemo. Želim povedati to stvar, preden bom končal. To je, kar me vodi, da vam povem. Imam: »Tako govori Gospod.« Če bi človek hotel to povedati brez... Če bi on to postavljal na osnovi svojega osebnega razmišljanja, bi bil dvoličen in bi zaradi tega moral oditi v pekel. Res je. Če bi on poskušal pridobiti skupino ljudi, ugledno skupino ljudi, kot je ta in jo poskušal zavesti, torej, bi bil hudič v človeškem telesu. Bog ga nikoli ne bi nagradil. Ali mislite, da bi Bog hotel nagradil hudiča ali laž? Nikoli! Vidite, to gre iznad njihovih glav in tega ne dobijo in On potegne izbrane ven.

Poglejte na vse preroke skozi dobe - kako je On dobil izbrane. Poglejte, če gremo tja nazaj vse do reformacije, kjer je rimskokatoliška cerkev na grmadi sežgala Ivano Orleansko, kot da bi bila čarovnica. To je res. Pozneje so ugotovili, da to ni bila, bila je sveta. Seveda, oni so naredili pokoro - izkopali so telesa duhovnikov ter jih vrgli v reko, veste, ampak to se ne bo poravnalo v Božjih knjigah. Ne! Oni so prav tako poimenovali svetega Patrika, vidite, ampak on je približno toliko, kot jaz. Torej, opazili smo... Poglejte njegove otroke, poglejte na njegovo mesto, poglejte, koliko je ubitih, poglejte na mučeništva in koliko jih je bilo tam ubitih. Poglejte, ali ni tako? Ampak trditve ljudi, da to ni bilo tako; to je, kar Bog reče in to potrdi kot resnico. Vse stvari dokaže. Trdno držite to, kar je dobro.

Torej, tukaj smo izvedeli, da sem pred nekaj meseci nekega jutra odšel iz hiše in prišla je vizija. In izzivam kogarkoli tukaj, ki pozna vsa ta leta in pove, ali mi je Gospod kdaj dovolil reči: »Tako govori Gospod,« če se to ne bi zgodilo. Kdo od vas ve, da je to resnica? Dvignite svoje roke. Ali bi kdo lahko govoril nasprotno? To je res. Ne ozirajte se na glasnika, poglejte raje na sporočilo. To je, kaj je to. Ne gre za to. Ne glejte majhne plešaste glave (saj veste) te osebe, ker je to samo človeško bitje, saj veste, in mi vsi smo pravzaprav enaki. Toda bodite pozorni, kaj se dogaja. Poglejte na to, kaj to oznanja. Bil sem v viziji. Torej, jaz vem, da ljudje govorijo različne stvari in mi vemo, da veliko od tega ni res. Jaz ne morem odgovarjati za to, kar nekdo drug reče. Odgovarjati moram za to, kar jaz povem. In jaz lahko samo povem, če je to resnica ali ni in jaz sem tisti, ki je za to odgovoren in ne, kaj nekdo drug pove. Jaz ne morem nikogar soditi. Jaz nisem poslan, da bi sodil, ampak da bi pridigal Sporočilo.

Poglejte, imel sem predogled cerkve. Bil sem vzet od nekoga, ki ga nisem mogel videti in bil sem postavljen više, kot na nek podstavek. Slišal sem najslajšo glasbo, ki sem jo kdajkoli slišal. In pogledal sem, kjer so prihajali..., ena skupina mladih dam, približno - videti je bilo, oh, v starosti okrog dvajset let (osemnajst, dvajset) in vse so imele dolge lase in bile so urejene v različnih oblekah (tip oblek) in v mimohodu so stopale popolnoma v skladu s to glasbo, kot je le bilo mogoče. In šle so z moje leve strani okrog tega tako in jaz sem jih gledal. In pogledal sem tja, da bi videl tistega, ki je govoril z mano, toda nisem mogel videti nikogar. Potem sem slišal rock'n'roll skupino, ki je prihajala. In ko sem pogledal tja čez z moje desne strani, so prihajale na ta način (vračale so se nazaj), tu so prihajale cerkve sveta. In nekatere... Vsaka izmed njih je nosila svoj prapor, od koder so bile - bilo je videti, kot nekaj najbolj umazanega, kar sem kdajkoli v življenju lahko videl. In ko je prišla ven ameriška cerkev, je bila to najbolj grozljiva stvar, ki sem jo kdajkoli videl. Nebeški oče je moj Sodnik. Na sebi so imele te nepristojne sive predpasnike (kot nekatere izmed barskih deklet), brez zadnjega dela tu zgoraj, držeč to gor kot kos sivega koščka papirja in podobne domorodskemu plesu - obarvane, kratko ostriženih las, s prižganimi cigareti in se zvijale, kot da so hodile v rock'n'rollu.
In jaz sem dejal: »Ali je to cerkev Združenih držav Amerike?«
In glas je dejal: »Da, res je.«

In ko so šle mimo, so morale to držati na ta način in postaviti papir iza sebe, ko so odhajale mimo. Začel sem jokati. Pomislil sem: »Ves moj trud in vse, kar sem naredil in vse, kar smo mi pridigarji storili skupaj...« In bratje, ne vem, kako močno verjamete tej viziji, toda to je zame resnica, to je vedno potrjeno, da je resnica. Ko sem to videl in vedel, kaj se dogaja, je bilo moje srce v meni kot zlomljeno. »Kaj sem naredil? Kako sem lahko to zgrešil? Jaz sem stal prav na tej Besedi, Gospod, in kako bi jaz lahko naredil...« Mislil sem: »Zakaj bi mi nedolgo tega dal vizijo in me videl tam?« In dejal sem: »Dobro, ali bodo morali biti sojeni?« In On je dejal: »Pavlova skupina prav tako.«
Dejal sem: »Jaz sem pridigal isto Besedo kot on. (Krščanski poslovneži so ponesli del tega.) In dejal sem: »Zakaj? Zakaj je to moralo biti tako?« In videl sem to skupino prostitutk, kako gredo mimo - vse so bile oblečene tako in se imenovale cerkev Miss ZDA. Jaz sem se onesvestil.

