Η Σεκίνα δόξα του Θεού.


   Ο κατοικητήριο Θεού.

Στην αγριότητα.

(Εξωτερική σύνδεση.)
Εικόνα σε πλήρες μέγεθος διαθέσιμο από...


Moses' Tabernacle in the Wilderness.
www.selahart.com

(Καλλιτέχνης - Norbert McNulty)
(πνευματικά δικαιώματα 1976 - Mark and Jody McNulty)

Η Σκηνή του Μαρτυρίου στην αγριότητα.

Η σκηνή του Θεού στην αγριότητα του ήταν τέντα σαν δομή, με σκοπό να αποσυναρμολογηθεί και να μετακινηθεί προς τον επόμενο προορισμό, καθώς οι άνθρωποι ταξίδεψαν προς την γη της. Ο Θεός έδωσε το σχεδιασμό προς τον Μωυσην στην Έξοδο 25:8

"και ποιησεις μοι αγιασμα και οφθησομαι εν υμιν 9 και ποιησεις μοι κατα παντα οσα εγω σοι δεικνυω εν τω ορει το παραδειγμα της σκηνης και το παραδειγμα παντων των σκευων αυτης ουτω ποιησεις"

Ναός του Σολομώντα.

David επιθυμητού να χτίσει ένα μόνιμο ναό προς τον Κύριο, αλλά εμποδίζονται να το πράξουν. Ο Θεός του είπαν σε 1Chronicles 28:6 "και ειπεν μοι ο θεος σαλωμων ο υιος σου οικοδομησει τον οικον μου και την αυλην μου οτι ηρετικα εν αυτω ειναι μου υιον καγω εσομαι αυτω εις πατερα"

Η Δεύτερου Ναού.

Όταν ο άνθρωποι επέστρεψαν από την αιχμαλωσία στη Βαβυλώνα, έφτιαξαν ξανά τον το ναό. Αυτό πήρε 49 χρόνια για να κάνει, το ποσοστό αυτό να είναι σημαντικό, διότι προσδιορίζει το χρονική περίοδο για την προφητεία στο Δανιήλ 9:25 για να να προκύψει. Επτά εβδομάδες για να την ανοικοδόμηση του ναού. 1 εβδομάδα = 7 χρόνια (ή 1 ημέρα = 1 χρόνος). Αυτό μας επιτρέπει υπολογίσουμε ο χρόνος, όταν ο Μεσσίας θα εμφανιστεί στην Ιερουσαλήμ. 7 εβδομάδες συν 62 εβδομάδες = 483 χρόνια. Πρόκειται για όταν ο Χριστός εμφανίστηκε και στη συνέχεια σταυρώθηκε στη μέση του εβδομηκοστή εβδομάδα. Αυτό αφήνει ένα μισό εβδομάδα (3,5 χρόνια) ακόμη για να να προκύψει στους Εβραίους.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η οι Γραφών, δήλωσε «και γνωση και συνησεις απο εξοδου λογου του αποκριθηναι και του οικοδομησαι ιερουσαλημ εως χριστου ηγουμενου εβδομαδες επτα και εβδομαδες εξηκοντα δυο και επιστρεψει και οικοδομηθησεται πλατεια και τειχος και εκκενωθησονται οι καιροι " Υπήρχαν δύο διατάγματα, ένα από Cyrus και ένα δεύτερο από το Δαρείο Β. Πρόκειται η δεύτερη ότι η προφητεία εφαρμόζεται σε.

Ναός του Ηρώδη.


Μοντέλο Ηρώδεις Ναού. Circa 30ad.

Ηρώδης προστίθεται στην Δεύτερου Ναού. Αυτό επέτρεψε να επαναφέρετε στο αρχικό της ύψος, όπως έχει γίνει από τον Σολομώντα.

Τόπου της κατοικήσεώς του Θεού σήμερα.

