Мистерија о Христа Cерије.

Мистерија о Христа.


   Божије мистерија.

Христос у вама.

Ако бисмо само могли да схватају шта овај зна Писму: 'Великопољско је Онај ко је у вама него онај који је у свету." Знамо да је то је истина, али можемо стварно не разумем. Оно што је у тебе који је великопољска? То је Христ, помазаник! Боже, који је био у Христу, је у вама. Тако, ако је он у вама, онда то нисте ви више не живи, то је му живи у вама.

Мелцхизедек.

Постање 14 говори о томе како је град је у Содому је била претраживала од стране кинг оф Елама (Персиа). Лот и његова супруга и деца била заробили и одвози се на северу. Абрахам монтиран борбену снагу од 318 људе који јурили краља Елама и победио га у бици. Према томе Абрахам спасава његов нећак Лот, из ропства. Након битке, био свештеник намед Мелцхисадец дошао Абрахаму, благослови га, а затим јели хлеб и попила вино са њим. Ова прича би била Мистериозна довољно само из Генесис рачуна, али у Јеврејима 7 Павле пише да је Мелцхизедек је краљ мира и праведности, а је он није имао оца или мајку, ни почетак ни заврљетак дана. Ко је ова Мистериозна особа? Брат Бранхам се је објаснио да Мелцхизедек имала да буде Бог лично, јер само Бог нема почетка. Мелцхизедек био Божији теофанија који се појављује Авраму да би се пре-фигуру Исуса Христа. Није било Исус као да смо му сее у Новом завету, јер је Исус имао оца и мајку, и овај човек имао ни. Исус је имао почетка; овај човек нису. Исус је дао му живот; овај човек није могао, јер је био живот.

Довнлоад.

HRIST JE OTKRIVENA BOŽIJA TAJNA
KO JE TAJ MELHISEDEK?
HRIST JE OTKRIVEN U SVOJOJ VLASTITOJ REČI

   Кинсман откупитељ.

Кинсман откупитељ.

Преводиоци када су састављању књиге који су познати као наш Библији, скоро изоставио се књига Рутх. Је то је љубавна прича, и веома је дивна, али Бог је једва помиње. Био је то овај чињеница да их је изазвао на скоро одбаце ову књигу као надахнута. Међутим, садржи у 'типа' причу о кинсман Искупитеља, Исус Христос је наш 'близини кинсман "ко је могао до плати цену да откупи Наоми (који заступа, јеврејска црква) и од стране Чинећи то добива Рутх (неки паганин млада ) ко представљају хришћанску цркву. Хвала Богу да ми имамо такав Искупитеља као овај. Дошло је до ближи кинсман (наша стара природа)ко је изабрала да не откупи како се не имају стигма ожени Рутх. Ово је оставило нашу Вооза (Христ) бесплатно да откупи своју невесту. То је разлог зашто Христос морао бити "рођен од жене" како би он могао буде наш кинсман.

Довнлоад (енглески).    "Kinsman Redeemer"


   Божји план.

Божји план.

Када је Бог настао свемир, он је имао троструку намјену на памети. Прво, да жели да се открије људима изражавајући своје атрибуте. Он није могао да Овај урадим као Господа Богако покрива све простор, време и вечност. Је он тако дубок и мистериозан које би нико никад не му схвати. Како би могли схвате биће које увек постојала? Тако, он је изразио своје очинство тако што ће постати је син човека. То је разлог зашто сам Исус назива "Син Људско." Бог хтели да се поистовети са људима откривајући сам у Христа.

Бог је желео да ћивим у народу, и самим тим имати несвакидашњу важност у телу верника он назива његова невеста. Првобитно је могао да Овај урадити у Адаму и Еви; али онда грех их одвојили од његовог присуства. Зашто Бог не само наставите Адам и Еве Пуре? Ако је имао, је могао да, Никад нисам изразио је пуну атрибуте. Он је био син, спасилац, и исцелитеља, који је могао да искажу само кроз Христа. Видиш? Све ствари су ране у то једној особи, Исусу Христу. Божије дивно намена је одувек био да открије сам - Прво у Христа као пуноће Божанства телесно; а онда, у народу ко ће пригрли Цхристс Духа Светога. Ови посебни људи ће направити Исус Христ надмоћан у њиховим животима. Од самог почетка Бог има неуморно је радио у правцу овај циљ, тако да може да се прослави у народу ко ће дати Исуса Христа несвакидашњу важност; која је, је позиција изнад или пре сви остали.