Potem sem neposredno zaslišal to zares lepo glasbo, ki je ponovno prihajala in tukaj je prišla ta ista drobna Nevesta, ki je znova šla mimo. On je dejal: »To je tisto, kar bo kljub temu prišlo ven.« In ko je šla mimo, je bila natanko takšna kot tista, ki je bila na začetku - stopala je v korak z glasbo Božje Besede in šla mimo. In ko sem to videl, sem stal tam z obema rokama v zraku in jokal na ta način. In ko sem znova prišel k sebi, sem stal tam zunaj na svoji verandi in gledal naravnost čez polje. Torej? Ona mora biti ista Nevesta, iste vrste, zgrajena iz istega materiala, kot je bila na začetku. Sedaj berite iz Malahije 4 in poglejte, če nismo določeni, da imamo sporočilo v zadnjih dneh, ki bo obrnilo srca otrok nazaj k očetom - nazaj k originalnemu sporočilu Binkošti: Besedo za Besedo. Bratje, mi smo tukaj. Torej, ta cerkev bi naj dobila znak. In to je zadnji znak, mi to najdemo v Pismu... Vidite? Torej. V tej Laodicejski dobi je bila velika porodna bolečina. To je rojeno v... Cerkev se ponovno rojeva.

To ne bo nikoli ponovno organizacija. Vsakdo ve, vedno ko je prišlo sporočilo... Vprašajte zgodovinarje. Potem ko je sporočilo odšlo, je iz tega izšla organizacija. Oh, Aleksander Campbell in vsi drugi, Martin Luther in ostali - oni so naredili iz tega organizacijo. In po navadi gre sporočilo približno samo 3 leta - prebujenje. To pa se premika že 15 let in iz tega ni nastala nobena organizacija. Zakaj? Luščina je bila zadnja. Mi smo na koncu. Ali vidite porodne bolečine? Vidite, kaj se dogaja? Samo ostanek bo ponesen ven. Samo ostanek bo prepeljan ven. In zato jočem, se napenjam in potiskam in dajem na stran vse človeške koristi tega sveta, da bi našel milost pri Bogu in da bi se pomikal samo v Njegovi Besedi. Ona je v bolečinah. To je, kar se dogaja. Ona se pripravlja na rojstvo. Ona mora narediti svoj izbor. Rokopis je na zidu. Mi vidimo, da je zemlja skoraj pripravljena za odhod. To je res. In mi vidimo cerkev, ona je tako gnila; ona je skoraj pripravljena za odhod. In porodna bolečina je nad vsem tem - nad svetom in nad cerkvijo. In rojen mora biti novi svet in rojena mora biti nova Cerkev, ki bo šla proti Mileniju. Mi to vemo.

Poglejte. Bog ji daje (in poslušajte to sedaj pazljivo, jaz zaključujem) njen končni znak, njeno končno sporočilo. Njen končni znak je, da mora priti v stanje, kot je bilo na začetku. Svet, cerkev... Poglejte, kako je bilo to na začetku, vsa njihova leta brez - od Malahije do Jezusa. Poglejte na njo skozi vsa ta leta in poglejte to vse nazaj o tem, s korupcijo, ki je v tem. Poglejte na zemljo, kako je bilo to ob vsakem času, kot je bilo to v Noetovih dneh in tako dalje. Mora biti na isti način, v istem tipu in mi to vidimo. »Tako kot je bilo v Noetovih dneh...« Mi vidimo vse te stvari kot primer.

Preberite celoten račun v...
Porodne bolečine.


Misterij Kristusa.

Angleško spletno glasilo.

Knjiga Razodetje.

 

Boga in Znanosti serije
Indeks - Arheologija.

Slast bojnega se bliža.

 

Glavni nauk iz na sporočilo.

Nadnaravno Oblak.

Stupu od ognja.

Dobra novica. Jezus
je umrl za vaše grehe.

Vodni Krst.

 

Boœje trojice pojasnil.

Živa beseda serije.

Sedem cerkvenih dob.

Sedem pečati.

Bog ima osebno Ime.
Kaj je Božje ime?

Kovčeg Noja.

Arheologija.
Sódomo in Gomóro.

Mitologija.

Prvotni greh.
Je jabolko Je bilo?

Bileamova Doktrina.

Ta Žena Jezabela.

Naša starost Laodiceje.

Kristus Zunaj Cerkve.

Nauk Nikolajevcev.

Smrt. Kaj potem?

Skrivnost Babilona.

Vizija s Patmosa.

   Je Pismo pravi...

Resnično, resnično vam pravim, da boste jokali vi in plakali, a svet se bo radoval; vi pa bodete žalostni, ali žalost vaša se premeni v radost.

Žena, kadar rodi, ima žalost, ker je prišla njena ura; toda ko porodi dete, se ne spominja več bridkosti od veselja, da se je rodil človek na svet.

Janez 16:20-21


Klikni na sliko za prenos polni velikosti slike ali dokumenta PDF.


Acts of the Prophet

(PDF Angleščina)

Marriage and Divorce.

(PDF Angleščina)

William Branham
Life Story.

(PDF Angleščina)

Kako je prišel angel
k meni in služba,
ki mi je predana.

(PDF)


Pesto Sporočila... Izberite jezik in naložite brezplačno sporočil iz Brata Branham.