Στις Πράξεις 2, υπάρχει ένα συμβάν που καταγράφονται, όπου ο Θεός (Το Άγιο Πνεύμα), ήρθε με τη μορφή του «γλώσσες της φωτιάς", και αναπαύονται στο κεφάλι του κάθε πιστού. Να τη χριστιανική αυτό είναι γνωστό ως το «βάπτισμα του ιερού φαντάσματος». Πρόκειται για κάθε μεμονωμένη πιστό, όπως είπε ο Πέτρος στις Πράξεις 2:38 "πετρος δε εφη προς αυτους μετανοησατε και βαπτισθητω εκαστος υμων επι τω ονοματι ιησου χριστου εις αφεσιν αμαρτιων και ληψεσθε την δωρεαν του αγιου πνευματος."


Οι 3 σφαίρες του ανθρώπου.

Λήψη Αγγλικά
God's Only Provided Place of Worship.
What is the Holy Ghost.
What the Holy Ghost was given for.
What house will ye build me ?

Σημασία του Ναού Σχεδιασμού.

Ο Ναός της Ιερουσαλήμ είχε μια εξωτέρας αυλής, μια ιερό τόπο, και στα άγια των αγίωνόπου ο Αρχιερέας εισήλθε μία φορά το χρόνο, προς το αίμα της εξιλέωσης για τις αμαρτίες των ανθρώπων. Η δομή ναός αντιπροσωπεύει ένα ανθρώπινο όντος, με σώμα (εξωτερική δικαστήριο), το πνεύμα (ιερό τόπο), και στα άγια των αγίων (ψυχή)όπου η Σεκίνα δόξα του Θεού κατοικεί, και όπου η κιβωτός τής διαθήκης της κατοικίας (το λόγο του Θεού ).

Πολλούς άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι Χριστιανοί, αλλά ποτέ δεν είχε Αρχιερέας (Ιησούς Χριστός) εισάγετε με το εξιλαστήριο αίμα.

Πολλούς Χριστιανοί έχουν πάνω-κάτω εμπειρία - όπως και το φως στην εξωτερική αυλή (μέρα και νύχτα). Κάποιοι έχουν εισέλθει τον ιερό χώρο (η ζωή μέσα στην εκκλησία) - μια σταθερό φως, αλλά τεχνητή, από το χρυσό κηροπήγιο (αντιπροσωπεύει επτά ηλικίες εκκλησία). Αλλά δεν έχουν εγγραφεί στον πίσω από το καταπέτασμα από όπου το φως είναι η παρουσία του Θεού.


   Πυλώνα του Πυρός, Πυλώνα της σύννεφο.

Πυλώνα του Πυρός, Πυλώνα της σύννεφο.


Ο Θεός απαντάει ο Ηλίας από πυρκαγιά.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του Ιουδαϊσμού και του Χριστιανισμού στη συνέχεια, από όλες τις άλλες θρησκείες, είναι η η παρουσία του "Σεκίνα" Δόξα του Θεού - Ο πυλώνας της φωτιάς.

Ο Θεός οδήγησε τον λαό του, το Ισραήλ, με τον Πυλώνα της Φωτιάς κατά τη διάρκεια της νύχτας, και μια στήλη του σύννεφου με τη μέρα. Αυτό πρέπει να ήταν μια ένδοξη θέαμα. Το ενδιαφέρον είναι ότι, ενώ έδωσε φως προς Ισραήλ, ήταν έντονη το σκοτάδι στους εχθρούς τους.

Όταν ο Ηλίας πρόσφερε μια θυσία στο όρος Καρμέλ, ο Θεός απάντησε στην προσευχή του με φωτιά.

Όταν ο χρόνος του Ηλία τελείωσε στη Γη, πιάστηκε συσταθεί από Δρόμοι της Φωτιάς.

Όταν ο Ιησούς μεταμορφώθηκε πάνω στο βουνό πρόσωπο και τα ενδύματα του ήταν λάμπουν φωτεινά.

Παύλος συνάντησε του Κυρίου στον δρόμο προς τη Δαμασκό, ένα φωτεινό λαμπρό φως. Είπε «Ποιος είσαι Κύριε;", "Είμαι ο Ιησούς" ήρθε η απάντηση.


