A Roham jön.


   Illés próféta.

Illés próféta.

A Malakiás 4:5-6 Isten azt mondta Ő elküldi nekünk Illés prófétát, „mielõtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.” Amikor Jézus megkérdezte, hogy miért a tanár azt mondta, hogy Illés először jön, azt mondta nekik, hogy Illés eljön és helyreállítson minden dolgot. Aztán azt mondta nekik hogy Illés már eljött és azonosította őt a Keresztelő Jánosnak. Amikor azt kérdezik, János „Kicsoda vagy te?” azt mondta: „Egy szó kiált: A pusztában...” Ez volt Ézsaiás 40:3. Tehát egy ember felkent az Illés szellemével kellett, hogy jöjjön, és „helyreállít”. Hiszem, hogy William Branham volt ez a próféta helyreállítani a dolgokat, hogy ment be a hibát. Azt gondolhatja, hogy furcsán hangzik, de Isten bebizonyította, újra és újra, hogy ez nem közönséges minisztérium, látomásokkal, természetfeletti aktusok még a halottak feltámasztása (az orvosok hitelesítése után). Jézus visszatérésének idején igazunk van - az Úr rettenetes napja.


   Angyal jutalék.

Angyal jutalék.

Egy éjszaka 1946-ban az Úr angyala találkozott Branham testvérrel szemtől szembe, és azt mondta neki, hogy felszentelt hozni az isteni gyógyulás ajándéka a világhoz. Az angyal azt mondta őt, ő kapnának két jele bizonyítani, hogy Istentől küldték. Hamarosan rájött, hogy az első jel volt, természeténél fogva fizikailag megadóztatása, tartja a kezét a beteg emberek, a halálos betegségeik rezgéseinek érzése utazik fel a karját, hogy a szívét. A szolgálatának korai napjaiban minden este több száz emberért imádkozott amíg nem érezte szédülését és majdnem elájult a kimerültségtől. Aztán jött a második jel és kiderült, hogy fizikailag fárasztóbb mint az első jel volt. Amikor a Szent Szellem felkent és elkezdte felismerni a bajok az emberek, mindegyik látomás lecsepegtetett annyira az ő energia hogy ő csak imádkozzon mintegy 15-20 ember egy éjszakára. Az angyal azt mondta ha meg tudná kapni az embereket hinni neki nincs betegség ellenállhatna imáinak. Amikor tiltakozott hogy az emberek nem hisznek neki mert az ő alázatos állapot, akkor Isten hozzáadta a két jelet a bizonyítékért ő jutalék.

Letöltés (Angol):

55-0117  How the Angel came to me.
The acts of the Prophet - The Angel Appears.

  Tûzoszlopban - Houston 1950.

Tûzoszlopban - Houston 1950.


William Branham.

Houstonban, Texasban 1950 januárjában hihetetlen fénykép vették a Douglas Studios. A képen fény mutatkozott fent Branham testvér feje, halo alakú alakban. A negatívot George J. Lacy vizsgálta ki volt az FBI vizsgálója megkérdőjelezhető dokumentumok. Ez az volt, hogy meghatározzuk e vagy sem a fényerő lehetett volna helytelen expozíció miatt fejlesztés vagy retusálás. A vizsgálat arra szolgált, hogy teljesen hitelesíteni az a tény, hogy a fényerőt okozták a fény feltűnő negatív. Ez a kép lógott a teremben a vallásos művészet Washington DC-ben, mint az egyetlen természetfeletti lény hogy valaha is fényképezett.

Letöltés (Angol):
  53-0509  Pillar of Fire. - William Branham


   Az Írás Mondja...

Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielõtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.

És az atyák szívét a fiakhoz fordítja, a fiak szívét pedig az atyákhoz, hogy el ne jõjjek és meg ne verjem e földet átokkal.

Malakiás 4:5,6


  Természetfeletti felhő.

Természetfeletti felhő.

Nem sokkal az 1963. február 28-i naplemente előtt feltűnően szép és titokzatos felhő söpört észak-szerte Arizona USA-ban. Két magazin hordozta a képet és jelentést ennek a furcsa jelenségnek. (Science Magazine 19/4/63 és a Life magazin 17/5/63). Az érdeklődés oka az volt, hogy a hatalmas felhő lógott egy kék égen nagy magasságban amelyben nem nedvességet létezik alkotnak egy felhő. Nincs megvalósítható magyarázat adott a tudományos kutatások bele. A világnak ismeretlen volt, hogy 1962. december 22-én két hónappal a felhő megjelenése előtt Branham testvér kapott egy látást azt mondta a gyülekezetének Jeffersonville-ben.