Треће, Божије намера је да обнови своје краљевство натраг до рајском врту, тако која народ његов могу да ходају са њим поново у свежини тхе евенинг, као Адам и Ева урадили пре пада. У том циљу, Бог има изра'ава сам посредством старости као отац, син, и Светога Духа. Оцем и Свети Дух су исти Духа. Да ли га добити? Није три боговима; је то је један Бог који се изра'ава у три атрибута. Бог је изразио, сам у Исусу Христу, ко је отац, син, и Свети Дух - пуноће Божанства телесно. Сада је пуноћа Божанства телесних пребива у свом црквеној (младом), а она му дају несвакидашњу важност. Све што Бог беше, он сипа у Христу; и све што је Христос је, он лије у његовој цркви (појединачних верници.)


   Исус Aи изговорену реч рођење.

Исус Aи изговорену реч рођење.

Исус је био изговорена реч цхилд. Је био, није замишљен тако кроз сексуалном чину, али посредством Божијом изговорена реч. (Инсиде Маријин материца је Бог створио оба јаје и сперму која оплоди јајну ћелију, тако генетички био је потпуности људски, али је његов парентаге је строго божански.)Пошто није дошао кроз секс, се Исус није морају да умру; али је он није умро да би се отплатили дуг за Адамовог греха. То је једини начин могло измирена су. Нико други није могао ит урадим, јер сви остали био сексуално рођен. Као Марији, ти људи ко су предодређени да буду део колективног невеста Исуса Христа ће прво добијају реч у утроби њихових умова.

Довнлоад   MARIJINA VERA.


  Име Бога.

Бог има лично име.
Које је име Бога?

Јасно је да Бог има право име. Псалам 9:10,
“У Тебе се уздају који знају име Твоје, јер не остављаш оних који Те траже, Господе!”.
[Види и Исаиах 42:8, Исаиах 54:5, Псалам 83:18]

Значење Његовог имена је "Он узроци да постати."

Хебрејски научници су имали такво поштовање за име Бога, уклонили су све самогласнике тако да не би могао да буде изречена. Тако нико не би могао "Узмите Његово име узалуд."


Тхе Тетраграмматон.

Ово је оставило 4 знака “YHWH” [ИХВХ] који само 'представља' име Бога. (Неки људи користе "ЈХВХ" за ове, иако је ово нетачно.) Ова група знакова се зове "Тетраграмматон", што на грчком значи "4 знака"

Хебрејски самогласници речи "Адонаи" што значи "мој Господ", су спојене са овим ликовима да направимо реч "Јехова". Није познато који су се самогласници заиста користили. Запамтите такође да на хебрејском, нема слово "Ј".

У енглеском Кинг Јамес Версион Библије реч “Jehovah” или “LORD” ["Јехова" или "ГОСПОД"] [сва главна слова] користи се где се десио Тетраграмматон. Ово се дешава скоро седам хиљада пута у Библији. [Реч “Господ”, са малим словима, није иста реч.] Реч 'Јехова', је, дакле, енглеско "представљање" Његове име.

Нисам упознат ни са једним документом [Сцроллс или таблете писање, керамика итд] Старог завета периоду, која показује потпуно име Бога. Они само показују тетраграмматон.

Као одговор на наше питање онда, мора доћи из РЕЧИ; Окрећемо се Новом завету.

Анђео који говори Марији рекао је у Луки 1:31:
И ево затруднећеш, и родићеш Сина, и надени Му име Исус.

У Матеју, поглавље 1, стихови 21-23, налазимо да се Исус зове "Емануило" што значи “С нама Бог.”
21 Па ће родити Сина, и надени Му име Исус; јер ће Он избавити свој народ од греха њихових.
22 А ово је све било да се изврши шта је Господ казао преко пророка који говори:
23 Ето, девојка ће затруднети, и родиће Сина, и наденуће Му име Емануило, које ће рећи: С нама Бог.