   Η στήλη πυρός. - Χιούστον το 1950.

Η στήλη πυρός. - Χιούστον το 1950.


William Branham.

Στο Χιούστον, Τέξας, τον Ιανουάριο του 1950 μια καταπληκτική φωτογραφία πάρθηκε από τα Douglas Studios. Στη φωτογραφία εμφανίστηκε ένα φως πάνω από το κεφάλι του Αδελφού Branham με τη μορφή φωτοστέφανου. Το αρνητικό εξετάστηκε από τον George J. Lacy ο οποίος ήταν εμπειρογνώμων αμφισβητούμενων εγγράφων, προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσον θα μπορούσε το φως να είναι αποτέλεσμα λάθους έκθεσης, εμφάνισης ή ρετουσαρίσματος. Η έρευνα οδήγησε στο να πιστοποιήσει πλήρως το γεγονός ότι η φωτεινότητα προκλήθηκε από φως που προσέπεσε στο αρνητικό. Αυτή η εικόνα έχει κρεμαστεί στην αίθουσα θρησκευτικής τέχνης στην Washington DC, ως το μόνο υπερφυσικό ον που φωτογραφήθηκε ποτέ.

Λήψη Αγγλικά  53-0509  Pillar of Fire. - William Branham


  Η Αγία Γραφή λέει...

και μωυσης ην ποιμαινων τα προβατα ιοθορ του γαμβρου αυτου του ιερεως μαδιαμ και ηγαγεν τα προβατα υπο την ερημον και ηλθεν εις το ορος χωρηβ

ωφθη δε αυτω αγγελος κυριου εν φλογι πυρος εκ του βατου και ορα οτι ο βατος καιεται πυρι ο δε βατος ου κατεκαιετο

Έξοδος 3:1-2Hub μηνύματος....Επιλέξτε τη γλώσσα σας και κατεβάστε δωρεάν μηνύματα του Αδελφού Μπράνχαμ.


Το μυστήριο του Χριστού.

Αγγλικά Ιστοσελίδα του Ενημερωτικού

Το βιβλίο της Αποκάλυψης.

Η Αρπαγή έρχεται.

 

Μείζονες διδασκαλίες του μηνύματος.

Η υπερφυσικό σύννεφο.

Πυλώνα της φωτιάς.

 

Καλά νέα.
Ο Ιησούς πέθανε για την αμαρτία σας.

Νερό Βάπτισμα.

 
 

Η Σεκίνα δόξα του Θεού.

Ο τάφος είναι άδειο
Αναστήθηκε.

Επτά εκκλησίες της Ασίας.

Επτά σφραγίδες.

Τα Θεότητα εξήγησε.

Προπατορικό αμάρτημα. Μήπως ήταν ένα μήλο την;

Το όνομα του Θεού.

Το Όραμα Της Πάτμου.

Η διδαχή Βαλαάμ.

 

H διδαχήν των Νικολαϊτών.

  Η Αγία Γραφή λέει...

η ουκ οιδατε οτι το σωμα υμων ναος του εν υμιν αγιου πνευματος εστιν ου εχετε απο θεου και ουκ εστε εαυτων;

ηγορασθητε γαρ τιμης δοξασατε δη τον θεον εν τω σωματι υμων και εν τω πνευματι υμων ατινα εστιν του θεου

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α 6:19,20


Κάντε κλικ σε μια εικόνα για να κατεβάσετε την πλήρη εικόνα.


Στύλη πυρός. - Ώμος

Φως γύρω από το κεφάλι του Αδελφού Μπράνχαμ.

Κρίνων του Πυρός.

Οι Δρόμοι της Φωτιάς. Ο Ηλίας την αλίευσή πλαν.

Του Πυλώνα της Φωτιάς - Χιούστον το 1950.

Φως σε μια πυραμίδα από βράχο.

Χριστός. Στο χρυσό κηροπήγιο.

Acts of the Prophet
Chapter 13 - God is Light.

(PDF - Αγγλικά)

   Λήψη Αγγλικά ...