Сім'я Змія.

<< попередня


  Живе слово серії.

Субтільна Змія.


William Branham.

Читайте повний звіт в...
Сім'я Змія.

Буття 3:1-7,
1 Але змій був хитріший над усю польову звірину, яку Господь Бог учинив. І сказав він до жінки: Чи Бог наказав: Не їжте з усякого дерева раю?
2 І відповіла жінка змієві: З плодів дерева раю ми можемо їсти,
3 але з плодів дерева, що в середині раю, Бог сказав: Не їжте із нього, і не доторкайтесь до нього, щоб вам не померти.
4 І сказав змій до жінки: Умерти не вмрете!
5 Бо відає Бог, що дня того, коли будете з нього ви їсти, ваші очі розкриються, і станете ви, немов Боги, знаючи добро й зло.
6 І побачила жінка, що дерево добре на їжу, і принадне для очей, і пожадане дерево, щоб набути знання. І взяла з його плоду, та й з'їла, і разом дала теж чоловікові своєму, і він з'їв.
7 І розкрилися очі в обох них, і пізнали, що нагі вони. І зшили вони фіґові листя, і зробили опаски собі.

Ось дивіться, що тоді сталося. Я вірю, що це так і можу довести це по Біблії, що це змій, який зробив це. Змій - це та бракуюча ланка між людиною і шимпанзе. Причина в тому, послухайте і зауважте, що змій не був рептилією. Він був самий “проникливий, вправний” із всіх польових звірів. І ось я пішов і набрав усяких словників сьогодні для того, щоб з’ясувати значення слова “вправний”. Воно означає “бути спритним, везучим”, але найкращий зміст воно має у євреїв: “той, що має дійсні знання про принципи життя”.

Давайте на хвилинку на цьому зупинимось. Того, хто дуже спритний, пронозливий звичайно обзивають “змієм”. Але пам’ятайте, що змій був найкращим і найбільш близьким до людини, ніж яке інше творіння в полі, найбільш близьким до людини. Він не був рептилією. Прокляття обернуло його в неї. Він був… Біблія каже, що він був найгарнішим за всіх. Навіть прокляття не відняло всієї його краси. Пишне забарвлення, велич, мудрість змії - вони прекрасні. Навіть прокляття не забрало це. Але згадайте, що Бог сказав йому, що у нього не буде ніг і він буде ходити на своєму животі. Не можна знайти в змія жодної кісточки, яка була б схожа на людську і ось причина того, що наука його загубила. Але ось він перед вами.

Бог сховав це від очей мудрих і гордовитих і пообіцяв відкрити Своїм дітям в останні дні, коли діти Божі будуть очевидними, ті “діти Божі, які вигукували від радощів перед створенням світу”. Коли велике відкриття Божества і таємниць прийдуть в останні дні, Він відкриє їх через дітей Своїх. Ви знаєте Писання вчить цьому. І ось ми тут. В цьому причина того, що Бог відкриває ці таємниці нам. Бог веде Своїх дітей до проявлення. Він проводить, не підкоряючись будь яким межам людського знання, шлях в духовні одкровення і приносить Його. Чи не вчить нас Біблія: “Це для того, хто має мудрість?” Це не те, що хтось вивчив в якій-небудь семінарії, а те, що вивчено на колінах перед Богом і що догодило Богу, і Він дав йому це. Сини Божі, проявіться!

Тепер про змія, або про те ким він був. Я розповім вам моє уявлення про нього. У нас є… ми почались від жаби, від пуголовка і так далі, поки нарешті не з’явилася мавпа, шимпанзе. А від шимпанзе, тепер ми перескочили від шимпанзе до людини і дивуємось чому. “Добре”, каже наука, “почекайте! Ми можемо отримати потомство від жінки і шимпанзе і навпаки, від чоловіка і шимпанзе”. Не спрацює. Спробуйте отримати потомство від будь-якої іншої тварини - не спрацює. Кров не змішається; візьміть вашу кров - це абсолютно, абсолютно інша кров.

Якась кров повинна бути між ними і вони не можуть знайти цю тварину. О, алілуя, я починаю відчувати переконану правоту тепер. Зауважте. Чому? Бог приховав це від них. У змії немає жодної кісточки, яка була б подібна на людську. Він сховав таємницю так добре, щоб вона не була відкритою спритним людям. І я маю намір вам показати, звідки походить спритна людина, де-де вона знаходиться. Розумієте, він не може пройти через це. Це повинно бути прийнятим через одкровення - “Ти Христос, Син…”, “На цій Скелі Я збудую Церкву Мою і ворота пекла не здолають її”, - духовне одкровення. Звідки, звідки Авель знав, що потрібно принести в жертву ягня, а Каїн, що приніс в жертву плоди землі, - ні? Це було відкрито йому духовно. Ви не отримуєте цього в семінаріях. Ви не отримуєте цього в деномінаціях. Ви отримуєте це з Небес.