Jesus ["Исус"] је енглеско име за нашег Господа. На грчком је то "Иесоус". На хебрејском, његово име је проглашен "Иехохсхуа".

У 1. поглављу Откривења, Јован има визију ускрслог Исуса. Ово је "Син Човјечји" (в13) а Исус је рекао Јовану "Ја сам Алфа и Омега" (в8) [Енглески КЈВ такође в11], "први и последњи", "Свемогући" и показује да је Он Бог. Он је “био мртав, али је заувијек жив”. Коса му је бела, не зато што је стар, али зато што је Он Судија.
[Види: Патмос Висион страница за више детаља.]

Јеванђеље по Јовану почиње овим речима, Јован 1:1-3,
1 У почетку беше Реч, и Реч беше у Бога, и Бог беше Реч.
2 Она беше у почетку у Бога.
3 Све је кроз Њу постало, и без Ње ништа није постало што је постало.

Стих 14 наставља...
14 И реч постаде тело и усели се у нас пуно благодати и истине; и видесмо славу Његову, славу, као Јединороднога од Оца.

Овде видимо још неке наслове Исуса, "креатор" и "реч" и "Јединорођени од Оца."

[Види: Откровење Исуса Христа. страницу за више детаља.]

Пророчанство Месије.

Изаија је пророковао о Месији који долази, у Изаији 9:6. У овом пророчанству Изаија даје Месији наслове "Отац вечни" и "Бог силни".

Јер нам се роди Дете, Син нам се даде, коме је власт на рамену, и име ће Му бити: Дивни, Саветник, Бог силни, Отац вечни, Кнез мирни.


   Довнлоад сродних порука.

   Писмо каже...

Тајну која је била сакривена од постања света и нараштаја, а сад се јави светима Његовим,

Којима Бог науми показати како је богата слава тајне ове међу незнабошцима, које је Христос у вама, нада славе;

Kološanima 1:26-27


   Довнлоад сродних порука...


Порука Хуб... Одаберите језик и преузимање бесплатне поруке из брат Бранхам.


Мистерија о Христа.

Енглески невслеттер сајт.

Књига Откривења.

 

Бог и наука.
- Аркеолоји.

Тхе Раптуре ис цоминг.

Главни учење на поруку.

Добра је вест.
Исус је умро за твоје грехе.

Крштења водом.

 
 

Шекина глори оф Богу.

Је гроб је празна
Он је жив.

Натприродно облак.

Cтране Ватрени Стуб.

Су претходнице.

Нојева барка.

Седам Црквених доба.

У Седам Печата.

Божић серију.

Живи Реч Cерије.

Ендтиме серија.

Бог има лично име.
Које је име Бога?

Акти оф је пророк.

Oбјаснио је Божанство.

Тхе Оригинал Син.
Је ли било ан аппле?

Библијски геолошки.

Митологија.

Кристијан хода серије.

Бог и историја серије
Индек - Данило.

То Жена Језебел.

Наше доба Лаодикија.

Hrist Izvan Crkve.

 

Доктрина на Ницолаитанс.

Смрт. Шта онда?

Тајна Вавилон.

Бог и наука.
Микробиологија.

Бог и наука.
Космологија.

Бог и наука.
Мит диносауруса.

Пророк је виндицатион.
Brak i razvod.
Бог и наука.
- Еволуција.

Божанско исцељење.

Археологија.
Содом и Гомора.

Армагедон.

Земљотрес пресуда.

Наш млади
Сунчев систем.

Vizija Sa Patmosa.

 

Наша порука листинг.

Доказ о Нојевог потопа.

Цлицк на имиџ да преузмете пуну величину сликом или ПДФ.


А моунтаин бочни и
ружин бокор у снегу
у Кини.

OSOBINE SAVRŠENOG
ČOVEKA
(ПДФ)

Је он Тхе је сам.

 

Христос.
У златном свећњак.

Тхе 3 реалмс човека.

Тхе Седам димензије.

Он ме води поред
мирних вода.

У вечерње време
биће светло.