Înger Apare.


  Faptele profetului serie.

Comisia de Înger.


Pearry Green.

Una dintre experienţele cele mai ciudate lui Pavel în cauză o vizitare ceresc, care a avut loc atunci când a fost trimis la Roma de ca un prizonier, sub acuzaţia de căpitan de soldaţii Romani. Înainte de a au setaţi naviga din Creta, Pavel a spus căpitanul navei că acestea nu ar trebui să stabilească naviga. Dar căpitanul fiind un om de mare, consideră că ştia mareele, condiţiile de vânt, vreme şi mare, mai bine decât Pavel, astfel încât el setaţi naviga oricum. Au fost doar câteva zile de pe insulă, atunci când acestea au fost stabilite asupra de o furtună aprigă. Au aruncat deposedare şi de marfă peste bord pentru a uşura navei, ca nu cumva să se scufunde şi toate piară. Pavel a fost tăcut pentru o perioadă de timp, până când, după cum citim în Faptele Apostolilor 27:21,22:

21 amenii nu mîncaseră de multă vreme. Atunci Pavel s'a sculat în mijlocul lor, şi a zis: ,,Oamenilor, trebuia să mă ascultaţi, şi să nu fi pornit cu corabia din Creta, ca să fi scăpat de această primejdie şi de această pagubă.
22 Acum vă sfătuiesc să fiţi cu voie bună; pentrucă nici unul din voi nu va pieri; şi nu va fi altă pierdere decît a corăbiei.

Trebuie să recunosc că acest lucru a fost o declaraţie foarte ciudat pentru un om, el însuşi un prizonier, pentru a face cu cele responsabile de nava. Când toată lumea a fost temându-se pentru viaţa lor, el a fost spunând că acestea ar trebui să au ascultat de el, dar acum ar trebui să fie bine dispus, pentru nici unul ar pieri, deşi nava ar fi pierdut. La ce autoritate ar un om ca şi Pavel, un prizonier, vorbesc o astfel de declaraţie? Versetul 23 spune:

23 Un înger al Dumnezeului, al căruia sînt eu, şi căruia Îi slujesc, mi s'a arătat azi noapte,
24 şi mi -a zis: ,Nu te teme, Pavele; tu trebuie să stai înaintea Cezarului; şi iată că Dumnezeu ţi -a dăruit pe toţi cei ce merg cu corabia împreună cu tine.``
25 De aceea, oamenilor, liniştiţi-vă, căci am încredere în Dumnezeu că se va întîmpla aşa cum mi s'a spus.

Acum de ce a făcut Pavel vorbesc cu o astfel de autoritate? Acesta fost deoarece Dumnezeu a trimis un inger sa stau de el şi Paul a spus de cuvinte care acest i-a spus înger. Din moment ce îngerul a fost un mesager al lui Dumnezeu, Pavel ar putea spune "Aşa zice Dumnezeu"
----

După fratele Branham ciudat tinereţea, după convertirea sa, ani trecut, şi el a fost Dumnezeu la cele mai bune de capacitatea sa ca un pastor şi muncitor în Împărăţia lui Dumnezeu. El avut chiar şi un loc de muncă ca un gardian de joc din Indiana. Începutul a ceea ce avea să fie o schimbare extraordinară în viaţa lui şi ministerul a avut loc la începutul lunii martie, 1946 când sa întors acasă pentru masa de prânz şi a intrat sub un copac arţar în curtea din fata casei sale, pe 8th street în Jeffersonville, Indiana. Ca el a trecut sub copac, el se referă că un vânt puternic, grabesc, a intrat în copac. I lovit partea de sus a copac arţar şi i se părea că pomul ar fi rupt afară. Impact extraordinar cauzat-l să se clatina. Soţia sa şi alţii a alergat la el, gândindu-mă că el a devenit bolnav. El sa întors la ea şi a spus aceste cuvinte, "de peste douăzeci de ani de nu am fost în măsură să înţeleagă acest ministerul, acest sentiment ciudat pe mine. Nu pot merge genul asta. Eu au luat pentru a avea raspunsul."
----

