Ангел з'являється.


  Діяння пророка серії.

Ангел Комісія.


Пеаррі Грін.

Одне з найдивніших вражень Павла стосувався небесного відвідування, яке відбулося коли його відправляли в Рим як полоненого, під недозаряд капітана римських солдатів. Перед тим як вони почали з Криту, Павло сказав капітану корабля що вони не повинні відпливли. Але капітан, будучи людиною моря, вважав, що знає припливи, умови вітру, погода, і море краще, ніж Павло, тому він відплив в будь-якому випадку. Вони були лише за кілька днів від острова коли вони накидаються сильним штормом. Вони кидали снасті та вантаж за борт, щоб полегшити корабель щоб не потонути і все загинуть. Павло мовчав деякий час, поки як ми читаємо в Дії 27:21-22:

21 А як довго не їли вони, то Павло став тоді серед них і промовив: О мужі, тож треба було мене слухатися та не відпливати від Кріту, і обминули б були ці терпіння та шкоди.
22 А тепер вас благаю триматись на дусі, бо ні одна душа з вас не згине, окрім корабля.

Вам доведеться визнати що це було дуже дивне твердження для людини, яка є в'язнем, заявити тим, хто відповідає за корабель. Коли всі боялися за своє життя, він говорив, що вони повинні були його слухати, але тепер вони повинні бути в гарному настрої, бо ніхто не загине, хоча корабель був би загублений. За якою владою буде людина, як Павло, укладений, говорите таке твердження? Вірш 23 говорить:

23 Бо ночі цієї з'явився мені Ангол Бога, Якому належу й Якому служу,
24 та і прорік: Не бійся, Павле, бо треба тобі перед кесарем стати, і ось Бог дарував тобі всіх, хто з тобою пливе.
25 Тому то тримайтесь на дусі, о мужі, бо я вірую Богові, що станеться так, як було мені сказано.

Тепер чому Павло говорив з таким авторитетом? Це було тому, що Бог послав ангела стояти біля нього і Павло говорив слова, що цей ангел сказав йому. Оскільки ангел був Божим посланцем, Павло міг сказати: «Так говорить Бог».
-----

Після дивного раннього життя брата Бранхама, після його навернення, йшли роки, і він служив Богу в міру його здатності як пастор і працівник у Божому царстві. Він навіть влаштувався на посаду наглядача ігор в Індіані. Початок того, що мало бути величезною зміною в його житті і служінні відбулося на початку березня 1946 р. коли він повернувся додому на обід і пішов під кленовим деревом у передньому подвір’ї його будинку, на 8-й вулиці в Джефферсонвіллі, штат Індіана. Коли він проходив під деревом, він розповідає, що на дерево ввійшов могутній, бурхливий вітер. Він потрапив на верхівку кленового дерева і йому здалося що дерево буде розірваний. Величезний вплив змусило його хитатися. Його дружина та інші бігли до нього, думаючи, що він захворів. Він звернений до неї і сказав ці слова: «Понад двадцять років Я не зміг зрозуміти це служіння, це незвичний почуття на один. Я не можу продовжувати так. Я повинен мати відповідь.»
-----

Зробивши свій розум і висловив свої наміри, Брата Бранхам пішов один шукати Бога в таємному місці, визначеному знати відповідь і знайти спокій у його серці про це дивне почуття і ці явища.
-----

Брата Бранхам пролежав на обличчі в печері перед Богом. Коли він молився його серце щиро, просячи Бога, він сказав, що він сів і став чекати відповіді. Він просто сидів там і чекав, коли Бог промовить назад. Скільки разів ми чули його, як він сказав: «Вони, хто чекає Господа...» Тому часто, коли ми молимось, ми говоримо все, і як тільки ми закінчимо розмову, ми встаємо і підемо. Він сказав, що секрет - після того, як ви помолилися повинні мати терпіння, щоб чекати, поки Бог не говорить тому. Тобто, якщо ви вірите, що Бог вас почув, тоді чекай відповіді. Брата Бранхам присвятив себе волі Бога в своєму житті.

