Dovezi de Potop.

<< anterioare

viitoare >>

  Dumnezeu şi ştiinţă serie.

Stratele de rocă pe scară largă.


David Shearer.

Unele stratele de rocă pot fi găsite pe mai multe continente. Paturi de Creta din sudul Angliei se găsesc în Irlanda de Nord, Europa, Egipt, Turcia, şi American la jumătatea de Vest, în Australia de Sud. Acestea au aceeaşi fosile în ele, şi straturi de mai sus şi mai jos, sunt, de asemenea, aceleaşi.

Aceasta este o dovadă de "global" depunerilor de sedimente.

Îngroparea fosili rapidă.

Există dovezi de înmormântare fosili rapidă. Un peşte fosil, de exemplu, este în proces de a manca un alt peşte. Ambele sunt fosilizate împreună. Acest lucru trebuie să fi întâmplat foarte repede.

Într-un alt caz mama o Ichthyosaur (vechi de reptilă marină, o creatură de marsuin-ca) este în proces de a da naştere, atunci când este îngropat şi fosilizat. Editorul revistei "Nature" acest lucru numit un "timp congela cadru".

Ţesuturilor moi.

Prezenţa de ţesut foarte moi în fosile, cum ar fi meduze, flori şi frunze, indica foarte rapidă de înmormântare. Deoarece acestea au fost prinse cu detaliu complicate, (cârcel, petale structura etc), trebuie să fi fost rapidă, nu lent depunerilor, sau aceste caracteristici ar avea putrezite.

Meduze fosilizate în Tasmania, sunt atât de complicate, un geolog a concluzionat că aceasta trebuie să fi întâmplat în mai puţin de o zi, pentru a fi conservate ca asta.

Alinierea fosile.

Multe fosile de scoici sunt "aliniate" în aceeaşi direcţie în straturile. Aceasta este o indicaţie că acestea sunt îngropate de unui flux masiv de sedimente şi apă, care curge în aceeaşi direcţie.

Creaturi terestre şi mării.

Teren creaturi sunt adesea găsit în stratele de rocă acelaşi împreună cu creaturi mării. Aceste creaturi nu aţi trăi împreună, dar acestea sunt îngropate împreună. Acesta este un alt indiciu de catastrofă.

Unda mărci în straturile.

Există marcaje în stratele de rocă, care sunt numite "cruce paturi". Acestea sunt modele de unda în stratele de rocă, care sunt cauzate de apa care curge peste partea de sus a sedimentelor, făcându-l să bancare. La aceasta putem determina direcţia de curgere de apa. [În gândirea convenţională, (depunerea lentă şi graduală) acestea ar lua apa curgătoare pentru 300 de milioane de ani peste partea de sus a sedimentelor.]

Aceste mărci nu pot fi cauzate de depunere lent, şi este o indicaţie de o catastrofă de inundaţii.

Trecerea streşinei limitele.

Adesea între straturi de rocă sunt netezi limitele "muchie de cuţit". În cazul în care acest lucru a fost formarea peste milioane de ani, ar exista limite neregulate, datorită eroziunii şi materialelor depuse pe suprafeţele de straturi. Acest lucru nu este cazul, care să indice că straturile s-au format foarte repede.

Stratele de rocă îndoite.

Uneori, straturi de rocă sunt "indoite" de presiuni externe. Acestea sunt curbe chiar buna, şi indică faptul că trebuie să au apărut în timp ce rocă a fost "moale". Acest lucru se întâmplă adesea în mai multe straturi: toate acestea ar fi fost moale, ceea ce înseamnă că nu s-au format peste milioane de ani, sau straturile ar fi fracturat şi spulberat.

Uneori pretind, că acest lucru poate apărea în cazul în care rocă este supus la caldura împreună cu presiune. Totuşi acest lucru s-ar schimba compoziţia de rocă, care nu survenit.

Polistrat fosile.