Отже, поспостерігайте за змієм, який був першим. Давайте уявимо собі як він виглядав. Отакий велетень. Він знаходився між шимпанзе і людиною. Змій, диявол, Люципер знав, що є тільки одна кров, здатна змішатись з кров’ю людини, єдиним творінням, з яким він міг мати справу. Він не міг сполучатися із шимпанзе, - ця кров би не змішалась. Він не міг сполучатися з різними творіннями. Він не міг сполучатися з вівцею. Він не міг сполучатися з кобилою. Він не міг сполучатися з будь-якою іншою твариною, він повинен був сполучатися зі змієм. Давайте зосередимося на ньому і подивимось, що він собою являє. Такий дуже великий приятель, доісторичний гігант. Ось чиї це великі кістки були знайдені і я покажу вам це в Біблії. Дивіться уважно. Так, добре. Цей велетень, скажемо він-він мав десять футів (три метри - ред.) зросту, з широкими плечима, на вигляд, як людина. І його кров утворилась після переходу крові однієї тварини до крові іншої, підгонки однієї тварини до іншої. Ви можете схрещувати тварин. При цьому зберігається отримання крові більш високого порядку, більш високої форми життя, більш високої форми, до тих пір, поки вона не вповзе в царство людини. Але останній зв’язок між ними, цими видами крові був відрізаний. Скільки із вас знають, що наука не може знайти цей зв’язок, якого бракує? Всі з вас знають це. Чому? Ось вона де, в змії. Ось де він велетень. Диявол приходить і говорить: “Я можу надихнути”.

Коли ви починаєте дивитись на жінок і мати з ними справу, пам’ятайте, ви помазані дияволом; це не ваша жінка. Зауважте тепер, як диявол прийшов і увійшов у змія. І знайшов Єву в саду Едемському, оголену і говорить про плід посередині. “Посередині” значить “в середині” і тому подібне; ви розумієте, в змішаному зібранні. І він сказав: “Це приємно. Це гарно виглядає”. І що ж він зробив? Він почав займатися коханням з Євою і жив з нею як її чоловік.

І вона побачила, що це було приємно і ось пішла, розповіла своєму чоловікові, але вона вже була вагітною від сатани. І народила первістка, котрого звали Каїн, сина сатани. “Ну, - скажете ви, - це неправда”. Добре, ми тепер з’ясуємо правда це чи ні. “І Я покладу ворожнечу між Сім’ям твоїм і сім’ям змія”. З чим? З сім’ям змія! У неї було Сім’я, а у нього - сім’я. “І Він буде вражати твою голову, а ти будеш вражати Його п’яту”. “Вражати” - в цьому розумінні, значить “робити Викуплення”. Ось вам ваше “сім’я” змія. Отже зауважте, звідси виходять ці два чоловіки.

Отже, змій, коли він стояв там, цей велетень, він був винен в перелюбі з дружиною Адама. Де знаходиться цей гріх сьогодні? Що примушує все відбуватись так, як відбувається все сьогодні? Я-Я… Звичайно, ви можете зрозуміти, про що я говорю. І так було. І коли все сталось, Бог покликав Адама і Єву. І він сказав: “Я був нагий”, і Він запитав: “Хто сказав тобі, що ти нагий?” І все почалось подібно як в армії, звалюючи провину один на одного. Сказав: “Ну, жінка яку Ти дав мені, вона зробила це. Вона умовила мене”. Але чи сказала вона: “Змій дав мені яблуко?” Правильно, пане проповідник, подумайте над цим.

Вона сказала: “Змій спокусив мене”. Чи знаєте ви, що означає слово “спокусив”? Воно означає “опоганив”. І вона була опоганена. Диявол ніколи не давав їй яблуко. “Змій спокусив мене”. І потім прийшло прокляття. Він сказав: “Із-за того, що ти послухала змія, а не чоловіка свого, ти відняла Життя від світу. І ти помножиш скорботи свої; і до чоловіка буде пожадання твоє”, і так далі. “Через те, що ти послухався дружини, а не Мене (Я створив тебе із пороху, найвище творіння), в порох ти повернешся”. “Змій, через те, що ти зробив це, віднімаються ноги твої. На животі своєму ходитимеш у всі дні життя свого. І будуть тебе ненавидіти. І порох буде їжею тобі”. Ось так. Ось де бракуюча ланка.