Ezt az üzenet rögzíti „Is this the time of the end, Sirs?”

Branham testvér vadászott a hegyekben Tucson, Arizona, amikor az események ő látomásában hirtelen megtörtént. Hét apró pontok jelentek meg az égen fölötte. Mivel ezek a pontok megvalósultak, piramis hét angyal állt előtte. Adtak neki egy bizottságot hogy felfedje a hét pecsét a Jelenések könyve. A felhőben Krisztus arca van.

Letöltés (Angol):   "Is this the sign of the end, Sirs"

Olvassa el a teljes történetet (Angol)...
  "The acts of the Prophet" - Pearry Green.


  Csináld Isten szolgáltatás.

Csináld Isten szolgáltatás.

Sokan akarják szolgálni Istent, de nem tudják, hogyan. Hibát követnek el ezzel csinálják a rossz irányba.

Az Királyok első 13 Dávid azt kívánta, hogy Isten szolgáljon, hozza a szövetség ládája hát re Kirjath-Jeárimból. Minden vezetők és a nép beleegyezett. A szövetség ládáját hordozták egy tehervagon, ökrök húzva. Útközben az ökrök megbotlottak és a szövetség ládája hamarosan leesik a tehervagon. Uzza előretette a kezét megállítani leesését és az Úr megölte õt. Ez történt, mert a szövetség ládája kellett volna vinni a papok vállán nem egy tehervagon. Ez volt Dávid, próbál tenni Isten szolgáltatás anélkül, hogy az Ő akaratát. Ő akart szolgálni Istent, de elment róla a rossz irányba.

Letöltés (Angol)   Trying to do God a Service.


  A hét vegyület megváltó nevét Jehova.

A hét vegyület megváltó nevét Jehova.

Istennek sok címe van. (A Bibliában több mint 700 van.) Ezek egy csoportja van címek, amit a „Hét vegyület megváltó nevét Jehova”.

Mielőtt a képet vették a tűzoszlopban, Houston Texasban, F. F. Bosworth Testvér imént feltette ezt a kérdést, „Az a 7 vegyület nevét Jehova, alkalmazni Jézus Krisztus?.”

„Igen” volt a válasz.

Az elején, Isten adta Ádámnak a dolgok megnevezésének feladatát. [Ez még mindig folytatódik ma]
A Biblia különböző időpontjaiban a hívők Istennek neveztek, az Ő jellemzőinek meghatározása, különösen akkor, ha Ő megfelelnek az igényeiknek.

Branham testvér prédikált ezt a sorozatot július 1962.

Letöltés (Angol).

We would see Jesus.
Jehovah Jireh 1.
Jehovah Jireh 2.
Jehovah Jireh 3.
A super Sign.

   Letöltés...

Krisztus Misztériumával.

Angol hírlevél honlapján.

Jelenések könyve.

 

Isten és a Tudomány
Index. - Régészet.

A Roham jön.

 

Főbb tanításait
az üzenetet.

A Jó Hír. Jézus
meghalt az ön bűn.

Víz keresztség.

 

Természetfeletti Felhő.

Tûzoszlopban.

Shekinah Isten Dicsőségét.

A sír üres.
Feltámadott.

7 Gyülekezeti Korok.

A hét pecséttel.

Az eredeti bűn.
Alma volt?

Az Istenség magyarázta.

Régészet.
Sodoma és Gomora.

Noé bárkája.

Élő szó sorozat.
Oroszlán Júda.

Végső időkről sorozat.

 

Isten neve.

Kattints a képre, hogy letölteni a teljes méretű kép vagy PDF.


Tûzoszlopban.

Természetfeletti felhő.

Acts of the Prophet

(PDF Angol)

Chapter 11 - The Cloud

(PDF Angol)

Előtt...

Után...

Ott megfeszítették őt.
A helye a koponya.

  Vád.
(PDF)

William Branham Life
Story.
(PDF Angol)


Üzenet Hub...Válasszon nyelvet, és letölteni ingyenes üzenetek a Branham Testvér.