Najveća Vijest u Povijesti.

( Grob je Prazan )

<< prethodna

sljedeće >>

   Izvješće oka svjedok - Marija.

Izvješće oka svjedok - Marija.

Moje ime je Marija. Prošlog četvrtka navečer vlada održala hitan suđenje i osudili Isusa na smrt razapinjanjem. U petak, kao što je pogubljen, čak i sunce se onesvijestio satima, jako nam je strah. Bio je dobar čovjek i nije zaslužio umrijeti kao što je to. Bilo je mnogo stvari on je rekao da nisam razumio, ali sam znao da je u mom srcu da je ono što je govorio bila je istina. Postoje mnoge stvari koje sam još uvijek ne razumiju, ali ja vjerujem u to. Mnogo puta da je ovo bio pravi prorok, Bog pokazao.

Prošle nedjelje sam se osjećao vrlo depresivno, kao što sam napravio moj put do groba da se pomoli. Bio sam šokiran pronaći stražari otišli, a kamen koji pokriven ulaz je bio odmaknut. Trčao sam reći Petra i Ivana, a oni su se vratili na grob sa mnom. Nakon što su otišli kući, pao sam na koljena, na ulazu u grob i plakala. Tada sam vidio dva muškarca u sjajnom odjećom, sjedi u grobu. Pitali su me zašto sam plakala. "Oni su odveli mog gospodara.", Odgovorio sam. I onda se okrenuo da ode. Bio sam siguran da je netko morao ga je ukrao daleko. Osjećao sam se kao da cijeli moj svijet se urušila oko mene. Uskoro sam bio svjestan muškarca u blizini. Mislio sam da je on bio vrtlar i molio bih da im se dopusti da se njegovo tijelo. Tada je govorio moje ime, a ja sam znao da je to on. Nitko ne može govoriti poput njega. On je rekao da je uskrsnuo kao što je i rekao nam je, sjetio sam stvari je rekao da nas prije. Bio sam toliko oduševljen da Bog ne bi dopustio smrti da ga držite. Ne mogu prestati radosni i govoriti o njemu. Znam da je on doista Mesija. Što pobjeda. Hvalite Gospodina.


   Izvješće očiju svjedoka - Rimski Vojnik.

Izvješće očiju svjedoka - Rimski Vojnik.

Ne mogu vam dati moje ime. Ako sam učinio bi me guverner pogubljen. Bio sam dodijeljen provoditi raspeće u petak, a onda raditi stražu na grob. Bio sam na rano jutarnje smjene u nedjelju ujutro, kada je potres.Kamen brtvljenje grob probio metalne igle ga pričvršćuju i otkotrljao dalje od vrata. Dva muškarca u sjajnom odjećom sjedio na kamenu. Sve nas je pao na zemlju kao veliki strah obuze nas. Moje srce preskače tuku u očima njih. Provjerili smo u grad i rekli ove stvari na našim zapovjednicima. Rekli su nam reći da je zaspao, a da je došao i ukrao tijelo njegovi sljedbenici. Znam da to nije istina, ali su nam platili puno novca da šuti.


   Izvješće očevidac - Peter.

Izvješće očevidac - Peter.

Osjećao sam se tako loše, i gorko sam zaplakala nakon što ga negira. Mi se svi osjećali toliko inspiriran stvari, rekao je, te vjeruje da će preuzeti zemlju i postaviti svoje kraljevstvo. Rimljani su mogli sve vratiti na svoje mjesta. No, tada je bio mrtav i sve naše nade su izgubljene. U nedjelju ujutro, došla Marija rekavši kamen bio odmaknut. John i ja trčao na grob. Tu je dobio prvi, ali ne ide u. Kad sam stigao, otišao sam i pronašao pokop odjeću presavijeni uredno, ali nisu vidjeli nikoga. Kasnije tog dana pojavio se nama u sobi, nam govori da se ne bojte se. Bilo je tada znao sam da je to doista Mesija i da ništa nije nemoguće s Bogom.


   Izvješće očevidac - Kleofa.

Izvješće očevidac - Kleofa.