І ось з’явився Каїн. Давайте поспостерігаємо за природою. Каїн, хто він? Дуже грамотний бізнесмен. Обробляє землю. Спритний, інтелігент, релігійний, дуже релігійний; побачте його… побачте його невід’ємні риси тепер. Просто рухайтесь за мною ще декілька хвилин. І ось він. Він знає, що він високоморальний. Він хоче йти в церкву. Він будує собі церкву і приносить жертвоприношення. Приносить на вівтар, і все таке інше. Збудував вівтар, поклав квіти на нього. Поклав землю, плоди землі, запропонував їх Богу. Сказав: “Будь ласка, Господь. Я знаю, ми їли яблука і через них все сталося”. Деякі із його нащадків мають ідеї подібного характеру. Це показує походження. Приносить свої яблука з поля, кладе їх там зі словами: “Це дає викуплення”. Бог сказав: “Це були не яблука”. Але завдяки духовному одкровенню, Авель знав, що це була кров. І ось він приніс ягня, перерізав йому горло і він помер. І Бог сказав: “Це правильно. Це і є те, що зробило гріх. Це була кров”. Ви знаєте, яку кров я маю на увазі. Добре. “Це була кров через яку все сталося”.

Тепер дивіться. Коли Каїн побачив, що його братик-святоша був приглянутий Богом, і чудеса і знамення чиняться там, він позаздрив йому. Він сказав: “Ми прямо зараз же зупинимо цю нісенітницю”. Погляньте на його братів, погляньте на його дітей сьогодні. “Так, я кращий від нього”. Отже, він розізлився. Звідки з’явилася злість? Чи можете ви сказати, що злоба… Він убив свого брата. Він був убивцею. Чи можна назвати Бога убивцею? А Адам був сином Божим. В Біблії так написано: “Адам був сином Божим”, чистий початок прийшов звідти. Адам був сином Божим. Заздрість, ревнощі і все таке не могло прийти із цього чистого сімені. Воно повинно було з’явитися іншим шляхом. І це прийшло через сатану, котрий був убивцею від початку. В Біблії сказано: “Він був убивця і неправдомовець від початку”. І ось воно. Він убив брата свого. Це було прототипом смерті Христа. Тоді із цього Він підняв Сифа зайняти його місце. Смерть, погребіння, воскресіння Христа.

І погляньте, тоді, ось і з’явилися ваші гіганти. Каїн пішов до землі Нод. Якщо його татко був гігантом, на кого міг би бути схожим Каїн? На свого татка. І він пішов у землю Нод, узявши із собою одну із сестер. Тільки так він міг поступити. Тільки через Єву могли з’явитися жінки. Стверджують, що у них було сімдесят синів і дочок. Якщо-якщо б не було ні однієї жінки… Біблія не враховує їх коли вони народжуються, тільки чоловіків. І якщо б не було більше жінок окрім Єви, коли вона померла, людська раса зникла б. У неї повинні були бути дочки. І він повинен був взяти в дружини свою сестру. Він пішов в землю Нод і отримав… і отримав дружину. І коли він одружився з нею, ось звідки були знайдені ці велетні, котрі були упавшими синами Бога, котрі з’явились через свого татуся диявола, через Каїна. Ось вам зв’язок, якого бракує.

Читайте повний звіт в... Сім'я Змія.


Таємниця Христа.

Англійська сайт бюлетеня.

Ноїв ковчег.

 

Індекс серії
Бог і науки.
- Археологія.

Захоплення ловля геть.

Основні вчення
повідомлення.

Добрі новини. Ісус
помер за ваші гріхи.

Водне хрещення.

 

Надприродне хмара.

Стовп вогню.

Шекіна слава Бога.

 

Гробниця порожня.
Він живий.

Предтечі.

Бог є Світло.

Пояснило Божество.

Сім церковних віків.

Діяння пророка.

Живе слово серії.

Cерії Кінця Часу.

Сім печаток.

Індекс серії Бога і Iсторія.

Початковий гріх.
Чи було це яблуко?

Ім'я Бога.

Смерть. Що тоді?

Ангел з'являється.

Бог і науки.
Динозавр Міф.

Біблійна геології.

 

Археологія.
Содом та Гомору.

Підтвердження пророка.

Голос знака.

Землетрус судження.

Сьогодні збулося
Писання, яке ви
почули.

  Писання говорить...

Така ось дорога блудливої жінки: наїлась та витерла уста свої й повіла: Не вчинила я злого!...

Приповісті 30:20


Натисніть на зображення для завантаження зображення в повному розмірі або PDF.


Діяння пророка.

(PDFs)

The Pillar of Fire.

(PDF Англійська)

God, Hidden and
Revealed in simplicity.

(PDF Англійська)

Marriage and Divorce.

(PDF Англійська)

William Branham
Life Story.

(PDF Англійська)

How the Angel came
to me.

(PDF Англійська)

Якщо їжа яблук
змушує жінок усвідомити,
що вони голі,
краще ми яблука
знову пропустимо.



Концентратор повідомлення. Виберіть мову і завантажити безкоштовні повідомлення від брата Бранхам.