Cерії Кінця Часу.

  Cерії Кінця Часу.

Помазані один в Кінця Часу.


William Branham.

Повний рахунок читайте в...
Anointed Ones at the Endtime.
(PDF Англійська)

Матвія 24:23-24,
23 Тоді, як хто скаже до вас: Ото, Христос тут чи Отам, не йміть віри.
24 Бо постануть христи неправдиві, і неправдиві пророки, і будуть чинити великі ознаки та чуда, що звели б, коли б можна, і вибраних.

Я хочу, щоб ви помітили тут, у Матвія 24, Ісус використовував термін xристи- [множина - c-h-r-i-s-t-s] х-р-и-с-т-и, не Христос, а христи, множина, а не однина- христи. Тому слово Христос означає «помазанник». І тоді, якщо воно буде помазане, буде не тільки один, а багато помазаних... помазані, див. А інакше, якби Він хотів її зламати щоб ми більш-менш розуміли це краще, Він би сказав, «В останні дні постануть фальшиві помазаники». Тепер, це здається майже неможливим (див.)... термін помазаний. Але зверніть увагу на наступні слова «і лжепророки» п-р-о-р-о-к-и у множині.

Тепер «помазанник» - це «той, хто має послання». І єдиний спосіб донести послання - це помазаний; людей і це був би пророк-помазанник. «Постануть фальшиві помазані вчителі». Пророк навчає, що є його посланням - помазані вчителі, але помазали людей неправдивою навчання, помазані! христи, множина; пророки, множина. І якщо є така річ, як Христос, однині, то це мають бути помазані що їхнє пророцтво про те, чого вони навчали, буде різницею, бо вони Помазані один, помазані.

Тепер це урок недільної школи, ми хочемо спробувати привести це до справжнього протистояння через Святе Письмо, не тим, що хтось інший сказав про це, а просто читаючи Святе Письмо. Ви можете сказати: «Як це може бути? Чи б помазані.... Що вони були?» Христи (c-h-r-i-s-t-s), помазані христи та лжепророки. Помазані, але лжепророки. Ісус сказав, що дощ падає на справедливих і несправедливих. Тепер хтось може сказати мені, «Чи вірите ви, що це помазання на цих людей означає, що це помазання Святого Духа?» Так, сер, справжній Святий Дух Божий на людині, але вони фальшиві! А тепер послухайте уважно й подивіться, що Він сказав: «І вони дадуть ознаки та чудеса, настільки, що це обдурило б самих обраних, якби було можливо». І вони помазані справжнім Святим Духом. Я знаю, що це звучить дуже нерозумно, але ми витратимо час і пояснимо це Словом, що це абсолютно «так говорить Господь», істина.

-----
Матвія 5:45,
45 щоб вам бути синами Отця вашого, що на небі, що наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими, і дощ посилає на праведних і на неправедних.
(Дощ обрушується на злого так само, як і на добро.)

До євреїв 6:7-8,
7 Бо земля, що п'є дощ, який падає часто на неї, і родить рослини, добрі для тих, хто їх і вирощує, вона благословення від Бога приймає.
8 Але та, що приносить терня й будяччя, непотрібна вона та близька до прокляття, а кінець її спалення.

-----
А тепер порівняйте це з Матвія 5:45 ще раз. Зверніть увагу, Ісус сказав, що дощ і сонце приходять на землю, що Бог посилає його, щоб приготувати їжу й речі для людей землі. А дощ посилається за їжею, травами. Але кукіль-бур'ян, перебуваючи в полі, отримує те саме. Той самий дощ, що вирощує пшеницю, це той самий дощ, що змушує рости бур’яни.

-----
Отже, дощ, що падає на природну рослинність землі, є «тип» духовного дощу, який дає вічне життя, падати на церкву; бо ми називаємо це колишнім дощем і пізнім дощем. І це дощ, виливання Божого Духа на Його церкву.

Зауважте, тут дуже дивна річ. Коли ці насіння потрапили в землю, як би вони туди не потрапили, вони спочатку були колючками. Але там пшениця, що пішла в землю... А трави були спочатку трави.
І кожна трава виробляє себе знову показав, що так і є на первісному початку. «І вони обдурять обраних, якби це було можливо», тому що вони отримують той самий дощ, те саме благословення, показують ті ж ознаки, ті самі чудеса, бачиш. «Вони обдурять або обдурять обраних, якщо це можливо». Терен не може не бути терном, і пшениця не може не бути пшеницею; це те, що Творець кожної з них визначив на початку. От і вибрані. Той самий дощ....

-----
Ось, настає сонце і дозріває зерно. Тепер він не може дозріти все відразу. У міру дозрівання він постійно дозріває, поки не досягне повного колоса. Так і сьогодні з церквою. Воно почалося в дитинстві ще в темний вік, де він був під землею. Тепер воно виросло в зрілість. І ми чудово бачимо, як той Бог через природу завжди... Не можна порушувати природу. Ось у чому справа сьогодні. Ми літаємо бомбами там, у цьому океані, порушуючи його й розбиваємо атомними бомбами. Ви просто весь час зриваєте все більше цього бруду, впадаючи в нього. Ви зрубаєте дерева, вас заберуть бурі. Запруди річку, вона розллється. Ви повинні знайти Божий спосіб робити речі і залишатися в ньому. Ми деномінували людей у церквах та організаціях; подивіться, що ми отримали! Залишайтеся в Божому передбачений спосіб.