Au format lui minte şi intenţiile sale, a declarat, fratele Branham a plecat singur să caute pe Dumnezeu într-un loc secret, determinat să ştiţi răspunsul şi pentru a găsi pacea în inima lui despre acest sentiment ciudat şi aceste fenomene.
----

Fratele Branham întins prosterneze pe fata lui în pestera înaintea lui Dumnezeu. Când el a rugat inima lui afară în sinceritatea, cere lui Dumnezeu, a spus că el a ridicat şi am aşteptat un răspuns. El a fost doar şezând acolo, de aşteptare pentru Dumnezeu să vorbesc înapoi. Cât de multe ori am auzit-l spun, "Ei că asteptati pe Domnul..." Atât de des, atunci când ne rugăm, ne face toate vorbesc, şi, de îndată ce suntem prin vorbind, ne trezesc şi se lasă. El a spus că secretul este după ce te-au rugat să aibă răbdare să aştepte până când Dumnezeu vorbeşte înapoi. Adică dacă credeţi că Dumnezeu te-a auzit, apoi aşteptaţi pentru răspunsul. Fratele Branham au angajat el însuşi la voia lui Dumnezeu în viaţa lui.

Era despre pe la ora 11, care a văzut o lumină ambientală care apare înaintea lui. El a uitat în sus şi a crescut pentru a muta spre această lumină şi atârnate de acolo acea stea mare. Ea nu avea cinci puncte ca un stele, dar privit mai mult ca o minge de foc. Apoi, el a auzit paşii, şi un om de statură mare apropiat de el. Omul cantarea, probabil, două sute de lire sterline, a avut un ten inchis, nici o barba, cu parul de lungime umăr. Ca omul prins ochiul lui, fratele Branham a devenit foarte fricos, dar străin uitat la el într-o manieră cu amabilitate şi a început să vorbească. La fel de înger a stat de către Pavel şi i-a dat instrucţiuni, deci acest înger a stat de fratele Branham şi i-a dat instrucţiuni. Am pus aceste instrucţiuni aici în şapte categorii distincte:

"Nu te teme," a spus îngerul, pune fratele Branham la uşurinţa, şi a continuat, spunând, "eu sunt un mesager, trimis la voi din prezenţa lui Dumnezeu cel Atotputernic." Asta a fost prima faza, calmant orice temeri şi identificarea însuşi./p>

În faza a doua, el a vorbit cu fratele Branham despre viaţa lui, zicând: "Vreau să ştii că viaţa de ciudat a fost pentru un scop în pregătirea să faci o lucrare pe care Dumnezeu a rânduit pentru tine de a face din dumneavoastră de naştere."

Faza a treia: îngerul spunându-i că au existat unele condiţii care el trebuie să îndeplinească şi să păstreze. El a spus, "în cazul în care va fi sinceră, şi puteţi obţine oameni să tu creadă..." Şi apoi a mers în faza a patra - rezultatele:

El a spus: "...nimic va sta înaintea rugăciunile voastre, nu chiar cancer!"

Urmăriţi acum cuvintele îngerului până în prezent. El a pus fratele Branham la uşurinţa şi a identificat el însuşi. El-am spus că el ştiut despre lui trecut viaţa şi scop. El spus şi el a trebuit să fie sinceră, şi că oamenii au trebuit să-l cred. Vreau să spun acest lucru în propriile mele cuvinte: în cazul un înger al lui Dumnezeu a spus fratele Branham că el trebuie să fie sincer, cât de mult mai mult trebuie să ne se spune să fie sincer? De asemenea, a fost important că el a obţine oameni să creadă, prin urmare, dacă nu credeţi că fratele Branham a fi profet al lui Dumnezeu pentru aceasta varsta, apoi mesajul său şi Ministerul său nu au fost pentru tine.

