Тхе Раптуре ис цоминг.


  Илија је пророк.

Илија је пророк.

Dakle, mi smo prošli kroz crkvena doba. Ali nam je obećano u poslednjim danima, prema Malahiji 4 da će tu ponovo pojaviti prorok na zemlji. Dakle, upamtite, ‘Reč Božja dolazi proroku,’ ne teolozima. Prorok odražava Božju Reč. On ne može reći ništa; on ne može govoriti svoje sopstvene misli. On može govoriti samo ono što Bog otkriva.

У Малахији 4:5-6 Бог је рекао да ће послати нам Илију пророка пре дође велики и Страшног дана Господина. Када се Исус је питао зашто наставнициизјавио је Илија ће прво доћи, он, рекао им да је би Илија доћи и обновити све ствари. Онда им је он рекао да је Илија већ дошао и идентификовали Јован Крститељ као он. Када се Џон питање "ко су. Ти?" он је рекао: "Јесам глас који виче у по пустињи". Ово био је Исаиах 40:3. Тако мушкарац помазани са духом Илијин морао да дође и "повратити". Верујем да је Виллиам Бранхам био тај пророк да бисте вратили оне ствари које су Офф отишли за грешка. Можда мислите да је звуке необичан, али Бог поново доказана изнова и да је ово није обичан министарство, са визијама, Супернатурал аката, чак и подизању тхе деад (после сертификован од стране докторима). Ми смо је у време повратка Исуса - на Страшног дана од Господина.


   Ангел комисија.

Ангел комисија.

Једне ноћи 1946. године је анђео Господња га срео лицем у лице и рекли му да је била рукоположен да заузме дар божанског исцељења у светом. Анђео му је рекао да ће бити дат два знака да докаже да је послат од Бога. Ускоро је открио да је први знак је била, по својој природи, веома физички опорезивање, држи казаљке болесним људима, осећају вибрације о њиховим смртоносних болестима који путују горе његову руку на његово срце. У тим раним данима његовог министарства хе, би моли за стотине људи једну ноћ до осетио је вртоглавицу и да ће скоро Фаинт од исцрпљености. Онда је дошао други знак и испоставило се да будем више физички напорно него прва знака. Када је помазање оф Светога Духа почела да распозна невоље људи, свака визија исушено толико његове, енергија да је могао се моли само за око 15 до 20 људи једну ноћ. Анђео је рекао ако је могао да добијете се народ да му поверовати, не болест це се одупру његове молитве. Када је рекао да је људи не би му поверовати због његовог слабог Статус, онда је Бог додао два знаке за доказ његове комисије.

Довнлоад :

55-0117  KAKO MI SE JAVIO ANĐEO, I SLUŽBA KOJA MI JE PREDANA
The acts of the Prophet - The Angel Appears.
(ПДФ Eнглески).

  Cтране Ватрени Стуб - Хјустон 1950.

Cтране Ватрени Стуб - Хјустон 1950.


William Branham.

У Хјустону, Тексас у јануару 1950. године, невјеројатна фотографија је снимљена од стране Доуглас Студиос. На овој фотографији се појави светло изнад глави Брат Бранхам у ореол као облик. Негативан испитивана је Георге Ј. Лаци ко је био испитивач сумњиве ситуације докумената, како би се утврдило ли или не светлост могла да буде као резултат неправилног излагања, развијање или ретуширање. Истрага је служио у потпуности аутентификујемо цињеницу да је осветљај је била узроковано светлом упечатљивим је негативан. Ова слика је била висила у хали верских уметности у Вашингтону. То је једини натприродно биће икада фотографисао.

Довнлоад (Eнглески)

  53-0509  Pillar of Fire. - William Branham


   Облак.

Облак.


Натприродно Облак.

Кратко прије, залазак сунца оф Феб 28 1963, се запрепашћујуће дивна и мистериозна облак брзим продором ка северу преко Аризона САД. Два магазина извршена на слику и извештај оф овом чудном феномена. (Наука Часопис 19/4/63 и живот часопис 17/5/63) Био разлог за интерес је била да је је масивни облак, виси у плавом небу код великој надморској висини у којој нема влаге, је ту, да се формира облак. Изводљивог објашњење није дата од стране научних упите у њега, али непознат свет је била да на 22 Декември 1962, два месеца пре него што је облак се појавио Брат Бранхам примио визију коју је рекли, до његове цркве у Џеферсонвилу.

Брат Бранхам је била лова у планинама које окружују Туцсон, Аризона, када су догађаји у његовој визији изненада дошао да прође. Седам мајушне тачкице појавио на небу изнад њега, када ови, тачкице материјализована, пирамида се од седам ангелс је стајао пред њим. Давали су му комисију да открије седам печата оф тхе књизи Откривења. У цлоуд сата представља лице Христа.

