Dumnezeu e lumină.


  Faptele profetului serie.


Pearry Green.

Şi vă scriem aceste lucruri pentru ca bucuria voastră să fie deplină.
Vestea, pe care am auzit -o dela El şi pe care v'o propovăduim, este că Dumnezeu e lumină, şi în El nu este întunerec.

1 Ioan 1:4,5

Ioan, ucenicul iubit al Domnului Isus Hristos, a fost atât de aproape de prieten lui Isus că el ar pune frecvent capul pe sânul lui Isus. Fiind cel mai apropiat de el, el trebuie să fi cunoscut lui Isus a fost un om. Încă Evanghelia lui Ioan, scrise după răstignirea, învierea şi înălţarea lui Isus, începe cu cuvintele, “La început era Cuvîntul, şi Cuvîntul era cu Dumnezeu, şi Cuvîntul era Dumnezeu... Şi Cuvîntul S'a făcut trup, şi a locuit printre noi,...” Evident, Ioan a experimentat o revelaţie între momentul său părtăşie personală cu Isus din Nazaret şi momentul când a scris Evanghelia sa. Apocalipsa lui Ioan a continuat, pentru în epistola sa, el scrie: “Şi vă scriem aceste lucruri pentru ca bucuria voastră să fie deplină. Vestea, pe care am auzit -o dela El şi pe care v'o propovăduim, este că Dumnezeu e lumină,...” Prima Ioan ştia el ca un om, apoi cuvântul, în cele din urmă ca lumina. Lumina într-un sens scripturală este că care risipeşte întunericul, care să permită o pentru a vedea cu ochii lui spirituală.

Să ne examina experienţele lui Moise cu Dumnezeu ca lumină. Său prima contact cu fenomenul supranaturală a lui Dumnezeu a venit ca Dumnezeu a apărut într-un tufiş, care ardea, dar nu a fost consumat. Moise a deviat pentru a vedea acest lucru care a sfidat simţurile şi Dumnezeu a vorbit cu el, oferind să-l instrucţiunile care el a fost să ia copiilor lui Israel în Egipt. Următoarea astfel instanta a avut loc atunci când Moise a condus copiii lui Israel din robie şi acestea au fost însoţite de stâlp de foc de noapte şi nor de zi. Scriptura subliniază faptul că Dumnezeu a făcut nu eliminaţi oricare dintre aceste semne de ghidare. Mai târziu când Moise a urcat pe munte pentru a căuta lui Dumnezeu, Scriptura spune că un nor mare a acoperit muntele, “Înfăţişarea slavei Domnului era ca un foc mistuitor pe vîrful muntelui,... Moise a intrat în mijlocul norului, şi s'a suit pe munte. Moise a rămas pe munte patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi.” Aşa cum în altă parte în Scripturi aceasta se numeşte “slava Domnului;”

Ezechiel a raportat că el a fost în spiritul şi a văzut "viziuni ale lui Dumnezeu." El a vorbit, de asemenea, de un vârtej de vânt din nord, un nor mare şi un incendiu în pliere în sine, şi o luminozitate a fost despre asta, şi din mijlocul acestora ca culoarea chihlimbarului, care ieşea din mijlocul focului." (Observaţi vârtej de vânt din nord, şi amintesc de vârtej de vânt, care a venit la fratele Branham, din nord, capitolul 12.) Ezechiel vorbeşte în 1:26-28, de un tron şi că apariţia una pe tronul din coapsele în jos a fost "ca nişte foc," dar la coapsele în sus "ca culoarea chihlimbarului."

Moise face menţiune de foc, dar nu menţionează chihlimbar de culoare ca Ezechiel. Dar, ceea ce este culoarea normală de foc? A variat ar putea fi descris ca roşcat - galbenă sau roşcat - portocalie, sau gălbui verde, care este chihlimbar.
-----

În cazul în care există un mister despre aceasta experienta lui Ioan, şi voce de înger al şaptelea este de a termina misterele, apoi acest mister se efectuează simplu, de asemenea, pentru această generaţie. Într-adevăr, nici o altă generaţie a vazut, mult mai puţin a avut înregistrate pe film, stâlp de foc. La data naşterii sale, prin copilăria şi în Ministerul său, fratele Branham a devenit bine familiarizat cu apariţia de această lumină. Ca un băiat, el a raportat de culoare ca fiind gălbui - verde. În cele din urmă a descoperit că galben - verde este numit amber. Lumina a apărut la mulţimi, în 1933, pe Râul Ohio, dar nu a fost fotografiat la momentul respectiv. Pe 24 ianuarie 1950, în Houston Texas, o fotografie a fost luată care a făcut înregistrarea lumina. Această fotografie a fost examinat de dl George J. Lacy, examinatorul documentelor chestionaţi, Houston Texas, şi pronunţat autentice.

În 1958 târziu, Dumnezeu a stabilit din nou scena pentru o fotografie a lui lumină supranaturală la Lakeport, California, Iarmaroc. Un fotograf cu echipamente excelente a luat două culoare shots de fratele Branham în timp ce el predica. Prima poza a fost normal şi cuprinse toate detaliile de scena: amvon, microfon, fratele Branham predica, un panou de comutare electrice pe perete si un aranjament mari de crini intr-o vaza pe podea, în faţa amvon.


Inainte de...

După...