Але бачите, Він посилає дощ (повертаючись до нашої теми) на справедливих і несправедливих. Ісус говорить вам тут зараз, у Матвія 24, що це буде знаком кінця часу. Тепер, якщо цей знак буде відомий лише в кінці часу, тоді це має бути після відкриття цих печаток. Це знак кінця. Тобто, коли це станеться, це буде в кінці часу. І це вже буде знак, щоб обранці не заплуталися в цих речах. Ти це бачиш? Тоді це потрібно розкрити, викрити.

Зауважте. І пшениця, і бур’ян живуть тим самим помазанням з неба. Обидва радіють цьому. Я пам’ятаю це, посилаючись на цей випадок того дня на Грінз-Мліні. Я бачив, що з’явилося це видіння, і була велика земля, і вона була вся розорана. І пішов сіяч першим. Я хочу тримати це перед вами. Спостерігайте за тим, що відбувається спочатку, а потім - за тим, що йде далі. І як цей чоловік з білим вийшов навколо землі, сіючи насіння... Потім позаду Нього йде чоловік у темному одязі, виглядав дуже підступним, ковзаючи позаду Нього, сіючи бур’ян. І як це сталося....

Потім я бачив, як піднялися обидва врожаї. І як вони піднялися, одна була пшениця, а друга була бур’ян. І настала посуха, коли... виглядало так, ніби вони обидва опустили голови, просто кричали дощу. Тоді над землею прийшла велика хмара, і пішов дощ. І піднялася пшениця і сказала: «Хваліть Господа! Хваліть Господа!» А бур’яни піднялися і закричали: «Хваліть Господа! Хваліть Господа!» Ті самі результати, обидва гинуть, обидва згасають. А потім підійде пшениця і спраглить буде. І тому, що це було в тому ж полі, в тому самому саду, на тому самому місці, під тим самим носиком, виходить пшениця і виходить кукіль через те саме. Зауважте. Та сама вода помазання родить пшеницю, родить бур’ян.

Той самий Святий Дух, що помазує церкву, що дає їм бажання спасати душі, що дає їм силу творити чудеса, воно падає на несправедливих так само, як і на справедливих - той самий Дух. Тепер ви не можете зробити це інакше і зрозуміти Матвія 24:24. Він сказав: «Воскреснуть фальшиві христи», фальшиві помазаники, помазані справжньою річчю, але будьте лжепророками цього, лжевчителями цього. Що змусить людину хотіти бути фальшивим учителем чогось, що є правдою? Тепер ми прийдемо до знака звіра за кілька хвилин, і ви побачите, що це деномінація. Лжевчителі, фальшиві помазаники, помазані христи, але лжевчителі. Це єдиний спосіб побачити це.

-----
Зауважте. Але це те, що вони виробляють це вказує на різницю. «За їхніми плодами, - сказав Ісус, - ви їх пізнаєте». Людина не збирає виноград з будяка, навіть якщо він знаходиться прямо в виноградній лозі. Це можливо, але фрукти про це розкажуть. Що таке фрукт? Слово для ... фруктів на сезон; ось що це: їхнє вчення. Вчення чого? Вчення на сезону, котра година: людське вчення, деномінаційне вчення або Боже Слово на цей сезон.

-----
Але ви можете побачити, що помазання потрапляє на несправедливих, лжевчителів, і змушує їх робити саме те, чого Бог сказав їм не робити; але вони в будь-якому випадку це зроблять. Чому? Вони не можуть допомогти! Як будячок може бути чимось іншим, як не будяком? Скільки б доброго дощу на нього не кропило, це має бути розторопша. Ось чому Ісус сказав, що вони будуть настільки близькі, що це обдурить самих обраних (що є в коренях), якби це було можливо. Але це неможливо. Пшениця не може нічого, крім пшениці родити; це все, що він може породити.

Повний рахунок читайте в...
Anointed Ones at the Endtime.
(PDF Англійська)



Концентратор повідомлення. Виберіть мову і завантажити безкоштовні повідомлення від брата Бранхам.


Таємниця Христа.

Англійська сайт бюлетеня.

Ноїв ковчег.

 

Індекс серії
Бог і науки.
- Археологія.

Захоплення ловля геть.

Основні вчення
повідомлення.

Добрі новини. Ісус
помер за ваші гріхи.

Водне хрещення.

 

Надприродне хмара.

Стовп вогню.

Шекіна слава Бога.

 

Гробниця порожня.
Він живий.

Предтечі.

Бог є Світло.

Пояснило Божество.

Сім церковних віків.

Діяння пророка.

Живе слово серії.

Cерії Кінця Часу.

Сім печаток.

Індекс серії Бога і Iсторія.

Початковий гріх.
Чи було це яблуко?

Ім'я Бога.

Смерть. Що тоді?

Ангел з'являється.

Бог і науки.
Динозавр Міф.

Біблійна геології.

 

Археологія.
Содом та Гомору.

Підтвердження пророка.

Голос знака.

Землетрус судження.

Сьогодні збулося
Писання, яке ви
почули.

  Писання говорить...

І засурмив сьомий Ангол, і на небі зчинились гучні голоси, що казали: Перейшло панування над світом до Господа нашого та до Христа Його, і Він зацарює на вічні віки!

Об'явлення 11:15


Натисніть на зображення для завантаження зображення в повному розмірі або PDF.


Діяння пророка.

(PDFs)

Anointed Ones at
the Endtime.

(PDF Англійська)

William Branham
Life Story.

(PDF Англійська)

How the Angel came
to me.

(PDF Англійська)