Faza a cincea a îngerului mesaj era un avertizare pentru oamenii să-şi mărturisească păcatele înainte de ei au venit înainte de acest om al lui Dumnezeu, şi că el a fost de a spune oamenilor că gândurile lor vorbesc mai tare înaintea tronului lui Dumnezeu, decat cuvintele lor. Acest lucru a fost un avertizare pentru toate umanitate.

Apoi îngerul a plecat în faza a şasea şi -a spus fratele Branham lucruri referitoare la viata si viitorul ministerul. El a fost spus că el ar predica înainte de mulţimi de oameni peste tot în lume şi că el ar sta în amfiteatre ambalate, cu oameni întoarse din lipsă de cameră. Biserica lui în Jeffersonville ar deveni un loc centralizat, în cazul în care oameni ar veni din toată lumea, căutând rugăciunile sale pentru eliberarea lor.
----

Aici stătea un înger al lui Dumnezeu spunându-i, "Voi predica înainte de gloate, si mii in toata lumea va veni la tine pentru rugăciune şi sfat." Nu numai asta, dar îngerul a plecat pe la spun că "aveţi se ruga pentru regi si domnitori şi potentaţi."

Extrase traduse din... "The Acts of the Prophet".
Chapter 8 - Angel Appears
(PDF Engleză)


Click pe imagine pentru a descarca imagini full size sau PDF.


Acte de profetul.

(PDFs)

Chapter 8
- Angel Appears

(PDF Engleză)

Înainte de...

După...

Povestea Vieţii Mele
(W.Branham)
(PDF)

Cum a venit Îngerul
la mine
(PDF)

Pearry Green personal
testimony.

(PDF Engleză)

Dumnezeu Se ascunde
În Simplitate...

(PDF)


Hub Mesaj...Alegeţi limba şi descărcaţi gratuit mesaje de la fratele Branham.


Misterul lui Hristos.

Site-ul Buletinul
informativ Engleză.

Cartea Apocalipsa.

 

Dumnezeu şi Ştiinţă
- Arheologie.

Că Răpirea va aparea în.

Principalele învăţături
ale mesajului.

Nor supranaturale.

Stâlpul de Foc.

Vestea cea Bună.
Isus a murit pentru
păcatele tale.

Botezul Apei.

 
 

Slava Shekinah a lui
Dumnezeu.

 

Monumentul funerar este
gol. El este in viata.

Precursoarele.

Dumnezeu e lumină.

Cele Şapte Epoci
ale Bisericii.

Cele Şapte Peceţi.

Seria de Crăciun.

Faptele profetului.

Dumnezeu şi Istorie
serie Index - Daniel.

Seria umblarea
Creştină.

Numele lui Dumnezeu.

Seria Cuvinte Vii.

Seria timpul sfârşitul.

Dumnezeirea
Explicată.

Arca lui Noe.

Geologie Biblice.

Înger Apare.

Voce a semnului.

Pacat original.
A fost un mar?

Mitologie.
Sursa - Babilon.
Căsătorie şi Divorţ.
Dumnezeu şi Ştiinţă
- Evolutia.

Acea Femeie Izabela.

 

Epoca noastră,
Laodiceea.

Cristos În Afara
Bisericii.

Învăţătura Nicolaiţilor.

 

Moarte. Ce atunci?

Misterul Babilonul.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Microbiologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Cosmologie.

Dumnezeu şi Ştiinţă.
Mitul de dinozauri.

Justificarea unui profet.

Judecata Cutremur.

Armaghedon.

Arheologie.
Sodoma şi Gomora.

Vindecarea Divină.

Astăzi această
Scriptură este
împlinită.

Tânărul nostru sistem
solar.

 

Lista noastră de
mesaje.
Dovezi de Potop.

   Din Scriptură Spune...

ricine va căuta să-şi scape viaţa, o va pierde; şi oricine o va pierde, o va găsi.

Luca 17:33