A doua imagine, de la aceeaşi locaţie, conţinute, de asemenea, aceste detalii, dar nu a fost o imagine normală. Această imagine conţine multe detalii suplimentare, care nu a fost vazut de cei prezenţi. În spatele fratele Branham, şi căutaţi în jos peste el, este un profil perfect de o fata care poate fi descrisă doar ca cel al lui Isus Hristos. Un altar supranaturale şi şapte linge de foc, care sunt vorbite de în Apocalipsa ca "şapte Spiritele lui Dumnezeu" care sunt "înaintea Tronului", de asemenea, sunt prezente în imagine. Crini par a crescut la o dimensiune mare; acum se extind deasupra capului de fratele Branham în imagine (Hristos crin de valea). Îngerul Domnului este, de asemenea, văzut în această imagine cu un tren proceduri de foc la el, care acoperă, de asemenea, fratele Branham. Îngerul a linge de foc proeminente de la indemana sa.
-----


   Stâlpul de Foc - Umăr.

La partea din spate a Sufletului Portul Biserica în Dallas, Texas, în martie, 1964, o altă fotografie ciudat de fratele Branham a fost luată care a relevat o lumină supranaturală. Lumina a apărut în această fotografie ca un linge ciudat de foc peste umărul drept Profetului. (Oameni care ştiau fratele Branham sunt familiarizaţi cu faptul că el a efectuat întotdeauna umărul său drept mai mici decât stânga lui. Ungerea era întotdeauna pe dreptul său, unde stătea un înger al Domnului.)
-----

La capul de Alvernon Way Street, în Tucson, există o pistă care duce în sus în Munţii Catalina masiv la un vârf numit Deget Rock. Acest vârf este vizibil de la oraş. În februarie 1965, fratele Branham, cu o povară pe inima lui să solicite permisiunea de a propovădui adevărul de căsătorie şi divorţ, urcat ascendentă împreună acestui traseu la un canion sub Deget Rock.

Acolo el a căutat sârguincios Dumnezeu în rugăciune şi în timp ce el se ruga în acest canion, un nor culoare chihlimbar, în formă ca o umbrelă, a fost văzut să coboare peste vârful muntelui şi ridica din nou. Performanţa a fost repetat de trei ori şi a fost în mod clar văzută din oraş. Copii de şcoală au fost chiar, lăsa să iasă din şcoală pentru patruzeci şi cinci minute sa ma uit la acest fenomen. A fost momentul în care fratele Branham a primit sursa de inspiratie pentru a reveni la Jeffersonville şi să predice adevărul de căsătorie şi divorţ. Această revelaţie puternic a fost, probabil, mesajul cel mai mare dintre toate pentru mireasa lui Hristos în ajutându-le pentru a indrepta viaţa lor. Din nou Dumnezeu a acţionat ca el are pe tot parcursul istoriei tuturor, care apare într-un stâlp de foc să vorbesc cu omul, dovedind din nou că Dumnezeu e lumină.

Dacă numai oamenii ar putea vedea...

Extrase traduse din...
Acts of the Prophet - Chapter 13.
(PDF Engleză)


Click pe imagine pentru a descarca imagini full size sau PDF.


Pearry Green personal
testimony.
(PDF Engleză)

Chapter 13
- God is Light
(PDF Engleză)

Prima Ioan ştia
Isus ca un om,
apoi de cuvântul,
în cele din urmă
ca lumina.Hub Mesaj...Alegeţi limba şi descărcaţi gratuit mesaje de la fratele Branham.


Misterul lui Hristos.

Site-ul Buletinul
informativ Engleză.

Cartea Apocalipsa.

 

Dumnezeu şi Ştiinţă
- Arheologie.

Că Răpirea va aparea în.

Principalele învăţături
ale mesajului.

Nor supranaturale.

Stâlpul de Foc.

Vestea cea Bună.
Isus a murit pentru
păcatele tale.

Botezul Apei.

 
 

Slava Shekinah a lui
Dumnezeu.

 

Monumentul funerar este
gol. El este in viata.

Precursoarele.

Dumnezeu e lumină.

Cele Şapte Epoci
ale Bisericii.

Cele Şapte Peceţi.

Seria de Crăciun.

Faptele profetului.

Dumnezeu şi Istorie
serie Index - Daniel.

Seria umblarea
Creştină.

Numele lui Dumnezeu.

Seria Cuvinte Vii.

Seria timpul sfârşitul.

Dumnezeirea
Explicată.

Arca lui Noe.

Geologie Biblice.

Înger Apare.

Voce a semnului.

Pacat original.
A fost un mar?

Mitologie.
Sursa - Babilon.
Căsătorie şi Divorţ.
Dumnezeu şi Ştiinţă
- Evolutia.

Acea Femeie Izabela.

 

Epoca noastră,
Laodiceea.

Cristos În Afara
Bisericii.

Învăţătura Nicolaiţilor.

 

Moarte. Ce atunci?

Misterul Babilonul.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Microbiologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Cosmologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Mitul de dinozauri.

Justificarea unui profet.

Judecata Cutremur.

Armaghedon.

Arheologie.
Sodoma şi Gomora.

Vindecarea Divină.

Astăzi această
Scriptură este
împlinită.

Tânărul nostru sistem
solar.

 

Lista noastră de
mesaje.
Dovezi de Potop.