Polistrat (Poli = multe, strat = straturi) fosile, sunt fosile care se extinde prin mai multe straturi de rocă, în scopul de a fi îngropat. Un exemplu este trunchiuri de copaci în paturi de cărbune din Newcastle, Australia. Acestea extind printr-o serie de cărbune, apoi straturi vulcanice, apoi din nou de cărbune. Ele sunt verticale, dar nu au ramuri sau rădăcini. Acest lucru arată îngroparea rapidă, nu lent şi depunerea treptată, după cum se solicită. Copaci asemănătoare au fost găsite după erupţia Mt St Helen's, în Spirit Lake, buturugi în picioare pe verticală prin mai multe straturi de cenuşă vulcanică.

În Joggins, Nova Scotia, Canada, există mulţi copaci, care pătrunde 20 rocă strat limitele, împrăştiate prin un 760m înălţime de stratele de rocă. Copacii ar au putrezit departe în cazul în care straturile de rocă au fost depuse peste milioane de ani.


  Paturi de cărbune.

Paturi de cărbune.

Cărbune s-a format de vegetaţie antice. Se estimează că există 7 de trilioane de tone de cărbune, care a fost depus în paturi peste tot pământul. Aceasta include Antarctica.

Obiecte au fost găsite în interiorul bulgări de cărbune. Acest lucru se dovedeşte că paturi de cărbune s-au format atunci când a existat o civilizatie, care ar putea crea aceste obiecte. Paturi de cărbune ar putea nu s-au format milioane de ani în urmă.

Găsite în interiorul bulgări de cărbune.

Oală mică.

Clopot preţios.

Biblia a spus...


Psalmi 121:1-2

Îmi ridic ochii spre munţi... De unde-mi va veni ajutorul?

Ajutorul îmi vine dela Domnul, care a făcut cerurile şi pămîntul.Dovezi în lumea
lui Dumnezeu,
este de acord
cu contul
din cuvântul
lui Dumnezeu.Hub Mesaj...Alegeţi limba şi descărcaţi gratuit mesaje de la fratele Branham.


Misterul lui Hristos.

Site-ul Buletinul
informativ Engleză.

Cartea Apocalipsa.

 

Dumnezeu şi Ştiinţă
- Arheologie.

Că Răpirea va aparea în.

Principalele învăţături
ale mesajului.

Nor supranaturale.

Stâlpul de Foc.

Vestea cea Bună.
Isus a murit pentru
păcatele tale.

Botezul Apei.

 
 

Slava Shekinah a lui
Dumnezeu.

 

Monumentul funerar este
gol. El este in viata.

Precursoarele.

Dumnezeu e lumină.

Cele Şapte Epoci
ale Bisericii.

Cele Şapte Peceţi.

Seria de Crăciun.

Faptele profetului.

Dumnezeu şi Istorie
serie Index - Daniel.

Seria umblarea
Creştină.

Numele lui Dumnezeu.

Seria Cuvinte Vii.

Seria timpul sfârşitul.

Dumnezeirea
Explicată.

Arca lui Noe.

Geologie Biblice.

Înger Apare.

Voce a semnului.

Pacat original.
A fost un mar?

Mitologie.
Sursa - Babilon.
Căsătorie şi Divorţ.
Dumnezeu şi Ştiinţă
- Evolutia.

Acea Femeie Izabela.

 

Epoca noastră,
Laodiceea.

Cristos În Afara
Bisericii.

Învăţătura Nicolaiţilor.

 

Moarte. Ce atunci?

Misterul Babilonul.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Microbiologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Cosmologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Mitul de dinozauri.

Justificarea unui profet.

Judecata Cutremur.

Armaghedon.

Arheologie.
Sodoma şi Gomora.

Vindecarea Divină.

Astăzi această
Scriptură este
împlinită.

Tânărul nostru sistem
solar.

 

Lista noastră de
mesaje.
Dovezi de Potop.