Довнлоад:  GOSPODO, DA LI JE OVO ZNAK KRAJA

прочитајте рачун у...   "The Acts of the Prophet"
(ПДФ Eнглески).


  Доинг Богу сервис.

Доинг Богу сервис.

Многи људи десире да служе Богу, али не знају како. Они праве грешку одете око тога на погресну страну.

У 1. Дневника 13, Дејвид зажелео да уради Бога неку услугу, доносећи Ковчег савеза вратио из Киријат Јеарима. Сви лидери, и људе договорена. Арк је изведен на царт које вуку волови. На путу Тхе Волови набасали и Арк се спремао да дати савет запрежно. Узза пружио руку да се га заустави и Господ побише га мртвог. Ово се десило, јер је Арк је требало да буде извршена на раменима свештеника, не на царт. Ово је био Давид, покушавајући да урадим Богу сервис без, је то била чак Његова воља. Он је желео да служи Богу, али дешава око тога погрељним путем.

Довнлоад (Eнглески).   Trying to do God a Service.


  Седам Цомпоунд Редемптиве имена Јехова.

Седам Цомпоунд имена Јехова.

Бог има много наслова. (Постоји преко 700 у Библији.) Постоји група ових наслова, које се називају "Седам Цомпоунд Редемптиве имена Јехова".

Непосредно пре него што је слика направљена од Cтране Ватрени Стуб, у Хоустону Текас, Брат Ф Ф Босворт је управо поставила ово питање, “Да ли се 7 сложене имена Јехове, се односе на Исуса Христа?.”

“Да” је био одговор.

У почетку, Бог је дао Адаму задатак да именује ствари. [Ово се и даље наставља и данас]
У различитим временима у Библији, верници су дали имена Богу, дефинисање Његових карактеристика, посебно када Он испунио њихове потребе.

Брат Бранхам је проповедао ову серију у јулу 1962.

Довнлоад (ПДФ Eнглески).

We would see Jesus.
Jehovah Jireh 1.
Jehovah Jireh 2.
Jehovah Jireh 3.
A super Sign.

   Писмо каже...

Ево, ја ћу вам послати Илију пророка пре него дође велики и страшни дан Господњи;

И он ће обратити срце отаца к синовима, и срце синова к оцима њиховим, да не дођем и затрем земљу.

Малахији 4:5-6

   Довнлоад ...

Цлицк на имиџ да преузмете пуну величину сликом или ПДФ.


Cтране Ватрени Стуб.

Натприродно облак.

Пре...

После...

Onde razapeše Njega.
Тхе место оф те лобања.

  OPTUŽNICA.
(ПДФ)

MOJA ŽIVOTNA
PRIČA (W.Branham)

(ПДФ)

Pearry Green personal
testimony.

ПДФ Енглески

BRAK I RAZVOD.

(PDF)

Мистерија о Христа.

Енглески невслеттер сајт.

Књига Откривења.

 

Бог и наука.
- Аркеолоји.

Тхе Раптуре ис цоминг.

Главни учење на поруку.

Добра је вест.
Исус је умро за твоје грехе.

Крштења водом.

 
 

Шекина глори оф Богу.

Је гроб је празна
Он је жив.

Натприродно облак.

Cтране Ватрени Стуб.

Су претходнице.

Нојева барка.

Седам Црквених доба.

У Седам Печата.

Божић серију.

Живи Реч Cерије.

Ендтиме серија.

Бог има лично име.
Које је име Бога?

Акти оф је пророк.

Oбјаснио је Божанство.

Тхе Оригинал Син.
Је ли било ан аппле?

Библијски геолошки.

Митологија.

Кристијан хода серије.

Бог и историја серије
Индек - Данило.

То Жена Језебел.

Наше доба Лаодикија.

Hrist Izvan Crkve.

 

Доктрина на Ницолаитанс.

Смрт. Шта онда?

Тајна Вавилон.

Бог и наука.
Микробиологија.

Бог и наука.
Космологија.

Бог и наука.
Мит диносауруса.

Пророк је виндицатион.
Brak i razvod.
Бог и наука.
- Еволуција.

Божанско исцељење.

Археологија.
Содом и Гомора.

Армагедон.

Земљотрес пресуда.

Наш млади
Сунчев систем.

Vizija Sa Patmosa.

 

Наша порука листинг.

Доказ о Нојевог потопа.


Acts of the Prophet

ПДФ Енглески

Chapter 11
The Cloud

ПДФ Енглески


Порука Хуб... Одаберите језик и преузимање бесплатне поруке из брат Бранхам.