Moj prijatelj i ja bili u Jeruzalemu za blagdana. Kao sljedbenici Isusa, imali smo svjedoci događaja koji su se dogodili u posljednjih nekoliko dana, kada je pogubljen. Kao što smo se vratili iz Jeruzalema čovjek nam se pridružili kao što smo hodali. On nas je pitao zašto smo bili tako tužni i depresivni. Mislili smo da je morao biti stranac, kao sav Jeruzalem znao što se dogodilo. On nam je rekao o spisima, kako to Krist mora trpjeti te stvari, a ono što bi se postigla. Pozvali smo ga da ostane s nama, u kojem je zahvalio i slomio kruh kao što je uvijek činio. Bilo je tada da smo shvatili da smo bili u razgovoru s njim, i zašto naši čuje izgorjela dok je podijeliti Božju riječ s nama. Bili smo toliko uzbuđeni da je bio živ da ode sve na putu natrag u Jeruzalem reći Petru i drugima. "On je živ."


Citat ...

I sve ove religije, svaki od svojih osnivača je mrtav, a na grobu. Ali kršćanstvo, nakon iskustva diljem svijeta, kršćanstvo je jedina prava religija. To je jedini koji može pokazati praznu grobnicu. To je samo jedan koji je njihov osnivač, tko, a nitko poput njega, uvijek je stajao na zemlji i rekao: "Imam vlast položiti mom životu i odnesite ga opet. Malo i svijet me više neće vidjeti, još ćete me vidjeti. nevjernik neće me vidjeti više, no vi ćete me vidjeti. Jer ja, ("ja" je osobna zamjenica,) ja ću biti s tobom, čak u vama, do kraja svijet, na svršetku, "Isus Krist isti je jučer, danas i zauvijek.

Williama Branhama - Isus Krist isti. (63-0627)


On nije ovdje, jer on je uskrsnuo.

Vjerski vođe to znao.

Rimski Garnizon to znao.

Vjernici su to znali.

Da li vi to znate ?.


   Preuzmite ( Engleski ) ...

Web Vrtu Grob.


   Kaže Pismo ....

Nije ovdje, nego uskrsnu! Sjetite se kako vam je govorio dok je još bio u Galileji:

'Treba da Sin Čovječji bude predan u ruke grešnika, i raspet, i treći dan da ustane.'

Luki 24:6-7


   Preuzmite.

   Preuzimanje (Engleski).

Kliknite na sliku za download u punoj veličini slika.


Krist na 33. Hofmann.

Hannah predstavljanja
Samuela Eliju.

Prije ....

Nakon ...

Široko način ili uski put.

Tamo su ga razapeli.

Mjesto lubanje.
(Foto poduzeti u 1941.)

OPTUŽNICA (PDF)

Krist i bogati mladi vladar.

Moja Životna Priča
(W.Branham)
(PDF)


Poruka Središte ...Odaberite svoj jezik i preuzeti besplatne poruke od Brata Branham.


Otajstvo Krista.

Engleski Newsletter Stranica.

Knjiga Otkrivenja.

 

Bog i Znanost.
+ Arheologija.

Oduševljenja dolazi.

Glavni učenja poruke.

Dobra Vijesti.
Isus je umro za vaše grijeha.

Krštenje vodom.

 
 

Shekinah slavu Bogu.

 

Grob je prazan.
On je Uskrsnuo.

Nadnaravno Oblak.

Stup od Ognja.

Sedam Crkvenih Doba.

Sedam Pečata.

Božićna serija.

Naš popis poruka.

Bog i povijest.
serije Indeks - Daniel.

Kršćanska hoda serije.

Objasnio Božanskoj Vladavini.

Djela Proroka.

 

Bog ima osobno ime.
Što je Božje ime?

Živi Riječ Serije.

Serija Kraja Vremena.

Kovčeg Noe.

Mitologija.

Izvornoga Grijeh.
Je li to bila jedna jabuka?

Bog i Znanost.
- Evolucija.

Ta Žena Jezabela.

Naše doba Laodiceji.

Krist Izvan Crkve.

Doktrina Nikolaita.

Smrt. Što onda?

Misterija Babilon.

Bog i Znanost.
Mikrobiologija.

Bog i Znanost.
Kozmologija.

Bog i Znanost.
Mit o dinosaura.

Prorok budu koprenom.

Potres Presuda.

Harmagedon.

Danas se ispunilo
ovo Pismo.

Naš mladi solarni
sustav.

Biblijska Geologija.

Arheologija.
Sodomu and Gomoru.

Anđeo Pojavljuje se.

Glas Znaka.

Prethodnici.

Bog je Svjetlo.

Božansko Iscjeljenje.