Це було близько 11-ї години що він побачив, м'яке світло, з'являється перед ним. Він підвів очі і піднявся, щоб рухатися до цього світла і там висів, що велика зірка. У неї не було п'яти очок, як зірка, але це було більше схоже на вогненну кулю. Потім він почув кроки, і людина великого зросту підійшла до нього. Чоловік важив, мабуть двісті фунтів, мав темний колір обличчя, бороди немає, з волоссям довжини плеча. Як людина зловила його погляд, Брата Бранхам став дуже страшно, але незнайомець дивився на нього доброзичливо чином і почав говорити. Як ангел стояв біля Павла і давав йому вказівки, так що цей ангел стояв брата Бранхам і дав йому вказівки. Я помістив ці інструкції тут в семи окремих категоріях:

«Не бійтесь», - сказав ангел, покласти Брата Бранхам в своїй тарілці, і продовжив, кажучи: «Я посланець, посланий до вас від присутності Всемогутнього Бога». Це був перший фаза, заспокоюючи будь-які страхи та ототожнюючи себе.

На другій фазі, він говорив Брата Бранхам про своє життя, кажучи, «Я хочу, щоб ви знали, що ваша чудний життя було для мети в підготовці вас щоб зробити роботу, яку Бог наперед приготував для вас зробити від твого народження».

Третя фаза: ангел говорить йому, що були деякі умови що він повинен зустрічатися і зберігати. Він сказав, «Якщо ви будете щирі, і ви можете змусити людей повірити вам...» А потім він перейшов до четвертої фази - результати:

Він сказав,: «...нічого не буде стояти перед вашими молитвами, навіть не рак!»

А тепер зауважте слова ангела поки що. Він поставив брата Бранхема в легкість і ідентифікував себе. Він сказав йому що він знав про своє минуле життя та призначення. Він також сказав йому, що він повинен був бути щирим, і що люди повинні були вірити йому. Я хочу сказати це своїми словами: Якщо Ангел Божий сказав братові Бранхам, що він повинен бути щирим, скільки ще так і ми повинні бути сказані бути щирим? Також важливо було, щоб він змусив людей вірити, отже, якщо ви не вірите брату Бранхам бути Божим пророком для цього віку, тоді його послання та його служіння були не для вас.

П'ята фаза повідомлення ангела було попередженням людей зізнатися у своїх гріхах перш ніж вони прийшли перед цим чоловіком Божим, і що він повинен був сказати людям що їх думки говорять голосніше перед престолом Божим ніж їхні слова. Це було попередженням для всього людства.

Потім ангел перейшов до шостої фази і розповів брату Бранхам речі, що стосуються його життя та майбутнє служіння. Йому сказали, що він буде проповідувати перед людьми по всьому світу і що він буде стояти в упакованих аудиторіях, з людьми, відвернулися через відсутність приміщення. Його церква в Джефферсонвіллі стала б централізованим місцем звідки люди приїхали б з усього світу, шукаючи його молитви про їх визволення.
------

Тут стояв Ангел Божий, який сказав йому: «Ви будете проповідувати перед тим натовпами, і тисячі по всьому світу прийде до вас для молитви та поради». Мало того, але ангел продовжували це говорити «Ви повинні молитися за царів і правителів і володарів.»

Перекладені витяги з... "The Acts of the Prophet".
Chapter 8 - Angel Appears

(PDF Англійська)


  Писання говорить...

Хто дбатиме зберегти свою душу, той погубить її, а коли хто погубить, той оживить її.

Луки 17:33



Концентратор повідомлення. Виберіть мову і завантажити безкоштовні повідомлення від брата Бранхам.


Таємниця Христа.

Англійська сайт бюлетеня.

Ноїв ковчег.

 

Індекс серії
Бог і науки.
- Археологія.

Захоплення ловля геть.

Основні вчення
повідомлення.

Добрі новини. Ісус
помер за ваші гріхи.

Водне хрещення.

 

Надприродне хмара.

Стовп вогню.

Шекіна слава Бога.

 

Гробниця порожня.
Він живий.

Предтечі.

Бог є Світло.

Пояснило Божество.

Сім церковних віків.

Діяння пророка.

Живе слово серії.

Cерії Кінця Часу.

Сім печаток.

Індекс серії Бога і Iсторія.

Початковий гріх.
Чи було це яблуко?

Ім'я Бога.

Смерть. Що тоді?

Ангел з'являється.

Бог і науки.
Динозавр Міф.

Біблійна геології.

 

Археологія.
Содом та Гомору.

Підтвердження пророка.

Голос знака.

Землетрус судження.

Сьогодні збулося
Писання, яке ви
почули.

Натисніть на зображення для завантаження зображення в повному розмірі або PDF.


Діяння пророка.

(PDFs)

Chapter 8
- Angel Appears

(PDF Англійська)

Раніше...

Після...

William Branham
Life Story.

(PDF Англійська)

How the Angel came
to me.

(PDF Англійська)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF Англійська)

God, Hidden and
Revealed in simplicity.

(PDF Англійська)